Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 20, 2021, 11:21 am
Predominant înnourat
Predominant înnourat
14°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 67%
Vânt: 11 km/h ENE
Răsarit: 7:00 am
Apus: 7:17 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Telenovela “Ionut”. Simple coincidente si atat…
Aciduzzul | 30 octombrie, 2013 | 7 comentarii | 1693 vizualizari |
(6 voturi )

Nu-i asa ca sunteti copii mari, educati si cu un IQ rezonabil, calitati care nu va mai permit sa credeti in “coincidente”?!! Ce-ati zice daca ati afla ca, exact cu patru zile inainte de “tragedia” Ionut, in plin clocot al scandalului Rosia Montana, baietii si fetele de la PNL discutau(n-o sa ghiciti!) despre cainii maidanezi?!!(FOTO) Doamna Alina Gorgiu, o distinsa membra PNL, “avocatul tau in parlamentul Romaniei”, posta un amplu articol in care dezbatea, nici n-o sa ghiciti, “problema cainilor maidanezi”. Asa, din senin! Data: 29 august, adica fix cu patru zile inainte de momentul “tragediei” lui Ionut. Deh, aveau si actorii nevoie de putine repetitii…Nu o sa venim acum cu sarcasme ieftine, asa ca nu o sa insinuam ca “scandalul” maidanezilor era scos putin la incalzire, ca la fotbal, pentru ca se incinsese rau de tot cartoful spagii de la Rosia Montana. Nu o sa spunem asta. Cum nu o sa insinuam nici faptul ca “Ionut” nici macar n-a existat, ca este doar un personaj de telenovela, la fel ca actorii prosti distribuiti in rolulile secundare, recte parintii Anghel si “bunicuta” Anghel.

Cititi si:

Telenovela “Ionut”. Pana la urma Ionut asta chiar a existat?! Chiar a murit?!!

Adevaratii vinovati TREBUIE sa plateasca! De la coruptia abjecta la CRIMA e doar un pas. “Televiziunile” bolsevice din Romania trebuie sa plateasca pentru INSTIGARE LA CRIMA!!! Si pentru degradarea fara precedent a imaginii Romaniei

Nu o sa amintim nici faptul ca, inainte de “incidentul” Ionut, trecuse ceva timp de cand “problema” cainilor maidanezi nu mai fusese abordata in spatiul public…Simple coincidente…

Nu o sa ne pronuntam nici asupra operativitatii cu care “legea Ionut” a trecut prin Parlament si nici asupra faptului ca multe dintre prevederile “legii” au fost intuite cu cateva zile inainte de doamna Gorghiu(vezi articolul mai jos). Sunt simple coincidente si atat…

Evident, nu o sa scoatem o vorba nici depre faptul ca Liviu Harbuz, initiatorul “legii Ionut” este consilierul premierului Ponta, aflat, nu-i asa, in USL alaturi de baietii si fetele de la PNL…Coincidente…

Va lasam pe voi, cei cu IQ peste medie, evident, sa trageti concluziile. Noapte buna, Romania!

Iata AICI minunatul articol:

Postat pe
Aug. 29, 2013

Adaugat de
Alina Gorghiu
la 04:08 pm

Problema cainilor maidanezi din Bucuresti a fost pasata de-a lungul anilor din mainile Primariei in cele ale oamenilor de rand, ricosand constant ca o minge de ping-pong de cate ori situatia devenea mai disperata. Autoritatile locale au capatat obisnuinta de a veni an de an cu cate o decizie halucinanta in aceasta privinta, de multe ori ca urmare a unei presiuni mediatice, dar care esueaza din start ori din cauza lipsei sale de aplicabilitate ori dintr-o lipsa de continuitate.

Putem aminti aici decizii sau propuneri precum amendarea stapanilor care nu isi sterilizeaza cainii dupa varsta de 6 luni, amendarea cu pana la 5000 de lei a celor care hranesc cainii maidanezi, taxarea ONG-urilor care vor sa adopte mai mult de 100 de caini, s.a.m.d. S-au incercat zeci de metode, fara nici un rezultat, motivele pentru nereusita lor fiind multe. In primul rand, instituirea unei legi de amendare nu serveste la nimic daca nu este nimeni care sa o si puna in aplicare. Sansele ca cineva sa depisteze un stapan care nu si-a sterilizat cainele din ograda sunt minime, cam la fel de mici ca cineva care a aruncat o hartie pe jos intr-un loc public sa fie facut responsabil si amendat pentru asta. Si uite asa ne gasim iarasi in situatia de a avea legi inutile, facute doar de ochii publicului, dar cu niciun fel de calitate de solutionare practica a problemei.

Hotararea Consiliului Municipal Bucuresti adoptata in cursul acestui an privind taxarea cu 150 de lei a persoanelor fizice care doresc sa adopte mai mult de un caine a trecut aproape neobservata de opinia publica, nestarnind niciun fel de opozitie, cel putin nu suficient de puternica pentru a putea ajunge la urechile decidentilor. Poate ca o astfel de decizie care descurajeaza si mai mult adoptia cainilor si impiedica implicit rezolvarea problemei cainilor maidanezi din capitala ar fi trebuit sa fie mai vehement criticata, cel putin pentru lipsa ei de logica.

Sa fie oare lacomia pentru cativa lei in plus mai mare decat orice simt de responsabilitate publica si de minima morala? Mie mi se pare cel putin ironic faptul ca de cate ori apare problema cainilor maidanezi in vreo discutie oficiala, televizata sau nu, se mentioneaza zeci de statistici cu privire la copii si adulti muscati de catre cei 60.000 de caini care populeaza arterele Bucurestiului si cu toate acestea, atunci cand vine momentul pentru o actiune constructiva, primul gand este de a descuraja adoptia acestor animale prin taxarea celor ce vor sa le ia de pe strazi.

In opinia mea, o incercare civilizata si democratica de rezolvare a problemei ar consta in dezbaterea publica a situatiei impreuna cu toate partile implicate : autoritati locale, cetateni si ONG-uri de protectie a animalelor.

Solutiile care vor reiesi din aceste discutii vor putea fi sintetizate ulterior intr-un chestionar de consultare a cetatenilor sub forma unui referendum, iar apoi solutia cea mai apreciata de votanti va putea fi pusa in aplicare.

Numai asa se vor putea elimina deciziile unilaterale si parerile localnicilor vor fi cu adevarat ascultate.

Poate ca atunci cand vom inceta sa ne mai victimizam si vom incepe sa luam decizii colective sustenabile, cu aplicabilitate verificata si vom fi in stare sa le ducem la capat pana cand problema este rezolvata, vom fi cu adevarat demni de titlul «tara europeana ». Pana atunci vom continua sa incropim proiecte pe genunchi si vom da legi pentru ochii lumii.

7 Comments

 • Om de omenie
  septembrie 4, 2014

  Ce ar fi să-l cautați pe Ionuț prin Italia?!

    (Quote)

 • CRISTIANNA
  iulie 18, 2014

  SA PLATEASCA ACUM SI AICI CA NE AM SATURAT SA VEDEM CUM ISI UMFLA PENELE BANCESCU SI CUM FC EL CE VREA CU OAMENII SI CU ANIMALELE NOASTRE…

    (Quote)

 • decembrie 21, 2013

  O imscenare..asta a fost!!o lege votata pe genunchi…o inscenare…toti care beneficiati de bani anghelii..oprescu..basescu,seful aspa sa cheltuiti banii in spitale cu cine va e mai drag!!prafu sa se aleaga de ce iubiti mai mult!!

    (Quote)

 • Mihai_Lady
  decembrie 21, 2013

  Romania a semnat asta si nu o respecta: DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR ANIMALELOR

  Preambul:

  – Considerand ca Viata este unica, toate fiintele avand origine comuna, diferentiindu-se in decursul evolutiei speciilor,

  -Considerand ca orice fiinta vie are drepturi naturale, orice animal dotat cu sistem nervos are drepturile sale specifice,

  -Considerand ca dispreturirea sau simpla nerecunoastere a acestor drepturi naturale provoaca grave prejudicii Naturii si conduc omul la crime impotriva animalelor,

  -Considerand ca o coexistenta a speciilor in lume implica recunoasterea de catre specia umana a drepturilui la existenta a celorlalte specii,

  -Considerand ca respectul omului fata de animale este inseparabil de respectul reciproc al oamenilor,

  Se proclama urmatoarele:

  Articolul 1
  Toate animalele au in mod egal dreptul la existenta in cadrul echilibrului ecologic. Aceasta egalitate nu exclude diversitatea speciilor si indivizilor.

  Articolul 2
  Orice forma de viata animala are dreptul la respect.

  Articolul 3
  1. Nici un animal nu trebuie supus unor tratamente brutale sau unor acte de cruzime.
  2. Daca este necesara sacrificarea unui animal ea trebuie sa fie instantanee si nedureroasa.
  3. Animalul mort trebuie tratat cu decenta.

  Articolul 4
  1. Animalul salbatic are dreptul de a trai si de a se reproduce liber in mediul sau natural.
  2. Privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului salbatic in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental.

  Articolul 5
  1. Orice animal dependent de om are dreptul la ingrijire.
  2. In nici un caz el nu trebuie abandonat sau sacrificat in mod nejustificat.
  3. Toate formele de crestere si utilizare a animalului trebuie sa respectefiziologia si comportamentul proprii speciei respective.
  4. Expozitiile, spectocolele, filmele care folosesc animale trebuie sa le respecte demnitatea si sa nu comporte violenta.

  Articolul 6
  1. Experimentele pe aminale care implica suferinta fizica sau psihica violeazadrepturile animalelor.
  2. Metodele alternative trebuie dezvoltate si implementate sistematic.

  Articolul 7
  Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA.

  Articolul 8
  1. Orice act care pune in pericol supravietuirea unei specii salbatice precum si orice decizie care duce la un asemena act constituie o crima impotriva speciei.
  2. Masacrarea animalelor salbatice, poluarea si distrugerea biotopurilor sunt considerate crime.

  Articolul 9
  1. Statutul legal specific al animalelor precum si drepturile lor trebuie sa fie recunoscute prin lege.
  2. Protectia si salvarea animalelor trebuie reprezentate la nivelul organizatiilor guvernamentale.

  Articolul 10
  Educatia si instruirea publica inca din copilarie trebuie sa conduca omul la observarea, intelegerea si respectarea animalelor.

  Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor a fost proclamata in mod solemn la Paris in 15 octombrie 1978 la sediul UNESCO.

    (Quote)

 • ema
  octombrie 31, 2013

  Pe d-na Gorghiu am cunoscut-o personal acum cativa ani (2) si i-am solicitat ajutorul tocmai in leg. cu o probl cu cainii. A aratat multa disponibilitate ceea ce ma face sa cred ca nu poate avea legatura cu actele de cruzime declansate contra cainilor de 2 luni incoace si nici cu cazul copilului fam.Anghel. Nu mi-a facut impresia unui om radical in sensul rau si nici a unei persoane viscerale referitor la situatia in discutie. Ca om si politician poate avea opinii si emite sugestii si pareri dar cred ca e o coincidenta intre abordarea probl. cainilor maidanezi si producerea nenorocirii cu copilul. Asa cred eu, dar, desigur, ma pot si insela….

    (Quote)

 • Lup Alb
  octombrie 31, 2013

  Si totusi….articolul publicat este corect in sustineri, parand mai degraba a apartine unui sustinator al cauzai cainilor maidanezi, nicidecum a celor ce doresc rezolvarea problemei prin moartea patrupedelor…coincidenta sau nu, folosirea acestui articol ca argument in sustinerea tezei conspirationiste(pe care, intr-o anumita masura, o sustin)
  este o eroare….

    (Quote)

 • lucica pascu
  octombrie 30, 2013

  Vinovatii sa plateasca pentru moartea la atatea suflete nevinovate, sa plateasca pentru ca s-au jucat cu viata noastra,viata atator persoane care iubim animalele,sa plateasca ca am ajuns din nou gunoiu Europei,sa plateasca pentru ura provocata intre cetatenii acestei tari,sa plateasca pentru rusinea care o suportam ca ne-am nascut in Romania.DACA NU O SA PLATEASCA AICI O SA PLATEASCA CU SIGURANTA IN FATA LUI DUMNEZEU!

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 189 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 378 vizualizari | 3 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 160 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 354 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 36 vizualizari | 4 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 36 vizualizari | 4 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics