Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
MEDIA
Cum arata si ce are in cap clona lui Vintu de la Chisinau si noul stapan al lui Cozmin Gusa, mogulul Vladimir Plahotniuc, patronul posturilor 2 Plus, EU TV, TV 3, Prime FM, Prime TV si… Publika TV(Victor Roncea)
Aciduzzul | 1 octombrie, 2010 | 0 comentarii | 349 vizualizari |
(1 voturi )

Miliardarul de peste Prut la care face sluj “consilierul” si prietenul lui Sorin Ovidiu Vintu, “liliputanul” Cozmin Gusa, cum e poreclit in presa basarabeana, este Vladimir Plahotniuc. Considerat adevaratul patron al Publika TV, mogulul detine deja, conform media online de la Chisinau, ziarul Timpul si posturile 2 Plus, EU TV, TV 3, Prime FM si Prime TV, unde mai nou evolueaza si Andrei Gheorghe, rusul cu nume romanesc. Acoperitorul care-i tine spatele lui Vintu, cunoscut drept un membru al “noii garzi” a KGB, este si un apropiat al lui Voronin, daca tinem cont ca a eliminat la ordinele acestuia TVR de la Chisinau si chiar se visa premier al Moldovei sau daca stam sa citim Moldova Suverana, unde apare drept “omul-legenda”, cu o avere estimata la doua miliarde de dolari, adunata din afaceri în domeniile petrolier, financiar-bancar, hotelier şi al presei.

Zilele acestea Plahotniuc, o clona perfecta a lui Vintu, cu ambitii de a controla viata politica si serviciile secrete, si-a pus pe tarabele de la Chisinau, intr-un interviu care tradeaza accente grave de narcisism, nurii de matrona a bordelurilor media de peste Prut. Momentul iesirii la rampa a rusnaco-mogulului este ales in contextul in care presedintele Mihai Ghimpu a anuntat data alegerilor anticipate din Basarabia, 28 noiembrie, iar fidelul lui Voronin sustine tandemul antiromanesc Lupu – Filat. Cum stim ce noroc le-a purtat Vintu lui Geoana si Crin (cu care cele doua personaje politice de la Chisinau se aseamana, de altfel), nu pot sa spun decat ca ma bucur de alegerea facuta.

Cred ca este interesant de parcurs interviul de mai jos, acordat – cum altfel? – revistei VIP Magazin, pentru a intelege mai bine ce rahat au in cap personaje de tipul lui Vintu si Plahotniuc, alese de serviciile rusesti pentru a-si face jocurile impotriva Romaniei.

VIP Magazin.md: Omul cu propria definiţie a Succesului

Până nu demult, nu dădea interviuri. Să nu provoace lumea. Dar şi pentru că nu urmărea notorietatea publică. Acum s-a răzgândit. Poate reuşeşte să schimbe nişte stereotipuri, prisma prin care sunt priviţi oamenii bogaţi… Este un învingător prin definiţie. Cel mai preţios pentru el este timpul.

Este pasionat de afaceri. Este convins că morala şi businessul nu sunt antonime. Are principii valabile ani de zile şi nu admite să fie neglijate de cineva. Nu crede că există libertate absolută. Este sigur că lumea se ţine pe oamenii simpli şi că el poate fi alături de ei. Detaşat de timpurile când avea mai multă vreme să citească, continuă să-i placă Edmond Dantes, contele de Monte Cristo. Uneori cântă. Deocamdată nu mai departe de sala de karaoke. Şi, poate vreodată, când afacerile vor merge singure, va scrie cărţi. Sau va face filme.

Vă imaginaţi câte comentarii vor fi dupa interviul ăsta? Şi, mai ales, ce fel de comentarii…

Dacă dumneavoastră consideraţi că publicului îi este interesant să afle mai multe despre mine, eu sunt dispus să răspund la orice întrebare. Chiar cu riscul ca astfel să provoc diverse comentarii. Dar, desigur, sper ca aceste comentarii să fie bune sau, cel puţin, corecte.
Nu ştiu dacă vă amintiţi, dar acum 6 ani, v-am solicitat un interviu şi atunci mi-aţi promis că în momentul în care o să ieşiţi din culise, unul dintre primele interviuri va fi pentru „VIP magazin”. Întotdeauna vă respectaţi promisiunile?

În lumea afacerilor, onorarea promisiunilor făcute este una din primele condiţii ale respectului şi succesului. Dacă îţi respecţi cuvântul, ai şi respectul oamenilor. Şi ei îşi doresc să continue colaborarea. Iar odată însuşită această deprindere, mă străduiesc să-mi respect promisiunile în toate cazurile şi situaţiile şi, de obicei, reuşesc. Aşa deci, după cum vedeţi, am ieşit din culise şi sunt la dispoziţia dumneavoastră. Deşi m-a întristat puţin faptul că au trecut atât de repede aceşti 6 ani…

Cine este astăzi Vlad Plahotniuc? Aţi putea să vă faceţi autoportretul?

Mă supuneţi unui exerciţiu deloc uşor. Din câte ştiu, cel mai dificil pentru un pictor este să-şi facă autoportretul, iar pentru un psiholog – să-şi facă propria descriere psihologică. Credeţi că mie mi-e uşor să mă autocaracterizez? Pot doar să vă spun, ca şi prezentare sumară, că sunt un membru al ghildei oamenilor de afaceri, actualmente sunt preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova, activez în domeniu de foarte mulţi ani; îmi place să cunosc lucruri noi, oameni noi, să descopăr noi domenii; mă consider deschis în comunicare şi am ajuns să constat că am o mare capacitate de muncă. Nu o spun în nume de laudă, cu adevărat muncesc foarte mult şi, dacă nu aş fi avut această voinţă de a lucra, probabil n-aş fi obţinut niciun sfert din toate realizările mele.
Sursa: VIP Magazin, Victor Roncea

http://www.vipmagazin.md/profil/Vlad_Plahotniuc._Omul_cu_propria_defini%C5%A3ie_a_Succesului/

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 24 decembrie, 2015 | 0 comentarii | 788 vizualizari | 2 voturi

Iuliana Gatej, reporter la Antena 1 si Antena 3, a decedat astazi in localitatea Dumbraveni, Vrancea, de pe DN2, dupa ce masina pe care o conducea, un Land Rover, a iesit in decor si s-a ciocnit cu un stalp, informeaza Vrancea 24 Iuliana Gatej avea 30 de ani si anterior a mai lucrat la Realitatea […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 3 comentarii | 427 vizualizari | 2 voturi

Papa Francisc afirmă că este de acord că libertatea de exprimare este un “drept fundamental” dacă opinia serveşte binelui comun, arătând totodată că este greșit să ucizi în numele religiei. “Oamenii nu au dreptul de a lansa provocări, nu pot insulta credinţa altora, nu o pot lua în derâdere”, a declarat Papa Francisc, în avionul […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 847 vizualizari | 3 voturi

Adevărul Holding 1. Adevărul SA Acţionari: SC Adevărul Holding SRL – 14.33%, Premium News SRL – 60%, Tinu Ana Maria – 24.02%, alţi 115 acţionari deţin 1,65%. 2. Adevărul Holding SRL Acţionari: East Europe Media Distribution SRL – 0.07%, Premium News SRL – 99.93%. 3. Adevărul Digital Media SRL Acţionari: SC Tipomedia Prod SRL – […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 414 vizualizari | 2 voturi

Teoriile conspirației au început să apară în jurul atacurilor de la Paris. Printre colportori. politicienii turci, în frunte cu președintele Erdogan, ale căror opinii coincid perfect cu cele de la Moscova și Teheran. Aceștia sugerează (când nu o afirmă direct) că serviciile secrete americane sau israeliene s-ar afla în spatele atacurilor de la redacția Charlie […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 236 vizualizari | 4 voturi

În urma vizionării conferinței de presă susținută de reprezentatul A.S.P.A., Răzvan Băncescu, am luat notă cu surprindere şi indignare de ultimele declaraţii, inacceptabile din partea unor autorităţi ca P.M.B. şi A.S.P.A., conform cărora membrii Grupul Social pentru Apărarea Drepturilor Animalelor ar avea caziere cu condamnări definitive. Modul în care acesta ne-a calificat ca fiind “o […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics