Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Initium!!! Reveniti-va, pentru ca altfel o sa muriti de cancer! Si nu peste mult timp…Comenteaza! Spune-ne parerea ta!
Aciduzzul | 26 ianuarie, 2010 | 9 comentarii | 4685 vizualizari |
(15 voturi )

Chemical_IndustryExterminarea populatiei Romaniei a inceput…si nu este un termen dur menit sa dea apa la moara persiflatorilor teoriilor conspiratiei. Chiar in acest moment sunt testate pe voi si pe copii vostri pesticide cancerigene precum Initium, refuzate de toate guvernele responsabile din intreaga lume. V-ati intrebat de ce nici macar nu ati auzit (daramite sa fiti consultati!) de acest lucru si nici de aderarea Romaniei la Codex Alimentarius. Hai, ca doar Romania are un Guvern si multe televiziuni care ar fi trebuit sa va informeze…Si nu au facut acest lucru! Bine, mamaliga nu explodeaza cand va este amenintata libertatea si cand sunteti tratati ca niste infractori, cand vi se iau amprentele si amprenta faciala (pentru totdeauna) pentru pasapoartele si, in curand, cartile de identitate.

NU va deranjeaza ca in curand o sa fiti scanati si la WC ca niste carnati din Carrefour.

De asemenea, nu va deranjeaza ca se fac imprumuturi la FMI pe carca voastra iar banii se duc intr-o gaura neagra fara sa va faca viata mai buna. NU va derenjeaza ca Romania are o datorie externa de 80 de miliarde de euro (and counting) care nu va putea fi platita nici de copii vostri. Imprumutati ca sa mancati…

Poate va deranjeaza, totusi, ca animalele sunt tratate cu hormoni (Monsanto sa zicem) si in curand, in cateva luni, nu o sa mai puteti manca legume (cartofi, rosii, castraveti si ceapa, adica mai toate) care nu sunt tratate cu produsul CANCERIGEN INITIUM…si nici macar nu o sa puteti sa mai gasiti o sticla de vin curata, netratata cu…INITIUM (poate asta sa va miste!)…Daca nici asta nu va misca, ganditi-va macar la copii vostri care s-ar putea sa nu mai prinda adolescenta sau sa le mai creasca inca o ureche, ceva, ca sa auda mai bine…

Dormiti in pace pentru ca Guvernul de oligofreni avortoni vanduti (condus de “taranul” Boc) vegheaza pentru voi….n-ar fi prima data, numai ca de data asta nu mai e vorba doar de bani…

V-ati intrebat de ce INITIUM nu a fost aprobat pe niciunde in lume…nici in Europa, nici in SUA, nici in …Bulgaria…nici macar in tarile din Africa. V-ati gandit pe unde o sa emigrati, ca va fi cam greu sa mai stati pe aici…

Si acum, ca sa nu va mai ganditi ca este vorba de o alta “conspiratie”, va oferim o traducere a unui articol de pe site-ul BASF. Cunoscatorii stiu cine este BASF…

PS: Nu este vorba doar de sanatatea voastra ci si de exporturile de vin si legume ale Romaniei. Si de turism…Nu credeti ca o sa se inghesuie acum lumea sa le cumpere din Romania sau sa vina la mare in Romania?! Ne vom “imbunatati” astfel imaginea! Nu va suna cumva a atentat la siguranta nationala sau a genocid?! Oare ce (mai) fac institutiile abilitate in acest sens?!

In orice caz, ideea este ca o sa fiti ocupati cu “criza” si cu plata ratelor si nu o sa mai dati atentie la ce o sa mancati…pe asta mizeaza si ei…
*
*
*
*

Traducere de pe site-ul BASF: prima aprobare din lume a fungicidelor cu Initium pentru vinuri si legume

Noile fungicide au fost aprobate de Romania intr-un timp record. Viticultorii si producatorii de legume vor profita de pe urma eficientei ridicate a acestora precum si de pe urma compatibilitatii cu mediul.

Limburgerhof, Germania, Ianuarie 11, 2010. Romania este prima tara din intreaga lume care a autorizat produsele pe baza de Initium. Decizia vine chiar “la momentul potrivit” de vreme ce industria vinului din Romania traverseaza schimbari profunde – producatorii de vin din Romania tintesc sa-si faca un nume pe piata europeana prin crestearea calitatii. Fungicidul inovativ ii va ajuta pe viticultori sa ajunga mai repede la productii, profitabile, de o inalta calitate.

In plus fata de Initium, produs destinat viticulturii, care va fi disponibil in Romania sub numele Enervin (ce nume predestinat!) a fost obtinuta, de asemenea, autorizatia pentru Zamporo, un fungicide pe baza de Initium destinat special pentru productia de cartofi, rosii, castraveti si ceapa.

“Datorita particularitatilor de mediu ale produsului Initium, produsul a fost realizat intr-un termen record, de doar patru ani”, a declarat Roland Ringhel, presedintele pentru proiectul Initium la nivel global. De fapt, produsele pe baza de Initium nu sunt numai compatibile cu mediul in cel mai inalt grad; sunt de asemenea usor de folosit dizolvandu-se complet si rapid in apa, castigandu-se astfel timp in conditiile unei sigurante crescute.

Odata cu autorizarea in Romania, BASF a atins un obiectiv capital in strategia sa de dezvoltare in Europa Centrala si de Est, noul lansat Initium venind in completarea portofoliului companiei pe langa alti compusi moderni precum recent lansatul Cabrio Top, un fungicid cu multipla protective pentru struguri.

Cabrio Top (ce ironic, suna a decapotabila cu hard-top!) este asteptat sa devina cel mai utilizat produs in protectia strugurilor in Romania. Din 2010 viticultorii si producatorii de legume din Romania vor beneficia de paleta larga de protectie a culturilor oferita de BASF. Previzunile indica faptul ca tarile din Europa Centrala si de Est precum Romania, Bulgaria, Rusia si Ucraina vor fi driverii de crestere ai pietelor europene in urmatorii ani. Piata de substante de protectie a culturilor s-ar putea dubla pana in anul 2016.

“Fermierii din Romania vor sa concureze cu succes pe pietele europene. Din acest motiv ei manifesta un interes deosebit pentru tehnologii innovative”, a declarat Michael Hess, presedintele Central Europe Crop Protection. (o sa se bata strainii sa cumpere legume si vin cu Initium din Romania pentru ca vor avea o savoare deosebita –n.r.)
(…)
Cu vanzari de 3,4 miliarde de euro in 2008 (bietii de ei –n.r.) Divizia de Protectie a Culturilor de la BASF este leader in protectia culturilor si un partener puternic pentru agricultura, furnizand produse innovative precum fungicide, insecticide si ierbicide. Fermierii utilizeaza aceste produse pentru a creste cantitatea si calitatea recoltelor. (sic!) (…)

O feerie, nu?!!!
Articolul BASF este cel putin penibil, daca nu chiar cinic…enjoy…

Aveti link-ul AICI
http://www.agro.basf.com/agr/AP-Internet/en/content/news_room/news/10_01_11_press-release-first-approval-worldwide-of-fungicides-with-Initium-for-wine-and-vegetables

Sau articolul in engleza mai jos
*
*
*
*
First approval worldwide of fungicides with Initium for wine and vegetables

• New fungicide products authorized by Romania in record time
• Wine and vegetable growers profit from high efficacy and environmental compatibility

LIMBURGERHOF, Germany, January 11, 2010 – Romania was the first country worldwide to authorize Initium products. Registration came at just the right moment, since wine growing in Romania is currently undergoing profound changes – Romanian winegrowers aim to establish themselves in the European market by improvements in quality. The innovative fungicide product will help the winegrowers to move over more quickly to profitable, high quality production.

In addition to the Initium product for grapes, which will be available in Romania from 2010 onwards under the name Enervin™, authorization was also granted for Zampro™, an Initium-based fungicide for the specialty crops potatoes, tomatoes, cucumbers and onions. Both products were extensively tested in field trials and showed high selectivity and efficacy against late blight and downy mildew. “Because of the very favourable environmental profile of Initium, the products were authorized in the record time of four years,” said Roland Ringel, Head of the Initium Global Development Project. And in fact, Initium products are not only in high degree environmentally compatible, they are also very user-friendly – they dissolve rapidly and dust-free in water, thus saving time and ensuring extra safety.

With the registration in Romania, BASF has reached an important milestone in its growth strategy for Central and Eastern Europe. Initium products will complement the portfolio alongside other modern compounds like the recently launched Cabrio Top, a multi disease fungicide for grapes. Next to Enervin™, Cabrio Top is expected to become a driving force in plant protection for grapes in Romania.

As early as 2010 Romanian wine and vegetable growers can benefit from BASF’s comprehensive range of sustainable crop protection solutions. Forecasts indicate that Central and Eastern European countries such as Romania, Bulgaria, Russia and Ukraine will drive market growth in Europe during the next years. The crop protection market in Romania is expected to more than double over the period from 2007 to 2016.

“Romanian farmers want to compete successfully on the European market. For this reason there is a great interest in innovative technologies”, said Michael Hess, Head of Central Europe Crop Protection. “Our highly effective and environmentally compatible crop protection products will enable winegrowers and farmers to produce high yields and healthy crops with only minimum residue levels in accordance with EU regulations.” Initium products are expected to be registered in the Netherlands and Great Britain in the first half of 2010. Other European countries will follow.

About the Crop Protection division

With sales of €3.4 billion in 2008, BASF’s Crop Protection division is a leader in crop protection and a strong partner to the farming industry providing well-established and innovative fungicides, insecticides and herbicides. Farmers use these products and services to improve crop yields and crop quality. Other uses include public health, structural/urban pest control, turf and ornamental plants, vegetation management, and forestry. BASF aims to turn knowledge rapidly into market success. The vision of BASF’s Crop Protection division is to be the world’s leading innovator, optimizing agricultural production, improving nutrition, and thus enhancing the quality of life for a growing world population. Further information can be found on the web at www. agro.basf.com.

About BASF

BASF is the world’s leading chemical company: The Chemical Company. Its portfolio ranges from chemicals, plastics and performance products to agricultural products, fine chemicals and oil and gas. As a reliable partner BASF helps its customers in virtually all industries to be more successful. With its high-value products and intelligent solutions, BASF plays an important role in finding answers to global challenges such as climate protection, energy efficiency, nutrition and mobility. BASF posted sales of more than €62 billion in 2008 and had approximately 97,000employees as of the end of the year. Further information on BASF is available on the Internet at www.basf.com.

9 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 353 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 429 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics