Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 18, 2021, 7:18 pm
Parţial însorit
Parţial însorit
25°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 41%
Vânt: 4 km/h N
Răsarit: 6:58 am
Apus: 7:20 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
UE – noul Soviet? (Ion Coja)
Aciduzzul | 11 ianuarie, 2011 | 1 comentarii | 227 vizualizari |
(3 voturi )

Mi se pare de neinteles ca dupa ce a fost ingropat un monstru, Uniunea Sovietica, un monstru similar, este construit. De ce CE(comunitatea europeana) a devenit UE(uniunea europeana)? Poate daca examinam Rusia sovietica vom afla raspunsul. Uniunea sovietica era condusa de 15 oameni care nu erau alesi, care se investeau in functii reciproc si care nu dadeau socoteala nimanui. Uniunea europeana este condusa de 2.000 de oameni in acelasi fel. Se intalnesc in secret, nu raspund fata de cineva si nu-i putem destitui din functii. S-ar putea spune ca Uniunea europeana are un parlament ales. Si Uniunea sovietica avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica stampila(se vota) la fel ca pentru parlamentul european iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor la fel ca si in parlamentul european.

In UE sunt sute de mii de eurocrati cu salarii imense, cu multi servitori, bonusuri si privilegii, cu imunitate pe viata la orice persecutie, care sunt mutati pur si simplu de la o functie la alta, indiferent daca au facut treaba sau nu. Nu este asta, exact ce se facea in fosta Uniune sovietica?

Uniunea sovietica a fost creata prin coercitie si prin ocupare militara. Uniunea europeana, admitem, a fost creata fara folosirea expresa a fortei militare dar tot prin coercitie si prin abuzuri economice.

Pentru a continua sa existe, Uniunea sovietica s-a extins continuu. In momentul cand s-a oprit extinderea a inceput colapsul. Iar eu am convingerea ca asa se va intampla si cu Uniunea europeana.

Scopul existentei Uniunii sovietice a fost crearea unei noi entitati istorice: poporul sovietic, iar noi trebuie sa ne (renegam)uitam nationalitatea, traditiile si obiceiurile popoarelor noastre.

La fel si Uniunea europeana nu doreste sa fiti englezi sau francezi(nici romani sau bulgari). Doreste ca voi toti sa fiti o noua entitate istorica, sa fiti europeni. Sa va suprime toate sentimentele nationale si sa traiti ca o comunitate multinationala. Dupa 73 de ani, acelasi sistem(multinational), in Uniunea sovietica, a cauzat mai multe conflicte interetnice decat oriunde in lume.

In Uniunea sovietica unul din marile teluri a fost distrugerea statului – natiune. Si asta este exact ce face UE astazi. Bruxel-ul absoarbe state-natiune pentru ca acestea sa nu mai existe.

Coruptia era generala in sistemul sovietic, de sus pana jos. Si tot asa este si in UE. Aceeasi activitate coruptiva care imbiba Uniunea sovietica este si in UE. Cei care i se opun sau o dezvaluie sunt redusi la tacere sau pedepsiti. Nimic nu s-a schimbat.

In Uniunea sovietica aveam gulagul. Vad ca, deasemenea, avem gulag si in UE. Nu se numeste „gulag” ci “political corect”. Cand oricine incearca sa exprime ce gandeste in legatura cu evenimentele(cu agenda de lucru a UE) iar viziunea sa este diferita de linia agreata(aprobata, oficiala) va fi ostracizat. Acesta este inceputul gulagului, inceputul pierderii libertatii.

In Uniunea sovietica ne-au spus ca avem nevoie de un stat federal pentru a evita razboiul. In UE fac exact acelasi lucru. Pe scurt, este aceeasi ideologie, modelul sovietic prezentat in ambalaj vestic.

Dar, din nou, la fel ca Uniunea sovietica UE contine si propriul sfarsit. Din nefericire, cand se va prabusi, si se va prabusi, va lasa in urma dezastru imens si vom ramane cu uriase probleme economice si etnice.

Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reforma si la fel si UE. Dar exista o alternativa la a fi condusi de cei 2000 de oficiali autodesemnati din Bruxel. Se numeste independenta. Nu trebuie sa accepti ce au planificat pentru tine. Pana la urma, nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa participi (sa fii in UE)!

Eu am trait in viitorul tau (Uniunea Sovietica) si nu a functionat! (Vladimir Bukovsky)

Sursa: Ion Coja

One comment

 • Buta Dumitru
  martie 22, 2011

  DE CE NU CREDETI CE VÃ SPUNEM ?
  – Evreii despre ei însisi si planurile lor –
  Brosurã apãrutã în “The Noontide Press”
  Post Office Box 1248
  Torrance, CA 90505
  1. “Marele ideal al iudaismului este ca întreaga lume sa fie îmbibata cu învatatura iudaica si apoi, într’o Fraternitate universala a natiunilor, – de fapt într’un mai mare iudaism – toate rasele si religiile individuale sa dispara.”
  “The Jewish World”, 9 Februarie 1883
  2. “Noi, evreii, suntem un popor. Când ne prabusim, devenim proletari revolutionari, ofiteri subordonati ai unui partid revolutionar; când ne ridicam, cu noi se ridica si teribila putere a pungii noastre.”
  Theodor Herzel, The Jewish State, 1896
  3. “Cu aur putem cumpara cele mai rebele constiinte, putem furniza toate împrumuturile de stat, pe care apoi sa le tinem la discretia noastra. Deja principalele banci, tranzactiile financiare din întreaga lume si creditele tuturor guvernelor sunt în mâinile noastre.”
  Rabinul Reichorn
  4. “Eu nu sunt un cetatean american de religie mozaica. Eu sunt un evreu. Sunt american de numai 63 de ani, dar sunt evreu de 4.000 de ani.”
  Rabinul Stephen S. Weise
  5. “Noi traim într’un socialism bine organizat. Statul e totul; individul are importanta numai ca contribuabil la bunastare a statului. Proprietatea sa este a sa pâna când statul are nevoie de ea. El trebuie sa-si tina viata si proprietatea la dispozitia statului.”
  Bernard M. Baruch The Knickerbrocker Press, Aug. 1918
  6. “Evreii din Rusia, în totalitatea lor, sunt responsabili pentru înfaptuirea Revolutiei .”
  Angelo S. Rappaport -“The Pioneers of Russian Revolution,” p. 250 Stanl, Paul and C London, 1918
  7. “Este foarte semnificativ continutul bolsevismului si faptul ca atâtia evrei sunt bolsevici. Idealul bolsevismului este în concordanta cu multe din înaltele idealuri ale iudais-mnului.”
  Jewish Chronicle, London 4 Aprilie 1919
  8. “Revolutia în Rusia a fost produsul creerelor evreesti, expresia nemultumirii evreilor, a planificarii lor, al carei scop este sa creeze o noua ordine în lume. Ceeace a putut fi realizat atât de bine în Rusia datorita creerelor evreesti, din cauza nemultumirii lor si prin planificarea lor, prin acelas efort intelectual si fizic va trebui sa poata deveni o realitate si la scara mondiala.”
  “The American Hebrew”10 Septembrie 1920
  9. “Bolsevismul este o religie si o credinta. Cum pot sa viseze cei pe jumatate convertiti la aceasta credinta ca ar putea învinge Adevarul si pe cei dedicati crezului lor, acei sfinti cruciati care s’au strâns în jurul steagului rosu al profetului Karl Marx, si care au luptat sub îndrumarea acelor ofiteri experimentati ai revolutiei din ultimele zile, Evreii?”
  “The World Significance of the Russian Revolution”, de George Pitt-Rivers
  10. “Noi, evreii, suntem distrugatorii si vom ramâne pe veci distrugatori. Nimic din ceeace voi veti face nu corespunde nevoilor si cerintelor noastre. Noi vom distruge totdeauna pentruca avem nevoie de o lume a noastra.”
  Maurice Samuel în “You Gentiles”, pag. 155, Harcourt, Brace, 1924
  11. “Noi, evreii, care am pozat odata ca mântuitori ai acestei lumi, azi nu mai suntem altceva decât seducatorii ei, distrugatorii, incendiatorii si calaii ei.”
  Oscar Levy
  12. “Adesea s’a spus ca iudaismul ar fi forta propul-soare a comunismului; asta însa nu dovedeste nimic dincolo de ceeace era natural si de asteptat…. Este surprinzator ca iudaismul a trebuit sa devina elementul de fermentatie si distrugere în tari în care a fost dispretuit si persecutat ? Usurinta lor particulara pentru intriga, pentru strategie si conspiratie, si acea rabdare înnascuta de a astepta ora razbunarii care niciodata nu l-a lasat, toate astea sunt caracteristici ale poporului ales.”
  Prof. F. A. Ossendovski, in “The Nineteenth Century and After” pag. 29, Ianuarie 1926, London.
  13. “Hai sa recunoastem ca noi evreii suntem o natiune deosebita, în care fiecare evreu, din nu importa care tara, stare sau credinta, în mod necesar este un membru. Organizare, organizare si iar organizare, pâna când fiecare evreu trebue sa fie prezent si socotit de-al nostru, sau se dovedeste singur a fi, cu buna stiinta sau cu nestiinta, unul din putinii care sunt împotriva propriului sau popor.”
  Louis B. Brandeis
  14. “Cele doua internationale, ale Finantei si Revolutiei, care lucreaza cu ardoare, sunt doua fronturi ale Internationalei Evreesti. Exista o conspiratie evreiasca împotriva tuturor natiunilor.”
  Rene Gross, in “Le Nouveau Mercure”, Paris, Mai 1927
  15. “Voi înca nu ati început sa aprecati adâncimea vinovatiei noastre. Noi suntem intrusii. Noi suntem subversivii. Noi v’am luat lumea voastra naturala, idealurile voastre, destinul vostru, si am facut ravagii cu ele. Noi am fost la radacina nu numai al ultimului mare razboi, ci si la toate revolutiile majore din istoria voastra. Noi am adus neîntelegeri, confuzii si frustratii în viata voastra privata si publica, si noi înca o mai facem. Nimeni nu va poate spune cât timp vom continua asa. Cine stie ce destin maret si glorios ati fi avut daca noi v’am fi lasat în pace.”
  Marcus Eli Ravage – Century Magazine, Februarie 1928
  16. “Poporul evreu în întregime va fi propriul sau Mesia. El va atinge dominatia mondiala prin disolvarea celorlalte rase, prin abolirea frontierelor, anihilarea monarhiilor, si prin instituirea unei republici universale în care evreul va profita de privilegiul cetateniei. In aceasta noua ordine mondiala Copiii lui Izrael vor furniza toti conducatorii, fara a întâmpina vreo opozitie. Guvernele diferitelor popoare, care vor forma republica universala, vor cadea fara nicio dificultate în mâinile evreilor. Atunci va fi posibil pentru conducatorii evrei sa desfiinteze proprietatea privata, facând peste tot uz de proprietatea statala. In acest fel promisiunea din Talmud va fi împlinita, în care se spune ca atunci când va veni timpul sa vina Mesia, evreii vor avea în mâinile lor proprietatea întregii lumi.”
  Baruch Levy -Scrisoare catre Karl Marx, în “La Revue de Paris”, pag. 574, 1 Iunie 1928.
  17. “Recent rasa noastra a dat lumii un nou profet, care are însa doua fete si doua nume: pe o parte numele sau este Rothschild, conducator al tuturor capitalistilor, iar pe cealalta parte Karl Marx, apostolul celor care vor sa-l distruga pe celalalt.”
  Blumenthal “Judisk Tidskrift”, Nr. 57, Sweden, 1929
  18. “Marxismul este forma moderna a profetiei evreiesti.”
  Reinhold Niebur’s Speech before the Jewish Institute of Religion, New York, 3 Octombrie 1934
  19. “Cum poti sa-ti explici ca atâtia tineri evrei se gasesc în miscarile radicale ale tuturor tarilor ?”
  Michael Gold, “New Masses”, pag. 15, 7 Mai 1935
  20. “Unii îl numesc Marxism, eu îl numesc Iudaism.”
  Rabinul Stephen S. Wise “The American Bulletin”, 15 Mai 1935
  21. “S’ar putea spune ca Marxismul este cel mai înversunat dusman al Capitalismului, care pentru noi e sfânt. Pentru simplul motiv ca ei sunt poli opusi, ei ne dau noua cei doi poli ai pamântului si ne permite sa-i fim noi axa. Acesti doi oponenti, Bolsevismul si noi însine ne gasim identificati în Internationala. Acesti doi oponenti, care constitue doctrina celor doi poli ai societatii, se întâlnesc în unitatea de scop, care este reînnoirea societatii de sus prin controlul avutiei si de jos prin revolutie.”
  Citat din “Jewish Banker, de Comte de Saint-Aulaire din “Geneve contra la Paix, Libraire Plan”, Paris 1936
  22. “Daca cursul istoriei nu se întoarce în favoarea Internationalei Comuniste, atunci rasa iudaica este osân-dita.”
  George Marlen, în “Stalin, Trotski or Lenin”, pag. 414, New York, 1937.
  23. “Programul actual de paleativa refacere trebue sa faca loc unui program fundamental. Democratia ameri-cana trebue sa fie socializata prin a supune productia si distributia bunurilor industriale vointei Congresului popular. Primul pas este abolirea veto-ului federal si largirea puterii expresa a guvernului national prin amendamente imediate ale Constitutiei. O deplasare graduala înspre socializare va urma.”
  Rabinul Victor Eppstein în “Opinion”. April, 1937
  24. “Nu este un accident ca Iudaismul a dat nastere Marxismului, dupa cum nu este un accident ca evreii au îmbratisat imediat Marxismul. Toate sunt în perfect acord cu progresul Iudaismului si al Evreilor.”
  Harry Waton, “A Program for the Jews and an Answer to All Anti- Semites”, pag. 148, 1939.
  25. “Miscarea socialista moderna în mare parte este opera evreilor, care i-au imprimat caracterul gândirii lor; ei au fost aceia care au participat cu preponderenta in conducerea primei Republici Socialiste…. Socislismul prezent mondial formeaza primul pas în împlinirea Mozaismului, începutul realizarii viitorului stat mondial anuntat de catre profetii nostri. Asta însa nu va fi pâna când nu vom avea o Liga a Natiunilor, si asta nu va fi câta vreme o Armata Unita (Armata Natiunilor Unite), nu va fi folosita de o maniera efectiva în apararea celor slabi, ceeace speram ca Evreii vor putea desfasura fara impedimente în Palestina, statul lor national; si de asemenea este numai Liga Natiunilor îmbibata cu un spirit socialist care ne va da posibilitatea sa ne bucuram de nevoile noastre internationale cat si de cele nationale.”
  Dr. Alfred Nossig, în “Integrales Judentum.”
  26. “Noi suntem un popor în ciuda sparturilor, crapaturilor si deosebirilor dintre democratiile americana si sovietica. Noi suntem un popor si nu este în interesul no-stru ca Apusul sa elibereze Rasaritul, pentruca procedând astfel si eliberând natiunilor însclavizate, Apusul în mod inevitabil va depriva Evreimea de jumatatea de rasarit a puterii sale.”
  Chaim Weizmann, în “World Conquerors”, pag. 227, by Louis Marschalko, Joseph Sueli Publishers, London, 1958.
  27. “Evreii ar fi putut avea Uganda, Madagascar sau alte locuri unde sa stabileasca o patrie a lor, însa ei n’au vreut nimic altceva decât Palestina si asta nu pentruca apa Marii Moarte prin evaporare ar putea produce metaloizi si praf metalic în valoare de cinci trilioane de dolari; nu pentruca sub-solul Palestinei ar avea de douazeci de ori mai mult petrol decat au cele doua Americi împreuna, ci pentruca Palestina este situata la încrucisarea dintre Europpa, Asia si Africa, pentruca Palestina este centrul strategic al puterii mondiale.”
  Nahum Goldman, Presedintele Congresului Mondial Evreesc.
  28. “Parintii nostri au atins frontierele care le-au fost recunoscute în planul de împartire a Palestinei. Generatia noastra a atins frontierele din 1949. Acuma, generatia celor ” sase zile” a reusit sa ajunga pâna la Suez, Iordan, si Inaltimile Golan. Asta nu e sfârsitul. Dupa armistitiul prezent vor fi noi cuceriri. Frontierele se vor întinde dincolo de Iordan, pâna în Liban si poate chiar pâna în centrul Siriei.”
  Generalul Moshe Dayan
  29. “Eu stiu ca nu ar mai fi cazul s’o spun, dar amintindu-ne în fiecare zi de steagul Sionismului, nu vom uita ca cel mai înalt scop al nostru este securitatea si siguranta Izraelului. Scopul nostru va fi realizat în Ydishkeit” , adica într’o viata traita evreeste oriunde în lumea asta, si acest scop al nostru va trebui sa fie realizat nu doar prin ceeace impunem altora sa faca, ci si aici, în aceasta tara, ceeace înseamna a lucra mereu prin umbrela Presedintiei Conferintei Organizatiilor Evreesti (through the umbrella of the President’s Conference of Jewish Organi-zations), sau s’ar putea lucra si cu alte grupuri care simt la fel ca si noi. Dar asta, deasemenea, face parte din ceeace noi credem ca înseamna Sionismul si care ne este si înfruntarea.”
  Rabinul Izrael Miller, în “The American Jewish Examiner”, pag. 14.
  30. “Miscarea sionista mondiala este o mare afacere (is big business). In prima decada dupa greoaia nastere a îzraelului în 1948, au fost canalizate cca 4 miliarde de dolari în tara. In anii de dupa razboiul arabo-izraelian din 1967 sionistii au colectat alte 730 milioane de dolari in numai doi ani. Anul acesta (1970) miscarea este în cautarea altor 500 milioane. Gotlieb Hammer, seful sionist pentru colectarea fondurilor, a spus “Când curge sângele, curg si banii.”
  Lawrence Mosher, în “National Observer” 18 Mai 1970
  31. “Evreul nu este satisfacut cu de-crestinarea, el iudaizeaza, el distruge credinta catolica sau protestanta, el provoaca indiferenta, dar în acelas timp el îsi impune vederile sale asupra lumii, morala sa asupra acelora a caror credinta el o ruineaza. El lucreaza de mii de ani la aceasta sarcina a sa, care este distrugerea credintei crestine.”
  Bernard Lazare, în “L’Antisemitisme”, pag. 350.
  32. “Imi dedic prelegerile în acest seminar unei discutii asupra eventualei posibilitati ca noi intram acum într’un secol evreesc, o epoca în care spiritul comunitatii, va fi lipsit de ideologie emotionala si rationala, si în care rezistenta la categorii si forme se va anula prin fortele anti-nationalismului. Asta ne ofera un nou tip de societate . Eu numesc acest proces iudaizarea crestinismului, pentruca Crestinismul va fi vehicolul prin care societatea va deveni evreiasca.”
  Rabinul Martin Siegel, în “New York Magazine”, pag. 32, 18 Ianuarie 1972
  33. “In portretul lumii din 1987, cum se prezinta el în imaginatia mea, se vede o crestere a fermierilor si a lucratorilor, o crestere a influentei omului de stiinta care poate transforma Statele Unite într’un stat de asistsenta sociala, cu o economie planificata. Europa de Apus si de Rasarit vor deveni o federatie de state autonome, cu un regim socialist si democratic. Cu exceptia URSS-ului care va deveni o federatie euro-asiatica, toate celelalte continente vor fi unite într’o alianta universala, care va avea la dispozitie o forta politieneasca internationala. Toate armatele vor fi desfiintate si nu vor mai avea loc razboaie. In Ierusalim Natiunile Unite, (adevaratele Natiuni Unite) vor ridica un altar Profetilor care sa serveasca Uniunea Federala a tuturor continentelor. Aceasta va fi rezidenta Curtii Supreme a Omenirii, care va aplana toate eventualele controverse dintre continentele federate.”
  David Ben Gurion
  Fost Prim-Ministru al Izraelului
  34. “Constat ca evreii activi de azi au o tendinta de a crede ca Crestinismul a organizat, a pus pe picioare si a guvernat o lume a injustitiei, a inechitatii, a cruzimii si a mizeriei. Nu vreau sa particip la astfel de discutii, dar le-am auzit si cred ca ei simt ca atare. Evreii au trait si s’au desvoltat însa in ultimii doua mii de ani într’o lume crestina. Ei sunt parte din aceasta lume crestina, chiar daca au avut de suferit din cauza ei, sau daca s’au opus ei, si ei nu se pot disocia de aceasta lume si de realizarile ei. Si mai cred ca evreii sunt suficient de capabili ca sa gaseasca o arecare forma de rezolvare evreiasca a acestei probleme a lumii, care sa fie mai buna, care sa fie o îmbunatatire . Le revine lor, Evreilor, aceasta sarcina de a gasi raspunsul la aceasta problema , problema de azi.”
  Baron Guy de Rothschild, în “NBC-TV, The Remnant”, 18 August 1974
  35. “Asocierea joaca un rol important în viata evreilor de-a lungul pamântului. Exista o asociatie în fiecare comunitate mai numeroasa. Azi exista si o miscare centrala, capabila sa rezolve toate actiunile planificate, financiare sau politice, de orice natura, într’un interval de 24 de ore. Proportional noi avem mai multa putere decât oricare alt grup minoritar, chiar daca este mult mai numeros. Ratiunea este poate pentruca noi suntem cea mai bine organizata minoritate din lume.”
  Nat Rosenberg, Denver Allied Jewish Federation. “International Jewish News, 30 Ianuarie 1976
  36. “Evreu este oricine care sustine ca este evreu.”
  David Ben Gurion

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 186 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 298 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 94 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 179 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 99 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics