Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
mai 19, 2021, 4:35 am
Senin
Senin
13°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 62%
Vânt: 11 km/h V
Răsarit: 5:44 am
Apus: 8:41 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Experiente “exotice” si tepe internationale cu World Travel Experience/ White Sand Marketing
Aciduzzul | 28 octombrie, 2010 | 158 comentarii | 9147 vizualizari |
(18 voturi )

O companie condusa de un tepar international, Ian McMonagle pe numele lui, promite “clientilor” creduli vacante inedite in locatii exotice. Evident, acest lucru nu se intampla iar “clientul” pierde 25% din valoarea contractului, reprezentand penalitati de denuntare. Totul se intampla prin intermediul unei firme cu o denumire exotica, World Travel Experience, care s-a dat de trei ori peste cap ca sa scape de clientii nemultumiti. Inainte, firma avea tot un nume care trimitea la insulele din Caraibe, White Sand Marketing. Iata mai jos marturia halucinanta a unui avocat, Catalin Savulescu, care “s-a intersectat” cu domnul Ian McMonagle. Am primit un apel telefonic de la World Travel Experience prin care am fost invitat la o prezentare de servicii turistice si in urma careia voi primi cadou un telefon sau o camera foto, doar pentru participare.

Intalnirea a decurs in mod profesional cu prezentarea posibilitatii de achizitionare a unor garsoniere/apartamente/penthouse-uri, pe viata, pentru cate o saptamana anual, contra unui pret cuprins intre 5.000 si 9.000 de euro. Respectivele locatii pe care le puteai achizitiona se regaseau in tot felul de locatii exotice, gen Tenerife, Malaga(Spania), Portugalia, etc.

Dupa o serie de trucuri improvizate, gen glume ale prezentatorului (un englez pe nume Ian McMonagle) si o simulare a unei licitatii, a urmat super oferta societatii organizatoare: 2 excursii a cate o saptamana fiecare, in cele 3 locatii mai sus-mentionate, cu posibilitatea de plecare a patru persoane.

In ciuda faptului ca am licitat pentru un pachet de 14 zile suma de 1.400 euro pentru respectiva excursie, s-a anuntat ca am castigat-o la 1.200 euro. Am studiat contractul propus care aparent era OK din punct de vedere juridic cu exceptia penalitatilor pentru denuntare care erau exagerate, 25% din pretul total al contractului. Contractul fiind preformulat iar eu de bunacredinta am acceptat semnarea in ideea in care eram decisi sa beneficiem de serviciile societatii si nicidecum sa denuntam contractul.

Ajunsi acasa am aruncat o privire pe internet sa verificam totusi societatea si am aflat ca exista o serie de scandaluri cu societati de acest gen, care in ciuda contractelor asumate nu isi respecta obligatiile asumate si dispar peste noapte, neputand fi urmarite si executate silit pentru returul sumelor pe care le-au incasat.

M-am intors la sediul societatii World Travel Experience, din Bucuresti, str. Promoroaca, nr. 8-10, sector 1 si am cerut denuntarea contractului in scris. Mi s-a refuzat plata sumelor si am fost informat ca trebuie sa revin a doua zi. Ulterior, am intrat in posesia unui procent de 75% din suma avansata, cei 25% fiind retinuti conform contractului.

In cele ce urmeaza voi indica textele de lege in baza carora eu voi initia demersurile de conciliere directa si ulterior ii voi actiona in instanta ca sa imi recuperez cei 25% retinuti abuziv.

Lege 161/2010 “(1) Sunt considerate clauze abuzive acele prevederi contractuale care:
< <...j) restrang sau anuleaza dreptul consumatorului de a denunta sau de a rezilia unilateral contractul, in cazurile in care: comerciantul a impus consumatorului, prin contract, clauze referitoare la plata unei sume fixe in cazul denuntarii unilaterale; ...>>

Lege 296/2004 privind Codul Consumului revizuita prin Lg 161/2010
“Art. 84 Dreptul consumatorului la denuntarea sau rezilierea contractului nu poate fi Anulat sau restrans de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept.”

Drepturile partilor referitoare la o justa despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale.”

Am constatat citind pe internet ca toata mascarada privind achizitionarea acelor imobile pe viata, pt. cate o saptamana anual este o minciuna, care sa mute atentia participantului de la detaliile privind excursia oferita ca o promotie foarte convenabila.

Partea delicata este ca cei care contracteaza, in marea majoritate nu pleaca nicaieri deoarece societatea fie nu mai poate fi contactata fie nu isi respecta contractul in mod benevol. Eu am decis sa nu astept aceasta finalitate.

Momentan nu sunt pagubit decat cu cei 25% retinuti abuziv si cred ca acest subiect nu reprezinta o mare stire, dar atasez reportajele deja facute si care respecta la indigo practica societatii World Travel Experience:

Tot ce se poate observa in cadrul acestor reportaje a fost executat in aceeasi maniera de aceasta societate, adica prezentarea firmei, acte, maniera de abordare (nivel al muzicii ridicat pe tot parcursul intalnirii, aspect care atrage imposibilitate de a te concentra, trucuri de distragere a atentiei gen: cadouri, licitatii simulate, etc);

Am sesizat ca si D-nul Urban Iulian are in atentie un caz similar White Sand Marketing: http://www.urbaniulian.ro/2009/11/09/white-sand-marketing-srl-o-noua-excrocherie-de-vanzari-de-vacante-in-tenerife/;

Ironia sortii este ca World Travel Experience, din cate am reusit sa ma informez de pe internet, este de fapt White Sand Marketing, avand in mare aceeasi angajati, cu exceptia administratorului si fiind infiintata pentru continuarea tzepei nationale deoarece prima societate avea deja prea multe probleme cu autoritatile. Opinia mea personala este ca englezii s-au gandit sa mute o parte din personal pe alta societate si sa continue povestea. Ambele societati au sediul social in Iasi dar desfasoara activitatea in Bucuresti, la puncte de lucru:

http://www.financiarul.ro/2009/10/05/srl-ul-din-iasi-al-unui-englez-ofera-sucevenilor-vacante-pentru-fraieri/

Voi incerca sa ma intalnesc cu englezul de la World Travel Experience si sa incerc sa obtin amiabil o parte din cei 25% retinuti. In cazul in care nu voi fi destul de persuasiv ii voi actiona in instanta, fiindca am sanse reale sa imi obtin banii. Din pacate sunt aproape convins ca nu voi avea pe cine sa execut silit, dar imi voi continua demersul oricum. In mod cert voi sesiza si OPC-ul desi am vaga impresie ca oamenii si-au cumparat protectia acestei institutii deja. (Catalin Savulescu, avocat)

158 Comments

 • gabi
  mai 3, 2011

  buna ziua,
  ma gandeam daca afla careva ca se mai face vreo prezentare WORLD TRAVEL EXPERIENCE sa ne anunte, sa ne strangem si sa mergem peste ei.

    (Quote)

 • gabi
  mai 2, 2011

  Buna ziua,

  am cumparat si eu o excursie de la WTE,CU 1200 DE EURO in Tenerife si Portugalia.Pt Tenerife mi am facut o rezervare imediat atunci desi au comentat ca este prea devreme bla bla.Am facut rezervare pt perioada 30 septembrie 2011-7 octombrie 2011.Am sunat zilele trecute in Tenerife si se pare ca aceasta este platita in totalitate, dar pe cea din Potugalia am pierdut o sigur.Daca ati mai aflat cum ne putem recupera banii va rog sa ma contactati la emailul antonescug@yahoo.fr

  Cu stima,

  Gabriel Antonescu

    (Quote)

 • pacalici
  aprilie 18, 2011

  cititi aici comentarii ca sa aflati cine este firma asta de time sharing

  http://steliadis.blogspot.com/2011/03/transilvania-vision.html

    (Quote)

 • T.V.
  martie 30, 2011

  TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!TRANSILVANIA VISION ESTE TEAPA!

  … am sa repet asta de cate ori vreti voi, pana intelegeti si nu mai puneti botul la o escrocherie despre care scrie si vorbeste toata lumea

    (Quote)

 • alina
  martie 25, 2011

  Buna ziua,
  M-am tinut de cuvant si m-am dus peste ei, in ideea ca dau peste WTE (am intrat cu forta deoarece nu eram pe lista de invitati), si…surpriza…am dat peste Transilvania Vision!! Alt nume, alti angajati, alta mancare de peste..
  Din pacate nu am avut ce sa le fac pt ca sunt acoperiti din pct de vedere legal..
  Tin sa va spun ca ei stiu f bine ca lumea ii suspecteaza de tepe si sustin cu tarie ca nu au nicio treaba cu celelalte firme, ca sunt doar fantezii de’ale noastre..eu le-am spus in fata ca acelasi mod de operare si atatea coincidente nu o sa schimbe parerea nimanui ca undeva la mijloc este o teapa..
  A urmat o mare mascareala inainte de prezentarea lor, dar, stati linistiti, oamenii de la mese nici nu au observat, pentru ca erau prea vrajiti de ce le spuneau angajatii lor, de filmulete, cadouri si muzica tare de pe fundal..va pare cunoscut? 😉
  Oricum, WTE sunt in continuare pe urmele voastre..

    (Quote)

 • nu conteaza
  martie 25, 2011

  Evident ca shoru are “contract” in strainatate, merge si el pe unde cade ceva,nu v-ati prins:d
  Esti cam ambiguu shoru in ultima parte a mesajului, nu e foarte clar. Sa fie oare de la faptul ca ai mai lucrat la astfel de firme “serioase” si in trecut?:D Hai sa traiesti copile!
  Cata impertinenta ai daca mai si postezi pe forumuri dupa ce ai lucrat la o astfel de firma care a dat teapa la romani.

    (Quote)

 • pacalita
  martie 25, 2011

  Shoru!
  Hai sa fim seriosi, ca daca erai atat de “potent” ,aveai acest contract in “strainatate” de la inceput fara sa fii nevoit sa lucrezi intr-o firma tepara pentru a o folosi drept “catapulta”!
  Cunoastem stilul romanului care vrea sa parvina cumva…si da din coate!

  Dar…succese intr-o munca corecta si lipsita de minciuni si furaciuni!!!

    (Quote)

 • shoru
  martie 25, 2011

  daca trebuie sa sti am de onorat un contract in strainatate de aceea am renuntat temporar la transilvania. si daca nu o sa dispara pe 1 mai ce o sa mai inventati dupa aceea 1 iunie? 1 iulie? vai si amar de oamenii care habar nu au despre ce vorbesc… iar celor care in randuri repetate ati vazut ca nu este teapa cinste voua pentru ca nu ati avut coloana vertebrala sa va cereti scuze in public aici pe nenorocitele astea de forumuri pline cu minciuni

    (Quote)

 • Stie tot
  martie 23, 2011

  Da au incercat sa faca o combinatie romanii de aceasta data. Au vazut cat au castigat englezii, fiindca vorbim aici de milioane de euro, escrocate de la mii de romani si atunci ce si-au spus ei ha sa furam si noi de ce sa fure doar englezii. Numai ca datorita mijloacelor de informare in masa romanii au cam aflat de escocheria asta si nu au mai pus botul, asa ca nu le mai merge cum se asteptau. Acum vor sa incerce un tun si sa dispara

    (Quote)

 • Ion
  martie 23, 2011

  Ceva noutati Alina?

    (Quote)

 • pacalici
  martie 22, 2011

  cititi comentariile de la articolul asta si o sa intelegeti cine este Transilvania Vision

  http://steliadis.blogspot.com/2011/03/transilvania-vision.html

    (Quote)

 • alina
  martie 21, 2011

  Multumesc mult Adina!
  Noi ne plangem aici si ei fraieresc pe altii..chestia asta chiar trebuie sa inceteze!!
  Eu una ma duc sa imi recuperez banii!!
  O seara buna!

    (Quote)

 • Adina
  martie 21, 2011

  Pentru cei interesati va informez ca am fost din nou invitata la aceasta prezentare in data de 23.03.2011 ( miercuri) in Ploiesti la restaurant Best ( cartier Albert)la orele 18 .Am fost sunata de pe nr. de tel 0752246757 si mi s-a cerut ca confirm participarea maine intre orele 9-15 la nr.0756083060.
  Sper sa va fie de folos aceasta informatie.

    (Quote)

 • Comisarul
  martie 21, 2011

  Transilvania Vision se va inchide pana la data de 1 MAI 2011

    (Quote)

 • romeo
  martie 21, 2011

  Si eu sunt un fost angajat al WSM si-mi pare rau…de cum s-au terminat lucrurile. Initial le-am acordat prezumtia de nevinovatie dar a fost foarte naiv din partea mea ca am facut acest lucru. Sa stiti ca toate firmele de time sharing care sunt sau care se vor deschide au acelasi sfarsit. Oamenii, marea majoritate, adica 80% raman fara vacante si cu ochii in Soare. Indiferent unde se vor deschide aceste firme, in Anglia(cautati pe internet sa vedeti ce scandaluri enorme au fost), in Franta, Germania sau in Romania,toate sunt copii la indigo si se bazeaza pe emotia oamenilor si ATAT. Ati facut greseala sa platiti..si nu sunteti in cei primii 10-15% care beneficiaza de cazare…uitati de bani. Doar varianta “mergem peste ei” va mai ramane. In speranta ca macar cei de acum sa nu mai faca aceleasi greseli (ma refer atat la actuali, viitori salariati ai acestor firme cat si la potentiali pagubiti) va doresc ‘gandire la rece’ inainte de a achizitiona o astfel de vacanta cu atat de multe necunoscute si dubii.

    (Quote)

 • alina
  martie 20, 2011

  shoru, mie mi-ar fi rusine sa scriu ca sunt un fost angjat de al lor, adik un tepar de ultima speta…
  mai rau este ca de fata cu toata lumea pagubita le mai si iei apararea…
  normal..tot cu gura mare..cum v-au invatat acolo..
  vai, ce sfinti mai sunteti, si cum fugiti cu banii…jeghet…

    (Quote)

 • pacalita
  martie 20, 2011

  Shoru, daca-i lauzi atata care sa fi fost motivul pentru care ai devenit “un fost angajat al lor”? Hmmm!! Ti-a fost frica de “mititica”????
  Ca, iti spun eu, pana la urma, tot se trezeste un “nebun” din cei in drept si functii, sa duca la capat ancheta asta, pentru a “face lumina-n sat”, si…multe capete vor pica!!!

    (Quote)

 • shoru
  martie 20, 2011

  atentie transilvania este de aproape 10 luni pe piata!!!!!. paziti granita maine o sa dispara!!!… doamne cat de mult ma amuza prostiile scrise de voi aici cum poate o persoana rationala sa scoata atatea tampenii si teori conspirationale?? oricum se dovedeste pe luna ce trece faptul ca tv vision nu are nici macar un client nemultumit iar toata harababura de aici este de 2 lei si da sunt un fost angajat si o spun cu toata mandria si sunt madru de timpul petrecut acolo si am cel mai mare respect pentru fostii mei colegi. ciao

    (Quote)

 • Anonim
  martie 20, 2011

  cel care a scris sub pseudonimul COMISARUL are perfecta dreptate,in plus as mai putea adauga ca acel domn a pus pe butuci white sands marketing desi,in timpul asta, se faceau eforturi pentru redresarea firmei si a relatiei atat cu clientii cat si cu autortatile statului.
  nu stiu daca ma crede cineva avand in vedere cate s-au intamplat dar wsm avea sanse sa devina o afacere perfect legala si serioasa.s-a muncit mult in firma aia fara niciun gand ascuns sau intetie de a excroca pe cineva.pacat ca unul din oamenii care formau echipa la acea data este exact ce a spus COMISARUL ca este.in plus ceea ce probabil n u stie multa lume este ca o parte din banii stransi la wsm au fost folositi pt a deschide si a finanta activitatea wte si mai apoi dupa aceeasi reteta,o parte din banii de la wte au fost folositi in folosul TV.sunt o serie de oameni care cunosc adevarul numai ca, din pacate, nu exista niciun document oficial care ateste prezenta acestui om in toate cele 3 firme, decat poate doar imputernicirile si delegatiile care s-au facut pe numele lui din toate firmele implicate.
  TV estefix aceeasi reteta ca celelalte firme dinainte iar nucleul echipei implicate este acelasi.

    (Quote)

 • martie 19, 2011

  Am avut placerea sa-l cunosc pe cetateanul englez de la Transilvania Vision. Pretinde ca este dintr-un loc din care nu este. Astept acum noutati despre el. Cineva s-a oferit sa verifice afirmatiile lui. Va tin la curent.

    (Quote)

 • Mihai
  martie 18, 2011

  Domnule Dragos,
  Imi cer scuze ca intervin si eu in discutie dar e adevarat ca din “consiliul de administratie” al celor de la TV fac parte si persoane care au fost la WTE?

    (Quote)

 • Catalin Savulescu
  martie 18, 2011

  Cu riscul de a fi considerat malitios, trebuie sa mai adaug ca D-nul Dragos, prin tupeul si ardoarea cu care sustine teoria inocentei TV, ar merita pe deplin o promovare in cadrul unei societati de acest gen(in cazul in care nu detine deja o pozitie privilegiata). Acest tip de dezinvoltura si nonsalanta care denota fie un nivel IQ scazut, fie niste incasari financiare considerabile, sunt niste conditii strict necesare pentru a te califica la un interviu cu o societate de acest profil. Nu pot decat sa ii doresc sa aiba parte de toate manifestarile mai putin prietenoase, ale celor care au pierdut irecuperabil niste sume de bani, deloc de neglijat.

    (Quote)

 • Catalin Savulescu
  martie 18, 2011

  Domnule Dragos,
  In ciuda pledoariei tale, pe alocuri coerenta, tin sa te anunt ca te dezbati acerb o cauza care nu iti apartine. Chiar esti un “fan” al inducerii in eroare sau chiar primesti remuneratie pentru a promova aceasta “afacere pagubitoare”, care tinde sa ia amploare? Ai fi surprins sa stii cate persoane ma contacteaza, in calitate de pagubiti si inselati ce deriva din acest tip de “afacere”. Nu am trasat niciodata un semn de egalitate intre WTE si TV, dar tin sa iti spun un lucru care tine de logica : atata timp cat aceste afaceri merg la indigo, atata timp cat aceasta reteta se foloseste si la nivelul altor tari in mod identic, cam cata “materie cenusie” ti-ar trebui ca sa constientizezi ca suntem un prezenta aceluiasi fenomen? Eu nu fac investigatii si nici nu le vad rostul, deoarece investigatiile nu aduc banii inapoi nimanui. Si daca tot ridici in slavi aceasta TV, da-mi voie sa iti spun ca nici impotriva WTE nu au existat plangeri pana sa se posteze pe acest site, relatarea mea. Cu alte cuvinte WTE si-a desfasurat activitatea in liniste pret de 10 luni. Cam cate luni crezi tu ca vor mai trece pana cand vor incepe si pagubitii de la TV sa faca lista de asteptare in speranta recuperarii unor sume ce nu li se vor returna? Considera aceasta “consultatie” gratuita si mergi in continuare sa-ti sustii “angajatorul”(TV) si sper pentru tine sa ai un contract ferm ca sa nu muncesti voluntar cum au facut si altii inaintea ta, la societati similare.

    (Quote)

 • pacalita
  martie 18, 2011

  Dragos, mama draga… cred ca ai gresit site-ul! Aici nu sunt cei PRO-TV_isionisti…asa ca “muta-ti cuibul” in sanul marii firme tepare in care lucrezi si lasa-ne pe noi. Clar ca nu este aceeasi firma, ca atata materie cenusie a existat in capul unor escroci: sa schimbe numele si eventual “consiliul de administratie”, tocmai pentru a nu fi trasi la raspundere sau in TEAPA!!!!”unde esti tu Tepes-Doamne “??? Apropos? Cate nikuri iti mai faci ca sa spui aceleasi porcarii la adresa romanilor (din care, culmea FACI PARTE)???

    (Quote)

 • Dragos
  martie 18, 2011

  Incepe sa se vada clar cine posteaza pe aceste bloguri… :)) Eu as avea o curiozitate… daca faceti un clan si mergeti peste cei de la TV si aflati ca nu au nici o treaba cu celelalte firme, ce veti face atunci?! Ce va va mai debita mintea aia bolnava?! Eu chiar mor de curiozitate.. Ce veti mai spune atunci?! Vreti inapoi banii care vi i-a luat o firma si mergeti la alta sa ii cereti?! Adica imi cumpar o masina de la BMW, nu imi place si ma duc la reprezentanta la Mercedes sa rezolv problema?! Mananc expirat la un restaurant si ma duc sa vomit la un altul pentru ca au acelasi mod de servire?! A venit cineva, inclusiv domnul avocat Savulescu, cu o dovada ca ar avea vreo dovada ca TV si World Travel sunt una si aceeasi?! Are vreunul din voi vreo dovada?! UNA, nu zece!!! UNA singura… Exista institutii in tara asta, Garda Financiara, OPC, ANPC, ITM, etc. etc… la care va puteti informa de toate care le spuneti aici!! Aaa, dar romani lenesi si rai care sunteti, nu puteti face asta… Va e frica sa aflati ca TV si WTE sunt la doi poli opusi, cu intentii diametral opuse diferite?! S-ar preface in scrum “barfa”?! OTV-ul nu mai face emisiuni bune?! Va provoc!!!!!!! O DOVADA si devin cel mai infocat sustinator al cauzei voastre!!!! Dar… are cineva dovada aia?! A facut cineva vreo plangere impotriva TRANSILVANIA VISION la OPC, la ITM?! Nu World Travel, nu altele… Domnule Savulescu, ati primit vreo cerere de la cineva care va cere consultanta in privinta TV?! UNA MACAR?!

  Ce e de barfit, da barfim, OK!!! Dar de ce toate in lumea asta trebuie sa fie la fel doar pentru ca altii au facut inainte?! Domnule avocat, precedentul judiciar in State, cate “victime” face anual?! Lamuriti-ne, sunteti in masura sa o faceti?! Sau trebuie sa ne taiati chitanta pt asistenta?! Va rog din toata inima sa faceti un efort si sa ne lamuriti in privinta acestor cateva aspecte!!

  Daca nu hai sa mergem si sa-i batem pe aia de la Transilvania Vision, or fi, nu or fi aceeasi, or fi tot tepari sau or fi firma serioasa… ce mai conteaza?! Macar scapam de frustrari… Acum acuzatiile vor curge garla ca sunt angajat TV, ca le iau partea, etc. etc., le stiti pe restul, ca tot alea au ramas si firul fraged ce va tine urechile legate unora atat poate… Dar pentru cei care au auzit de”termenul de “MATERIE CENUSIE” si au idee cu ce se mananca, lipsa acestor dovezi impotriva companiei Transilvania Vision ii pune pe ganduri… Poate ca pentru tara asta dracu’nu o fi asa de negru!!

  Sa fiti iubiti!!!

    (Quote)

 • Lucian
  martie 18, 2011

  Isi tin prezentarile in Hotelul Best , in Ploiesti. Acolo ii gasiti.
  Sau in Constanta la hotel Oxford.

    (Quote)

 • alina
  martie 18, 2011

  Unde si mai ales cand sa ma duc la Ploiesti dupa ei? Acum o luna isi tineu prezentarile la un restaurant..mai mult ca sigur au plecat de acolo, dupa cum obisnuiesc sa faca..
  Numai cand ma gandesc cu cat tupeu imi zicea nesimtita aia la telefon (cand am sunat-o sa o intreb unde s-au mutat, pentru a ma duce sa reziliez contractul): “nu aveti cum sa va recuperati banii pentru ca societatea noastra s-a desfiintat..dar de ce nu plecati in excursie?”..cata ironie..imi venea sa o strang de gat!!

    (Quote)

 • Pagubitul
  martie 18, 2011

  Pe mine m-au tepuit cei de la World Trade Experience, mi-au luat 1500 de euro si acum nu-i mai gasesc nici daca dau cu tunul. Credeti ca daca merg la prezentarile Transilvania Vision, eventual sa ne strangem mai multi, oare ne recuperam banii. Avand in vedere ca sunt unii si aceiasi. Haideti sa ne strangem mai multi pagubiti de la toate firmele astea si sa mergem peste ei.

    (Quote)

 • pacalici
  martie 18, 2011

  Am fost la o prezentare la Transilvania Vision. A fost exact ca in filmuletele de pe youtube postate de domnul Muscalu despre firmele dovedite ca au venit cu escrocherii. Totul a fost identic pana la cel mai mic detaliu. Chiar si la sfarsit cand eram asa indoit despre ce sa fac, asistenta aia atat a insistat ca este afacerea vietii mele incat am cedat. Am spus ca merg sa scot niste bani si ma intorc sa platesc. In momentul acela mi-au spus ca merg ei cu mine acolo unde trebuie sa scot banii si vin cu contract si semnam. Asta m-a pus pe ganduri si am refuzat vehement. Am ajuns acasa si am cautat pe internet Transilvania Vision. Am gasit toate aceste articole pentru care va multumesc. Eu nu spun nici ca sunt escroci nici ca nu sunt. Spun doar ca actioneaza identic cu cei care au fost dovediti ca fiind escroci. Si probabil daca le-as fi dat banii as fi cazut in plasa lor. Insa vazand toate aceste discutii m-am lecuit. Va multumesc tuturor.

    (Quote)

 • Razvan
  martie 18, 2011

  Intr-adevar ati pus punctul pe i.
  Coincidenta sau nu…WTE sa fie TV..cam aceleasi tactici. Desi am citit ca acum au un actionar roman..asta ar fi singura noutate.
  Eu in locul tau Alina as merge la Ploiesti daca este vreo sansa de recuperare. Si cei de la WTE au fost in Ploiesti anul trecut, sunt reclamatii…poate a mers bine si atunci.

    (Quote)

 • alina
  martie 17, 2011

  Buna seara,
  Imi pare rau sa vad ca de obicei, in situatii atat de grave, oamenii se iau la cearta pe motive gramaticale..in loc sa descoperim o cale prin care sa ii oprim pe acesti tepari..
  Dupa cum multi si-au dat seama, angajati de-ai lor intra pe site sa mai spele din rusine, dar nu-i nimic, trebuie sa se afirme si ei intr-un fel..
  Problema nu se refera la faptul ca aceste excursii nu exista, poate intr-adevar ajungi intr-un loc si esti cazat mult sub nivelul unui local de 5 stele (eu sincer nu m-as risca intr-atat sa ma duc pana acolo – desi am fost pacalita si am platit pt asta, recunosc), problema este ca nu iti poti recupera banii, pt ca ei din feb tot afirma ca s-au desfiintat si nu mai sunt de gasit!!!
  Si pe acest site vad ca in continuare isi tin prezentarile.
  As fi vrut sa ma duc peste ei (World Travel Exp) dar am aflat ca din Buc au plecat in Ploiesti (multumesc Adina pt. raspuns, nu am apucat ca iti multumesc la timp..) si imi este f greu sa ajung acolo..si oricum sunt toate sansele sa ma duc degeaba!!
  Deci, orice ar zice oricine, multi dintre noi chiar NU ne putem recupera banii..si asta face din voi niste excroci ordinari!!
  Si nu ma intereseaza cum am scris, cate cratime sau virgule am pus, nu am de gand sa stau sa analizez textul, sper ca s-a inteles ideea!!
  Orice ati spune, WTE sunteti hoti la drumul mare si sper din tot sufletul sa infundati puscaria..si daca scapati..sper sa dormiti bine noaptea..roata se intoarce intr-un fel sau altul, stati linistiti, numarati banii ca acesta este cel mai bun exercitiu anti-stres!
  PS: imi pare rau ca saracia din Romania determia politia sa nu acorde interes pentru astfel de cazuri..
  Trecem peste, daca mai dati de ei prin Bucuresti va rog sa mai postati pe site..
  Multumesc!

    (Quote)

 • Maya
  martie 17, 2011

  Adica ai scris jumatate de pagina A4 fara sa-ti faci publicitate?:)))…sunteti penibili pupintv-istilor:))…Macar aveti contracte de munca sau sunteti pe PF?:)))

    (Quote)

 • andrei
  martie 17, 2011

  cu transilvania vision am fost nu am vrut sa spun initial pentru ca nu eram sigur daca va aparea comentariul meu

    (Quote)

 • pacalici
  martie 17, 2011

  Pentru cei interesati de recuperarea banilor, mai exista si aceasta …posibilitate:

  office@asistentapentruconsumatori.ro

  PS. ANDREI cu care din firmele despre care tot discutam noi te-ai plimbat atat de bine?World Travel Experience sau Transilvania Vision?
  Oricum sfaturile date de dl. Agramatu’ sunt mai mult decat necesar de urmat!

    (Quote)

 • Agramatu'
  martie 16, 2011

  Domnule Andrei,
  Prioritar pentru dumneavoastra sunt niste lectii particulare de limba romana, dar probabil nu va permiteti deocamdata, deoarece prestati intens la o firma de baieti buni. Sunteti intr-un stadiu cronic de brutalizare a limbii romane.
  Probabil ati fost in Tenerife, doar luat de manuta sau prin intermediul google.maps.
  Sa stiti ca nu stresam oamenii ci le prezentam realitatea acestor firme de escroci: Transilvania Vision, Atlantic Promotions…stiti dvs mai bine. Daca deja aveti o familie, sper sa nu mai cheltuiti banii pe cate trei vacante anual, macar una sacrificati-o pentru meditatii cu un profesor de gramatica limbii romane. Hai ca se merita! Ai sa-mi multumesti tu, dar esti naiv acum.

    (Quote)

 • andrei
  martie 16, 2011

  tin sa multumesc tuturor care scriu neobositi pe blogul acesta pentru ca: numai ce mam intors din tenerife unde a fost superb si mam distrat de minune rezervarea pentru cipru am facuto deja iar a treia vacanta o las pentru anul viitor. multumesc voua blogarilor pentru noptile nedormite care leam avut si pentru certurile din familie seara de seara dar acum am vazut cum stau lucrurile. deci acum ma intreb cine sunt tepari cei care ofera servicii ireprosabile si miau oferit o vacanta foarte frumoasa??? sau cei care comenteaza pe langa subiect non stop aici pe blog. dar in romania un lucru este clar nesimtirea este pe locul 1. asa ca cei care se simpt bine comentand pe blog vas ruga gasitiva o viata personala si nu mai stresati oameni obijnuiti cu prostiile voastre. indiferent cum o sa fie privita afirmatia mea un lucru il cunosc sigur eu stiu cu cine merg in vacanta si in cine am incredere cu siguranta serviciile si conditiile pentru familia mea o zi buna

    (Quote)

 • Ion
  martie 16, 2011

  Am auzit ca cei de la Transilvania Vision au ajuns si in Republica Moldova , la Chisinau.
  Isi pregatesc iesirea din scena de pe teritoriul Romaniei…si-au facut deja plinul intr-un an de zile sau probabil se cam strange latul.
  Fiti cu ochii in patru si feriti-va de teparii astia.

    (Quote)

 • andrei
  martie 16, 2011

  toate informatiile despre Transilvania Vision au fost stranse la un loc aici –

  http://steliadis.blogspot.com/2011/03/transilvania-vision.html

    (Quote)

 • D
  martie 16, 2011

  Sarcasmul, ironia si mai ales nesimtirea va caracterizeaza. De ce nu SPUNETI OAMENILOR CA VOI VINDETI NISTE VACANTE CARE DE FAPT SUNT GRATIS. De fapt oameni buni exact aici este marea pacaleala. Ca pe acesti domni nu-i costa nimic vacantele pe care vi le ofera.Ei practic se angajeaza, in fata partenerilor din Spania, sa trimita clienti care sa asiste la alte prezentari de time sharing… unde evident trebuie sa dati alti bani. De fapt si de drept voi platiti un produs care este gratis. Mai mult decat atat la locul faptei o sa gasiti un apartament si nu o camera de hotel, mai mult sau mai putin intretinut, cu ceva vesela si mobila de bucatarie de calitate mai buna sau mai proasta, urmand sa va cumparati dvs toate alimentele si evident sa gatiti, desi sunteti intr-un concediu de 5 stele asa cum pretind ei ca sunteti. Pai atunci nu este mai bine sa mergeti la o agentie de turism si cu aceeasi bani, pe care sa-i dati cand vreti si nu sa vi se ia cu japca, sa faceti un contract curat si sa mergeti la un hotel, in Tenerife de exemplu, unde sa aveti si masa inclusa decat sa le dati acestor, nu am sa le spun hoti, ci doar pseudoafaceristi?

    (Quote)

 • Vali
  martie 16, 2011

  A mai auzit cineva de escrocii World travel Experience? au inchis de tot sau de fapt sunt cei de la Transilvania Vision din Constanta dar cu alta palarie…hai sa mergem peste ei, nu se poate.
  dle Catalin dvs ce ati auzit?

    (Quote)

 • Kat
  martie 9, 2011

  Observand numarul mare de “comentatori” ce fac lobby acestui gen de firma de hoti cu acte in regula, tin sa precizez ca indiferent de titulatura Transilvania Vision, World Travle Experience, etc, conceptul acestei afaceri este acelasi si functioneaza la indigo. Exista 5%-10% din clienti care beneficiaza si 90-95% care pierd sume important de bani. Nu e cazul sa mai dezbateti subiectul atata timp cat exista un documentar chiar si pe postul Discovery pentru acest gen de inselaciune si o serie de reportaje si in materialul de mai sus. Cei care au beneficiat de excursii sa fie sanatosi iar ceilalti sa incerce sa isi recupereze banii in cel mai scurt timp, pentru a nu fi prea tarziu. Obisnuiti-va ca Romania este tara tuturor tepelor posibile si decat sa comentati mai bine va feriti.

    (Quote)

 • pacalici
  martie 9, 2011

  Imi pare tare rau pentru tine! se vede ca ti-ai cumparat diploma… In gramatica limbii romane este foarte corecta si forma scrisa de mine! Nu crezi? intreaba un profesor de limba romana (dar rogu-te, nu pe cel cu care ai “invatat” tu!).
  Ii tot dai zor cu OTV-isti si alte… subiecte ce n-au nici o legatura cu tema de la care am plecat.

  In rest… voi avea rabdarea necesara sa treaca 8-9 luni sa vad ce si daca mai postezi pe acest “forum” dupa ce vei vedea ca nu ti-ai efectuat calatoriile de vis din cauza unei…tepe!Numai de bine!

    (Quote)

 • The Fireman
  martie 9, 2011

  Nu m-am putut abtine sa nu scriu inca un comentariu. Citez : ‘Eu stiu foaarte bine a scrie limba romana’…Parca in gramatica limbii romane e altfel: ‘Eu stiu sa scriu foarte bine in limba romana’…Cam mare diferenta, nu? Si apropo, daca ai fost in Tenerife, de ce agiti spiritele pe aici? Unde e faza cu teapa? Numai bine. Acesta a fost ultimul comentariu. Oamenii destepti vor intelege, OTV-istii vor ramane tot in lumea lor.

    (Quote)

 • pacalici
  martie 9, 2011

  Stimabile FIREMAN… EU, am fost in Tenerife, asa ca pot sa te invat sa circuli pe acolo sau sa-ti dau indicative si harti!!! Se vede clar ca esti un angajat la noua firma Transilvania Vision. si nici macar nu ma intereseaza; dar lasa-ti zelul acasa! Eu stiu foaarte bine a scrie limba romana doar ca ai reusit sa ma enervezi cu atitudinea asta de atotstiutor si am sarit o litera la acel PARVENITI … Si daca ti-ai propus sa ajungi prim-ministru…nu-i nimic, ne-am invatat cu infometatii de ciolane, in fruntea tarii!

    (Quote)

 • The Fireman
  martie 8, 2011

  In general, nu am nimic cu nimeni dar am o mare boala pe bagatorii de seama care folosesc internetul doar ca sa se afle in seama…In ultimii 4 ani sunt tot mai multi…Va rog, stati acasa si lasati-ne pe noi sa mergem in excursii in tara si in strainatate…In Tenerife nu puteti vedea OTV, DDTV, Acces Direct si mai nou Happy Hour cu scandalurile lor…Stati in fata televizoarelor si fiti fericiti cu tehnologia pe care o aveti…In rest, Dumnezeu cu mila…Sanatate si numai bine…Acesta a fost ultimul comentariu de ”carcotas”…
  P.S. Pentru pacalici: Suna in Tenerife la Regency, s-ar putea sa te ajute d-na Elena.

    (Quote)

 • The Fireman
  martie 8, 2011

  Si apropo, nu inteleg cum ti-ai luat tu teapa? De ce nu iti faci programare sa pleci? Suna la firma si vei vedea ca telefoanele si programarile sunt deschise, nu a fugit nimeni…De aici reiese ca esti bagator de seama…De-asta am boala pe mahalagii si pe ”pacalicii lenesi”….Si apropo, cand vei ajunge tu ”ALA LU’ FOCU”, EU VOI FI PRIM-MINISTRU…

  P.S. Mai invata limba romana putin ca nu degeaba vorbesc eu aici de anagramati si de analfabeti…

    (Quote)

 • The Fireman
  martie 8, 2011

  Cine e analfabet? ”Prvenitul” de tine? In ce calitate vorbesti aici? In calitatea de OTV-ist care nu are nicio treaba dar se baga in seama ca babele la coada? Vezi-ti de treaba ta ”romanule” ca esti praf…si ai 15 ani si stai pe mess 20 de ore pe zi de vorbesti aici cu tz si sh….Vai de steaua ta…ca nu traiesti bine din cauza mea…si din cauza la cei pe care i-ai votat…Transilvania Vision nu iti baga mana in buzunar…guvernantii DA!!!

  Daca n-ar exista prveniti. fitzosi ca englezitu’ FIREMAN, sigur am trai BINE in tara asta!
  Dar cum fiecare padure are uscaturile ei, te iertam ca traiesti…printre noi… cei pacaliti, dar carcotasi; cei “analfabeti” nestiind nici macar…limba engleza; cei ce n-au dat nici macar coltu’ strazii…ESTI PREA ABRAMBURIT PENTRU A PUTEA FI LUAT IN SEAMA! NOROC CA DUMNEZEU E MARE!!!!  

    (Quote)

 • pacalici
  martie 8, 2011

  Daca n-ar exista prveniti. fitzosi ca englezitu’ FIREMAN, sigur am trai BINE in tara asta!
  Dar cum fiecare padure are uscaturile ei, te iertam ca traiesti…printre noi… cei pacaliti, dar carcotasi; cei “analfabeti” nestiind nici macar…limba engleza; cei ce n-au dat nici macar coltu’ strazii…

  ESTI PREA ABRAMBURIT PENTRU A PUTEA FI LUAT IN SEAMA! NOROC CA DUMNEZEU E MARE!!!!

    (Quote)

 • pacalici
  martie 8, 2011

  BAH… OMUL LU’ FOCU!!!

  Daca esti asa potent, destept si iti poti permite ca romasn sa arunci pe apa Sambetei 1200 euro, de ce puii mei nu iti cumperi la greu, excursii exotice???
  DA BUZNA, si lasa-ne cu textele tale de pui necopt!
  Ce ti-e greu sa pricepi ca am fost trasi in teapa mai ceva ca pe vremea lui Vlad Tepes???

  BAGA MARE LA PREZENTARI, CUMPARA PACHETE SI… APOI NE RE-INTALNIM PE ACEST SITE…
  Doar ca atunci vei scrie si tu ca “pacalici” nu ca “fireman”, asta in situatia in care nu esti angajatul lor!

    (Quote)

 • The Fireman
  martie 8, 2011

  Pot sa pun pariu ca cei care comenteaza de rau aici pe Transilvania Vision nu au fost niciodata pe la noi prin tara…ce sa mai vorbim de statiuni din starinatate. Cel mai curios e ca nu se plange nimeni ca are contract cu aceasta firma si si-ar fi luat teapa…doar cativa mahalagii care nu aveau nici 10 lei in buzunar cand au fost la prezentarile firmei si vroiau sa plece acasa cu o camera video. Si va zic cu mana pe inima ca nu sunt angajat de-al lor, am facut un contract cu ei si am fost sunat pe mobil de la Regency Resorts Tenerife (am facut verificarea numarului pe Google) pentru confirmarea rezervarii…Asa ca, dragi ”romani”, majoritatea au inteles gresit libera exprimare in anii ’90…Mai nou e libera prostie, invidie si ingamfare la noi in Romania. Noi sa fim sanatosi…ca belelele curg din alte parti, nu de la Transilvania Vision care va da macar pentru 2 saptamani doua ”colturi de rai”. Mult succes, Transilvania Vision!!!

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 1 comentarii | 93 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 233 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 0 comentarii | 52 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 114 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 60 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
10 Mar 2021 | 1 comentarii | 136 vizualizari | 5 voturi
10 Mar 2021 | 0 comentarii | 78 vizualizari | 4 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
10 Mar 2021 | 1 comentarii | 136 vizualizari | 5 voturi
»
10 Mar 2021 | 0 comentarii | 78 vizualizari | 4 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics