Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 30, 2020, 8:12 pm
Noros
Noros
19°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 45%
Vânt: 14 km/h V
Răsarit: 7:12 am
Apus: 6:58 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Campania antiromaneasca “Asta e Romania” reclamata la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (Ziaristi Online)
Aciduzzul | 4 martie, 2011 | 3 comentarii | 172 vizualizari |
(1 voturi )

O campanie de mai multe sute de mii de euro se deruleaza in toata tara folosindu-se de texte ofensatoare la adresa romanilor pentru a starni o reactie publicitara dar si pentru a inocula idei negative si generatoare de revolta, ceea ce ar trebui, credem noi, sa intereseze si onor SRI. Cu “gaselnite” de tipul “Romanii n-au valoare” si culori predominante negru si portocaliu, campania aduce aminte de cea lansata de Jurnalul National in decembrie 2010, sub sloganul “Degeaba!”. De data aceasta se pare, insa, ca este altceva, de asemenea cu un posibil substrat politic. Sub pretextul unei lansari care va avea loc pe 7 martie, sunt dispuse mesaje cu un continut in care, daca am inlocui cuvantul “romani” cu “tigani”, “unguri” sau alte nationalitati s-ar autosezisa pe loc organele statului si celebrul organism bugetofag de implementat “Corectitudinea Politica” neo-marxista, CNCD.

In lipsa unei reactii normale a statului, de a-si proteja si respecta cetatenii, chiar daca sunt majoritari, cetateanul Tociu a trecut la actiune civica, solicitand pedepsirea vinovatilor, conform Legii, si incepand cu principalul responsabil, institutia care a autorizat panotajul, respectiv Primaria Capitalei, in ce priveste Bucurestiul. Este interesant de notat suma imensa folosita pentru aceasta campanie. Se pune intrebarea fireasca: oare ce “produs” se va lansa ca sa acopere aceasta cheltuiala si sa aduca si “beneficii”? In nici un caz romanilor, dupa cum se vede.Vom reveni asupra acestui subiect. Pana atunci, prezentam Sesizarea cetateanului Tociu catre CNCD si alte cateva reactii ale bloggerilor romani:

Catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Nr. 1453/01.03.2011

Prin prezenta va aduc la cunostinta faptul ca, in data de 1 Martie 2011, am constatat existenta unor panouri publicitare in Bucuresti, care transmit mesaje ce aduc atingere demnitatii si creeaza o atmosfera de intimidare, degradare, umilitoare si ofensatoare, indreptata impotriva membrilor comunitatii cetatenilor romani de nationalitate romana, astfel:

• la intersectia b-dul Iuliu Maniu cu str. Dezrobirii, mesajele: „Romanii n-au valoare” si „Romanii nu sunt buni la pat”.
Consider ca gravitatea expunerii acestor mesaje este marita prin faptul ca acestea nu sunt asumate, ceea ce induce privitorului ideea ca respectivele mesaje au statut de adevar general valabil, precum si faptul ca mesajele sunt accesibile in egala masura copiilor, inducandu-le sentimentul ca apartenenta la nationalitatea romana presupune un statut de inferioritate, fapta care atrage consecinte incomensurabile asupra dezvoltarii personalitatii si a confortului psihic ale acestora pentru tot restul vietii.

Tinand cont de cele de mai sus, va solicit sa analizati prezenta reclamatie cu celeritate si sa ii penalizati atat pe initiatorii acestei campanii, cat si pe cei care au facilitat desfasurarea ei, intr-un mod care sa devina un element de referinta pentru viitor.

Astfel, consider necesar ca rezolutia Dumneavoastra sa oblige Primaria Bucuresti, pe langa amenda maxima, sa finanteze organizarea unor activitati reparatorii eficiente de catre organizatii care au ca domeniu de activitate afirmarea identitatii romanesti, precum si sa declanseze procedurile judiciare de desfiintare a tuturor organismelor si firmelor care au comandat si care si-au adus aportul la desfasurarea acestei campanii.

Cu consideratie,
Mihai Tociu

Sursa: Ziaristi Online

3 Comments

 • oarecare
  martie 6, 2011

  astaeromania.ro e gazduită la edi.ro

  la o pinguire după astaeromania.ro edi.ro
  inetnum: 193.33.154.0 – 193.33.155.255
  netname: SC-REGIE-RADIO-MUSIC-SRL
  descr: Regie Radio Music SRL
  http://whois.domaintools.com/193.33.154.102

  Se pare că francezii sunt în spate:

  REGIE RADIO MUSIC (RRM) SRL
  J40/9536/1996
  RO 8995652
  6152 RON
  http://www.rrm.ro

  BUCURESTI SECTORUL 1 STR. HORIA MACELARIU, Nr. 36-38

  Persoane de contact
  ILIE NASTASE
  LESTRA JEAN CHRISTOPHE
  REMI MARC ALBERT STAAT
  CRISTINA RICHARD

  021-233.39.59
  021-233.29.69
  021-201.05.76
  021-201.05.63
  office@rrm.ro

  Asociat – Persoan juridica
  LAGARDERE ACTIVE RADIO INTERNATIONAL SA

  Informatii financiare 2008
  Cifra Afaceri (RON) 68 281 664
  Profit Net (RON) 6 278 150

  Conturile sunt la BRD… fireste tot francezi

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 40 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 52 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 62 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 409 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 293 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics