Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 23, 2021, 3:28 am
Noros
Noros
10°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 81%
Vânt: 0 km/h ENE
Răsarit: 7:04 am
Apus: 7:11 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
Sex oral – da sau nu?
Aciduzzul | 7 martie, 2011 | 3 comentarii | 867 vizualizari |
(3 voturi )

Mihaela Enache
Sexul oral poate sa fie ceva ce adori sau ceva care iti starneste repulsie. De ce parte a baricadei ne gasim noi, femeile? Dar barbatii?

Femeile si sexul oral

Multe femei pur si simplu fac sexul oral. Dar oare le place sa-l faca? Nu e nimic in neregula daca o femeie se bucura cu adevarat de sexul oral atunci cand il ofera. Multi barbati cred ca multumesc lui Dumnezeu pentru asta! Dar de ce femeilor carora le displace sexul oral il fac si… de ce nu le place pana la urma?

Femeile fac adesea sex oral din cauza sentimentelor de obligatie, deoarece le place sa ofere placere sau cred ca asta e rolul lor. Acest lucru este adesea rezultatul nesigurantei unei femei in ceea ce o priveste pe ea, dragostea pentru partener si a relatiei lor. Totodata, este cauzat si de teama ca barbatul va gasi o amanta care sa-l satisfaca.

Femeile insa ar trebui sa arunce lanturile care le-au fost puse de catre societate. Sexul oral nu este deloc nenatural sau dureros. Dar poate fi daca iti displace.

Femeile si atitudinea lor fata de a primi sex oral

Femeile sunt mult mai putin decisive si exigente in ceea ce priveste primirea sexului oral. In ciuda dorintei lor pentru sex oral, unele nu indraznesc sa-l solicite ori chiar sa-l sugereze. Acest lucru rezulta din nesiguranta privind vaginul lor. Probabil ai auzit si tu ce se spune despre vaginul unei femei, cum ca ar mirosi a peste. Unele au luat acest lucru prea personal. Le este rusine de organele lor genitale, nu doresc nici macar sa le priveasca, cu atat mai putin nu le trece prin cap sa isi trimita partenerul acolo. Iar daca o fac, nu sunt relaxate si nu se bucura.

Barbatii si sexul oral

Oamenii au prioritati diferite in viata sexuala si acest lucru este complet normal si natural. Deci, exista oameni care sunt absolut innebuniti sa faca sex oral si barbati care nu au incercat niciodata. Si exista si cei cu standarde duble – nu ofera sex oral partenerei, dar il pot oferi in alta parte. Barbatii au o atitudine similara femeilor vizavi de organele genitale feminine. Acestia pot fi la fel de rezervati sau nelinistiti in privinta mirosului, formei sau moralitatii sexului oral.

Barbatii si atitudinea lor fata de a primi sex oral

Barbatii au rareori obiectii in cazul in care o femeie isi indreapta gura catre penisul lor. Si mai multi barbati isi exprima in mod clar dorinta si nevoia lor de sex oral. Exista putini barbati carora nu le place sexul oral pentru orice motive speciale. Unii barbati pot avea obiectii si dificultati in a primi sex oral atat de la partenera, cat si de la o femeie straina.

Dupa cum spuneam, oamenii au prioritati si dorinte diferite. Unele persoane au anumite fantezii, in timp ce altii se gandesc la lucruri diferite. Nu este nimic neobisnuit daca sexul oral nu se afla pe lista ta de prioritati. Dar exista o diferenta daca ceva nu este foarte important pentru noi sau ne displace. Cei care sunt capabili sa se abandoneze cu adevarat in sentimentele si placerea sexuala sunt uimiti de fiecare parte a corpului lor si de ceea ce acestea le ofera.

Sursa: Sexgen, Ne-cenzurat

3 Comments

 • de la dani pentru fanny
  aprilie 5, 2012

  esti un prost si un fustrat……

    (Quote)

 • Ginoglo
  martie 26, 2011

  Mooning-ul si pygophilia reprezinta o mare parte a fanteziilor sexuale feminine.

  http://wiki.voyeurweb.com/index.php/Mooning

  http://www.magamba.com/index~title~Mooning_Girls~i~19220.htm

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Pygophilia

  Vom trata in continuare mooning-ul inafara cuplului. Deci, cel care nu face parte dintr-un preludiu pentru raportul sexual. Cel din cadrul cuplului, poate fi incercat mult mai usor decit cel din afara cuplului, – care, la rindul lui, ramine un scop in sine, – deci, nu consideram ca trebuie dezbatut.
  Cel din afara cuplului neavind deci alte implicatii intre partenerii de mooning. Observam din materialele prezentate in strainatate, ca de multe ori, – deci, nu doar ca exceptie, – pygophile-ul este de multe ori un barbat mai in etate mult decit fata, sau in egala masura este o femeie tot mai in etate, sau, dupa caz o fata tinara, sau chiar un grup de fete de multe ori.
  Asadar imaginile de pe website straine sugereaza o raspindire destul de larga a mooning-ului inafara cuplului, – de multe ori chiar ca public mooning.
  Apreciez chiar ca nu trebuie facuta in mod preconceput o legatura intre participantii la un mooning dintr-o perspectiva sexuala, deci, nici de cuplu.
  De aceea consider mult mai important sa tratam subiectul privind mooning-ul si pygophilia in afara cuplului, – dupa caz in grupuri restrinse, de cele mai multe ori de fete.
  In special, cel M/F dintre barbat mai mare ca pygophile (admiratorul), cu fata mai mica ca phigophilist (mooning girl), si care nu sint cuplu, – cit si in egala masura situatia F/F dintre 2 fete, (ambele facand mooning), dar care, altfel au orientare sexuala normala, deci nu au orientare sexuala de fata cu fata.
  In schimb, cei doi sau mai multi parteneri parteneri pot avea o frumoasa reletie de prietenie, dar in care fata nu vrea sa aiba raporturi sexuale. Spre exemplu, barbatul cu fata tinara, sau fata cu cealalta fata pot avea o frumoasa relatie afectiva.
  O posibila relatie doar afectiva, dar care ar putea sa se completeze pentru divertisment si cu un mooning, urmind sa se limiteze doar la atit, – fara a mai tinde la relatie de cuplu, – mai ales in cazul unui grup de fete cu orientare sexuala normala, – sau intre M/F in care barbatul este mult in etate decit fata; – aici doar fata face mooning, iar barbatul pe pygophile (admiratorul).
  De asemeni, la noi, unde mooning-ul nu are traditie, si unde sunt idei preconcepute greu de trecut, este nevoie ca initierea in a face mooning inafara cuplului sa se faca progresiv, – chiar cu pasi mici, dar siguri.
  La noi, unde nu s-a mai facut prin traditie mooning, – ar trebui introdusa si notiunea de “partial mooning”, – pentru fetele care nu ar accepta un mooning, respectiv sa stie ca i se vede fundul gol complet.
  Cum am mai precizat, ar trebui mai intii abordata problema dezbracarii fetei, – mai precis ca fata se se dezbrace in fund gol fara sa-i fie rusine. Ceea ce, la noi, consider ca nu e chiar usor. Sa nu uitam ca sunt fete carora la este rusine chiar si in tanga sau boxeri, in situatia mai sus descrisa. Or, din cum se vede pe weburile straine, fetele poarta in principiu chiloti care acopera bine fundul, dar pe care apoi ii dau jos de tot pina sub fund. E asa zisul “bare bottom mooning”, – si cam asta e mooning-ul adevarat.

  Trebuie testata pozitia fete in urmatoarele situatii, – considerind fata imbracata in haine de strada, – sa zicem, in pantaloni si tricou sau pulover:
  Se roaga fata sa se intinda pe pat cu fata in jos, cu mainile sub cap, – deci in decubit ventral.
  Se poarta la inceput discutia despre dezbracarea fetei in zona fundului, urmind sa ramina in rest imbracata.
  Se va constata ca fata va accepta mai degraba sa se dezbrace in zona fundului doar de pantaloni, dar nu si de chiloti, decit sa-si dezbrace fundul de tot ca sa ramina gol complet.
  Se va observa ca fata accepta chiar mult mai usor sa fie atinsa (o atingere usoara, prieteneasca) pe fundul dezbracat doar de blugi, dar nu si de chiloti, – decit in situatia in care fundul e dezbracat si de chiloti.
  Mai concret, accepta mult mai usor sa fie atinsa pe fundul acoperit doar de chiloti, decit pe fundul gol complet. Sa nu uitam ca dezbracarea fundului doar de pantaloni, dar nu si de chiloti, ii da fetei o oarecare senzatie de dezbracare, sau de fund gol, chiar daca mai are inca chilotii pe ea.

  Sugeram sa se roage mai intii fata sa se intinda pe pat in decubit ventral (pe burta, cu palme sub cap), si sa fie dezbracata doar in zona fundului, si doar de pantaloni, dar nu si de chiloti.
  Se incearca apoi un timp mai lung sa se discute despre cum fac mooning fetele din strainatate, – fata fiind deci astfel intinsa pe pat si partial dezbracata.
  Se propune aceasta pozitie de intins pe pat, pe burta, a fetei pentru a se acomoda cu mooning – pentru ca este o pozitie in care fata poate sta mai mult timp – pentru a se obisnui cu senzatia de fund gol. Daca s-ar face stand inpicioare, ar fi incomod de stat mult, fetei cazandu-i imbracamintea, si, fiind incomod de a mentine un mooning.
  Apreciez ca pentru ca fata sa se considere in siguranta, in a face mooning inafara cuplului, este necesar ca si dezbracarea ei sa fie facuta dintr-o perspectiva non-sexuala.
  Asta, atit timp cat mooning-ul inafara cuplului este doar un scop in sine, – deci, nu un preludiu pentru actul sexual, – este necesar ca atit dezbracarea fetei cit si pozitia in care sta fata sa fie privita tot dintr-o perspectiva non-sexuala.
  Practic, fundul fetei trebuie dezbracat intr-atit incit, pe de o parte sa fie suficient de dezbracat pentru a parea cat mai gol, dar in acelasi timp, nici sa nu i se vada mai mult decit trebuie, sau,… mai ales ce nu trebuie….(!)
  Astfel, pentru inceput, chilotii fetei ar trebui dati jos, in spate, cel mult pina la josul fundului, iar in fata atit cit sa acopere totusi zona intima din fata.
  Deci, pentru a fi totusi un mooning decent, practic trebuie sa nu se vada pizdulicea nici din fata nici din spate.
  In schimb, pantalonii sau fusta pot fi dati mai mult, – sa zicem pina la jumatea coapsei, sau mai putin.
  Dar chilotii doar atit cit sa dezbrace doar fundul, dar fara a descoperi mai mult.
  Partea de sus a fundului se poate dezbraca, inspre in-sus, cel putin pina la gropitele de pe mijloc, sau o palma mai deasupra.
  Mai mult nu ar fi necesar.
  Se incearca dezbracarea in acest fel a fetei, dar intinsa pe burta si cu palmele sub cap (in decubit ventral).
  Pentru mooning-ul inafara cuplului consider ca nu ar trebui dezbracata fata mai mult decit e necesar.
  Cel putin la inceput, in cazul in care o fata se acomodeaza pentru un mooning in grup, – fata trebuie sa aiba senzatia ca isi arata fundul intr-un mod decent, deci nu intr-un mod ostentativ. Si asta atit timp cit mooning-ul nu trebuie sa excite mai mult decit e cazul in contextul doar al unui mooning inafara cuplului.
  Fata nu trebuie sa aiba senzatia ca i se vede mai mult decit trebuie, sau ca i se cere sa-si arate mai mult decit trebuie.
  Se incearca sa se stea de vorba cu fata intinsa pe pat si astfel dezbracata, – doar pentru ca fata sa se obisnuiasca cu pozitia, cit si cu faptul ca i se vede fundul dezbracat.
  Nu se fac aprecieri asupra faptului ca e i se vede ceva anume, – trebuie vorbit cu fata doar despre mooning in principiu,… nu despre ea direct, sau despre faptul ca face mooning.
  Se repeta astfel si cu alta ocazie, la alte intilniri de grup mai restrans (ex. doua prietene), pina cind fata da primul semn, chiar si prin limbaj non-verbal ca ar accepta sa se treaca la prima incercare de mooning intr-un grup mai mare.
  In strainatate exista chiar o practica de mooning in grup cunoscuta ca si college girls mooning.

  http://www.girlsmooning.com/pictures/hot-college-girls-mooning.html

    (Quote)

 • fanny
  martie 10, 2011

  perversi, sexul oral e un cacat, sa va stea in gat si sa muriti de cancer

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 3 voturi

Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 472 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 600 vizualizari | 4 voturi

Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 348 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1513 vizualizari | 9 voturi

Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 41 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 41 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics