Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Ciutacisme
Alex Stefanescu ii cerseste un os de ros lui Sorin Rosca Stanescu. Urmarea: mogulul de Snagov ii arunca un premiu “omului-munte”. Premiile “Contemporanul”, prostitutia “intelectualitatii” si “jurnalul secret” al unui critic penibil (Victor Roncea)
Aciduzzul | 23 noiembrie, 2010 | 0 comentarii | 856 vizualizari |
(1 voturi )

“Intr-o atmosfera calda, neobosit de vie, Doamna Conte, Aura Christi, şi Sorin Roşca Stanescu, membru de onoare al „tribului Conte”, au decernat Premiile Contemporanul” Alex Stefanescu: Jurnal secret (9). 25 octombrie 2010 (retineti data – nota mea). Acasa la Sorin Rosca-Stanescu, pe malul Lacului Snagov. Un paradis facut de (un) om pe pamant. Sau, in termeni laici, un parc prietenos, fara nimic indiferent-solemn, cum sunt cele mai multe parcuri. Poti, deopotriva, sa-l vizitezi si sa-l locuiesti. Poti sa stai pe una dintre bancile din lemn exotic, aduse de peste mari si tari, si sa privesti lacul, dar poti si sa dormi in iarba, mangaiat delicat de soarele de toamna. Livada, gradina de zarzavat, voliera (inalta cat catargul unei corabii si plina de pasari care nu se simt captive si ciripesc voioase, pentru ca au spatiu unde sa zboare), tarc cu caprite gratioase si prostute (posibile vedete TV), bazin cu pesti mari, spectaculos colorati, originari din marile Japoniei, caini dintre cei mai diferiti, unii calmi si ganditori, altii zglobii, ocol cu iepurasi (dau mereu din buze si iti creeaza impresia ca isi spun ceva lor insisi), debarcader, salupa care abia asteapta ca stapanul ei sa invarta cheia de contact pentru ca sa tasneasca in larg.

Casa propriu-zisa, cu pilastri oblici si pereti uriasi vitrati, pare desprinsa dintr-un film SF. A fost proiectata de Dinu Patriciu insusi, care, inainte de orice altceva, este arhitect. Dormitorul conjugal are tavanul transparent. Intinsi, noaptea, in pat, sotii pot vedea cerul instelat (si, eventual, avionul din care Traian Basescu le face semne cu mana).

O surpriza frumoasa: sotia lui Sorin Rosca-Stanescu, Steluta Danciu (poreclita cu tandrete Zexe), admirata de mine, de mult, de la distanta, pentru fotografiile ei artistice (nu i-am fost prezentat niciodata pana acum), se bucura ca are un musafir, se bucura spontan, nu din politete, desi vizita mea nu fusese anuntata.

Sorin Rosca-Stanescu imi arata entuziast desenele facute de copiii sai, fiecare de cativa anisori, pe care le-a inramat si expus. Sunt mai bune, o spun cu toata responsabilitatea, decat tablourile unora dintre membrii Uniunii Artistilor Plastici. La aparitia copiilor in camera, tatal se bucura (mai copilaros decat ei), ii ia in brate, in antreneaza in conversatii energic ritmate, ca niste partide de ping-pong.

Ma uit mai atent decat altadata la Sorin Rosca-Stanescu. A pus, de-a lungul vietii, sute de oameni in miscare, a creat o mica lume pe malul Lacului Snagov, creste doi copii, lanseaza chiar in aceste zile in spatiul virtual o editura, o librarie, ziare si reviste (un megaportal echivalent cu un trust de presa) pentru a implini un vis al sotiei lui.

Si totusi nimeni, nimeni, nimeni nu mi-a vorbit vreodata cu admiratie despre el. Ce a secat, oare, in sufletele noastre, ale romanilor, facandu-ne incapabili sa mai admiram?

Ca sa vedeti ca e real dau si sursa: controversatul Timpul al lui Petre Mihai Bacanu.

Urmarea: Sorin Rosca Stanescu, “membru de onoare” al grupului literar Contemporanul, alaturi de satrapul culturii romane Ion Ianosi, profesorul lui Vladimir Tismaneanu, decerneaza Premiile Contemporanul – 2010 (ghiciti cine ce ia -:)

Ieri, 3 noiembrie 2010 (! – nota mea), ora 17.00, in Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Romane, in parteneriat cu CORECTbooks, Aura Christi şi Sorin Roşca Stanescu, director general al portalului CORECTbooks, au decernat, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional din Romania, Premiile Contemporanul – veche şi prestigioasa publicaţie naţionala, numita „nava-amiral” a culturii romane.

Infiinţata la 1881, Contemporanul este o foaie de cultura, politica şi ştiinţa, care se apropie, iata, de varsta de 130 de ani de la fondare, prilej cu care a fost lansata Editura Contemporanul.

In Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Romane, care gazduia o expoziţie de fotografii realizate de neobositul, inspiratul Dan Vatamaniuc, avandu-l ca protagonist pe regretatul prozator Gheorghe Craciun, lume multa, lume buna, majoritatea dintre aceştia fiind membri ai „tribului” Conte: Ion Ianoşi (ne-a urat noroc; şi-i mulţumim domnului Profesor pentru efortul pe care l-a facut, ca sa fie cu noi!), Alex Ştefanescu, Ştefan Borbély (ne-a adus, mulţumim, semnalele la o carte de referinţa, semnata de d-sa: „Pornind de la Nietzsche”), Eugen Negrici, Dan Mircea Cipariu, Ion şi Lidia Lazu, Domniţa Ştefanescu, Steluţa Roşca Stanescu, Andrei Potlog, Liviu Ioan Stoiciu, Marian Victor Buciu, Cosmin Ciotloş, Razvan Voncu, Maria-Ana Tupan, Mihail Galaţanu, Adrian Dinu Rachieru. Presa scrisa. Jurnalişti invitaţi de la Radio şi TV. De la cateva agenţii de presa. Echipa de la TVR Cultural. Entuziasta Ileana Baja, ingerul purtator de cuvant la scriitorilor, fermentul viu al literaturii romane, prezenta, ca de obicei, monopolizand cu graţie şi farmec, poeţi, romancieri, critici.

• Jurnalistul Sorin Roşca Stanescu, devenit membru de onoare al „tribului” Conte – grup literar alcatuit din mari personalitaţi ale culturii romane, membri ai Academiei Romane, membri ai Uniunii Scriitorilor din Romania, personalitaţi de varf ale literaturii romane – a vorbit aplicat despre megaportalul CORECTbooks opera de pionierat in contextul actual autohton, construita la sugestia soţiei jurnalistului, Steluta Rosca Stanescu (Zexe), opera digitala, care debuteaza cu o librarie de carte in format electronic securizat, anunţand evenimentul acestei toamne: in curand va fi lansata cea mai complexa platforma online integrata din Romania, CorectBooks fiind una dintre componentele acesteia. Odata cu aceasta lansare-eveniment, Sorin Rosca Stanescu, incomodul ziarist, nascut la Braşov, autorul unor anchete, analize incendiare, care au bulversat nu o data opinia publica, personalitatea care a sprijinit puternic literatura romana, oferindu-i un spaţiu generos in paginile cotidianului Ziua, lansand, in 2006, impreuna cu Aura Christi şi Nicolae Breban, Apelul pentru salvarea culturii romane vii, a anunţat provocarea de ultima ora a CORECTbooks:

• „Nicolae Breban a ales CorectBooks pentru a lansa incendiarul volum Istoria dramatica a prezentului”
„Istoria ne arata ca uneori se imbolnavesc şi comunitaţile, nu numai indivizii. Şi pentru sau contra acestor boli, ciudate foarte, mai se gasesc şi vraci din cei mai ciudaţi: razboiul; sau o forma sau alta a dictaturii” sunt cuvintele care deschid primul capitol al acestei carţi publicate in exclusivitate in format digital pe CorectBooks. „Lansarea acestui volum reprezinta, susţine Sorin Roşca Stanescu, o dubla premiera pentru piaţa din Romania, fiind prima carte a unui autor consacrat editata in exclusivitate in format digital şi primul eveniment de lansare de carte a domnului acad. Nicolae Breban realizata cu ajutorul platformei Skype, prin care acesta va putea dialoga cu reprezentanţii presei şi bloggerii din Romania”. „Ii mulţumesc marelui romancier Nicolae Breban pentru increderea acordata atunci cand ne-a incredinţat manuscrisul sau şi ne-a oferit posibilitatea de a-l publica in exclusivitate in libraria noastra. Sunt convins ca aceasta carte va naşte polemici şi controverse dar nu va putea fi ignorata” a declarat Sorin Roşca Stanescu, Director General Virtual Big Bang, compania care deţine CorectBooks. „Istoria dramatica a prezentului reprezinta viziunea personala a acad. Nicolae Breban asupra felului in care a fost influenţata evoluţia Romaniei de catre cele 4 dictaturi prin care a trecut in secolul XX şi este disponibila exclusiv pe CorectBooks incepand din data de 7 noiembrie 2010”.

„Sunt incantat ca am acceptat provocarea de a ţine pasul cu tehnologia, fara suspiciune şi fara rezistenţa. Am facut-o din dorinţa de a impartaşi generaţiilor de astazi şi de maine perspectiva mea de scriitor asupra istoriei tumultuoase a acestei ţari pe care, parţial, am şi trait-o. Este viziunea mea asupra unei realitaţi pe care aceştia nu o pot cunoaşte decat, fragmentat, din carţile de istorie” a declarat Nicolae Breban. Marele scriitor, autor a 13 romane, 10 povestiri şi nuvele, trei piese de teatru şi doua scenarii de film, va utiliza pentru prima data platforma Skype pentru a se alatura presei din Romania, in direct de la Paris, pe data de 7 noiembrie 2010. Cu o zi inainte, dialogul d-sale cu domnul Sorin Roşca Stanescu in care prezinta, printre altele, şi motivele pentru care a acceptat colaborarea cu libraria virtuala, va fi publicat pe site-ul şi pagina de Facebook CorectBooks, precum şi pe YouTube.

Aura Christi i-a facut un elogiu jurnalistului Sorin Roşca Stanescu, omul-acţiune, omul-legenda, forţa caruia devine evidenta inclusiv atunci cand vezi ce duşmani puternici are. Poeta l-a comparat cu jurnalista-legenda Anna Politkovskaia, vorbind despre profesionalismul, eficienţa şi pragmatismul acestui jurnalist, dar nu mai puţin despre farmecul d-sale şi despre zeul bucuriei de care se lasa locuit uneori-adeseori.
Intr-o atmosfera calda, neobosit de vie, Doamna Conte, Aura Christi, şi Sorin Roşca Stanescu, membru de onoare al „tribului Conte”, au decernat Premiile Contemporanul:

Omului-Munte: Alex Ştefanescu – Premiul „Criticul Anului 2010”

Alex Ştefanescu, unul dintre cei mai importanţi critici romani din perioada postbelica, este bucovinean, deşi s-a nascut la Ligoj. In ciuda faptului ca s-a nascut, a fost crescut şi „şcolit” in Romania, este, dupa cum declara ritos d-sa, un om serios; e un profesionist de prim rang, are cultul lucrului bine facut, ii este straina lenea, lucrul lasat la jumatatea „facerii”, detesta fuşereala, atacurile la persoana, adora singuratatea, cu toate ca are mulţi prieteni, ar face statui din oceanul de cireşi infloriţi in faimoasa-i gradina. Ingrijeşte punctual, ca englezii, gardul viu din jurul casei sale, un gard alcatuit din peste doua mii de brazi divini, absolut divini, mai ales, iernile, cand aceştia se transforma intr-un zid de un alb incredibil.

E fermecator ca o hetaira, este inteligent, fin, puternic şi totodata de o fragilitate care ar concura-o, fara complexe, pe cea a poeţilor ciopliţi din coasta lui Rilke. Ii plac enorm femeile, şi spune in gura mare aceasta (s-a şi grabit, in fuga mare, sa-i faca o declaraţie de dragoste, spre surpriza lui Sorin Roşca Stanescu, fermecatoarei Zexe), o iubeşte exclusiv insa pe femeia vieţii sale, Domniţa. Spre deosebire de N. Manolescu, care nu are talent şi, in ciuda aparenţelor menite sa sugereze contrariul, a parasit terenul literaturii romane vii, Alex Ştefanescu iubeşte constant literatura romana, şi, susţinea acad. N. Breban, este cel mai talentat critic şi istoric literar roman din ultima jumatate de secol. Poetul Aura Christi l-a botezat „Omul-Munte”, facandu-i un elogiu de zile mari şi mulţumindu-i pentru darul facut tribului Conte, devenind membru al acestuia in primavara acestui an. Alex Ştefanescu, un ferment viu al literaturii romane vii, a creat emisiuni literare, a sprijinit şi lansate zeci de tineri.

Şi a scris, a scris şi a citit tot timpul, dand literaturii romane un raft de carţi, dintre care menţionam, in mod special, Preludii, Dialog in biblioteca, Jurnal de critic, Introducere in opera lui Nichita Stanescu, Intamplari, Ceva care seamana cu literatura, corolarul operei d-sale fiind Istoria literaturii romane contemporane (1941-2000), concepţia grafica: Mihaela Şchiopu, fotografii de Ion Cucu, Bucureşti, Editura Maşina de scris, 2005, Premiul Uniunii Scriitorilor. Este una dintre carţile de un succes major ale literaturii romane, admirate, contestate, atacate cu virulenţa in presa literara.

Profesorului craiovean: Marian Victor Buciu – pentru consecvenţa in istoria literaturii romane

Unul dintre criticii şi istoricii literari de forţa, pe care i-a dat in ultimele decenii literatura romana, profesorul Marian Victor Buciu are cultul Operei, al construcţiei, mergand impotriva curentului in voga la ora actuala. Persuasiv şi plin de farmec, nefiindu-i straine recursul la metafora, stilul elegant, expresia fina, inteligenţa percutanta, Marian Victor Buciu este profesor doctor la Facultatea de Litere a Universitaţii din Craiova, preda cursuri de istoria literaturii romane interbelice, din perioada comunista şi postcomunista, cuprinzand analize şi sinteze ale unor curente şi opere de mare interes artistic.

A publicat in reviste numeroase cronici, studii şi eseuri literare. Menţionam volumele: Celalalt Arghezi. Eseu de poetica retorica a prozei, Breban. Eseu despre stratagemele supravieţuirii narative, Ionesco. Eseu despre onto-retorica literaturii. A publicat monografii, eseuri, sinteze axate pe opera unor scriitori ca, de pilda, Cioran, Caragiale, Ţepeneag, Dieter Schlesak, monografii substanţiale despre cei mai importanţi prozatori ai literaturii romane: Zece prozatori exemplari. Perioada interbelica, Zece prozatori exemplari. Perioada postbelica, la Editura Contemporanul vazand lumina tiparului relativ recent volumul intitulat provocator: 10 + 10 prozatori exemplari. Sta sa apara o monografie despre N. Manolescu şi Panorama literaturii romane din secolul XX.

Un spirit critic inconfundabil in contextul literaturii romane, care prin critica literara, transformata in instrument, „incearca sa descopere o cunoaştere lucida şi patrunzatoare, analitica, sintetica, evaluativa (canonica, ierarhizatoare) a literaturii, in limite con-textuale concentrice, clar precizate, de la individual la categorial şi universal”.

Lordului de pe malurile Damboviţei: Razvan Voncu – pentru critica şi istorie literara

Un critic şi istoric literar puternic, neafiliat nici unui grup literar, afişand un aer de independenţa şi singuratate asumata, „un tanar care nu mai e demult tanar, are insa, in ciuda tinereţii, lecturile puse la punct, un critic profesionist care trateaza vecinatatea unor maeştri vii drept un nesperat dar, avand – un detaliu rar, tot mai rar, din pacate, intalnit – emoţia prezenţei unui maestru; un critic format la şcoala lovinesciana, cautand intre multele carţi citite: Cartea, Autorul, Capodopera, dorinţa de a construi Opera.

Avem, in aceste pagini splendide – repet, splendide – un spirit lipsit de astampar, un spirit constructiv in pofida pornirilor departe de a fi edificatoare ale cotidianitaţii postrevoluţionare. Avem un scriitor care, spre deosebire de alţi, nu puţini scriitori, ştie sa scrie, aflandu-se in posesia convingerii ca literatura este o vocaţie capricioasa la extrem, ca sa nu repet – şi cu acest prilej – aserţiunea gnomica a Annei Ahmatova, conform careia «literatura este o lupta a caracterelor puternice», definiţie care, presimt, nu-i va displace lui Razvan.” (Aura Christi)

Razvan s-a nascut la Constanţa. Işi face studiile la Facultatea de Litere din capitala, unde işi susţine şi doctoratul, fiind, la ora actuala, lector universitar la Catedra de literatura romana a aceleiaşi universitaţi. Debut in literatura: 1988. Scrie critica şi istorie literara, eseu, literatura confesiva. A colaborat şi colaboreaza la cateva dintre revistele de prestigiu din ţara. Publica, de asemenea, in reviste literare din Serbia. Este membru al Asociaţiei Scriitorilor din Serbia, nu şi membru, surprinzator, al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Dintre carţile publicate de Razvan Voncu, menţionam, intre altele, Jurnalul unui an satanic, Secvenţe literare contemporane, Despre Preda, Orizonturi medievale, Eseuri critice, Textul confesiv in literatura romana veche, Romania de zi cu zi. O lectura, Pieton prin tranziţie, Un deceniu de literatura romana, Fragmente de noapte. I s-au decernat Premiul „Titu Maiorescu” pentru critica literara al Academiei Romane pe anul 2001 (2003); Premiul Naţional „Marin Sorescu” (2002); Premiul pentru jurnalistica al Academiei Internaţionale „Mihai Eminescu” (2004)

Ecouri:

Ion Lazu

Aseara, la Rotonda MNLR, premiile revistei Contemporanul. In sala, mai ales colaboratori ai Contemporanului, revista ce va implini 130 de ani de la apariţie. Şi prieteni ai literaturii, cititori, actanţi ai vieţii culturale bucureştene. Televiziune, interviuri, fotografi. De remarcat neobositul Dan Vatamaniuc, cel caruia i se datoreaza fotomontajele de la MNLR, mereu schimbate, totdeauna interesante, performante. In ultimele saptamani: o expoziţie cu scriitoarele romance de limba franceza, apoi Gheorghe Craciun, Gellu Naum, acum din nou Gh. Craciun. De cate ori intri in Rotonda, ai ceva de vazut, ai de invaţat.

Traim in era vizualului, ar fi pacat sa nu folosim toate prilejurile de a etala aspecte din istoria literaturii. Au rostit alocuţiuni: Aura Christi (despre acţiunile Contemporanului, desigur; cateva exprimari: „noi venim cu fapte”, „noi adunam la Contemporanul tot ce e bun”, „o data intrat la Contemporanul nu mai poţi sa pleci”), Sorin Roşca Stanescu (despre noua iniţiativa a unui portal pe internet, cu literatura romaneasca digitalizata, care are avantajul de a fi accesibila tuturor cititorilor de carte romaneasca, de aici şi din toata lumea, de la metropola la bibliotecile sateşti, dand in acelaşi timp şanse egale fiecarui autor sa-şi prezinte carţile, etc), Dan Mircea Cipariu (cu precizari privind aceasta iniţiativa, ce ofera facilitaţi pentru cei ce lucreaza cu cartea), Ion Ianoşi (o evocare a vizitei de acum doi ani in Grecia, in cadrul unui turneu de conferinţe şi intalniri cu publicul), Eugen Negrici.

Au fost premiaţi şi au rostit alocuţiuni interesante: Alex Ştefanescu (succes de public asigurat!), Marian Victor Buciu, criticul literar venit de la Craiova, autor a catorva monografii de autor importante, şi Razvan Voncu, devenit colaborator al Contemporanului dupa ce schimbase cateva reviste unde nu se simţea confortabil, nici apreciat cum se cuvine. La inceputul festivitaţii, jurnalistul SRS primise el insuşi o diploma de onoare, semn de bun inceput in acţiunea Corectbooks, aflata in tratative cu cca 40 de edituri şi care nadajduieşte sa aduca pe suport electronic 8.000 de titluri din literatura romana, o adevarata panorama a ceea ce ofera scriitorimea noastra confruntata cu provocarea internet.

La finalul serii Contemporanul, Aura Christi a citit 7 poeme de ultima ora, iar Lidia Lazu a recitat din Blaga: poezia Noapte la mare şi apoi, in romana, franceza şi engleza poezia Lumina, incheind cu unul dintre trilurile care au facut-o inconfundabila. Marele absent al serii, scriitorul Nicolae Breban, care de la Paris anunţa apariţia pe suport electronic a unei noi carţi cu titlu incitant: Aventurierii politicii romaneşti, se pare un eseu despre varfurile politicii noastre din ultimele doua decenii. Lansarea acestei carţi se va face de asemenea online.

In sala: Maria Ana Tupan, Liviu Ioan Stoiciu, Mihai Galaţanu, Adrian Dinu Rachieru, Cosmin Ciotloş, George Gibescu, Teodora Stanciu, Oana Georgiana Enachescu, Paul Şuster-Stein, Andana Calinescu, alţi actanţi mie cunoscuţi doar din vedere.

Liviu Ioan Stoiciu:

In aceasta seara am participat la Premiile revistei Contemporanul, acordate de redactorul-şef Aura Christi (felicitari!), ajutata de… surprinzator, jurnalistul Sorin Roşca Stanescu (care mai nou a pus la punct un portal intitulat CorectBooks, vrea sa rupa gura targului cu carţile pe suport exclusiv electronic, vandute amatorilor de pe Internet). Exista se pare un proiect comun al Aurei Christi şi Contemporanului cu Sorin Roşca Stanescu şi acest portal CorectBooks de a pune lumea la cale pe o zona de pionierat literara – in care sunt incluşi şi criticii Alex Ştefanescu, coordonator şi Razvan Voncu, consilier (ei vor face selecţia carţilor „postate”). (…) In sala, lume buna critica şi eseistica: Eugen Negrici, Ion Ianoşi, Alex Ştefanescu, Ştefan Borbely, Marian Victor Buciu, Razvan Voncu, Cosmin Ciotloş (singurul care semneaza cronica literara in Romania literara, e de necrezut ca i s-a dat pe mana acestui tanar cronica literara; de regula ii lauda fara masura, necondiţionat, pe tineri şi le cauta nod in papura celor care nu mai sunt tineri; dar N. Manolescu pariaza pe discernamantul critic al tanarului Cosmin Ciotloş; eu ii strang mana), dar şi Adrian Dinu Rachieru sau Maria Ana Tupan (il las la o parte de fostul critic de revista George Gibescu). Plus poeţii Mihail Galaţanu, Dan Mircea Cipariu sau scriitorii Lidia şi Ion Lazu (pe ei i-am notat la prima vedere; Lidia e poeta şi actriţa, a recitat la final; sa reţin, i-a aparut la Editura Ideea Europeana patronata de Aura Christi o carte de versuri intitulata „In voia luminii”). Curios, a fost permanent pomenita soţia lui Sorin Roşca Stanescu (cu… frumuseţea ei interioara şi exterioara, chiar aşa s-au exprimat vorbitorii), n-am inţeles de ce. Directorul revistei Contemporanul, N. Breban e azi la Paris. Din cate a anunţat Sorin Roşca Stanescu, N. Breban va publica o carte electronica pe CorectBooks in curand, intitulata Aventurierii politicii romaneşti (a celor ce afecteaza conştiinţa romaneasca), va fi lansata pe Internet…

Sursa: Premiile Contemporanul – 2010, Victor Roncea

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 27 februarie, 2014 | 1 comentarii | 611 vizualizari | 4 voturi

Art. 30 / (2) Cenzura de orice fel este interzisă. – Constitutia Romaniei Consiliul National al Audiovizualului (CNA) analizeaza maine, intr-o sedinta speciala, cazul cenzurii fara precedent de la TVR, unde directorul interimar Stelian Tanase a intrerupt transmisia emisiunii “Mostenirea Clandestina” pe TVR International, in urma cu aproape 20 de zile, vineri, 7 februarie a.c., […]

Autor: Aciduzzul | 30 octombrie, 2013 | 2 comentarii | 1042 vizualizari | 5 voturi

Dupa cum era usor de anticipat, “eutansia” nu se va termina in Romania odata cu bietii caini maidanezi. Tocmai a inceput eutanasierea copiilor!! Mai precis a fetitelor…Dupa ce tocmai au rezolvat cainii maidanezi, Realitatea TV a trecut acum la sterilizarea si eutanasierea fetitelor de 11 ani! De data asta, cu un mic ajutor din partea […]

Autor: Aciduzzul | 30 octombrie, 2013 | 7 comentarii | 1701 vizualizari | 6 voturi

Nu-i asa ca sunteti copii mari, educati si cu un IQ rezonabil, calitati care nu va mai permit sa credeti in “coincidente”?!! Ce-ati zice daca ati afla ca, exact cu patru zile inainte de “tragedia” Ionut, in plin clocot al scandalului Rosia Montana, baietii si fetele de la PNL discutau(n-o sa ghiciti!) despre cainii maidanezi?!!(FOTO) […]

Autor: Aciduzzul | 17 octombrie, 2013 | 2 comentarii | 358 vizualizari | 2 voturi

UP-DATE IN PROGRESS…

Autor: Aciduzzul | 14 octombrie, 2013 | 9 comentarii | 1586 vizualizari | 9 voturi

Marius Serban Romania a devenit, mai mult ca niciodata, un spatiu suprarealist. Dadaist. Cred ca este, in acest moment, singura tara din lume in care uciderea cu sange rece a copiilor si violul sunt pe deplin accepate, ba chiar incurajate cu blandete, daca avem in vedere lipsa de reactie a concetatenilor nostri fata de aceste […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics