Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 17, 2021, 10:37 am
Noros
Noros
22°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 60%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 6:57 am
Apus: 7:22 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Claudiu Crăciun – izolați-l și eliminați-l din orice manifestație
Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 279 vizualizari |
(2 voturi )

claudiu-craciun-pancartaGeorge Roncea
oriunde vedeți această lepră securistoidă, vopsit în hipster, conspirat în vocea patriotului ecologist, îndesați-i portavocea de la Ponta direct în cur, unde-i place lui. Manifestațiile de acum, ca multe altele, vor fi deturnate aiurea spre nimic, mărșăluire fără sens prin București, de colo colo, evitându-se cu grijă de către organizatori Piața Universității, spațiul de care se tem cel mai tare mai toți guvernanții. Sunt printre primii jurnaliști care au scos la iveală, de ciuf, date cu privire la Claudiu Crăciun și adunătura sorosistă și pesedistă din jurul său. Am scris despre manipularea și intoxicarea intensă practicată de noua agentură a serviciilor arondate, ca de de obicei, Puterii, urmărind toate protestele din ultimii ani, la care am participat ca reporter mai degrabă decât ca redactor.

O fi presa română plină de minciună dar asta nu înseamnă că jurnaliștii sunt și proști.

Majoritatea jurnaliștilor prezenți la proteste s-au prins rapid care-i mersul, dar în funcție de locul de muncă, unii au și putut publica ce au văzut, cazul meu, alții nu. Libertatea presei înseamnă că ești liber să-ți dai demisia de la locul de muncă dacă nu-ți convine politica patronatului. Eu cel puțin am practicat genul ăsta de libertate în repetate rânduri.

Alți jurnaliști au rămas pe unde s-au aciuit, știind bine cine le sunt patronii și de unde le vin banii. Deseori bani murdari proveniți de la patroni cvasi penali combinați până în gât în Sistemul securistoid ce conduce de fapt tot angrenajul politic antiromânesc intitulat Statul ”român”.
.
Cel mai vocal și mai bine îndesat pe gâtul opiniei publice a fost Grupul lui Crăciun, finanțat intens de Soros, susținut din umbră sau de la vedere de Agregatul securistoid, din care fac parte Antenele lui Voiculescu, grupările așa zis ale societății civile arondate Puterii, de la GDS la Pro Democrația, cu personaje cheie de teapa lui Tatiana Alina Mungiu, servitoarea lui Severin, Petre Roman, în trecut, a FSN-ului adică și mai recent a lui Hrebenciuc și Ponta după o trecere și pe la Băsescu, în perioada sa filo homosexuală.

Devoalarea combinațiunii legată de Crăciun, lansat entuziast de scroafa de Muingiu, prin articole ditirambice în România Liberă a securistului penal Adamescu, a avut loc pe puține canale media, Agregatul mediatic al Aparatului securistoid ocupându-se intens de promovarea, protejarea și corcolirea vârfului de lance al Tatianei Mungiu Pippidi.

Urma să i se facă un partid, Monika Macovei îl vrea candidat la presedintie, in viitor, să fie lansat ca ”nouă speranță” a spațiului public, desigur în scopul devierii energiei contestatare e celor ce s-au prins că toate partidele sunt aceeași mizerie. Grija pepetuuă a serviciilor, au și ele sociologii lor, este interzicerea formării unui front larg antisistem, fragmentarea oricăror încercări de amalgamare și concentrare a unor grupuri ce ar putea deveni un factor politic la o adică. Mai ales a unor grupări cu orientare națională. Nu degeaba Ion Iliescu s-a referit la manifestanții împotriva regimului USL în termeni ce amintesc de tinerețea sa bolșevică. Nu s-a sfiit să scoată de la naftalină eticheta legionarimului, aceeași utilizată și împotriva generație mele de protestatari, din Piața Universității.
.
fotografiile cu Remus Cernea și târfa sa Claudia Crăciun cu care-și ciufulește căcatul, sunt de pe blogul său oficial de pesedist împuțit, revista komunistă finanțată de Soros unde Crăciun are parte de ditirambice limbi în cur.

”Crăciun, care a devenit MC-ul care animă studenții, activiștii, pensionarii şi ultraşii care au ieșit în frig ca să protesteze pentru o Românie mai bună are 33 de ani, e lector doctor la SNSPA și co-preşedinte al Mişcării Verzilor (care l-au avut pe Remus Cernea candidat la prezidenţialele din 2009). De duminică, în fiecare seară pe la ora 19:00, se urcă pe un ghiveci din fața fântânii de la Universitate, cu o portavoce și un glas tot mai răgușit.
Crăciun a lucrat la Guvern patru ani şi ştie cum merg mecanismele puterii etc samd” – pfff cât de vomitiv
o clipă că mai e ceva vomă:

”Are doi backing vocals în mulțime, tot cu portavoci. Unul strigă în stânga, celălalt, în dreapta. Încearcă să sincronizeze și portavocile studenților, și pe-ale celor de la Occupy. „Văd care-i dispoziția fiecăruia, ce instigă fiecare grup, și asamblez ceva cât de cât coerent.”

Le mulțumește des oamenilor că au venit și-i îndeamnă să se aplaude unii pe alții pentru că au ieșit să vorbească despre probleme.

Ca un organizator desăvârşit, el e şi cel care trimite oamenii acasă. Cel puțin, singurul care e luat în seamă. În fiecare seară pe la 23:15, când știe că ordinul de evacuare poate veni în orice moment, Crăciun le mulțumeşte încă o dată oamenilor că au venit. „Ne vedem mâine, tot aici!”

http://www.decatorevista.ro/mc-ul-de-la-fantana/

aditata de un mic securist acreditat de Aspen Institute, pentru cine nu stie ce-ai aia sa dea cu search – il gasiti aici pe individ

http://www.aspeninstitute.ro/aspen-seminar-for-leaders
.
Claudia Craciun si aici:

http://www.romaniacurata.ro/solidari-cu-claudiu-craciun-mi…/

victimizat, pe rețeta Patapievici…

România curată este solidară cu Claudia Crăciun. Semnați aici cu numele întreg și calitatea pentru a vă arăta solidaritatea față de Claudia Crăciun și a potesta față de folosirea poliției în scop politic.

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 297 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 94 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 178 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 99 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 108 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics