Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 29, 2020, 7:15 am
Predominant  înnourat
Predominant înnourat
13°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 0 km/h V
Răsarit: 6:49 am
Apus: 5:09 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Economie
Doua materiale concludente despre actuala guvernare…
Aciduzzul | 21 februarie, 2011 | 1 comentarii | 212 vizualizari |
(2 voturi )

Constantin Cojocaru
1.Astazi, 18.02.2011, am intrat in posesia datelor privind executia bugetului general consolidat al Romaniei, pe anul 2010. Oricine poate gasi aceste date pe http://www.mfinante.ro.
2. Sunt revoltat. Nu numai din cauza cifrelor pe care le voi comenta aici dar, mai ales din cauza faptului ca nimeni din clasa politica, si nici din asa zisa societate civila, nu zice nimic.
3. In anul 2010, Romania a realizat un PIB egal cu suma de 121,5 miliarde de euro. Veniturile bugetului general consolidat al Romaniei, in anul 2010, a fost de 40,0 miliarde de euro, adica 33% din PIB, fata de 32%, in 2009.
4. Salariile bugetare au fost egale cu 10,2 miliarde de euro, pensiile, 10,0 miliarde, ajutoarele (veniturile) sociale, 6,3 miliarde. In total, 26,5 miliarde de euro. Cu mult mai putin decat totalul veniturilor bugetului(40,0 miliarde de euro).
5. Totalul cheltuielilor bugetare a fost egal cu suma de 50,0 miliarde de euro, cu 10,0 miliarde mai mult decat totalul veniturilor. Asta inseamna un deficit bugetar de 10,0 miliarde de euro, acoperit din noi imprumuturi.
6. La cheltuielile cu salarii, pensii, ajutoare sociale, mai trebuie sa adaugam 2,5 miliarde de euro, pentru rambursari de imprumuturi si dobanzile aferente. Ajungem la 29,0 miliarde de euro. Restul, pana la 50 miliarde de euro, suma de 21,0 miliarde de euro, a fost cheltuita pentru achizitionarea de bunuri si servicii, adica pentru…borduri.
7. In anul 2010, Romania ar fi putut sa aiba un buget echilibrat, de 40,0 miliarde de euro, si la venituri, si la cheltuieli. Guvernul a dispus de nu mai putin de 11,0 miliarde pentru…borduri. Nu le-a ajuns. Au mai indatorat statul roman, adica, pe noi, cu inca 10,0 miliarde de euro. Au mintit poporul ca se imprumuta pentru salarii si pensii, dar s-au imprumutat ca sa umfle buzunarele clientelei politice. Ca si in anul 2009.
8. Pana cand ii lasam sa-si bata joc de noi?

Cat mai asteptam pana ne ridicam la lupta?

Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro!

De mai bine de 20 de ani, de cind Romania a intrat pe mina strainilor care au regizat si sustinut (impreuna cu alogenii si “cozile de topor” romanesti) lovitura de Stat din decembrie 1989, se aplica un program diabolic, care pentru unii pare incredibil, vizind lichidarea Poporului Roman, precum si a Romaniei ca Stat…

Presedintii alogeni ai Romaniei, toti afiliati ma Masonerie si alte organizatii oculte, impreuna cu eternul guvernator al BNR, Mugurel Constantin Isarescu, membru de vaza al Ordinului Illuminati, – asa cum am mai aratat si in alte articole, cu guvernele si majoritatile parlamentare pe care le-au format si cu care i-au pacalit pe romani, au pus in aplicare numeroasele etape ale acestui plan diabolic de terorizare si exterminare a Poporului Roman.

Manipularile facute de profesionisti, numeroasele scenarii, stratageme si diversiuni si-au atins scopurile si majoritatea populatiei nu a inteles ce se urmareste si de ce de catre cei care, prin fraudarea alegerilor, au fost alesi sa conduca Romania. Niciodata, Poporul Roman nu a fost consultat prin Referendum National si nu a decis in legatura cu prezentul si viitorul sau, respectiv pe urmatoarele teme: orinduirea sociala; valorificarea bogatiilor naturale; privatizarea; programul de dezvoltarea economica si sociala; aderarea la Uniunea Europeana; imprumuturile externe.

In locul si impotriva Poporului Roman au decis multi alogeni care s-au aflat sau se afla in functiile de presedinte al Romaniei, prim-ministri, ministri, conducatori ai Parlamentului, senatori si deputati, membri ai Consililului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei, sefii altor institutii centrale de Stat. Pe baza unor comenzi externe, alogenii din fruntea Romaniei au facut praf si pulbere toate ramurile economiei nationale existente la inceputul anului 1990, au desfiintat peste 5 milioane locuri de munca, au alungat din tara peste 4 milioane cetateni romani si continua depopularea tarii, au facilitat jefuirea societatilor comerciale privatizate si a bogatiilor naturale, au inrobit Poporul Roman, luind credite de peste 200 miliarde euro, din care s-au rambursat 60 miliarde de euro. La toate acestea se adauga genocidul pus la cale si aplicat impotriva cetatenilor romani. Niciodata, in ultimii aproape 21 de ani, presedintii Romaniei nu au prezentat Starea reala a Natiunii!

Cat despre presedintele Basescu, acesta evita sa-i informeze pe senatori si deputati, respectiv Poporul Roman si sa raspunda la urmatoarele intrebari:

1) De ce din valoarea de 700 miliarde euro a societatilor comerciale privatizate nu au intrat sume in Bugetul de Stat?

2) De ce reprezentantii Statului Roman au cerut celor care s-au privatizat sa accepte sa fie incheiate numeroase contracte de privatizare cu clauze secrete sau confidentiale?

3) Ce sume s-au incasat la Bugetul de Stat in urma concesionarii sau vinzarii bogatiilor naturale ale Poporului Roman, a caror valoare este de peste 1.000 miliarde de euro?

4) Care a fost destinatia celor peste 200 miliarde de euro, care au fost imprumutate de la bancile straine in ultimii 21 de ani?

5) De ce nu au fost atrase fondurile europene de circa 30 miliarde euro cuvenite Romaniei, cine sint vinovatii si citi au fost condamnati penal sau macar arestati pentru 29 de zile?

6) De ce nu exista un Program National de Dezvoltare Economica si Sociala a Romaniei pe termen mediu si lung?

7) De ce si in ce scop, in timpul Guvernelor Boc I-V, au fost lichidate peste 400.000 IMM-uri?

8) De ce se actioneaza sistematic pentru demolarea “stilpilor” societatii romanesti: Scoala, Biserica, Sanatatea si Cultura?

9) Cine a pus la cale si ce urmareste prin genocidul impotriva Poporului Roman?

Romanii nu pot intelege si nici unul dintre cei care au condus sau conduc Romania nu incearca sa-i lamureasca de ce, dupa ce s-au vindut societatile comerciale cu o valoare de peste 700 miliarde euro, s-au concesionat bogatiile naturale cu o valoare de 1000 miliarde euro, s-au luat credite externe de peste 200 miliarde euro, ei au ajuns cei mai saraci cetateni ai Europei? Romania condusa de Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu impreuna guvernatorul Isarescu a ajuns sa ofere locuitorilor sai cele mai mici salarii si pensii din Europa, iar cetatenii romani gasesc in tara alimentele de baza la cele mai mari preturi din Uniunea Europeana. Romanii cheltuiesc peste 50% din salariu sau din pensie pentru mincare, in timp ce, in majoritatea tarilor in Uniunea Europeana, sumele cu aceasta destinatie reprezinta 10-15% din veniturile lunare. Puterea de cumparare a cetatenilor romani este in continua scadere.

Chiar si in aceasta situatie cind Romania a fost adusa pe ultimul loc din Europa in ceea ce priveste sanatatea populatiei, Regimul Basescu-Boc anunta noi masuri de austeritate, de fapt, de terorizare si exterminare a Poporului Roman.

La cererea FMI, reprezentat de catre diabolicul Maestru Illuminati, Jeffrey Franks, Regimul Basescu-Boc a taiat 30-50% din salarii si a micsorat pensiile. Premierul Emil Boc, in ziua de 15 septembrie ac, a precizat in Parlament ca se va taia din pensii in anul 2011 si in anii urmatori pentru a se asigura fondurile necesare pentru cofinantarea proiectelor europene.

Ce om normal poate crede ca dezvoltarea Romaniei se bazeaza pe taierea si impozitarea pensiilor de mizerie? Acelasi premier a spus ca exista un deficit de 4-6 miliarde euro la Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat, care are tendinta sa creasca. Premierul-filozof Emil Boc insulta inteligenta romanilor. Deficitul respectiv va scadea sigur ca urmare a genocidului la care sint supusi pensionarii, a micsorarii pensiilor si a impozitarii tuturor pensiilor.

Ca urmare a maririi de catre PDL, UDMR si UNPR a virstei de pensionare la 65 de ani pentru femei si pentru barbati, guvernantii au luat in calcul ca multi dintre angajatii de acum nu vor mai ajunge sa se bucure de statutul de pensionar. Insa, acelasi premier Boc nu a raspuns si nu raspunde la urmatoarele intrebari: de ce avem acest deficit; cum s-a ajuns in aceasta situatie si cine raspunde; cine sint vinovatii pentru desfiintarea a peste 5 milioane locuri de munca si de ce au fost ele lichidate; cine a luat peste 10 miliarde euro din Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat si i-a virat in Bugetul de Stat, de unde au fost cheltuiti pentru clientele politica?

Noua Lege a pensiilor, impusa de FMI, se va materializa printr-o noua taiere a acestora si prin eliminarea pensiei minime de 350 lei, condamnindu-i pe majoritatea pensionarilor la exterminare. Din pacate, multi militari care s-au pensionat au fost pacaliti de catre Guvernul Boc V si au dat o declaratie prin care au acceptat sa le fie recalculate pensiile, de fapt sa le fie micsorate. In paralel cu scaderea puterii de cumparare a populatiei, s-au scumpit foarte mult medicamentele. Dupa datele statistice, cca. 2 milioane de cetateni romani care sufera de boli grave sint supusi la holocaust. Un holocaust diferit de cel al evreilor din timpul celui de al II-lea razboi mondial.

Milioane de romani sint supusi unui genocid, sint omoriti cu zile, la ei acasa, de catre cei care ii terorizeaza, ii batjocoresc si ii otravesc cu aditivi alimentari cancerigeni, de aproape 21 de ani. Dupa ce au luat, in conditii inrobitoare pentru Poporul Roman, o centura de siguranta de 20 miliarde de euro pentru anii 2009-2010, acum Regimul Basescu-Boc-Isarescu a stabilit ca va fi incheiat un nou acord de tip preventiv cu FMI, si noul imprumut, de 30-40 miliarde de euro, va ajunge numai la Banca Nationala pentru a plati datoriile scadente si dobinzile uriase catre bancile straine. Probabil ca din acest imprumut se vor achita si cele 4-5 miliarde de euro pentru achizitionarea sicrielor zburatoare F-16, in anii 2011-2012. In 2013, avioanele second-hand vor trebui casate.

Un alt alogen, din fruntea Comisiei de Aparare din Parlament, ii amageste pe romani sustinind ca sicriele zburatoare se intentioneaza a fi achizitionate pe baza unui credit cu o perioada de gratie de 5 ani, adica Poporul Roman va fi bun de plata doar dupa scoaterea din uz si casarea sicrielor zburatoare americane.

Intrebam inca odata: cine si de ce au luat credite externe fara aprobarea Poporului Roman prin Referendum National sau prin legi, asa cum prevede Constitutia; de ce nu s-au incheiat contracte de credit cu FMI si nu s-au stabilit obligatiile si despagubirile pentru FMI in cazul in care in urma “indicatiilor” date nu se inregistreaza o crestere economica si a nivelului de trai a populatiei; cine a decis si care a fost destinatia imprumuturilor externe; care au fost obiectivele de investitii realizate din creditele externe; care este calendarul de rambrursare a imprumuturilor catre bancile straine; din ce resurse se vor rambursa creditele externe si in cite decenii?

Se stie ca, in Regimul Ceausescu au fost negociate 17 imprumuturi de la FMI, care au fost folosite in Interes National, pentru realizarea unor mari obiective de investitii pentru dezvoltarea multilaterala a Romaniei si cresterea nivelului de trai al populatiei. In primavara anului 1989, cu mari sacrificii, Poporul Roman a platit intreaga datorie externa. Ca urmare, dupa ce a lasat tara fara datorii externe, Ceausescu si sotia sa au fost impuscati, in Sfinta zi de Craciun a anului 1989, de catre alogenii care au pus mina pe Putere.

Milioane de romani se intreaba: cum vor plati si cind cei care au indatorat Poporul Roman cu peste 140 miliarde de euro si cei care au risipit aceste sume uriase pentru a asigura cresterea profiturilor bancilor straine, precum si pentru clientela lor politica?

De ce nu se spune ca in acest an Banca Nationala are de platit la bancile straine 16 miliarde de euro si dobinzi de peste 2 miliarde de euro, iar in anul 2011 datoriile externe scadente sint de 20 miliarde de euro si dobinzi de cca.3 miliarde de euro. Nici guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu a informat Parlamentul despre datoria externa, cu ocazia citirii monotone a mesajelor anuale. Partidele politice parlamentare asista la indatorarea si inrobirea Poporului Roman facuta de alogenii din conducerea taii. Partidele de la Putere nu au interesul, iar cele din Opozitie nu au voie sa initieze Motiuni simple sau de Cenzura pe tema datoriei externe.

In aproape 21 de ani, in Parlament nu s-a introdus nici o Motiune simpla privind datoria externa a Romaniei, macar pentru a se cunoaste adevarul si a se gasi solutii pentru rambursarea ratelor scadente. Pe linga imprumutul de 20 milioane de euro luat de la FMI, Banca Mondiala si Uniunea Europeana, Guvernele Boc IV si V au marit datoria externa a Romaniei cu peste 1 miliard de euro in fiecare luna.
Cu toate acestea, Regimul Basescu-Boc se plinge ca nu sint bani, fara sa precizeze de ce s-a ajuns in aceasta situatie.

S-a aflat ca, in perioada 15-17 octombrie, la Bucuresti a avut loc Reuniunea Regionala Europeana a Comisiei Trilaterale, componenta a Clubului Bilderberg. Initiativa pentru locul de desfasurare a acestei intilniri anuale apartine alogenului guvernator al BNR, Mugur Isarescu, singurul cetatean roman membru al Comisiei Trilaterale, membru al Ordinului Illuminati…

Guvernele vin si pleaca, dar uriasa datorie externa ramine. Dupa aproape 21 de ani de jaf, coruptie si haos, de politici indreptate impotriva Poporului Roman, s-a ajuns ca Romania sa aiba cea mai mare datorie externa din Istoria sa, datorie care este programata sa creasca in continuare. Aceasta datorie externa uriasa este cea mai grea mostenire lasata Poporului Roman de regimurile capitaliste post-decembriste.

Unii dintre neprietenii Romaniei planuiesc si actioneaza pentru ca datoria externa a Romaniei sa ajunga la peste 200 miliarde de euro, si atunci sa pretinda, printr-un Tribunal international (care se va infiinta), ca plata sa reprezinte o parte din teritoriul national, respectiv Ardealul, unde sa fie “mutat” un mic, cunoscut si mult mediatizat stat strain.

Sursa: Ion Coja

One comment

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 9 octombrie, 2020 | 0 comentarii | 68 vizualizari | 3 voturi

Producatorii romani, discriminati in tara lor

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 63 vizualizari | 2 voturi

De ce nu mai gasesc fabricile de conserve rosii pentru bulion in Romania?!

Autor: Aciduzzul | 28 iunie, 2020 | 2 comentarii | 153 vizualizari | 2 voturi

Intr-un an asa de dificil cum este 2020, din cauza secetei, putini sunt fermierii care indraznesc sa se gandeasca la productii de top! Cel mai probabil, majoritatea se asteapta undeva la o productie de 2-2,5 tone de grau la hectar. Exista, insa, si exceptii de la regula, semn ca acolo unde se aplica tehnologie, rezultatele […]

Autor: Aciduzzul | 28 iunie, 2020 | 0 comentarii | 48 vizualizari | 2 voturi

De aproape trei luni, artistii romani n-au mai vazut scena sau mai simplu spus au ajuns muritori de foame! Daca in continuare nu se vor putea organiza spectacole cu un numar rezonabil de spectatori, astfel incat sa fie cat de cat profitabile, industria de entertainment din Romania pur si simplu va muri, sustine Misu Cernea, […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 0 comentarii | 67 vizualizari | 3 voturi

Un producator de drone din grupul Tesla investeste la Cluj, o adevarata premiera pentru Romania! Electric Visionary Aircra, companie care face parte din grupul Tesla si are ca obiect de activitatea construirea elicopterelor si a dronelor de ultima generatie, va finanta campioana de fotbal a Romaniei, formatia CFR Cluj. Tesla detine 51% din actiunile Electric […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics