Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Bogdan Duca: Martorii lui Băsescu – ca să avem şi noi sectanţii noştri politici. De la Alba ca Zapada la Zece negri mititei
Aciduzzul | 10 aprilie, 2013 | 0 comentarii | 143 vizualizari |
(2 voturi )

Am vorbit cândva despre secta Martorilor lui Băsescu- am fost preluat, “plagiat”, înjurat pentru asta. Dar ce confirmare mai bună şi mai amuzantă pentru adevărul spuselor mele decât reacţia religioasă a băsiştilor în faţa evidenţei: Băsescu şi-a bătut joc de ei, şi-a făcut gheşefturile, nu este interesat de “dreapta”, de dreapta, de anticomunism şi anti-pesedism. E drept, Băsescu omul a fost tot timpul brutal de sincer cu ei: prost-crescut, bădăran, hoţ, impertinent, indolent, dispus la mici învârteşuguri. lingău penibil cu cei superiori ierarhic lui (americanii şi UE) şi plutonier cu ăia din subordinea lui…Semidoct, nedus pe la biserică, Băsescu nu a mimat niciodată că ar fi liderul Dreptei, nu a spus niciodată despre el că e mai mult decât poate duce.

Dar o grămadă de fraieri şi fanatici politico-religioşi, au vrut să vadă în el mai mult decât este.

Acum Băsescu este constant cu el însuşi: bişniţar speculant. Martorii lui Băsescu însă sunt în starea de disperată uimire că preşedintele lor (nu şi al meu- constituţional preşedintele este al României, nu al românilor), zeul lor, idolul lor, le înşeală aşteptările şi pare să nu îi mai pese de ei.

Au şi soluţia (eterna soluţie a fanaticului religios): trebuie să fie ceva profund în mişmaşurile bişniţăresco-politice ale zeului. Băsescu are totdeauna dreptate, nu?

Dacă românii chiar nu mai aşteaptă nimic de la politică?

Există o credinţă a politologilor, politicienilor şi analiştilor de dreapta cum că cea mai mare parte a electoratului nu mai votează pentru că nu se simte reprezentată de actuala ofertă de partide (ceea ce e adevărat) şi că această majoritate a electoratului abia aşteaptă să vină o altă ofertă politică pentru a se năpusti să o susţină.

Sincer, am crezut şi eu lucrul acesta un timp. Dar …. a apărut Noua Republică (şi a murit). Apoi a apărut Forţa Nouă şi… a murit. Apoi a apărut ICCD si… a sfârşit în PFC (Partidul Forta Civica al lui MRU) care… e muribund.

A apărut Fundaţia Mişcarea Populară şi ….noroc cu Băsescu că a scos-o la o cafea ca să poată să apară la televizor.
Nici alternativele de stânga nu au convins pe nimeni.

A fost mult discutata a doua Piaţă a Universităţii- o manifestaţie mediocră cu o sută de manifeste lansate, niciuna cu vreun succes.

Au fost “eroii” Pieţei: personaje care după câteva apariţii la Gâdea au dispărut fără niciun efect electoral. Mai ştiţi ceva de Claudiu Crăciun?

A fost apoi Nicuşor Dan ….şi a dispărut.

Oare nu ar fi bine să ne întrebăm serios dacă nu cumva cei 60 la sută dintre români care nu mai votează chiar nu au chef de nicio alternativă şi au devenit apolitici?

Nu e plăcut dar…asta e. Măcar nu ne mai facem iluzii.

Sursa: Bogdan Duca via Ziaristi Online

Cu un Post-Motto de la Marinica Preda comentat de reporterul de serviciu: “Traian Băsescu e tatăl spiritual al Mişcării Populare”. Si muma? Macovei? Sau a nascut singur? Si la menaj a trois cine se baga?

Si un PS de la Traian Mitrica: Mark my words, ca-s om batran: tot ce moseste Basescu, se naste mort.

Foto: Facebook

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 590 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics