Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
Fereastra serviciilor secrete se deschide, din nou, in aceasta toamna. Dintr-un dialog imaginar mai actual ca oricand
Aciduzzul | 31 octombrie, 2012 | 0 comentarii | 224 vizualizari |
(2 voturi )

Noi nu suntem ei! Nu vreau sa cred in utopii pe termen lung, ci in solutii pragmatice pe termen scurt si mediu. Daca v-ati gandit deja la ceea ce am sa-ti spun mai departe, foarte bine. Daca nu, luati ca ipoteza de lucru, cu riscul de a fi acuzati de orice, faptul ca in Romania exista azi o pleiada de businessmeni realizati exclusiv pe seama politicii si a demnitatilor publice, ceea ce este impotriva firii. Nu te imbogatesti facand politica, ci intri in politica dupa ce esti suficient de bogat ca sa te poti dedica exclusiv propasirii economice si spirituale a poporului, fara a mai avea grija propriei chiverniseli. Politicienii romani insa debuteaza saraci. Incepand prin a-si cumpara pe datorie locul eligibil in colegiu, pentru ca apoi, pret de unul sau mai multe mandate, sa restituie ce li se pretinde, dar si sa puna deoparte. Demnitatile ministeriale se cumpara pe bani grei.

Banii se dau cash, dar vin tot din « subventii si donatii ». Alte obligatii ! Liderii de partide se imbogatesc cu milioane de euro dupa fiecare campanie electorala.

S-a creat astfel in Romania o clasa a marionetelor poli­tice. Una amorala, insidioasa, periculoasa, in fratietate cu inalta criminalitate politica si cu mafia transnationala.

Consecinta nefasta este aceea ca noi nu avem un Parlament al natiunii, ci o jucarie politica in mana catorva clanuri de spoliatori.

Cum aceste clanuri dicteaza in Parlament, sunt re­pre­zentate in guvern si controleaza coruptia autoritatilor, razboiul impotriva lor nu mai poate fi dus cu legea in mana, ci cu forta. Numai mana forte a presedintelui Romaniei, sustinut de partea incoruptibila a comunitatii nationale a serviciilor secrete, a finantelor, justitiei si politiei, ar putea pune in aplicare ceea ce cred ca ganditi. Daca presedintele nu o va face, atunci ar putea sa confere prerogative speciale de actiune responsabililor execu­tivi ai securitatii nationale.

— Cred ca devine interesant. Dar partea practica ?

— Implicarea unor membri ai tuturor guvernelor, a unor sefi de agentii guvernamentale, presedinti de consilii judetene, primari ai ma­rilor orase, parlamentari, importante persoane publice in acte de mare coruptie, in complicitate cu imbogatitii peste noapte din privatizari frauduloase, din afaceri cu statul ori din oferta directa de contracte in conditii inrobitoare, de nesuportat, a devenit de ani buni un fapt de notorietate internationala.

Justitia nu va finaliza nimic. De ce ? Cu inteligenta lor diabolica, sforarii marionetelor parlamentare si ai guvernului au avut grija sa creeze un la­birint al faradelegii, de pe urma caruia a aparut o casta a avocatilor « de top », care au foarte putine sau nimic in comun cu adevarul si dreptatea.

Justitia nu va recupera prejudiciile de ordinul sutelor de miliarde de euro care s-au transferat, printr-un simulacru de legalitate ori prin jaf si talharii fatise, in conturi personale. Aceste conturi sunt cunoscute si toate opera­tiunile care se efectueaza in ele sunt monitorizate electronic de reteaua informatica integrata a comunitatii internationale a serviciilor speciale par­ticipante la combaterea criminalitatii financiare.

Aceste conturi pot fi ori­cand blocate, dupa ultimele reglementari internationale, la cererea oricarei autoritati nationale competente. Exista insa un impediment : cata vreme nu dispare prezumtia caracterului licit al dobandirii averii, mobile sau imo­bile, aceasta este intangibila. Daca este blocata ori asigurata sub sechestru, faptul nu produce nimic si nu foloseste nimanui.

— Si care este solutia ?

— Avem cateva mari cupluri de viitori redutabili investitori strategici autohtoni. Si-au demonstrat deja talentul si desavarsita arta de a face miliarde pentru ei fie conducand guvernul sau niste ministere, fie ca sponsori ori clienti politici ai puterii. De exemplu, la social-democrati, mari « aparatori ai maselor largi », aflati acum in oprimata opozitie, ii avem pe talentatul fost prim-ministru Adrian Nastase si pe al sau ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, secondati de tandemurile Hrebenciuc & Mihailescu, Petrache & Bitner, Necolaiciuc & Burci, si lista poate continua…

A, foarte multa lume ar vrea sa stie cum si-a acoperit Virgil Magureanu et comp. imensa avere agonisita in anii de aur ai regimului Iliescu. Din partea liberalilor, sunt de neratat Patriciu & Tariceanu, Ru­sanu & Fenechiu, plus cei retrasi dar activi sub acoperirea generoasa a unor multinationale. Din tabara actualei puteri, sa auzim numai de bine de la Berceanu & Videanu, Oprea & Vladescu si cei ce vor aparea in epi­soa­dele viitoare ale telejustitiei nationale.

Nu trebuie omisi nici genera­lii na­babi de prin logistica securitatii si apararii nationale, unii cu permanenta spaima de a nu-si putea spala metrii cubi de cash. Caci ei asa au lucrat. Numai cash. Exemplul lor i-a molipsit si pe altii. Iar noi, nedume­riti, ne intrebam : « Unde sunt banii ?! »

Cei mentionati si altii asemenea lor pot fi grupati in loturi de in­vestitori specializati in autostrazi, in infrastructura feroviara si material rulant, in reabilitarea retelelor medicale si a industriei farmaceutice, a irigatiilor, transporturilor aeriene, a retelei de scoli etc. Ar asigura intoar­cerea banilor de unde au plecat si ar dezvolta oportunitati de afaceri profitabile pentru ei si pentru societate.

— Cu ce resurse ?!

— Domnul meu, conturile lor sunt garantii foarte solide pentru a obtine credite numai bune de investit. Statul le concesioneaza afacerea pe 49 sau 99 de ani, in raport cu valoarea investitiei si cu termenul de realizare. Ei vor castiga din exploatarea concesiunii, banca are garantii si toata lumea va fi multumita ! Dupa exemplul lor, toti cei ce aduc astfel de servicii tarii lor vor putea fi cei mai onorabili cetateni si mari patrioti, avand un loc de drept in Panteonul Natiunii.

— si daca nu vor accepta ?

— Nu vor prefera alternativa !

Din Aurel I. Rogojan – Fereastra serviciilor secrete. Romania in jocul strategiilor globale, Editura Compania, Bucuresti, reeditare 2012

Sursa: Editura Compania via Ziaristi Online

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 572 vizualizari | 3 voturi

Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 492 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 610 vizualizari | 4 voturi

Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 359 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1547 vizualizari | 9 voturi

Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics