Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Cine este cu adevarat generalul-mason Constantin Bartolomeu Savoiu? INFO/FOTO/AUDIO/VIDEO cu Theodorescu, Nastase si Schapira (Ziaristi Online)
Aciduzzul | 31 ianuarie, 2011 | 2 comentarii | 4859 vizualizari |
(7 voturi )

Sursa “A”, autoarea dezvalurilor despre masonerie, revine cu un portret al lui Constantin Savoiu, general (r) si mason (foto stanga). Pe langa noi fotografii in care acesta apare la un “convent” alaturi de Razvan Theodorescu si alte personaje cu diverse grade, ni se mai pune la dispozitie si o filmare in care Savoiu evolueaza impreuna cu Nestorescu Balcesti acasa la Marcel Schapira, repudiindu-l pe Cornescu Ring dar si o inregistrare audio in care generalul Costica Savoiu il perie pe Adrian Nastase. Cu alte cuvinte: o salata de masonerie multimedia, pe care o gasiti servita la finalul materialului. Asadar: Cine este cu adevarat Constantin Bartolomeu Savoiu? Continuand seria dezvaluirilor despre diversele grupari masonice, am ajuns in punctul in care m-am intrebat cine este, cu adevarat, Constantin Bartolomeu F. Savoiu. De unde vine si, mai ales care este trecutul sau (inainte de 1989) si, mai ales, rolul sau de dupa revolutia din Romania in destabilizarea integritatii economice si teritoriale a Romaniei?

Am stat de vorba cu o serie de prieteni ai mei de la Ottawa si din Marsilia, Istanbul si Roma, pentru a afla ce stiu ei despre acest Savoiu, care incearca sa faca, dupa cum spune el, o „Masonerie Nationala” (o prostie in care si amesteca Biserica de la Constantinopol, in detrimentul celei din Romania, care este autonoma, autocefala si suverana).

Dar sa vorbim mai intai despre Savoiu. Nascut la 18 februarie 1945 in Bucuresti, Savoiu afirma ca este descendentul unei familii de boieri olteni (subliniez acest lucru pentru ca este important mai tarziu) – nu am sa intru in viata lui personala, ci doar am sa afirm ca este casatorit si are trei baieti – dar am sa vorbesc despre studiile sale din Romania.

A absolvit Facultatea de Comert Exterior din Bucuresti, in anul 1967, iar in 1968 devenea specialist in comertul international. Cine facea oare acele studii si in ce directii erau plasati de Securitate mai tarziu acesti absolventi? Ceea ce devine si mai interesant este ca acelasi Savoiu intra la „Scoala de Ofiteri in Rezerva, intendenta-logistica”, o institutie despre care nu am auzit niciodata, iar daca aceasta a existat, atunci poate fi legata perfect cu cele spuse mai sus. Dar nu este tot! Savoiu devine apoi si absolvent si al Institutului National de Formare a Cadrelor Superioare Comerciale (1972-1973) din Paris… Ciudat este faptul ca, oficial, se stie ca Savoiu nu a parasit Romania decat cu foarte putin timp inainte de revolutie, prin urmare sederea sa la Paris ramane un mister sau o… misiune? In anii ’70 devine deci absolvent al Universitatii din Paris…

Dar sa revenim putin inapoi cu cativa ani, cand Savoiu lucra in cea mai „nesemnificativa” institutie pentru D.I.E., adica Ministerul Comertului Exterior al RSR. Acum intelegem mai usor si cum a ajuns in Franta in acea vreme. Interesant este si ca dupa un timp devine consilier comercial al companiei Olivetti, din Franta, apoi director de vanzari la o alta companie: Carpigianni. Cu timpul ajunge inspector de vanzari al Certified Labo Ltd din Franta, iar apoi ramane tot in aceasta zona, in Franta, pana in 2002.

Ceea ce este si mai interesant (mentionez faptul ca Savoiu cunoaste limbile franceza, engleza, portugheza, italiana, rusa si araba – interesant nu?) este faptul ca Savoiu lucreaza din 2006 si pana in prezent pentru un „grup industrial”, reprezentandu-i interesele in Orientul Mijlociu si Africa. Ar fi interesant de aflat de misterioasele afaceri cu tarile arabe, cum ar fi Libia sau Tunisia, unde stim ce fel de dictaturi exista.

Dar sa trecem putin intr-o zona care ne intereseaza si deranjeaza pe toti: Armata! Stim cu totii ca gradul de general este conferit de Presedintele Romaniei, iar ca Savoiu este General de Brigada in rezerva. Bun, dar cand a obtinut Savoiu celelalte grade si in armata carei tari? Sau poate au fost primite in timpul misiunilor externe din vremea regimului comunist? Nu stim, iar intrebarea ramane in picioare!
Savoiu este membru si in „Uniunea Pan-europeana”… La care a fost chiar si trezorier in perioada 1993-2004. Da, aceeasi misterioasa Uniune despre care lumea refuza sa vorbeasca.

Dar ce este si, mai ales cine o conduce? Savoiu spune despre sine ca este un patriot care lupta pentru Romania. Da, lupta pentru Romania in defavoarea Romaniei si in favoarea grupurilor iredentiste. De ce? Pai sa vedem cine se afla in conducerea acestei organizatii: Alteta Sa Imperiala Arhiducele Otto von Habsburg (Presedinte de Onoare si Capul Imperial al Dinastiei de Habsburg, mai pe scurt mostenitorul tronului Imperiului Austro-Ungar, adica viitorul imparat, daca vreodata va reaparea imperiul) – membru al familiei Habsburg care a condus Imperiul Austro-Ungar, imperiu ce a subjugat candva Banatul, Bucovina si Ardealul; in aceeasi organizatie se afla si groful maghiar Stefan Bethlen (membru al faimoasei familii de maghiari Bethlen din acelasi imperiu mentionat mai sus) etc.

In declaratia de principii a acestei organizatii se mentioneaza foarte clar ca este o structura supra-nationala, bazata pe ideile fondatorului sau: Richard Coudenhove-Kalergi, un conte federalist european, fiul ambasadorului Imperiului Austro-Ungar in Japonia, la Tokio. Este acelasi om care a propus primul proiect de confederalizare a Europei, o Europa in care o tara ca Romania ar fi incetat sa mai existe prin valori si suflet.

Organizatiile la care este membru „patriotul” Savoiu nu vorbesc deloc despre un ideal nationalist, asa cum se intelege in mod normal, ci despre un NATIONALISM EUROPEAN, prin urmare acest „general” „roman” serveste cui?

Savoiu este in 1999 chiar Vicepresedinte-Fondator al Uniunii Pan-europene din Romania. Aceasta grupare sustine si ideile prezentate de grupul iredentist si separatist din „secuime”, adica dreptul lor de a se autodetermina… Mai avem vreo indoiala despre intentiile gruparii „masonice” conduse de acest om, langa care alaturam nume precum informatorul Schapira si mafiotul Gelli? Si, ca sa fie pusa cireasa pe tort, aceeasi organizatie spune foarte clar ca toate tarile trebuie sa fie apropiate Turciei (stat musulman si nu crestin) si… RUSIEI!

In 1992 a devenit membru al unei asociatii de schimb intre Franta si Tunisia (aflata pana de curand sub dictatura unui despot). Sa nu uitam ca printre „talentele sale” se numara si limba araba.

Se stie foarte bine si faptul ca in perioada 1994-2005 a lucrat (in Franta) pentru ziarul „Adevarul”, al carui patron era cunoscutul… De asemenea, „masonul nationalist” Savoiu a fost si un sindicalist convins. In perioada 1989-1992 a condus, in calitate de presedinte, Confederatia Internationala a Cadrelor (Paris, Franta).

Numeroasele distinctii primite au ridicat si ridica inca foarte multe semne de intrebare. Un exemplu stupefiant este faptul ca este detinatorul „Crucii Sfantului Andrei” (conferita de Patriarhul Constantinopolului – Bartolomeu I), dar si faptul ca de la Ion Iliescu (cel despre care vorbeam in materialul cu Schapira) a primit Ordinul National al Meritului Cultural in grad de Ofiter.

Dar in permanenta trebuie sa-l legam pe Savoiu de structurile pe care le-a penetrat si de scandalurile cu armata care ies in evidenta mereu. Cum a ajuns general si mai ales in baza carei activitati? De ce o persoana ca el poate lua o pensie de general cand sunt oameni ai armatei (generali) care mor de foame? In baza carei activitati? Stim faptul ca Savoiu este membru nu in Cercul Militar din Romania, ci in cel din Franta. Stim si faptul ca este presedinte al Asociatiei Ofiterilor in Rezerva din Romania, inca din 2008, iar asupra subiect ne vom apleca foarte mult in urmatorul material.

In urmatorul material vom vedea care este relatia si care sunt conexiunile cu armata romana (scandalurile si strategiile) si interesele fortelor externe Romaniei, care este relatia cu Ordinul de Malta (dar si cu reuniunea de la Malta de acum mult timp, in care Oltenia avea rolul sau) si, mai ales, care este relatia lui cu Biserica de la Constantinopol, in calitate de institutie etc.

Voi reveni.

Sursa “A”

Portalul Ziaristi Online asteapta si publica orice drept la replica civilizat la adresa informatiilor transmise de Sursa “A”

08-12-07-Savoiu-Gorj

Asculta mai multe audio diverse

Marcel Schapira (Licio Gelli’s friend) repudiates Sovereign Grand Commander Costel Iancu and recognize Constantin Savoiu from Charles Ownes on Vimeo.

Sursa: Ziaristi Online

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics