Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antiglobalizare
Ipoteza soc: adevarata miza a gazelor de sist – pomparea de desuri radioactive in subsol; poluare radioactiva la Pungesti sub paza jandarmilor?! Exterminarea discreta a romanilor!
Aciduzzul | 4 ianuarie, 2014 | 5 comentarii | 2727 vizualizari |
(13 voturi )

Marius Serban
Odata cu gazele de sist au aparut tot felul de ipoteze cu privire la utilitatea reala a acestora. Treptat, varianta potrivit careia gazele de sist ar asigura independenta energetica a Romaniei incepe sa aiba din ce in ce mai putini adepti(in general penibili, redusi minali sau interesati) pentru ca se bazeaza pe aceeasi logica schiopa ca si povestea cu locurile de munca de la Rosia Montana care aminteste de radio Erevan; locuri de munca care nu s-au dat, ci s-au luat, oadata cu aurul. Singura certitudine in acest caz ramane lacul de cianura mai mare decat statul Monaco, ca sa citez o persoana publica.

Cititi si:

Doua rapoarte despre implicatiile exploatarii aurului de la Rosia Montana de catre RMCG – al Academiei Romane si al Academiei de Studii Economice din Romania(ASE)

Astfel, apare cea de-a doua ipoteza in cazul gazelor de sist, care are din ce in ce mai multi adepti, cum ca scopul final ar fi otravirea apei si controlul populatiilor insetate(nevoite sa treaca pe apa imbuteliata). Aceasta ipoteza este cu atat mai veridica cu cat, se stie, pentru obtinerea gazelor de sist tehnologia prevede injectarea in subsol a unor cantitati impresionate de apa amestecata cu sute de substante deosebit de toxice(vezi AICI si AICI).

Aceasta teorie este cu atat mai solida cu cat, se stie, nu Romania va beneficia de pe urma acestor gaze de sist, la jumatate de pret fata de cele importate din Rusia cu peste 400 de euro/mia mc, cel mai mare pret practicat de Rusia in vreo tara UE.

Adevaratii beneficiari vor fi cele cateva companii multinationale care vor extrage aceste gaze cu o redeventa care i-ar face sa rada si pe tiranii din “democratiile” din Africa Centrala. Care, evident, vor exporta aceste gaze la un prêt mic in Europa Occidentala, pentru ca, nu-i, asa, de-aia ne-a obligat UE amenintandu-ne cu procedura de infringement sa pemitem exportul de gaze catre tarile UE.

Cu alte cuvinte, si cu gaze scumpe din Rusia, si jefuiti de gazele noastre si cu apa poluata!

Cititi si:

Raport SUA: România are gaze de șist pentru 100 de ani. Oare cine va profita?!

Expert al Comisiei Europene: Există un grup infracţional, organizat pentru a ne fura resursele

Cititi si: Romania si modelul extractiv

Trădarea de ţară a făcut ca România să devină o colonie! – Mihai Goţiu, jurnalist de investigaţii

Partea interesanta tocmai acum vine.

Afacearea secolului: gaze de sist la schimb cu reziduuri nucleare

Daca aceste companii multinationale vor fura gazul(pentru ca la redeventele actuale vorbim, evident, despre un jaf ordinar), il vor exporta la preturi mici in Europa(sau, de ce nu, in Rusia), iar in puturile formate in urma forajelor vor pompa reziduuri radioactive?!! (FOTO-articol din presa americana din 1965).

Se stie ca tarile occidentale, care se bazeaza in mare masura pe centrale nucleare pentru producerea de energie, au o mare problema cu depozitarea reziduurilor nucleare. Iar cantitatile de reziduuri nucleare sunt impresionate avand in vedere faptul ca in intreaga lume exista(la vedere cel putin) mii de facilitati care produc reziduuri nucleare.

Costurile de depozitare si de neutralizare(intr-o oarecare masura) a reziduurilor nucleare sunt de-a dreptul astronomice(FOTO-centrale nucleare in Europa si in lume).

Numai ca exista o solutie. Inca din anul 1965 specialistii internationali au pus la punct o metoda ieftina pentru a scapa de reziduurile nucleare – injectarea in puturile de foraj rezultate dupa exploatarea gazelor de sist. Evident, in ciuda faptului ca acesta metoda este foarte bine pusa la punct, tehnologia nu a prea rasbatut in acesti ani pana la urechile marelui public. Nu de alta, dar in acest caz, nimeni nu ar mai fi avut curajul sa vorbeasca despre “binefacerile” extraordinare, de-a dreptul terapeutice, ale gazelor de sist…

Exista, evident, si anumite riscuri. Odata cu injectarea reziduurilor nucleare in puturile de exploatare ale gazelor de sist suprafetele respective de teren sunt contaminate pentru mii de ani de acum inainte iar panza freatica este pe deplin compromisa. Evident, zonele contaminate, de multe ori foarte populate, sau chiar zone turistice, vor fi incompatibile cu viata, insa acestea sunt “riscuri” asumate de catre decidentii politici internationali si de catre marionetele lor de la Bucuresti pentru ca, oricum, Romania trebuie sa devina, potrivit planului lor, o mare groapa de gunoi radioactiv a Europei si a lumii. Evident, dupa ce va fi golita de toate resursele naturale!

Si nimeni nu se va putea impotrivi acestui plan, din moment ce deja o treime din suprafata tarii (terenuri arabile si paduri) este deja detinuta de companii si persoane fizice straine(in fapt de cateva entitati bine definite care se folosesc de acestia ca de niste paravane). Iar noua lege a minelor le va oferi multinationalelor puteri discretioare pentru exproprierea romanilor.

Este suficient sa privim cu atentie distributia concesiunilor acestor companii pe teritoriul Romaniei pentru a vedea ca toate provin din tari care se bazeaza intens pe centrale nucleare pentru producerea de energie electrica, sau sunt mari puteri nucleare.

Unde mai pui ca se exerseaza deja crearea unor asa-zise “zone de siguranta publica”, mai precis niste perimetre pazite strasnic de niste armate private de ochii prea curiosi care ar vrea sa vada ce anume se pompeaza in subsol prin puturile de mare adancime.

Si inca un detaliu, apparent inofensiv. Va amintiti probabil de Laserul de la Magurele, anuntat cu surle si trambite de presa bolsevica vanduta drept un mare proiect stiintific.

Costurile acestui laser denumit ELI-NP (Extreme Light Infrastructure) sunt de 356,231 milioane euro, finantarea UE fiind de 83%, statul roman urmand sa contribuie cu restul de 17%. Unde ati mai vazut voi de la UE atata darnicie si atata operativitate pentru finantarea unui proiect de astfel de proportii in Romania?!! Sa fie vorba doar despre generozitate si despre sprijinirea “savantilor” si a cercetarii romanesti?! Cam multi bani pentru un aparent banal proiect de cercetare…

Printre statele participante la acest “proiect” se numara tari cu numeroase centrale nucleare pe teritoriul lor, sau state care sunt pe cale sa renunte la energia nucleara, dar care au pe cap tone de deseuri nucleare de care nu prea mai stiu cum sa scape. Statele participante la proiect sunt Bulgaria, Franta (sic!), Germania (sic!), Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie (sic!), Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Spania(sic!), Ungaria, plus SUA si Japonia, cu statut de observatori.

Unde mai pui ca si Israelul a anuntat recent, intr-unul dintre oficioasele sale in Romania, ca este interesat de proiectul ELI de la Magurele pentru ca, nu-i asa, este un stat nuclear, iar centrala atomic de la Dimona functioneaza la capacitate maxima.

Cititi si:

Laserul de la Magurele sau cum vom deveni groapa de deseuri nucleare a lumii din 2017. Aplicatii imediate ale laserului ELI – epilarea pe picioare a taranilor-slapari de la Magurele si lobotomizarea civilizata a presei romane imbecile. Bonus VIDEO

Romania va ajunge groapa deseurilor radioactive din Europa

Iata acum si la ce este bun acet laser-minune de la Magurele:

“Se vor realiza experimente de transformare a luminii in materie. Vor fi produse si studiate nuclee instabile, ce nu exista in mod natural pe Pamânt, pentru a raspunde unei intrebari esentiale in astrofizica: cum s-au format elementele grele in Univers. O alta aplicatie este legata de generarea unor pulsuri de radiatie extrem de scurte, ce vor permite filmarea proceselor din molecule si atomi, cu implicatii majore in chimie si biologie, dar si in stiinta materialelor”, spune dr. Daniel Ursescu, cercetator la Institutul National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei. Alte experimente vizeaza tratarea unor forme de cancer, domeniu in care laserii de mare putere si-au dovedit utilitatea, sau crearea unor dispozitive pentru radiografierea containerelor prin care razele X nu pot trece.

Undeva, mai jos, intr-o singura fraza scurta, extreme de discrete, aflam si esentialul:

“La Magurele se vor face insa si studii care vor avea ca scop neutralizarea substantelor radioactive”. Pam pam!!!

Ar trebui sa intelegm din asta ca toate deseurile radioactive din lumea asta vor fi neutralizate in Romania la Magurele. Sau ca doar o parte vor fi “tratate” cu laserul, iar restul vor fi stocate in depozitul imens al lui Mazare de la Constanta iar restul vor fi pompate in puturile provenite la la extractia gazelor de sist?!!!

Asa ca, dragi romani, care veti ajunge la 15 milioane de suflete in urmatorii 10-15 ani, care nu veti mai avea pamant sa va asigurati hrana cea de toate zilele veti vedea, cu adevarat, ce inseamna apocalipsa in urmatorii ani cand nu veti mai avea apa potabila si nu va mai creste nimic pe acest pamant pentru urmatoarele doua mii de ani.

Acesta va fi pretul pasivitatii. Lipsa oricarui viitor!

5 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 377 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9895 vizualizari | 9 voturi

  Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

  Autor: Aciduzzul | 14 noiembrie, 2015 | 1 comentarii | 604 vizualizari | 3 voturi

  Marius Serban Dupa cum ne-am obisnuit deja in astfel de situatii cam toate goarnele media din Romania si de pe afara se vad obligate sa caute dedesubturile acestei afaceri apeland la tot felul de “analisti” mai mult sau mai putin intersati, cu o agenda care mai de care mai inchegata, scrisa de marii actori globali,sau, […]

  Autor: Aciduzzul | 14 septembrie, 2015 | 0 comentarii | 610 vizualizari | 1 vot

  Michael Thomas “9/11 was an Anglo-American black operation executed in collusion with Israeli Secret Services and Saudi Arabian financiers.” — 9/11 Investigator. Undoubtedly the 9/11 attacks on New York City and Washington DC are the most misrepresented by officialdom in US history. Whereas the assassination of John F. Kennedy is now understood to have been […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics