Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Basescu: Oamenii acestia nu au niciun fel de scrupule. Nu ii intereseaza tara. Ii intereseaza justitia
Aciduzzul | 3 august, 2012 | 0 comentarii | 117 vizualizari |
(1 voturi )

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, vineri, ca nu il ingrijoreaza “nici macar acest truc ieftin care ne descalifica in ochii Occidentului”, el sustinand ca situatia actuala arata ca politicienii majoritatii “nu au niciun fel de scrupule, nu-i intereseaza tara,ii intereseaza justitia”. “Nu ma ingrijoreaza nici macar acest truc care, din pacate, ne-a descalificat ca tara. (…) Un Guvern care organizeaza un referendum, primul-ministru spune ca a fost organizat extraordinar, comunica la BEC o cifra a electoratului valid, comunica la Curtea Constitutionala pe data de 1 (august – n.r.) aceeasi cifra, iar pe data de 2 (august – n.r.) dimineata trimite o scrisoare tot la Curtea Constitutionala in care spune ca nu stie cati electori sunt in Romania.

Asa ceva este fara precedent, ca dupa ce ai vazut rezultatul sa incerci sa modifici cifrele pe care s-a facut referendumul Asta arata ca oamenii acestia nu au niciun fel de scrupule, nu ii intereseaza tara, ii intereseaza justitia”, a afirmat Basescu, la sosirea la sediul sau de campanie.

Totodata, el a glumit cu jurnalistii, intrebandu-i de ce nu sunt la numarat de cetateni impreuna cu ministrul de Interne, Ioan Rus. “Nu sunteti cu Rus la numarat cetateni?”, a spus el, razand.

Intrebat ce are de gand sa faca in continuare, el a aratat ca nu are ce sa faca, fiind un presedinte suspendat.

“Eu nu am ce sa fac si deja nu e problema mea. Eu sunt un presedinte ales, dar suspendat, pus in situatia de a-si proba popularitatea dupa opt ani de mandat si trei ani de criza. stiu insa ca sunt un presedinte care nu convine majoritatii politicienilor din Parlament. De ce nu convine? intrebati-va voi”, a afirmat Basescu.

De asemenea, intrebat daca nu va solicita Curtii Constitutionale preschimbarea termenului anuntat pentru 12 septembrie in unul mai apropiat, Basescu a raspuns ca PSD va propune ca termen decembrie 2014, adica data de final a mandatului sau inceput in decembrie 2009. “Eu cred ca PSD va propune foarte curand ca termen pentru CC decembrie 2014, sa se judece cazul. Eu o sa astept atat cat trebuie”, a spus el.

Intrebat si in legatura cu efectele economice ale deciziei Curtii Constitutionale de amanare pana pe 12 septembrie a deciziei privind rezultatul referendumul din 29 iulie, Basescu a spus ca ar trebui intrebati cu privire la aceasta premierul Victor Ponta si presedintele interimar, Crin Antonescu. “Nu vreti sa intrebati pe Ponta, pe Antonescu, pe Rus, care sunt efectele economice a ceea ce au facut?”, a afirmat el.

Curtea Constitutionala a amanat pana in 12 septembrie decizia privind referendumul,mentionand ca a primit date “contradictorii” privind listele electorale permanente si ca a cerut Guvernului ca pana la 31 august sa transmita listele in baza carora s-a organizat referendumul.

In acelasi timp, Curtea Constitutionla a respins, cu unanimitate de voturi, ca neintemeiate, contestatiile referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei.

Sursa: Mediafax

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 432 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 129 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 128 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics