Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 18, 2020, 12:48 pm
Soare
Soare
21°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 42%
Vânt: 25 km/h E
Răsarit: 6:58 am
Apus: 7:20 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
READC vrea sa aduca in legalitate ANSVSA si Colegiul Medicilor Veterinari din Romania!
Aciduzzul | 16 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 48 vizualizari |
(3 voturi )

readcAsociaţia READC (Registrul Electronic al Animalelor Domestice şi de Companie) va fi prezenta joi, 17 septembrie, la Judecatoria Sec. 5 Bucuresti, camera P46, ora 10.00, in calitate de parata in procesul de calomnie cu Colegiul Medicilor Veterinari (CMV)  potrivit unei postari pe contul de FB al READC.

Vineri, 18 septembrie, va avea loc un alt proces, iar de aceasta data READC va fi reclamantul.

Reluam in intregime comunicarea conducerii READC.

“Va prezentam motivul capital unde avem suspiciunea intemeiata asupra eticii si obligativitati profesionale gresite a conducerii Medicinei Veterinare de libera practica si concesionari, “acceptand pasiv “(Citat- C.Apel Cluj) neaplicarea obligatiilor profesionale privind conditionarea financiara de la sine putere la vaccinarea antirabica ca plata in Registrul Cainilor cu Stapan (RECS) sub administrarea dansilor.

Exemplu!!

Deoarece la Curtea de Apel Cluj s-a decis trimiterea la CCRO spre solutionare lipsa licitatiei la RECS ca registru national al cainilor cu stapan, consideram ca si platile in RECS sunt neconstitutionale si trebuie returnate cetatenilor.

Legea aloca CMV FORMAREA UNUI REGISTRU DAR NU STABILESTE COSTURI –
EXEMPLU- Registrul Agricol… – De interes national si este gratuit… etc!!

Licitatia fiind imperativa, deoarece formarea RECS este data prin Votul Parlamentului, si daca tot s-a scos din OBLIGATIVITATEA ANSVSA de evidenta gratuita a vaccinurilor si bolilor, trebuia facuta dezbatere/informare masiva publica, oficial asa cum MAI a facut la formarea Politiei Animalelor.

Consideram ca responsabili CMV puteau aplica codul deontologic al Med. Veterinar si impreuna cu Autoritatea sa rezolve aceasta problema a neaplicarii vaccinului si a lipsei de incasari la concesionari datorita platii in RECS, UNDE CETATENII AU REFUZAT PLATIILE SI CA ATARE NU SE VACCINEAZA INTEGRAL.

Ca exemplu CA SE PUTEA REZOLVA, este initiativa COMUNA unde au fost de acord ca fiecare concesionar sa primeasca 10 000 lei lunar ca sprijin.

Lucru laudabil, la prima vedere, dar de ce nu au propus MARIREA MANOPEREI LA ACTIUNI OBLIGATORII, fara atata Show politic si spectacol de impartire a banului public. Adica al nostru.
ACEASTA INTALNIRE – ANSVSA – CMV ARATA CA PUTEAU ANULA IMPREUNA CA EMITENT AL NORMEI, ARTICOLELE CE BLOCAU VACCINAREA ANTIRABICA!!!
Deci, aplicarea Leg. San. Vet. in Romania ca obligatie semnata la acordurile aderarii in UE – SI IN FISA POSTULUI LA AMBELE CONDUCERI:
Mentionam

In anumite concesiuni, medici nu incaseaza cat sa supravietuiasca, iar cele rentabile sunt impartite intre ” smecheri “:
Totodata ABSOLVENTII Veterinari parasesc tara, pentru ca nu au sanse de supravietuire.

– Vineri la ora 9 la aceasi judecatorie sala 1 etaj 8 cu Autoritatea Vet, iar noi ca intimat reclamant.

Elemente in ANSVSA sub influenta CMV (vezi ziarele acuzative), ca AUTORITATEA NATIONALA RESPONSABILA

(vezi acord EU) si ca grup de interese cu CMV, ataca decizia C.Apel Cluj, in Bucuresti la ICCJ sa nu cumva sa ajunga la CCRO dosarul cu lipsa licitatiei RECS.. si a amputarii obligatiilor de gestionare a animalelor la ANSVSA.

Dar ataca sa castige timp, ca activitatea financiara a grupului sa mai poata incasa plati in RECS la fiecare vaccin antirabic ca sa poata reduce cheltuielile enorme cu atribuirea directa a formarii.
Mentionam: vaccinarea antirabica ca actiune de interes national privind sanatatea, siguranta publica, bunastarea animalelor si apararea impotriva bioterorismului asimetric, este conditionata sa fie aplicata doar pe caini inregistrati, cu plata in RECS.

Curtea de Apel Cluj Citat;, acceptarea prin pasivitate… a neaplicarii integrale a programului national strategic de vaccinare antirabica… etc” la dosarul reintors de la CCRO.. cu anularea impunerii microciparii cu plata la programul vaccinarii antirabice gratuite.

Chiar si la aceasta sentinta clara s-a facut recurs ca sa se castige timp.
Plata proceselor la Autoritati este tot din banii contribuabililor, dar in acest timp RECS incaseaza si organizatorii intra in pensie.
Ne intrebam in numele a 8 milioane de proprietari de carnasiere domestice si simpli cetateni, totodata fiind contribuabili la salariile functionarilor ce trebuie sa aplice conform functiei aceste legi;

De ce neaplicarea de peste 6 ani a unui program national strategic de combatere a bolilor transmisibile de la animal la om (mortale) platite de la buget si de catre UE nu se autosesizeaza autoritatile de control.. MAI.. DICOT… DNA.??

Este dovedit acest comportament prin sentinta C.Apel, dar consideram ca nu este o Acceptanta Pasiva, ci chiar, acceptarea activa, si implicare, deoarece au fost informati personal, iar lipsa reactiei arata interesul economic ce zadarniceste aplicarea vaccinului rabic pe intreaga populatie canina.

Mentionam ca pisicile trebuiesc vaccinate, dar nu trebuiesc trecute cu plata in RECS. si se plateste manopera vaccinului la LIBERA NEGOCIERE, ca med. vet de libera practica SRL.
Un fel de fraiereala dupa ochi,… cat dai maica, ca safii ma obliga,.. si eu tac.

Cei interesati de adevar si iubitori de animale pentru care ne implicam pot sa discute cu avocati si experti pe aceasta tema la Judecatoria Sect.5. la orele mentionate.”

Conducerea

READC

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 36 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 25 mai, 2019 | 0 comentarii | 147 vizualizari | 1 vot

Sorina Hanea Sa va zic de ce alegerile de maine, cel putin pentru mine, nu conteaza fiindca oferta electorala este sub asteptari. Participa doar cine trebuie, pe locuri eligibile, doar “alesii”, de catre SRI sau SIE (nu pot sa nu-l citez din nou pe Prostanacu’ Geoana care a grait apoteotic: “Nici noi nu mai stim […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 405 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 286 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 351 vizualizari | 3 voturi

Terenurile de fotbal in panta, punctele de informare si documentare in paduri, bazinele olimpice la tara, unde au mai ramas doar batranii, vile pentru politrucii locali, toate realizate cu fonduri europene sunt nimic pe langa realizarea unui primar din judetul Arges din partea Partidului National Liberal. Mihai Catalin Manta, primar in comuna Albesti de Muscel, […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics