Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
Guvernul Mondial incepe sa se contureze. Mass-media tace…
Aciduzzul | 20 iunie, 2010 | 2 comentarii | 695 vizualizari |
(2 voturi )

“Este intotdeauna mai usor sa pacalesti o lume intreaga decat un singur om ” -Generalul chinez Liu Feng, anul 342 i.e.n. Intr-o conferinta publica, presedintele Americii John F. Kennedy, spunea urmatoarele in 1961: “Doamnelor si domnilor! Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere.

Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber si independent.“

La 2 ani dupa acest discurs, in 1963, J.F. Kennedy a fost asasinat. Public nu se stie nici acuma cauza asasinatului, insa poate ca un motiv bine intemeiat a fost si lupta lui impotriva societatilor secrete si pentru libertatea cetatenilor americani.

Din 1961 pana in prezent, toti presedintii Americii au servit intereselor mai mult decat oculte al acestui grup de persoane influiente, ori altor grupuri conduse tot de ei.

Putine persoane publice, cu functii in politica, au avut curajul sa iasa in mass-media si sa marturiseasca impotriva intereselor Clubului Bilderberg care duce spre un Guvern Mondial.

Un Guvern Mondial presupune pe langa o singura conducere, o singura armata (care sa lupte impotriva cui?), o singura religie (de observat atacurile asupra Bisericii Ortodoxe din ultima vreme, cand multi masoni au reusit sa se infiltreze in conducerea acesteia si sa influienteze deciziile oficiale ale institutiei bisericesti), o singura moneda de circulatie, o singura limba vorbita.

Poate toate acestea par SF-uri, insa, ca si in pe 11 septembrie 2001, “ei” vor crea situatii de criza la care tot ei vor veni salvatori, vor veni cu o solutie de salvare la care nu vom mai avea de ales, si o vom accepta crezand ca doar asa vom putea iesi din criza (de orice fel) provocata tot de ei. Acest lucru s-a intamplat de nenumarate ori in istorie si e foarte cunoscut pentru orice cunoscator si cercetator in domeniu.

Printre cele cateva persoane care au iesit public sa declare impotriva “elitei” se numara si Congressman-ul american Ron Paul:
“Preşedintele Bush a spus ca Noua Ordine Mondiala era adaptata şi acesta este scopul muncii lor. ONU este o parte a acelui guvern. Ei lucreaza chiar acum, foarte substanţial, pentru o Uniune Nord Americana. De aceea sunt o mulţime de oameni in Washington carora nu le mai pasa prea mult de frontiere. Ei au o credinţa filozofica ca suveranitatea naţionala nu este importanta. Este de asemenea motivul pentru care am facut o sugestie foarte puternica ca noi nu avem nevoie sa fim in ONU pentru securitatea naţionala.”

“Noua Ordine Mondiala se pare ca se ţine tare. Cea mai sigura şi rapida cale de a o instaura este o criza financiara. Suna familiar?”
In urma crizei financiare prezente, mai multi oficiali europeni au iesit in presa cu declaratii mai mult decat doveditoare asupra intentiilor pe care le au “elitele” mondiale. Insa dintr-un anume motiv aceste declaratii au fost foarte putin mediatizate de mass-media. Oare din ce motiv? Poate ca si asta e una din cauzele principale pentru ceea ce se incearca, si se reuseste, pe internet de cativa ani buni, si anume crearea unei medii alternative.

Jeffrey Garten, membru CFR (Council of Foreign Relations) a participat şi el la intalnirea Bilderberg şi işi aduce aportul la punerea in aplicare a celor decise de acest guvern mondial din umbra. Intr-un articol din Financial Times avand ca titlu “Avem nevoie de o noua Autoritate Monetara Globala” (We need a new Global Monetary Authority) anunţa ca omenirea se confrunta cu o criza globala, care cere soluţii globale.

Iata ce scrie el in Financial Times:
“Chiar daca operaţiunea de pompare masiva de fonduri din partea statului are succes, ea va trebui sa fie urmata de o soluţie pe termen lung: instaurarea unei Autoritaţi Globale Monetare. Washingtonul recunoaşte ca aceasta criza a devenit globala. Bancile centrale au inceput deja sa realizeze acţiuni sincronizate de injectare de fonduri in pieţele de capital. Aceasta ar trebui sa duca la un raspuns internaţional coerent (adica toata lumea sa faca la fel), menit nu doar sa stinga focarele create, ci şi sa reconstruiasca şi sa menţina pieţele de capital pe termen lung. Propusa Autoritate Monetara Globala (GMA) va superviza la sange activitaţile autoritaţilor naţionale, mai acerb decat FMI-ul, şi va controla implementarea unor reglementari globale. Va acţiona ca o Curte de judecata a falimentelor pentru companiile globale de o anumita marime. Cele mai mari companii financiare globale vor trebui sa se inregistreze la GMA şi vor fi obligate sa se supuna monitorizarii acestuia. Comitetul de conducere al GMA va include bancheri din SUA, Marea Britanie, Uniunea Europeana, Japonia, China, Arabia Saudita şi Brazilia. Va fi finanţat prin contributii obligatorii de fiecare ţara care se va angaja la aceasta şi de prime de tip asigurare platite de companiile financiare globale, publice sau private.”

Ceea ce Jeffrey Garten descrie in articolul sau este de fapt o dictatura financiara globala. Şi nu este doar o teorie, ci un plan care incepe sa fie pus in aplicare.

Gordon Brown, primul ministru al Marii Britanii cere “o noua arhitectura financiara mondiala pentru o era globala“.

“Uneori este nevoie de o criza, pentru ca oamenii sa accepte, ca ceea ce era de mult evident şi ar fi trebuit facut inca de mulţi ani, nu mai poate fi amanat acum.”

“Trebuie sa cream o noua arhitectura financiara internaţionala pentru o era globala. Trebuie sa avem un nou sistem Bretton Woods, sa construim o noua arhitectura financiara internaţionala pentru anii ce vor urma“.

Acordul Bretton Woods a fost adoptat in iulie 1944 pentru a reconstrui sistemul economic internaţional dupa al Doilea Razboi Mondial. El stabilea un cadru de administrare monetara, dictand regulile pentru schimburile comerciale şi financiare intre ţarile industrializate. Aşa au fost create Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondiala, ca organisme menite “sa garanteze stabilitatea financiara şi creşterea economica la nivel internaţional” (adica exact acelaşi pretext care este servit şi astazi – şi iata unde am ajuns).

Nicolas Sarkozy, preşedintele Franţei cere un “guvern financiar mondial“. Sarkozy este un alt personaj cheie in acest joc. Instaurat in fruntea Franţei cu sprijinul masoneriei şi al CIA-ului (in spatele sau se afla Alain Bauer, fost Mare Maestru al Marelui Orient al Franţei şi agent CIA), Sarkozy conduce acum grupul liderilor europeni. Deloc intamplator, Franţa se afla acum la preşedenţia Comisiei Europene, exact in perioada deznodamantului actualei crize financiare. Nici nu se putea om mai potrivit pentru a aduce ţarile Europei la linia trasata de grupul Bilderberg.

La intalnirea care a avut loc pe 15 octombrie 2008 la Bruxelles cu liderii ţarilor membre UE, Nicolas Sarkozy a vorbit de un guvern financiar mondial: “Propun ca, la finalul acestui Consiliu, sa venim cu un mesaj unitar. In acest spirit am propus un summit internaţional pana la finalul acestui an, de preferinţa la New York, acolo unde a inceput totul, pentru refondarea sistemului financiar internaţional. Doresc ca, in ceea ce priveşte acest subiect, noi, europenii, sa fim deplin uniţi. Criza actuala este criza prea-multului. Trebuie sa refondam sistemul, iar aceasta refundamentare trebuie sa fie globala. Nicio institutie financiara nu trebuie sa scape reglementarii şi supravegherii“.

Principalul consilier economic al preşedintelui Sarkozy, François Perol, a explicat presei ca “pentru a raspunde crizei financiare trebuie sa lucram in trei direcţii. Acest nou acord va implica in primul rand un sistem de reglementare financiara bazat pe controlul tuturor agenţilor financiari, a fondurilor de protecţie impotriva riscurilor (hedge fonds), a agenţiilor de rating şi a bancilor“.

Acelaşi lucru il spunea şi Jeffrey Garten! Al doilea punct propus de Franţa este “crearea unui guvern economic [cu adevarat] mondial, care sa nu fie redus la G8, pentru ca din acesta nu fac parte doua dintre ţarile cele mai populate din lume, China şi India, şi nici Brazilia, Mexic sau vreo ţara africana.” Pana aici nicio noutate.

Şi al treilea punct: “Instituirea unui sistem de cooperare monetara intre marile state, pentru ca unul dintre motivele actualei crize il constituie dereglarile monetare din anii ‘90 şi de la inceputul anilor 2000, care au determinat Statele Unite, China şi Europa, fiecare pentru sine, sa elaboreze o politica diferita“.

Vedem asadar ca ne indreptam in tacere, fara graba, dupa un plan bine stabilit dinainte spre aceste planuri “elitiste”.

Insa de ce tace mass-media? John Perkins despre rolul jucat de mass-media: “Lucrurile nu sunt asa cum par. Reteaua NBC (National Broadcasting Company) este detinuta de General Electric, ABC (American Broadcasting Company) este detinuta de Disney, CBS (Columbia Broadcasting System), de Viacom, iar CNN (Cable News Network) reprezinta o parte din uriasul concern AOL (America Online) Time Warner. Majoritatea ziarelor, revistelor si editurilor noastre sunt detinute – si manipulate – de uriase corporatii internationale.

Presa noastra este o parte a corporatocratiei. Presedintii si directorii care controleaza aproape toate canalele de informatii stiu care le este locul; ei sunt invatati de-a lungul vietii ca una dintre cele mai importante sarcini a lor este de a perpetua, consolida si extinde sistemul pe care l-au mostenit. Ei sunt extrem de eficienti in indeplinirea acesteia, iar daca se intampla sa intampine vreun obstacol, atunci pot fi lipsiti de scrupule.”

Nu vedem prea multe relatari despre intalnirile Bilderberg deoarece multi dintre participanti sunt reprezentanti ai organizatiilor si corporatiilor media din intreaga lume. In Statele Unite, CEO-ul de la “Washington Post” si cativa membri din consiliul de conducere al publicatiei “New York Times” sunt deseori prezenti la intalnirile Bilderberg.

Chiar si ziaristi si editori seniori de la publicatii precum “Economist” si “Financial Times” participa la intaniri, la fel cum sunt prezenti si directori executivi de la conglomerate media importante, precum General Electric, News Corp. sau Time Warner.

Acest lucru permite grupului sa mentina o “tacere” media legata de intalnirile sale. Cu toate acestea, in ultimii cativa ani se observa ca secretomania presei este pusa din ce in ce mai mult la incercare.

Bilderbergii afirma ca se intalnesc “in particular”, nu “in secret”, lucru care nu este decat o interpretare retorica. Ei sustin ca se intalnesc “in particular” pentru a putea vorbi “liber” si “deschis” si, de aceea, sa poata sa dezbata si sa discute chestiuni cu mai multa claritate.

Totusi, in realitate, intalnirile lor sunt secrete si nedemocratice. Ideea ca oficiali publici trebuie sa se intalneasca “in particular” ca sa “discute liber” este in opozitie cu principiile democratice. De ce oficiali publici nu vorbesc liber in public? Dupa cum se presupune, functiile lor trebuie sa serveasca interesul public, deci publicul ar trebui sa determine ce trebuie sa faca oficialii si cu cine ar trebui sa discute “liber”.

Asa cum a spus John F. Kennedy intr-un discurs tinut, in 1961, in fata American Newspaper Association: “Insasi cuvantul in secret este incompatibil cu o societate libera si deschisa, iar noi, ca oameni, suntem in mod inerent si istoric opusi societatilor secrete, juramintelor secrete si actiunilor secrete. Am decis cu mult timp in urma ca pericolele tinuirii excesive si nefondate ale faptelor pertinente depasesc cu mult pericolele care sunt citate pentru a le justifica. Chiar si astazi, exista putina valoare in asigurarea supravietuirii natiunii noastre daca traditiile noastre nu supravietuiesc odata cu ea“.

Daca bilderbergii actioneaza in interesul oamenilor de pretutindeni, discutiile lor trebuie sa fie deschise pentru toti oamenii. E un adevar extrem de simplu. Intalnirile lor sunt secrete tocmai pentru ca nu doresc ca oamenii sa stie despre ce discuta ei. (Alexandru Razes)

Sursa: Foaie Nationala

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9888 vizualizari | 8 voturi

  Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

  Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 604 vizualizari | 3 voturi

  Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

  Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

  Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics