Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
noiembrie 26, 2020, 5:29 am
Parţial înnourat
Parţial înnourat
-1°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 92%
Vânt: 0 km/h VNV
Răsarit: 7:26 am
Apus: 4:39 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Felicitari, domnule presedinte Traian Basescu, ati descoperit teroristii Romaniei! Priviti-i aici! De-martirizarea colonelului USLA Gheorghe Trosca – Steaua Romaniei pentru KGB! FOTO/VIDEO
Aciduzzul | 2 martie, 2011 | 2 comentarii | 420 vizualizari |
(1 voturi )

Maria Petrascu
“Presedintele Comisiei, domnul senator Raymond Luca, a prezentat situatia dosarelor persoanelor pentru care s-a primit adresa CNSAS, potrivit adresei S.S.P.R nr.42/897/20.09.2010. In urma discutiilor purtate, membri Comisiei au hotarât retragerea avizului acordat pentru preschimbarea certificatului conform Legii nr.341/2004, precum si acordarea avizului pentru inaintarea propunerii de retragere a titlului catre Presedintia României pentru urmatoarele dosare: 1. Trosca Gheorghe – erou-martir si urmasii acestuia: Losnita Andra Cristina (Dosar U 1270), Trasca Georgeta (Dosar U 1269), Trosca Irina Georgiana (Dosar U 1271), Tudorache Maria (Dosar U 462), 2. Ghita Mare Ion – urmas de erou-martir (Dosar U 447), 3. Coman Dumitru – erou-martir si urmasul acestuia: Coman Gabriela Stefania Aurelia (Dosar U 11), 4. Cotuna Eugen Trandafir – erou-martir si urmasii acestuia: Cotuna Ana (Dosar U 1614), Cotuna Alexandru (Dosar U 1612), Cotuna Carmen (Dosar U 1613). S-a votat cu unanimitate de voturi.”

Militaru l-a ucis pe Trosca! Basescu il mai omoara odata?

Ieri, presedintele Basescu a semnat decretele pentru retragerea titlului de Erou – Martir al Revolutiei Române din Decembrie 1989 pentru Eugen Trandafir Cotuna, Dumitru Coman si Gheorghe Trosca. Decizia sefului statului echivaleaza cu “uciderea” pentru a doua oara, a ofiteriilor anti-GRU, condusi de colonelul Trosca si masacrati de generalul Nicolae Militaru si de KGB in Decembrie ‘89.

Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din Decembrie 1989 a decis, in octombrie 2010, acordarea avizului pentru inaintarea propunerii de retragere a titlului catre Presedintia României pentru Gheorghe Trosca, Dumitru Coman, Eugen Trandafir Cotuna, in urma unui aviz primit de la CNSAS.

Nu stim, pentru ca nimeni n-a spus pana acum, explicit, ce contine, cu subiect si predicat, avizul primit de la CNSAS. Adica de ce se fac vinovati, post-mortem, Trosca, Coman si Cotuna pentru a fi dezonorati astfel din martiriul lor.

Ce stim sigur insa este ca Gheorghe Trosca a fost sef de Stat Major la USLA, iar Eugen Trandafir Cotuna a fost seful interventiei la aceeasi unitate. Ei au fost ucisi, pe 23 decembrie 1989 noaptea, in fata Ministerului Apararii, in baza unui ordin al generalului Nicoale Militaru. legat de trimiterea de trupe in scopul apararii institutiei.

Colonelul Gheorghe Trosca lucrase la Unitatea anti-KGB si anti-GRU a Armatei si instrumentase Dosarul de agent GRU al lui Militaru, cuprins in celebrele Dosare Corbul I si Corbul II.

Dupa ce Ion Iliescu l-a numit ministru al Apararii, Nicolae Militaru a ordonat uciderea celor care-i dovedisera trecutul de spion. Colonelul Gheorghe Trosca lucrase la dosarul “Corbii”, demonstrând colaborarea lui Militaru cu serviciul de informatii al Armatei sovietice (GRU). Pentru asta a platit cu viata.

Dupa uciderea lor, KGB-ul a tinut sa-si aniverseze victoria prin masacrarea lor bestiala. Trupurile ofiterilor au fost batjocorite iar COLONELULUI GHEORGHE TROSCA I-A FOST TAIAT CAPUL CARE A FOST PUS APOI, IN BATAIE DE JOC, PE TANCHETA.

Nu stiu daca domnul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, are cunostinta despre aceste fapte abominabile comise din ordinul spionului rus, vanzator de neam si tara, agentul GRU, Nicolae Militaru.

Stiu insa ca, daca Trosca, erou martir, post-mortem, al Revolutiei din Decembrie ‘89, a fost demartirizat printr-un decret care poarta semnatura presedintelui tarii, atunci, Ion Iliescu, cel cu sange pe maini si stea rosie in frunte, care l-a numit in acea vreme ministru al Apararii pe rusofilul ucigas Nicolae Militaru, ar trebui sa primeasca de la acelasi presedinte, Traian Basescu, cel mai inalt ordin ce se poate conferi de catre statul roman – Steaua Romaniei.

Asa, ca sa fie “onorata” pe deplin bataia de joc a martiriului romanilor care si-au dat viata pentru acest neam si pentru aceasta tara si nu pentru misei si tradatorii care au vandut-o si o vand.

Sursa: Ziare.ro si Ziaristi Online

2 Comments

 • iulie 9, 2011

  Insasi faptul de a sfida moartea si de a iesi in Revolutia din Decembrie 1989 impotriva comunismului,ar trebui sa fie apreciat ,de toti acei MARI GANDITORI- LEGIUITORI ai Romaniei .
  Legea 341/2004 acuza acei colaboratori care au fost infiltrati printre revolutionari ! Dat fiind ca nimeni nu stie sa citeasca o lege in Romania ,s-a ajuns ca un informator din 1945 sau 1957 ,care s-a saturat de Comunism in 89 si a schimbat regimul , sa fie acuzat ! DA ! ESTE ACUZAT DE CNSAS FIINDCA A IESIT IN RTEVOLUTIE ,desi in 1957 a dat de frica note informative ,fara valoare !!!!!

    (Quote)

 • martie 2, 2011

  Faptul că se pretinde că Trosca ar fi fost cel care a instrumentat dosarul lui Militaru nu înseamnă că este şi adevărat. Dovezile despre acest lucru ieşite la iveală în ultimii 21 de ani sînt zero. Aştept publicarea dosarului generalului Militaru. Pînă atunci, tot ce scrie presa pe acest subiect e egal cu zero.
  Reamintesc că toate documentele despre revoluţie au fost desecretizate în urma grevei foamei a lui Teodor Mărieş.
  Conform art. 8 din Legea 341/2004 foştii securişti nu au drept la certificate de revoluţionar, deci anularea certificatului a fost unica variantă legală, aprobată UNANIM de Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor, cu parlamentari din toate partidele.
  http://mariusmioc.wordpress.com/2011/03/02/uslasul-trosca-si-alti-4-ramin-fara-titluri-de-revolutionar-necesitatea-publicarii-dosarului-generalului-militaru/

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 54 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 86 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 75 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 420 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 308 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
»
09 Oct 2020 | 0 comentarii | 87 vizualizari | 3 voturi
»
07 Sep 2020 | 1 comentarii | 85 vizualizari | 2 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics