Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 23, 2021, 1:58 am
Noros
Noros
11°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 71%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 7:04 am
Apus: 7:11 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Razboiul psihologic impotriva USLA (I). Teroristii – criminalii noii puteri (Necenzurat)
Aciduzzul | 18 ianuarie, 2011 | 2 comentarii | 772 vizualizari |
(3 voturi )

„De te voi uita, camarade uslas, sa mi se usuce asta dreapta cu care scriu”. Dezinformarea din zilele noastre a devenit o adevarata arta, practicata de persoane deosebit de inteligente, avand o pregatire specifica. Ea are un singur scop: prezentarea denaturata a unei situatii, stare de fapt, intr-o perioada bine determinata. Speculandu-se lipsa de informare a populatiei, greutatile prin care trece la un moment dat, dezinformarea cauta si reuseste sa amplifice nemultumirile maselor, sa le dirijeze in directia dorita, asupra celor care trebuie discreditati. In cadrul ei sunt raspandite o serie de „informatii” provenite din asa-zisele „surse sigure”, se raspandesc zvonuri false, se difuzeaza stiri false pe cale audio si vizuala cu un sambure de adevar, care are scopul de a da credibilitate.

Lucratorii serviciilor secrete cunosc ca un profesionist al crimei dispare „in ceata”. Raman, insa, urme. Si al naibii teroristi din decembrie 1989, desi se stie ca au fost dintre fiii lui Allah, dintre urmasii lui Ivan cel Groaznic, ori ai amiralului fara flota, sau de alte etnii au facut ca toate urmele sa arate ca crimele au iz dambovitean. Asadar, teroristi autohtoni. Straini nu au fost, deci asasinii pot fi catalogati ca teroristi cu multa ingaduinta. Eu tot teroristi le voi spune, pentru ca, in fond, nu mana de lucru conteaza, ci creierele care au conceput si coordonat intreaga mascarada. Si lichelele care au stiut sa profite.

Cu acestia lucrurile sunt clare. Ultimul de pe lista, Ion Iliescu, a devenit primul („ultimii vor fi cei dintai”). Toti asasinii-conspiratori si-au albit activitatea din sangerosul decembrie cu ajutorul lichelelor. La inceput, asasinii-conspiratori au afirmat ca teroristii au actionat, cu sange rece, din dragoste fata de „mult iubitul si mult stimatul”. In discursul sau televizat, dl. Ion Iliescu nu s-a putut abtine sa nu vorbeasca despre „idealurile comuniste intinate de Ceausescu”.

Teroristii au ucis pentru Puterea instalata. Pentru a se cea atmosfera de teroare psihica si terorism calificat au fost create diversiuni care au necesitat chiar sacrificarea singurilor luptatori antiteroristi din Romania: USLASII…

U.S.L.A. S-A SUBORDONAT REVOLUTIEI

Inainte de toate, doresc sa subliniez un lucru: in ziua de 22 decembrie 1989, in jurul orei 14.00, generalul colonel Iulian Vlad s-a pus in subordinea noii Puteri ce se constituia atunci. In aceasta situatie, a transmis ordinul de preluare a Departamentului Securitatii Statului, cu toata organigrama sa, de catre M.Ap.N. De asemenea, a ordonat ca toate efectivele D.S.S. sa execute numai ordinele ce le vor primi de la comandantii acelor unitati ale M.Ap.N. in subordinea carora intra. Apoi, s-a adresat tuturor unitatilor de Securitate, unitatilor M.I. prin Apelul difuzat la radio si televiziune, apel cunoscut de intreaga tara. Acest Apel este esential deoarece dansul raspundea in mod direct de U.S.L.A.

Deci, inca de la inceput, U.S.L.A. s-a pus in slujba Revolutiei.

Tot pe 22 decembrie 1989, dupa primul discurs al d-lui Ion Iliescu, col. Ardeleanu, comandantul U.S.L.A., in fata generalilor Iulian Vlad si Stefan Guse, a revolutionarilor prezenti in acel birou din sediul C.C., a exprimat adeziunea unitatii pe care o comanda fata de Revolutie si a precizat ca efectivele sunt in unitate, armamentul si munitia incuiate si sigilate.

In dupa-amiaza aceleasi zile, impreuna cu unul dintre loctiitorii sai, col. Gherghina Gheorghe, se prezinta din nou la sediul C.C., convocat de gen. col. Iulian Vlad si gen.mr. Stefan Guse. Dupa circa o ora, impreuna cu Isac Constantin, reprezentantul F.S.N. pentru U.S.L.A., revine in unitate, convoaca efectivele si le transmite ordinul: „(…) DIN ACEST MOMENT, UNITATEA, IN INTREGUL EI, SE AFLA LA DISPOZITIA FRONTULUI SI A REVOLUTIEI, URMAND A EXECUTA MISIUNILE SI SARCINILE CE II VOR FI INCREDINTATE”. Si totusi…

DEZINFORMAREA „LIBERA” DE LA TVR

Prima componenta a razboiului psihologic indreptat impotriva U.S.L.A. a fost dezinformarea si semanarea sentimentului de neincredere a populatiei si Armatei fata de uslasi. Aceasta s-s facut treptat, rpin intermediul Televiziunii Nationale (Libere). Dupa ce Teodor Brates, Geroge Marinescu, Victor Ionescu si altii au reusit sa semene panica in randul populatiei si neincrederea fata de toti cei care purtau petlite albastre, calificandu-i drept „securisti-teroristi”, la un moment dat, pe post, apare un general ceva mai familiarizat cu limbajul militar: gen. Tudor!!! Iata ce spune acest general: „Cei care actioneaza impotriva poporului sunt trupe speciale, trupe antiteroriste si alte trupe ale fostei conduceri, putine la numar, dar inraite”. Prin cele spuse, o intreaga natiune este dezinformata.

PRECIZARI:

– Trupele speciale ale M.I. erau Trupele de Securitate, similare infanteriei, reinfiintate in august 1964. Nu erau trupe represive. Participau la paza si apararea obiectivelor de importanta deosebita, la mentinerea ordinii si linistii publice in localitati, la munci agricole si industriale. Iar cand situatia impunea, participau la capturarea dezertorilor (majoritatea fiind inarmati) si a detinutilor evadati din penitenciare. Si din cine erau formate Trupele de Securitate? Din militari in termen, fii de tarani si muncitori, mai rar de intelectuali si deloc ai Nomenclaturii. Deoarece, acestia erau capabili sa reziste la intemperii si greutati. Instructia si pregatirea lor era mai grea. Mai dura ca la M.Ap.N. dar si disciplina era la ea acasa. Se punea accentul pe formarea lor ca foarte buni tragatori cu armamentul din dotare, sa cunoasca procedeele de atac si aparare, cu si fara arma. Sa fie disciplinati, echilibrati psihic. Am cunoscut foarte bine aceste trupe deoarece, dupa terminarea scolii de ofiteri, timp de aproape 12 ani am activat in cadrul Batalionului de Securitate din Oradea, in functia de comandant pluton si comandant companie.

Si se gaseste un Brates, un Popescu, mai grav, un general al Armatei romane sa-i culpabilizeze. Pe cine? Pe cei care au permis accesul liber al revolutionarilor la Televiziune si Radio, obiective aparate de ei! Pe cei care, la ordinul gen.col. Iulian Vlad, erau in incinta unitatilor sau isi indeplineau misiunile specifice, lucru reiesit clar in urma cercetarilor.

De multe ori m-am intrebat: oare parintii si rudele acelor tineri care, in decembrie 1989, isi satisfaceau serviciul militar in cadrul acestor trupe, au crezut in aceasta dezinformare? In faptul ca fiii lor sunt „teroristi”?

Sa vedem acum care erau trupele antiteroriste. In Romania era o singura unitate specializata in lupta antiterorista, recunoscuta pe plan international, recunoscuta de corpul diplomatic acreditat in tara noastra. Pregatita sa ia toate masurile pentru ca pe teritoriul national sa nu se produca nici un act terorist. Iar daca se producea, Doamne fereste, sa intervina. Sa lupte impotriva celui mai fanatic dusman al lumii contemporane: teroristul. Era Unitatea Speciala de Lupta Antiterorista, o unitate de elita, formata din aproximativ 1.300 de cadre, si nu 1.500 sau 2.000 cum s-a vehiculat dupa. Deci o singura unitate, si nu trupe. Pentru prima oara, intreaga natiune afla despre „trupele antiteroriste”. Aceasta este dezinformarea: cand nu se face deosebirea dintre „o unitate antiterorista” si „trupe antiteroriste”.

Sa continuam. Nu termina bine generalul Tudor cu dezinformarea, ca intervine Petre Popescu: „Studentii din Grozavesti cer ajutor. Sunt atacati de trupe de securitate!”. O alta dezinformare. Si populatia credea, nu era pregatita pentru razboiul psihologic. Studentii nu au fost atacati de nimeni. Brates il intrerupe: „Nu sunt trupe de securitate, ci comando-uri. Dracu’ stie cum sa le mai zici”. Prin comunicatul lui Brates, cei vizati direct erau uslasii. Pe buna dreptate, cadrele specializate din Armata au facut legatura: „Stai, dom’le. Pai, comando-uri nu putea forma decat U.S.L.A!”. Acelasi lucru l-aui crezut toate persoanele care aveau cunostinta despre existenta acestei unitati.
Un oarecare „merit” in activitatea de dezinformare a populatiei si a Armatei, de incriminare a uslasilor, l-a avut si Ion Iliescu. In auzul intregii natiuni, a afirmat: „(…) teroristii-securisti sunt inarmati ca puscasi specializati in guerila urbana”.

Ca urmare, campania de dezinformare, prima etapa a razboiului psihologic asupra U.S.L.A., a fost atinsa. Uslasii erau, in viziunea populatiei si a Armatei, „teroristi”. Si toti „securistii”. Doresc sa trag o concluzie care ar trebui sa dea de gandit multora. Televiziunea a avut rolul principal in difuzarea informatiilor false, in crearea isteriei de masa, in transformarea si implementarea in mintea oamenilor a ideii ca teroristii sunt securistii si uslasii. Televiziunea s-a transformat intr-o tribuna de la care persoane direct interesate au facut ca minciuna si dezinformarea sa-si dea mana. Prima victima a fost Adevarul., iar zvonurile si informatiile din „surse sigure” au avut o eficacitate deosebita. Dupa cum a definit specialistul american L. White, inca din 1970, „principalul scop al propagandei, in cadrul razboiului psihologic, este reactia emotionala si scaderea capacitatii de gandire critica.”

Atunci, in acel decembrie insangerat, persoane ca Ion Iliescu, Nicolae Militaru, Silviu Brucan si altii, care detineau functii oficiale, difuzau „informatii” deosebit de grave (gen „apa otravita”) care au provocat panica, groaza chiar, au atatat ura impotriva Sigurantei Nationale a Romaniei. Si mai grav este faptul ca, din studioul 4, persoanele enumerate mai sus, dar si multe altele, au incitat la omor deosebit de grav. In decembrie 1989, dar mai ales dupa, specialistii in dezinformare s-au aliat cu provocatorii de crize. Si acestia, bine scoliti, care au servit si servesc interesele altor state, ale Elitei mondiale. Si au reusit sa desfiinteze Securitatea Nationala.

NICOLAE MILITARU SI…”ARMA PROSTULUI”

Incepe o noua etapa a razboiului psihologic impotriva uslasilor. De data aceasta mai dura, gradata si ea. Principalul „compozitor, orchestrator si dirijor” – gen. NICOLAE MILITARU (Lepadat). Este dureros sa accentuez ca, in timpul evenimentelor din decembrie ’89, un gen. ®, numit ilegal ministru al Apararii Nationale, se face vinovat de raspandirea celor mai mari si aberante zvonuri cu privire la teroristi. Se face vinovat de incitare la crima, de emiterea unor ordine personale in urma carora au murit persoane nevinovate. Si ma voi referi exclusiv la activitatea impotriva uslasilor.

Unii imi vor reprosa poate, in necunostinta de cauza, ca ma refer la persoana dansului dupa ce a decedat. Absolut fals. Inca din primavara anului 1995, in saptamanalul „Crisana Plus” (Oradea), apoi in revista „Obiectiv Magazin” (Craiova), am prezentat intreaga activitate a gen. ® Nicolae Militari (Lepadat). Fara falsa modestie, a fost o premiera nationala, si impactul asupra cititorilor a fost deosebit. In lucrarea „De la informatii la contraspionajul militar”, la pag. 44, generalul de divizie (R) Victor Negulescu precizeaza: „(…) In dosarele de cercetare informatica existau dovezi certe ale tradarii acestuia, nu din dorinta de inlaturare de la putere a lui Ceausescu, ci pentru mijloacele si fortele ce trebuiau sa intervina pentru inlocuirea dictatorului, respectiv tancurile sovietice. Printre dovezile apartenentei sale la GRU s-a aflat si o inregistrare a unei convorbiri, pe litoral, cu doi generali sovietici pe care ii asigura ca el, N. Militaru, poate fi considerat intotdeauna ca un ostas sovietic pe pamant romanesc”.

Imediat dupa ce a fost numit ministru al Apararii Nationale (repet, in mod ilegal), a trecut la razbunare. A folosit arma numita in popor „arma prostului”.

La doar cateva ore dupa ce TVR, devenita brusc „Libera”, a inceput sa transmita in premiera mondiala „Revolutia in direct”, pe sticla a aparut un individ care, cu o voce rastita s-a prezentat: „Sunt generalul Nicolae Militaru”. Inconjurat de inca un general, un amiral si doi ofiteri inferiori de la M.Ap.N., a ordonat, de mai multe ori, pe un ton cazon: „Opriti macelul!”. Dar pentru Dumnezeu, chiar atunci trebuia arestat! Pe strazi, populatia striga din rasputeri „Armata e cu n oi”. Ion Iliescu nu apucase inca sa vorbeasca despre „teroristii care trag din toate pozitiile”, iar in Capitala si tara era liniste (in sensul ca nu deschisese nimeni focul), dar Militaru cerea cu insistenta: „Opriti macelul”, strigand „catalogul” – numele unor comandanti de garnizoana, de Mari Unitati ori de Armata care sa „opreasca macelul”. Sunt de acord cu cei care au afirmat ca cele doua cuvinte constituiau o parola…

Aflat sub Drapelul Armatei Romane, acest general a fost dovedit de catre Directia contrainformatii militare (Directia a IV-a) – gen. Nuta, lt.col. Trosca, mr. Cotuna sunt cativa dintre cei care i-au lucrat dosarul – ca a servit decenii la rand interesele Moscovei.
Arestarea gen. Vasile Gheorghe, cel care pana in decembrie 1989 a condus Sectia contrainformatii militare din D.S.S., precum si a ofiterilor din Directia a IV-a, a reprezentat polita pe care a platit-o acestora pentru faptul ca au avut curajul de a da in vileag, cu probe incontestabile, relatiile pe care le-a avut cu strainii, atat el personal, cat si Ileana, fiica lui. A vrut sa-i ucida pe toti cei care cunosteau activitatea anterioara si care se faceau vinovati ca, el, Nicolae Militaru, a fost indepartat din Armata pentru activitati de spionaj:

– Gen. Nuta Constantin, inainte de a fi numit sef al IGM, a lucrat timp indelungat in Serviciul de contrainformatii militare, aflandu-se chiar la conducerea Directiei a IV-a. A fost ucis prin prabusirea elicopterului.

– Lt. col. (p.m.) Trosca Gheorghe, pana a fi numit sef de Stat Major la U.S.L.A., a lucrat in cadrul Directiei a IV-a si a facut parte din colectivul care l-a dovedit ca tradator. A fost ucis.

– Mr. Cotuna, inainte de a fi transferat la U.S.L.A., si promovat seful serviciului de protectie antiterorista apropiata, format din luptatori de elita, profesionisti desavarsiti, formati in ani de zile, a lucrat in domeniul contrainfomatiilor militare. A fost ucis.

– Gen. Vasile Gheorghe, seful Directiei a IV-a a fost inclus pe lista generalilor care au fost arestati pe 31 dece,brie 1989 (Vlah Iulian, Bucurecsu Gianu si Stamatoiu Aristotel) personal de catre Nicolae Militrau.

Concluziile va rog sa le trageti singuri.

TRAGEDIA DE LA OTOPENI

Masacrul de la Otopeni a fost pregatit din timp si a facut parte din diabolicul scenariu tesul in jurul teroristilor, teroristi care nu au putut fi dovediti. Astfel, in seara zilei de 22 decembrie, la ora 20.57, un comunicat de la FSN transmis de George Marinescu arata ca s-a luat legatura cu Ambasada URSS la Bucuresti pentru a trimite trupe in ajutor. Gen. Mocanu Mircea de la CAAT a primit ordin ca Aeroportul Baneasa sa fie pregatit pentru a primi elicoptere sovietice.

De asemenea, tot la Otopeni s-a transmis informatia ca o coloana blindata vin ede la Campina sa atace Capitala. S-a transmis ca acea coloana sa fie oprita cu orice pret. Acest ordin a venit pe telefonul direct de la Otopeni, telefon de 3 cifre pentru comunicare numai intre comandamentele unitatilor militare si M.Ap.N. Deci, nu putea proveni decat de la generalii N. Militaru sau V. A. Stanculescu.

Anterior, in aceeasi zi, la ora 14.00, din ordinul gen. Rus, transmis gen. Draghin si lt. col. Rachita, SCHIMBUL DE USLASI CARE ISI EXERC ITAU SERVICIUL LA AEROPORTUL OTOPENI, CONDUS DE LT.COL. VIZITIU TANASE, SI MILITARII DIN TRUPELE DE SECURITATE CARE II SPRIJINEAU, SUNT DEZARMATE. Cadrele sunt batjocorite, scuipate, etichetate in fel si chip, legate.

Acum se impune o precizare, absolut necesara. U.S.L.A., prin Serviciul special destinat, si subunitatea cu petlite albastre din Trupele de Securitate NU ASIGURAU PAZA SI APARAREA AEROPORTULUI OROPENI, cum gresit au afirmat o serie de jurnalisti. Au confirmat-o chiar parintii, sotiile, fratii si rudele acelor tineri nevinovati, ucisi. Prin serviciul special destinat, U.S.L.A ASIGURA DOAR CONTROLUL ANTITERORRIST SI ANTIDETURNARE, in acest sens fiind sprijiniti direct de catre militari in termen dintr-o subunitate a Trupelor de Securitate. Fara acesti bravi militari, misiunea nu putea fi indeplinita.

Prin dezarmarea uslasilor, s-a renuntat la controlul antiterorist si antideturnare pe aeroporturile Otopeni si Baneasa. Principala poarta aeriana a tarii a fost lasata vraistea. Si aceasta, circa 6 luni, cand sosea si pleca cine vroia si cu ce vroia. A fost o mare greseala a noii conduceri abia instalate, a celeia care a dat lovitura de stat, ale carei repercusiuni le simtim si in zilele noastre. Doare intrasem in democratie!

Dupa dezarmarea acestora, gen Rus solicita comandantului Trupelor de Securitate, gen. Ghita, sa trimita o subunitate pentru intarirea pazei Aeroportului Otopeni. Gen. Ghita, impreuna cu loctiitorul dansului hotarasc sa trimita subunitatea de la Campina.

Foarte interesant este urmatorul aspect: nici Comandamentul de la M.Ap.N. care asigura paza si apararea Aeroportului Otopeni, nici Aviatia Militara nu au solicitat sprijin pentru apararea aeroportului, dar li s-a transmis ordinul ca va veni o subunitate de la Campina sa-i sprijine! A se retine: despre deplasarea acestei subunitati nu aveau cunostinta decat gen. Rus, comandantul unitatilor M.Ap.N. care asigurau paza aeroportului si gen. Ghita cu loctiitorul dansului. Cu toate acestea, dupa plecarea subunitatii din curtea Comandamentului Trupelor de Securitate, Brates transmite din studioul 4: „Spre Aeroportul Otopeni se indreapta treci camioane cu teroristi”. Deci cunostea si in cate camioane au fost imbarcati militarii respectivi!

O alta problema care nu a putut fi elucidata. In noaptea de 22 spre 23 decembrie, din Aeroportul Otopeni au fost transmise mai multe telexuri, rpin care se solicita sprijin militar: „Turnul de control a fost ocupat de teroristi”, „Anuntati ca Aeroportul Otopeni este atacat atat de elicoptere cat si de trupe de desant”. „Avem munitia foarte, foarte putina. Cerem imediat sprijinul dumneavoastra”. Telexurile au fost semnate de catre comandantul aeroportului, transmise la televiziune!!! Comandantul nu a recunoscut acest lucru…

Dar sa revin. Sarcinile urlasilor au fost preluate de subunitati ale M.Ap.N. Vorba vine. Seara, cele trei camioane cu militari in termen de la U.M. 0865 Campina, trimisi de Comandamentul Trupelor de Securitate, au fost atacate cu toate categoriile de armament. Macelul a inceput de pe estacada, care era in raspunderea directa a uslasilor. S-a tras in plin cu mitraliere cumulate de pe tancuri si Tab-urile postate in fata Aerogarii, cu pistoale mitraliera si mitraliere, de catre militarii de la M.Ap.N. de pe estacada, condusi de lt. Zorila Ionel sli lt. maj. Pascu.

Prima rafala a lovit in plin, ucigand la intamplare. Militarii nu aveau nici o posibilitate de a riposta. Cand au plecat din curtea Comandamentului Trupelor de Securitate au primit ordinul ca toate incarcatoarele cu munitie sa fie introduse in port-incarcator, armele asigurate si sa fie tinute intre genunchi. Apoi, prin portavoce s-a ordonat ca supravietuitorii sa coboare din masini cu mainile ridicate! Cum sa sari peste oblonul din spate, circa 1,5 m cu mainile ridicate? Dar acei militari au facut-o.

Cand se intamplau toate acestea, apare si autobuzul de tura de la D.Av.C. (Departamentul Aviatiei Civile), care aducea personalul la serviciu. S-a tras in plin si asupra acestuia, dar si asupra militarilor care stateau cu mainile ridicate. O foarte scurta perioada focul a fost oprit, timp in care supravietuitorii implorau sa nu se traga, dupa care focul a fost reluat in plin. Totul a durat circa 40 de minute. Bilantul a fost deosebit de tragic: 34 de militari in termen, 4 ofiteri si doi soferi civili au fost ucisi, zeci de alte persoane ranite.

Supravietuitorii au fost luati prizonieri. Doar erau TERORISTI !!! Au fost batjocoriti, umilisi, batuti. Camarazii lor din armata au ignorat pana si respectul acordat mortilor. 14 cadavre au fost aruncate intr-o magazie de marfuri. Au fost descoperite… de catre cine credeti? Chiar de catre uslasi. Atunci s-au petrecut scene de groaza, de cosmar, inimaginabile, pentru descrierea carora cuvintele sunt neputincioase.

Pe autor nu-l intereseaza ca vina este aruncata din ograda unui minister in ograda celuilalt. Il intereseaza raspunsul la cateva intrebari, desi este constient ca intreaba in zadar: de ce autobuzul de la D.Av.C., care aducea tura de serviciu si prezenta urma clare ca s-a tras asupra lui, a fost dat la topit? Un reporter strain a filmat intreaga tragedie. Ce s-a intamplat cu el si unde a ajuns caseta cu filmul? Pana in 5 ianuarie 1990, mass-media i-a catalogat pe acesti copii mari „teroristi”! De ce jurnalistii respectivi nu au incercat sa faca o minima investigatie?

Factorii de decizie pe linie militara le-a interzis categoric supravietuitorilor sa vorbeasca despre ce s-a intamplat si sa furnizeze informatii despre tragedie. Nu mai intreb de ce, deoarece acest ordin, pentru ca a fost un ordin, arata clar vinovatia M.Ap.N…

U.S.L.A – OBSTACOL IN CALEA SCENARIULUI

Inainte de a preznta cea mai oribila crima impotriva uslasilor si, in special, urmarile ei din punct de vedere psihic asupra tuturor cadrelor acestei unitati, doresc sa ma opresc asupra unui alt aspect. Nu lipsit de importanta nici el. Deoarece se va vedea cum cei care dezinformau o tara intreaga, cum cei care erau la conducerea porvizorie a tarii si a M.Ap.N., au impiedicat prin toate mijloacele ca DECLARATIA de adeziune a U.S.L.A. fata de revolutie sa fie difuzata pe post, in auzul intregii natiuni. Reprezinta tot o componenta a raszboiului psihologic.

In ziua de 22 decembrie 1989, intregul efectiv al U.S.L.A. a intocmit si adoptat o DECLARATIE catre Tara, in care arata ca sunt alaturi de popor si cu poporul, ca slujesc Revolutia. Aceasta DECLARATIE i-a fost inmanata secretarului directorului general al Radioteleviziunii, doamna Maria Borza. La randul ei, a dat-o unui ofiter din cadrul M.Ap.N. Nu s-au facut cercetari pentru a se afla numele acestuia, sau daca acesta a inmanat-o cuiva din Studioul 4. Esential este ca DECLARATIA nu se dadea pe post. Despre ea, col. Ardeleanu l-a informat si pe gen. Stefan Guse, care atunci se afla in sediul Televiziunii.

Dar Declaratia tot nu se dadea pe post. Din contra, se instiga in continuare asupra tuturor cadrelor M.I. si a uslasilor. Cand in Capitala a inceput sa se traga – in dupa-amiaza zilei de 22 decembrie -, uslasii cereau insistent sa se anunte pe post ca nu sunt teroristi. Cereau un lucru simplu: sa se citeasca pe post DFECLARATIA lor. Faptul ca se spunea ca uslasii sunt cei care trag crease o stare deosebit de tensionata in randul cadrelor Unitatii. In aceasta situatie, col. Bleort, unul dintre loctiitorii comandantului, s-a deplasat la sediul C.C. pentru a transmite personal conducerii Frontului adeziunea U.S.L.A. la revolutie. Aici ajunge in jurul orei 19.00, unde se intalneste cu col. Ardeleanu, sosit intre timp cu gen. Stefan Guse.

Esentialul pe care doresc sa-l scot in evidenta este faptul ca DECLARATIA U.S.L.A. catre Tara nu a fost prezentata pe post. Ar fi incurcat scenariul celor care strigau cu gurile pana la urechi: “securisti-teroristi”, “uslasi-teroristi”, “moarte teroristilor”. A fost tot o metoda pentru a mentine starea de deruta, de panica, de neincredere si ura fata de uslasi. Pentru ca atunci Televiziunea era plina de farisei. De generali rezervisti, care si-au scos uniformele de la naftalina si au venit sa “binecuvanteze” revolutia. Dar nici unul dintre ei, absolute niciunul, nu a fost in strada, intre adevaratii revolutionari. Erau pregatiti pentru orice situatie. Daca ramanea Ceausescu, tot la Televizoune veneau. Ca sa-si exprime adeziunea fata de cel mai iubit conducator.

Ce cautau toti acestia acolo? Dintre care multi tradatori dovediti. Capitanul Lupoi, un dezertor care si-a parasit unitatea, umbla cu arma asupra sa si care trebuia arestat pe loc! Cand nu i-a convenit situatia a parasit Romania si a revenit in functii babane. Gen. Tudor, de care nu auzise nimeni, se dadea mare pe la Televiziune, unde se autointitulase “commandant suprem”! Din ordinal cui a facut ce a facut. Capitanul de rangul trei Cico Dumitrescu! Generalul Doicaru!! Care spunea pe post: “Dictatorul ne-a persecutat si pe noi (de aia a ajuns general?)…Eu am fost ministru al Turismului (halal persecutie)…Sa facem front comun (impotriva cui, bre?)”. Vistor Rebenciuc?! Acesta facea macar un lucru folositor: aratand un sul de hirtie igienica, le recomanda celor care vorbeau pe post ca, inainte de a lua cuvantul, sa se stearga la gura. Ce au facut acestia?

Din cauza lor, si a altora, care aveau trebuiri mult mai importante, DECLARATIA U.S.L.A. nu a fost citita pe post.

Cand, la subsol, a fost gasita o placa de circuite de la un aparat de radio vechi, a fost prezentata pe post, de catre un specialist in electronica!, ca fiind un dispozitiv de declansare, de la distanta, a bombelor!! Si pe cine a cazut vina? “Aste-i U.S.L.A., tovarasi”, s-a spus. “Sunt condusi de generalul Vlad, seful securitatii…”
Mi-a fost si imi este scarba!

Sursa: Necenzurat

2 Comments

 • skald
  iulie 12, 2013

  Nu stiu cum il mai rabda pamantul, pe acest criminal numit ion iliescu.Sa putrezesti in IAD,si pe langa tine toti cei care ati luat aceasta tara de la ceausescu si ati dato sovieticilor. daca as avea putere,v-as face sa muriti in chinuri groaznice. Poate Dumnezeu a vazut ce ati facut.

    (Quote)

 • Pop Arsante
  iulie 6, 2011

  Mi-a placut acest articol.Sunt unul dintre militarii din trupele antiteroriste si in decembrie 1989 eram comandantul garzii (10 soldati din trupele antiteroriste) de la aeroportul Baia Mare. Am colaborat cu ofiterii si subofiterii USLA si i-am apreciat intotdeauna. Am fost cu totii indignati cand am vazut dezinformarea ce avea loc prin intermediul televiziunii, si mai ales de masacrele ce au urmat din cauza ticalosilor de la televiziune si cei ce au ordonat sa se traga asupra trupelor de securitate (soldati nevinovati ce voiau doar sa ajute, indeplineau o misiune.., iar cei ce au tras asupra lor si mai ales cei ce au ordonat asta ar trebui judecati, incarcerati, dar sunt convins ca cei ce au planuit acest macel au functii bune, eventual sunt si decorati si asta e strigator la cer!)..Bravo celui ce a adunat informatii si a scris acest articol!!

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 192 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 381 vizualizari | 3 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 161 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 354 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 41 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 41 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics