Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
decembrie 8, 2022, 3:53 pm
Noros
Noros
7°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 4 km/h ENE
Răsarit: 7:39 am
Apus: 4:36 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Gata! Telenovela bolsevica scelerata “ionut” a durat cam prea mult
Aciduzzul | 24 iunie, 2014 | 21 comentarii | 4151 vizualizari |
(31 voturi )

Acum, ca tot au facut austriecii de la Vier Pfoten treaba pe care trebuia sa o facem noi, trebuie sa continuam ce au inceput ei. Nu trebuie sa uitam ca bolsevicii au omorat ritualic, cu un sadism schizofren, asa cum o faceau parintii lor, in urma cu 60 de ani, cu intelectualitatea romaneasca. Vremurile s-au schimbat. Nu mai poti ucide atat de usor ca sa-ti satisfaci pornirile criminale, asa incat te defulezi pe niste finite fara aparare. Asa s-a ajuns ca bolsevicii sa omoare numai in Bucuresti peste 10.000 de bieti catei numai in ultimele sase luni. Numai ca, vorba minoritarului talmudic Lucian Mandruta – dinte pentru dinte, sange pentru sange! A venit timpul ca acesta sandrama bolsevica sa fie rasa din temelii. A venit timpul ca bolsevicii care au comis aceasta crima scelerata sa plateasca pana la capat! A venit timpul sa curatam imaginea internationala a Romaniei! A venit timpul sa nu mai fim perceputi ca un popor primitiv de scelerati criminali, insetati de sange.

De asemenea, trebuie sa vedem daca acest “ionut” a existat cu adevarat pentru ca avem motive serioase sa credem ca acest caz nu a fost decat o telenovela ieftina, menita sa canalizeze energiile unor creiere infierbantate cu un IQ mai mic decat numarul de la pantof.

Trebuie sa cerem DESHUMAREA lui “ionut” ca sa vedem daca, intr-adevar, acest “ionut” chiar a existat. Va amintesc doar ca, in toate cazurile de justitie TV, practicata de presa bolsevica, au existat fotografii sangeroase ale presupuselor victime. In acest caz, insa, presa, foarte prolifica in alte situatii, ne-a prezentat doar un cosciug inchis(asta cand nu a prezentat drept “ionut” un copil sfasiat de rotwaileri in SUA).

Trebuie, de asemeanea, sa vedem, in cazul putin probabil, ca mormantul nu este gol, daca nu cumva, acolo a fost inmormantat alt copil, gasit pe la INML, in locul asa-zisului “ionut”. Acest lucru poate fi stabilit usor pe baza unui simplu test ADN prelevat de la asa-zisii parinti.

Trebuie sa vedem, de asemenea, cine a avut de castigat din deturnarea atentiei publicului semiretardat (cu ce pret!!!) de la teme precum Rosia Montana, legea minelor, Chevron-gaze de sist, catre uciderea in masa a unor fiinte fara aparare. Precizam doar ca, simpla coincidenta sau nu, cu o saptamana inainte de incidental “ionut” politicieni ai PNL si PSD au avut, din senin, interventii cu privire la solutiile pentru eradicarea cainilor maidanezi.

De asemenea, este important de aflat ce contracte a semnat familia anghel cu televiziunile bolsevice si cu cat s-au imbogatit din declansarea acestei saranbande a crimei, demna de comuna primitiva.

Trebuie vazut ce rol au avut televiziunile si presa bolsevica in general in promovarea acestor atrocitati si in deturnarea atentiei opiniei publice de la marele jaf al resurselor naturale catre crima scelerata. In cazul in care se dovedeste(nici nu este greu) o legatura directa intre patronii-bolsevici si mascarada pusa la cale de partidele din care fac parte, aceste latrine-media trebuie inchise, in virtutea dreptului cetatenilor la o corecta informare, precum si pentru instigare fatisa la crima!!

Trebuie sa vedem imediat condamnari in aceste cazuri de abuz care au distrus iremediabil imaginea Romaniei in lume si ne-au facut sa fim perceputi ca un popor de criminali sadici, primitiv, insetat de sange.

Trebuie sa restabilim dreptul constitutional la integritate psihica pentru cea mai mare parte a romanilor care nu pot fi de-acord sub nicio forma cu crima in masa, iar vinovatii trebuie sa plateasca pentru suferinta provocata acestora.

Parlamentarii si primarii trebuie sa inteleaga ca toti romanii au drepturi egale in fata legii si sa nu mai produca si sustina legi doar pentru criminalii scelerati(minoritari in Romania), ci si pentru majoritatea normala a populatiei.

Vinovatii – parlamentari, primari, patroni media, politia locala, etc. trebuie sa plateasca pentru aceasta marsavie fara precedent in istoria popoarelor civizlizate – monetizarea crimei scelerate, lucru pe care nici macar parintii lor bolsevici nu au putut sa-l conceapa.

21 Comments

    Adauga un comentariu!

    Nume (necesar)

    Website


    *

    Editoriale din aceeasi categorie

    Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

    Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 322 vizualizari | 5 voturi

    Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

    Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 390 vizualizari | 1 vot

    Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

    Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 127 vizualizari | 2 voturi

    Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

    Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 219 vizualizari | 2 voturi

    Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

    Ofera o donatie
    Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
    fii aproape de noi
    Conferinta_AGROstandard
    PUB
    web design profesionist
    Red Moon Media
    CAMPANII bp
    Atitudine Contemporana
    Televiziunea Copiilor
    Le Pre
    1984 George Orwell
    Televiziunea Copiilor
    piata BIO
    alimente organice
    internet manipulation techniques
    Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
    bad politics

    2009 - 2022 © BadPolitics