Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Cum am convins-o pe curvis@ina Udrea sa nu-mi mai ureze “sarbatori fericite”
Aciduzzul | 22 aprilie, 2012 | 0 comentarii | 701 vizualizari |
(5 voturi )

Anul trecut, pe vremea asta, colegiul 25 din Bucuresti, reprezentat in Parlament de Elena Udrea, era impinzit de bannere pe care se putea citi: “Sarbatori fericite! Deputat colegiul 25 Elena Gabriela Udrea”. Atunci, mi s-a publicat in “Tricolorul” si “Romania Mare” (era epoca in care “maestrul” Corneliu Vadim Tudor inca nu incepuse sa-mi strice textele cu modificarile-i inepte) un articol in care, printre altele, am tinut neaparat sa-i raspund curvistinei prezidentiale la urarea calduroasa si pe care-l reproduc mai jos. Ma asteptam ca, anul acesta, bannerele respective sa fie scoase de la naftalina si agatate din nou la fiecare intersectie din colegiul 25, intre doua felinare de beton, cam la fel cum se proceda pe vremea tovarasului, cind, de fiecare 1 mai si 23 august, reapareau aceleasi pancarte care-l ridicau in slavi pe Ceausescu, consoarta si partidul. si, cind colo, ce sa vezi? Nici urma de urari udriene, anul acesta. 😯 Nu pot decit sa conchid ca, acum un an, tuta guvernamentala a citit articolul meu, si-a dat seama ce gest penibil a facut si a renuntat la el. 😆 😆 😆

Raspuns pentru Elena Udrea

Daca Traian Basescu, in calitatea lui de sef al statului, de presedinte al tuturor romanilor, de parinte al patriei, este pentru mine ca un tata, Elena Udrea, in calitatea ei de deputat al colegiului bucurestean in care locuiesc, este pentru mine ca o mama. Asa stind lucrurile si pentru ca birfele de tot felul si criticile rauvoitoare, carora le-a cazut victima Elena Udrea, ma aduc la exasperare si-mi lezeaza sentimentul filial, voi incerca sa demontez, aici si acum, principalele asertiuni veninoase cu care marea femeie de stat este improscata.

Astfel, doamna Udrea este adesea tratata ca o curvistina, de presa interna si internationala si de opinia publica autohtona, din cauza asa-zisei sale relatii privilegiate cu Traian Basescu. Gurile rele pretind, ca s-o spunem pe sleau si sa nu ne mai dam pe dupa pom, ca presedintele Republicii si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului intretin relatii sexuale. In aceasta privinta, pot spune citeva lucruri in apararea Elenei Udrea. Mai intii, ca zvonurile cu pricina sint simple speculatii, care nu se bazeaza pe nici un fel de dovada concreta. Birfe din acestea ieftine apar ori de cite ori un barbat puternic si o femeie frumoasa lucreaza impreuna.

Este suficient ca un barbat adevarat, ca Traian Basescu, si o femeie atragatoare, ca Elena Udrea, sa se invirta in aceleasi cercuri (in cazul de fata, in cercurile puterii), pentru ca prostimea sa suspecteze, imediat, un amantlic. Nimic surprinzator, la urma urmelor… La ce te poti astepta din partea vulgului? in prostia si ignoranta lor, oamenii de rind cobora, intotdeauna, totul in derizoriu.

In ce-i priveste pe Elena Udrea si Traian Basescu, prostimea confunda o solida relatie profesionala, bazata exclusiv pe munca si pe dorinta de a scoate o tara din mocirla, cu o banala si triviala legatura amoroasa. Dar, dupa cum spuneam, birfele acestea de trei parale nu se intemeiaza pe probe concrete, iar neamurile proaste care le colporteaza nu reusesc decit sa faca dovada propriei lor calitati umane extrem de scazute si sa se descalifice singure, fara sa poata intina nici cit negru sub unghie reputatia nepatata a celor doi mari oameni de stat. si-apoi, sa presupunem, numai pentru o clipa, prin reducere la absurd, ca presedintele Republicii si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului ar avea, intr-adevar, o relatie intima.

Chiar si asa, mie lucrul acesta nu mi s-ar parea din cale-afara de condamnabil. in primul rind pentru ca, de vreme ce-i percep pe Traian Basescu si pe Elena Udrea ca pe niste parinti, mi se pare perfect normal ca tatal si mama sa intretina si raporturi conjugale.

Apoi, sunt de parere ca o relatie intima intre doi oameni atit de curati ca Udrea si Basescu nu se poate baza decit pe o iubire frumoasa si sincera, iar asemenea iubiri nu pot fi niciodata condamnabile. in sfirsit, istoria abunda in exemple de stralucite femei de stat, care s-au folosit de frumusetea lor pentru a intra in gratiile unor mari conducatori si a le cistiga increderea, apoi au ajuns sa exercite asupra lor o influenta decisiva, reusind, astfel, sa-si conduca statele pe noi culmi de civilizatie si progres.

Astfel au procedat Aspasia din Milet cu Pericle, Cleopatra cu Cezar si Marc Antoniu, Theodora cu Justinian, iar toate aceste femei n-au fost condamnate de posteritate, dimpotriva, au fost retinute ca niste personalitati pozitive si benefice, gratie carora Atena, Egipul si, respectiv, Imperiul Bizantin au inflorit. Istoricul si academicianul francez Henry Houssaye era de parere ca Aspasia, Cleopatra si Theodora formeaza, in antichitate, triada unor “femmes d’amour”, prima fiind o hetaira inteligenta, a doua o regina curtezana, iar a treia o imparateasa curtezana. Ei bine, presupunind – scriu “presupunind”! – ca Traian Basescu si Elena Udrea ar fi intr-adevar amanti, eu as inscrie-o pe aceasta din urma in traditia Aspasiei, Cleopatrei si Theodorei, calificind-o drept o ministreasa curtezana si inteligenta.

I se mai reproseaza Elenei Udrea si ca a pozat in lenjerie intima, pentru revista “Glossy”. Chestia asta ar demonstra, vezi Doamne, ca ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului este o femeie cu moravuri indoielnice, trasatura de caracter care, la rindul ei, ar face plauzibile zvonurile despre relatia dintre ea si presedinte. in ce priveste acest ultim aspect, am explicat deja mai sus ca, daca exista, intr-adevar, o asemenea relatie, ea n-o injoseste in nici un fel pe Elena Udrea, dimpotriva, ii face cinste.

Iar in ce priveste faptul ca a pozat in lenjerie intima, de cind a devenit frumusetea corpului feminin ceva condamnabil? Nu este normal ca o femeie sa fie mindra de frumusetea ei si sa le permita si altora sa se bucure de ea? Altminteri, de ce mai e frumoasa o femeie? Ca sa se rusineze de darurile pe care natura i le-a facut cu generozitate si sa le ascunda? Sigur ca nu! Asadar, ce-i atit de rau in faptul ca doamna Udrea a pozat in lenjerie intima? Care-i problema? Unde este crima, in toate acestea? Nicaieri! Pozind in lenjerie intima, Elena Udrea a facut un act artistic (de ce, adica, nudurile marilor pictori – Rubens, Velazquez, Goya, Ingres, Renoir… – sint considerate niste mari opere de arta, iar fotografiile unei femei in lenjerie intima sint considerate de prost gust?).

E-adevarat, sint unii care sustin ca, artistic sau nu, un asemenea act nu cadreaza cu pozitia de om politic. Dar aceasta este o simpla prejudecata, care nu poate fi sustinuta cu argumente rationale si care este pe cale de disparitie in toate tarile civilizate. Caci o femeie care este om politic nu inceteaza, din acest motiv, sa fie femeie. Cele doua nu se exclud una pe alta. Carla Bruni, de pilda, care, ce-i drept, nu e un om politic, dar este sotia unuia dintre cei mai puternici sefi de stat ai lumii – Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei – , a pozat nu in lenjerie intima, ci de-a dreptul goala, si nu s-a mai isterizat nimeni.

Numai in Romania, unde mentalitatile sint inca primitive, poate fi condamnata o femeie de stat pentru atita lucru. Dar motivele reale din spatele unor asemenea atitudini ipocrite sint evidente: barbatii se simt frustrati, din cauza faptului ca nu pot avea o astfel de femeie, iar femeile sint invidioase.

I se mai imputa, in sfirsit, Elenei Udrea faptul ca detine un minister inutil, infiintat special pentru ea, prin reciclarea portofoliului Turismului, la care s-a adaugat Dezvoltarea Regionala, luata de la Interne, drept recompensa, zice-se, pentru favorurile sexuale acordate presedintelui Republicii. Ca ministerul Turismului, desfiintat inca dinaintea inaspririi conditiilor economice, are cu atit mai putine justificari de-a exista si de-a minca din banii publici astazi, in plina criza economica. si ca Traian Basescu nu s-a multumit doar sa-i creeze favoritei un minister perfect inutil, ci a mai si tinut ca ministerul acesta sa primeasca cel mai generos buget dintre toate cele acordate departamentelor ce alcatuiesc guvernul. Toate acestea sint, din nou, calomnii fara acoperire.

Este suficient sa privim activitatea, de o importanta vitala, depusa de Elena Udrea ca ministru, ca sa ne dam seama de asta. imi amintesc, de pilda, si acum induiosatorul episod in care doamna Udrea le-a oferit drept ajutoare sinistratilor afectati de inundatii biciclete si pantofi de dama cu toc cui. imi amintesc, apoi, si de brandul de tara in forma de frunza, precum si de luxoasele indicatoare rutiere nefolositoare, pe care s-au cheltuit, in total, 1.800.000 de euro (cite 900.000 pentru fiecare achizitie), in cea mai crunta depresiune economica.

Sa nu uitam nici de grandioasele proiecte care, din nefericire, nu au prins viata, dar care denota o imaginatie si o inteligenta nu mai putin debordante: darimarea zidului imprejmuitor al Palatului Parlamentului, care ii tine pe simplii cetateni la distanta, si la propriu, si la figurat, de aceasta institutie, transformarea capitalei, asezata, pare-se, pe un izvor cu apa termala, intr-o statiune balneara, amenajarea unui teren de golf de 50 ha la Snagov etc. Cum ar putea supravietui economia romaneasca, fara proiectele si realizarile unui asemenea ministru?!

Inchei prin a spune ca, in stilul ei caracteristic, femeia aceasta inteligenta si buna a impinzit, recent, colegiul pe care-l reprezinta-n parlament cu bannere pe care se poate citi: “Sarbatori fericite! Deputat colegiul 25 Elena Gabriela Udrea”. si cum eu sint un tip binecrescut, tin sa raspund, din toata inima, la urarea aceasta atit de calda. Asadar: HAI SICTIR, NUtICO!

Sursa: Lupta de clasa

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics