Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 28, 2021, 4:02 pm
Noros
Noros
16°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 77%
Vânt: 14 km/h ENE
Răsarit: 7:10 am
Apus: 7:02 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Crima organizata din “Justitie” pulverizeaza societatea romaneasca. Cazul halucinant Ionut Anghel
Aciduzzul | 15 martie, 2016 | 7 comentarii | 10790 vizualizari |
(4 voturi )

mascarada_ionut_sri“Tragedia” din Colectiv a pus intr-o lumina noua o alta “tragedie”, cea a asa-numitului Ionut Anghel, un personaj enigmatic si la fel de real cum este, sau a fost, probabil Osama bin Laden. Lipsa de reactie a populatiei neimbecilizate complet in cazul Ionut, i-a determinat pe master of puppets de factura bolsevica care orchestreaza ingineriile sociale si intoxicarile la zi a majoritatii imbecilizate si semiretardate a populatiei Romaniei sa pluseze. Dupa mascarada in care au murit zeci de mii de caini a urmat mascarada in care au murit zeci de copii nevinovati. Va urma, cu siguranta, si partea a treia in conditiile in care populatia Romaniei a devenit catatonica.
Sa revenim la “Ionut”. Cert este ca nimeni nu l-a vazut vreodata pe acest personaj, desi, de regula, presa bolsevica din Romania nu scapa nicio ocazie de a baga obiectivul camerei chiar in fundul decedatului. De data asta nu am vazut nimic, niciun Ionut.

Cu toate astea, asa numita justitie din Romania, a gasit nimerit sa croseteze o adevarata telenovela in jurul acestui caz si “sa despagubeasca” un potential infractor, si ne referim aici la “indureratul” tata, cu cateva milioane de euro.

Fara doar si poate acesta inginerie sociala pentru retardati orchestrate de “servicii” cu scopul de a acoperi scabdalul Rosia Montana, cu largul concurs al institutiilor bolsevice precum Curtea Constitutionala, Parlament, Presedintie, dar si a gruparii de crima organizata care denumeste euphemistic presa din Romania.

Iata ce aflam din motivarea sentintei in dosarul “Ionut Anghel”, potrivit unei trompete sorosisto – SRI-iste, si ne referim aici la cotidianul Adevarul (sic!):

“În urmă cu aproape un an, Judecătoria Sectorului 2 a decis, că vinovat de moartea lui Ionuţ Anghel este Constantin Ciorăscu, administratorul firmei Tei Rezidenţial pe terenul căreia a fost atacat copilul. Astfel, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, instanţa stabilind ca familia lui Ionuţ să primească despăgubiri în valoare de 2,4 milioane de euro. Instanţa a mai dispus amendarea penală cu câte 300.000 de lei a firmei Tei Rezidenţial, a Administraţiei Domeniului Public Sector 2 şi a lui Constantin Ciorăscu, tot pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Firma, instituţia publică şi Ciorăscu vor trebui să plătească şi daune morale familiei lui Ionuţ Anghel. Astfel, judecătorii au dispus ca cei trei, în solidar, să achite câte 600.000 de euro părinţilor copilului şi 1,2 milioane de euro fratelui acestuia. “Menţine măsura sechestrului asigurător instituit prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică, asupra bunurilor imobile ale inculpatei SC Tei rezidenţial Bucureşti, respectiv asupra imobilului, până la concurenţa sumei de 1.700.000 (un milion şapte sute de mii) euro”, a mai stabilit instanţa de judecată. Decizia nu a fost definitivă şi a fost contestată.

Halucinanat!!! Cu alte cuvinte, vinovat pentru moartea lui “Ionut Anghel” este nimeni altul, potrivit mascaradei judiciare orchestrate de SRI si Parchet, decat Constantin Ciorascu.

Mai precis, acesta se face vinovat de faptul ca un intrus a intrat prin efractie pe proprietatea sa si a fost, chipurile, omorat de niste caini. Aflati pe proprietatea sa. Practic, prin acesta decizie, pseudojustitia din Romania neaga proprietarului dreptul de a-si proteja prin orice mijloace proprietatea, o premiera in istoria universal a dreptului. Ne intrebam ce s-ar fi intamplat daca domnul Ciorascu ar fi decis sa-si protejeze proprietatea de intrusi cu crocodili?! Cat ar fi fost amenda in acest caz?!

Delirul psihopat al “justitiei” din Romania nu se opreste aici. Instanta “mentine masura sechestrului asigurator asupra bunurilor SC Tei Rezidential pana la concurenta sumei de 1,7 mil. euro. Cu alte cuvinte, daca incerci sa-ti aperi proprietatea de intrusi, statul roman iti distruge pur si simplu afacerea, iar pe tine te baga in puscarie!!?

De-a dreptul strigator la cer este, insa, transferul unei sume de 800.000 de euro de la ADP Sector 2, adica din banii nostril, ai contribuabililor catre actorul prost al telenovelei sangeroase orchestrate de SRI. Si, desi strigator la cer, nici Curtea de Conturi, nici DNA, nimeni nu se sesizeaza!!

In rest, bla-bla-urile clasice de adormit creierasele deja amortite in stilul telenovelistic, singurul accesibil acestora:

“Instanţa a explicat de ce a acordat aceste sume pentru plata daunelor morale. Judecătorii au arătat că Ionuţ a decedat în chinuri groaznice, sfâşiat de o haită de câini, „în condiţiile în care nu a existat nicio muşcătură fatală care să-i grăbească sfârşitul”. În acest timp, fratele său, care avea 6 ani, a asistat la atacul câinilor. „Faptul că a fost martor ocular şi a văzut şi conştientizat moartea cruntă a fratelui său va conduce treptat la o accentuare a traumei suferite”, au explicat magistraţii. „Trupul copilului a fost aproape dezmembrat, chipul desfigurat, iar capul scalpat aproape în totalitate, tatăl acestuia, chemat pentru a-l identifica, fiind nevoit să îl vadă exact în ipostaza în care şi-a trăit ultimele minute de groază, felul în care acesta se găsea la faţa loculului, lăsând să se înţeleagă cât se poate de clar ce s-a petrecut acolo şi chinurile cumplite în care s-a stins din viaţă copilul”, a prezentat dur întregul caz judecătorul”.

Penibilul nu se opreste, insa, aici demonstrand cu varf si indesat ca acoperitii din justitie depasesc cu zambetul pe buze chiar si ridicolul cel mai desavarsit daca asa este ordinal pe unitate:

“Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 l-au condamnat pe Constantin Ciorăscu, în calitate de administrator al SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti, pentru că nu a luat măsuri efective de prevenire a atacului canin asupra lui Ionuţ Anghel. Concret, el este responsabil de faptul că nu s-a asigurat că animalele nu pot părăsi interiorul perimetrului îngrădit al firmei, mai ales că nu exista o persoană care să-i supravegheze.

„În lipsa unui angajat cu atribuţii de întreţinere tehnică, precum a unuia care să îşi asume sarcina supravegherii câinilor şi a eliminării riscurilor care decurg din activitatea de deţinere a acestora (în imobilul de pe str. Tuzla nr. 50 fiind angajat în 2 septembrie 2013 doar portarul Dina Mircea, care nu avea atribuţii de întreţinere a gardului şi care nu a fost instruit asupra modalităţii în care ar trebui să prevină un atac canin exercitat de câinii firmei asupra unei alte persoane), administratorul îi incumba rezolvarea prin mijloace proprii a acestor probleme”, se arată în motivarea instanţei.

Mi pe romaneste zis, omul este de vina ca nu si-a reparat gardul si ca un intrus a patruns pe proprietatea sa. Ba, mai mult, “instanta” sustine ca trebuia sa angajeze un baci pentru cainii de pe proprietatea sa ca nu cumva sa fie deranjati intrusii care o incalca.

Motivarea privind ADP Sector 2 este si mai hilara:

„ADP Sector 2 a menţinut o perioadă lungă de timp o stare de pericol prin neluarea unor măsuri de prevedere care să împiedice trecerea facilă a copiilor dintr-un perimetru de agrement într-o zonă care pentru un copil de 4 ani era plină de primejdii”.

De altfel, magistraţii precizează că, pe 2 septembrie 2013, gardul care delimita zona amenajată a Parcului Tei şi terenul viran ce aparţinea ADP Sector 2 avea două porţiuni lipsă, lucru cunoscu de Administraţie.

Cu alte cuvinte, potrivit acestei logici, ADP poate fi facut vinovat de orice groapa in asphalt si de orice copac de pe domeniul public – orice groapa in care poate cadea un copil sau orice copac din care poate cadea acelasi copil. Ridicolul nu are limite cand este ordin pe unitate!!!

Mentalitatea stalinista le da pe nas “judecatorilor” in ultimele randuri ale “motivarii”:

“Imobilul ce aparţine SC Rezidenţial Tei SRL Bucureşti era păzit de şapte câini, martorii declarând că aceştia erau „destul de agresivi”. Astfel, culpa firmei constă în „neluarea măsurilor de prevedere impuse de deţinere de câini, precum şi de activitatea se asigurare a pazei bunurilor societăţii cu ajutorul câinilor. Magistraţii precizează că, deşi compania a încercat să inducă ideea că nu era deţinătoarea câinilor, din probele administrate de procurori ar fi rezultat că societatea trebuia să rezolve probleme animalelor”.

Pe de o parte este de-a dreptul induiosatoare declaratia “martorilor”, care amintesc de procesele din anii ’50 cum ca, vezi Doamne, cainii din incinta societatii erau “destul de agresivi” (destul pentru ce?). “Magistratii” neaga practic dreptul companiei de a-si pazi curtea cu ajutorul cainilor si sugereaza ca societatea “trebuia sa rezolve problema animalelor”. Cum se rezolva aceasta “problema” am vazut ulterior cand ne-a aratat ASPA.

Nici o vorba, in schimb, despre “bunicuta” Anghel, un alt personaj sinistru al telenovelei “Ionut”, careia nu i se gaseste nicio vina. Ba, din contra, este si ea pusa indirect pe statul de plata al acoperitilor SRI din justitie. Pe banii prostilor, evident.

Practic, pentru judecatorii si procurorii acoperiti, bolsevici vinovati pentru moartea lui “ionut” ar fi soarele, luna, miscarea de rotatie a Pamantului, gravitatia, gropile, vantul, copacii, masinile si cine mai vor ei. Doar telenovela sa mearga inainte si agentii sa fie platiti (din buzunarul nostrum ca intodeauna). Rosia Montana sa traiasca!

Si, totusi, cand curatam cancerul asta?!

7 Comments

 • Pusa
  septembrie 23, 2017

  Eu, cercetam, cazuri Frenologice, gen Bathory, sau Scoala austriaca.Da!..sunt, de acord!..feudalii, de pe Vanadiu, mi-au fura, televizat, scrisori de,, cur,, iar, animalele, imi ataca Boxul, de afara, postal.Mania lui Dumnezeu, Penticostala.Am auzit, c-au dat, iar gaura, feudalilor, in Nava, ca au Posta Particulara, in Ardeal, de scrisori,.Mafia a trait in locul lui ecaterina , Viata, publicist, in acest secol!..Sunt, mai, mari, decat contele de la Cernauti, dar mafioti, in Revista, Oglinda,, Secerisul,,Joe-Jupiter,de!ma!..au avut, ce-au avut cu tara, nu se luptau, sa ocupe locul, Bardului national!….a otravit-o Seniorul, pe Veronica Micle, si-a ingropat-o la Varatic, in Neamt!…mundian to back ke, shukar music!…(saic verde)!..de la Geneticianul, acte de casatorie Eminiu!.example(fig)!….de la Onan, profetul!…
  Daca luam capul debandadei, tin cu Industria Germaniei, va recomand palestinienii sabic-Pitesti, sa va faca tunsura de par comunista, turism, permanenta, tratament de par, cu vopsea germana de munca, legionara, castaniu, Garnier, la specialist, si frizura permanenta sprancene Holliwood, caci sunteti violenti frenologic, omorati, nu henna, doar nuantator de 30 ron.Sampon, recomand patentul ardeleande 9 ron, Q4U, dr.Raisa Motacescu,cu extract de urzica, nalba, si D-pantenol Tis Farmaceutic SA,Industriilor, nr-16, sector 3, Bucuresti.tel fax/021-256.30.88
  http://www.tisfarmaceutic.ro
  2)Syoss-40 ron,nu se albeste parul vopsit, dar creste la radacina, il vopsiti ca la IBM, cu Spume,100 ron,Shine Seal 01 Shampoo.N-am dreptul!…
  Sampon Pepa urzica,chiar rar, Vama cu balsam,1 ron, la 23 August, in ghereta.str.Lamaiului, nr.47, sector, 1,Bucuresti,www.pepagrup.ro
  3)Daca mirositi, a legionari si munca, dati cu catalogul la tarfe si talhari, scolari, sa dispara.Avem pomezi de corp, dau titrat,Colgate-Palmolive-Palmolive naturals, baie fierbinte, cu sapun cu glicerina, si pomada, in fiecare zi!…
  Avem furoul de serviciu, avem pantalonasii, de sub fusta, cu bodiul, de imbracaminte, sutiene Parva Jolidon-push-up,camasi, maiouri legionare,strampii Adesgo ardeleni,pantofii frantuzesti cu toc, cu cupa!…A ajuns Sevil Shaideh, in puscarie de la frig, neurologic.Luam o pastila Rigevidon, Farmaciile rusesti, venim, sa terminam, cu Love Pus, tot de acolo.Doare rau, doar o pastila, nu cu pumnul, sa muriti, are grafic, este situatie gestanta curvara, medievala, ati trait cu cineva1.Pe foc, pe urma, de fermecatori!…Aruncati caietele nemetesti ale Auscvitzului, c-a murit Regenta Gabriela Duda, cu Cvintus!…Vine, s-a anuntat1..Sertorius-Daci!…se numeste la francezi, chimia mecanica de haine-Caterina de Medici-Clone, nemtesti, din coloana vertebrala, judecata de Tribunal, cu aparatul de nastere genetic, si fermecatorii Satanei!..poate va da Statul, Omenul la Mecanic, la marfuri bulgaresti.Faceti Rocada cu parintii, in Scrisoare!…voi stiti Remiza!…Inchei!…

    (Quote)

 • Zob
  martie 31, 2016

  Trăiacă capitalizmu! Să piară to neamu comunist român! Jos comunizmu! Trăiască Iisus cu iehova în frunte! Să piară specia umană păcătoasă… Trăiască Sintele animale!

  ————————————-
  Autoarea are o conduită tipic postpucistă.

    (Quote)

 • Milagros
  martie 16, 2016

  “Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 l-au condamnat pe Constantin Ciorăscu, în calitate de administrator al SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti, pentru că nu a luat măsuri efective de prevenire a atacului canin asupra lui Ionuţ Anghel. Concret, el este responsabil de faptul că nu s-a asigurat că animalele nu pot părăsi interiorul perimetrului îngrădit al firmei, mai ales că nu exista o persoană care să-i supravegheze.” … Pai cum e? CAINII NU AU PARASIT PERIMETRUL INGRADIT AL FIRMEI !!! Ei erau pe proprietatea pe care o pazeau si altcineva a venit acolo. Si inca o intrebare: Cum se face ca la “locul faptei” NU ERAU URME DE SANGE???

    (Quote)

 • e, na
  martie 16, 2016

  Vrem să vedem şi noi fotografii de familie ale soţilor anghel împreună cu copilul lor şi o filmare cu trupul “sfâşiat” dacă se poate.

    (Quote)

 • Incamaiamcreier
  martie 16, 2016

  Foarte buna analiza! Dar pot romanii-zombi sa mai gandeasca? Nu! De ce? Pai, iata:

  1. Daca era vorba de cainii de pe propritatea respectiva, atunci de ce s-a inceput mascarul cateilor fara stapan?? Nu era de ajuns sa fie “pedepsiti” numai cainii de pe proprietate?
  2. “Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 l-au condamnat pe Constantin Ciorăscu, în calitate de administrator al SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti, pentru că nu a luat măsuri efective de prevenire a atacului canin asupra lui Ionuţ Anghel. Concret, el este responsabil de faptul că nu s-a asigurat că animalele nu pot părăsi interiorul perimetrului îngrădit al firmei, mai ales că nu exista o persoană care să-i supravegheze.” Hai lasa-ma! Dar parintii lui acel Ionut ce faceau, dar bunica de ce nu s-a asigurat ca Ionut nu a parasit incinta parcului? samd
  3. Unde-s “martorii”, sa-i stim si noi. Ori pentru ca nu exista martori s-a tinut procesul cu usile inchise??
  4. Chiar asa: unde sunt pozele cu “Ionut dezmebrat”/mancat/cu pantalonii in vine??? Oare probe de sperma s-au luat? Am vazut si noi video-ul cu “ionut” carat pe targa acoperit cu cu cearseaf aaalllb si imaculat ca zapada. Pai, daca era asa de “rupt” chiar nici o picatura de sange nicaieri? Iar cainii aia cand erau filmati inainte de a fi ridicati, dadeau ca fraierii din coada…halal caini agresivi!
  5. Eu vreu sa stiu cine e in spatele grupului extremist IREC. Cine o plateste pa Ana Maita sa faca &&*& mare cat o balena, pe Alina Dinicu, care sta acasa si freaca feisbucul si isi hraneste puradelul cu “aer”.
  6. Exct ca antecomentarul meu: unde naiba sunt barbatii cu cohones ca sa le friga niste labe peste ochi acestor criminali, infractori (fam Anghel, Maita, Dinicu, cei care fura banul public pe baza mortii mizere si absolut nejustificate a cainilor, primarilor de sector si a lui oprescu, CC-tilor de la CCR care au lansat legea etc. etc.)

    (Quote)

 • om
  martie 16, 2016

  cand o sa avem niste barbati cu coaie care sa se ridice si sa le futa una peste nas acestor nenorociti. pana atunci, o sa inghitim multe pentru ca suntem niste prosti, niste corupti, niste lasi, niste puturosi.

    (Quote)

  • martie 16, 2016

   Unde sunt barbatii cu cohones ca sa le friga niste labe peste ochi acestor criminali, infractori (fam Anghel, Maita, Dinicu, cei care fura banul public pe baza mortii mizere si absolut nejustificate a cainilor, primarilor de sector si a lui oprescu, CC-tilor de la CCR care au lansat legea etc. etc.)

     (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 196 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 385 vizualizari | 3 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 161 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 354 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 44 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 44 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics