Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
iunie 19, 2021, 10:10 pm
Parţial noros
Parţial noros
18°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 11 km/h NNE
Răsarit: 5:31 am
Apus: 9:03 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Saccsiv: Noul detector de emoţii poate vedea de la distanţă când minţim … Vă amintiţi profeţia?
Aciduzzul | 15 septembrie, 2011 | 1 comentarii | 811 vizualizari |
(2 voturi )

Chipul nostru trădează o varietate de emoţii, senzorul de căldură detectează chiar şi schimbări în vasele sangvine. Un nou sistem sofisticat cu cameră poate detecta minciunile doar dacă ne priveşte chipul în timp ce vorbim, spun experţii. Sistemul computerizat foloseşte o simplă cameră video, cu un senzor de imagine termal de mare rezoluţie şi cu un set de algoritmi. Cercetătorii spun că sistemul poate fi un ajutor puternic al serviciilor de securitate. Distinge cu succes graniţa dintre adevăr şi minciună în două treimi din cazuri, spune un cercetător de renume, profesorul Hassan Ugail de la Bradford University. Sistemul, dezvoltat de o echipă de la universităţile Bradford şi Aberystwyth alături de Agenţia de Frontieră din Marea Britanie, a fost dezvăluit astăzi la Festivalul britanic de ştiinţă de la Bradford.

Această nouă abordare dezvoltă în ani de cercetare modul în care noi toţi în chip inconştient, involuntar, ne dezvăluim emoţiile în schimbări subtile de expresie.

Ne arătăm emoţiile în fiecare mişcare a ochilor, a pupilelor dilatate, în modul în care ne muşcăm sau ne strângem buzele, în felul în care facem riduri la nas, respirăm cu greutate, înghiţim sau clipim din ochi. Iar aceastea sunt doar semne vizibile pe care camera le suprinde.

Fiecare dilatare a vaselor de sânge ne trădează, iar senzorul de căldură detectează toate aceste shimbări.

Test asupra lumii reale

Detectarea tradiţională a minciunii depinde de un poligraf important, dezvoltat pentru prima dată în 1921, un aparat mult mai invaziv cu un set de fire ataşate pielii. Acest nou dispozitiv promite o metodă non-invazivă şi chiar transformă testele de adevăr în timp real.

“Aducem împreună toată această muncă cu bună reputaţie asupra expresiilor faciale, aceste dezvoltări recente în imagine termală, tehnici pentru detectarea imaginii asupra subiecţilor şi aceşti noi algoritmi într-un sistem funcţional”, a spus profesorul Ugail.

Un program computerizat este folosit la monitorizarea schimbărilor minore în expresiile faciale. Până acuma, echipa a testat până doar detectorul de minciuni pe voluntari mai degrabă decât în viaţa reală, în situaţii limită. Cu toate aceaste, la finele acestui an, cercetătorii plănuiesc să desfăşoare aceste sistem într-un aeroport din Marea Britanie, probabil alături de ofiţerii cu experienţă din biroul de imigrări pe măsură ce au loc interviuri de securitate. Algoritmii pot fi apoi testaţi contrar verdictelor acestor ofiţeri.

“În situaţii reale, foarte stresante, putem avea chiar o rată mai mare de succes”, a spus profesorul Ugail, care crede că, în cele din urmă, va putea să detecteze în jur de 90% dintre persoanele care mint, iar acest procedeu este similar performanţei oferite de poligraf.

Cu toate acestea, cercetătorii confirmă că aceste teste nu vor putea fi niciodată 100% corecte. Ceea ce aceaste aparate detectează sunt emoţiile, cum ar fi suferinţa, teama şi nu actul în sine de a minţi. Teama poate uneori să fie frica de a nu fi crezut mai degrabă decât teama de a fi prins.

Comentariu saccsiv:

Va pare cunoscut?
„ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”.”

Sursa: Saccsiv

One comment

  • OLTEANU ALY
    noiembrie 21, 2011

    -daca ar fi fost cipati si tinuti sub control toti cei care sau dedat la jaf national,crima org.trafic,mafie cetateni romaniei nu ar fi ajuns in majoritate categorii inferioare ,intr-un cuvint mai pe scurt asa zisele categori favorizate si cu capu mare Q-ul dar si confrati lor nu vor fi nici odata cipati,la fel si proba ca pe timpul inpuscatului o minoritate favorizata se va ridica la rang superior din toate puctele de vedere deoarece au avut si au sistemul creiat sa urmareasca toate veniturile si toate drepturile cetatenilor pe care-i vor extermina fara sa mai poata demonstra ca sunt victimile unor odiosi; -bine ar fi sa fie cipati cei care comit abuzuri de putee si influenta in fuctiile dumnealor;

      (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 1 comentarii | 122 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 344 vizualizari | 3 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 143 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 343 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics