Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Big Brother
La ce sunt bune cardurile de sanatate, si, mai ales, cui folosesc. Card de sanatate sau, mai corect, card de transplant?! Explicatii sumare si concise pentru copii si infantili
Aciduzzul | 4 august, 2012 | 5 comentarii | 712 vizualizari |
(1 voturi )

Cea mai recenta diversiune penibila orchestrata de “producatoarele de laturi media”, controlate de straini, este legata de cardurile de sanatate. Falsa controversa, daca scrie pe ele “CARD”, “DRAC” sau “DRACUL”, chipurile pentru a da satisfactie crestinilor habotnici, arata disperarea criminalilor care ne conduc de a-si acoperi urmele si adevaratele intentii in ceea ce priveste viitorul nostru. Nu este un secret pentru nimeni ca introducerea cardurilor de sanatate serveste exclusiv, direct si cu varf si indesat, sefilor politicienilor din SUA si UE, care-i coordoneaza pe acestia tocmai din Israel. Nu trebuie sa ne mai ascundem dupa deget in acesta privinta, avand in vedere ca statul Israel controleaza, cu acordul UE, datele personale ale cetatenilor din intreaga Uniune Europeana. (vezi AICI, AICI, AICI si AICI).

Stim, de asemenea, ca Romania a fost cel mai obedient executant al acestor politici criminale legate de introducerea actelor cu cip, indreptate impotriva propriului popor.

La polul opus, se situeaza Ungaria, care a refuzat sa-si cipeze populatia, atragand “oprobiul” si criticile gastii de birocrati executanti de la Comisia Europeana si Consiliul Europei.

Dar, sa revenim. Romania a fost prima tara din UE care s-a facut pres impotriva clicii Guvernului Mondial si s-a oferit sa experimenteze aici pasapoartele biometrice, actele de identitate cu cip si permisele de conducere cu cip, incalcand grav dreptul romanilor la intimitate si viata privata.

Problema esentiala nu este, cum incearca sa ne manipuleze penibil Realitatea sau Antenele, daca in aceste acte apare inscriptionat numarul 666 sau cuvantul CARD/ DRAC (sic!). Problema esentiala este ce fac stapanii tradatorilor nostri aflati la conducerea tarii cu aceste date.

Chiar si copii si infantilii au observat anul trecut ca au avut loc recesaminte ale populatiei, simultan in toate tarile UE, la scurt timp dupa ce au fost organizate recensaminte ale animalelor de prin curtile oamenilor. Primul scop ale acestor recensaminte, ca si in cazul colectarii datelor biometrice din carti de identitate, pasapoarte, permise de conducere, si, mai nou, carduri de sanatate, a fost, evident, dorinta stapanilor lumii de a vedea cati supusi au, cate bunuri au acestia, si, cat de mare, este, de fapt, averea pe care pot conta.

Pe langa informatiile cu caracter statistic, exista, insa, si informatii mai practice, comerciale. De exemplu, colectarea datelor din pasapoartele biometrice privind circulatia persoanelor este utila pentru intocmirea unor rapoarte de marketing la scara globala, care pot aduce miliarde de dolari in buzunarele celor care detin informatiile despre obiceiurile de consum si despre directiile in care se misca populatia pe glob. Cu o mare varietate de aplicatii.

Tabloul poate castiga in complexitate daca aceste date sunt coroborate cu datele legate de carduri si conturi pentru ca, dupa cum stiti, nu se mai poate face nicio tranzactie, oricat de mica, fara sa fie cunoscute de catre banca datele clientului.

Daca luam in calcul si dimensiunea legata de “securitate” pe fondul petardei cu razboiul impotriva terorismului, cu supravegherea electronica si dronele care impanzesc pamantul, ne putem face o ideee cu privire la lumea in care vom fi nevoiti sa traim in viitorul apropiat.

Realizam, astfel, ca in aceste conditii, “indezirabilii” vor putea fi “anulati” oricand si oriunde s-ar afla pe glob printr-o simpla apasare de tasta, prin retragerea/blocarea electronica a oricarui document si prin interzicerea oricarei tranzactii bancare. Se pare ca Orwell a fost un ageamiu.

Cardul de sanatate, cel mai mare risc vital la adresa romanilor…

Dar, sa revenim la cardurile de sanatate, obligatorii din septembrie. Trebuie spus foarte clar si transant ca principalul scop pentru care au fost create aceste carduri este PRELEVAREA LEGALA DE ORGANE, cu sau fara acordul donatorului, si alimentarea constanta a unei “industrii” de sute de miliarde de euro anual.

Poate cea mai perversa gaselnita a Guvernului Mondial sunt cardurile de sanatate. Cu un singur click, stapanii nostri vor putea avea acces la intregul nostru istoric de sanatate, la datele noastre de natura biologica, precum grupa sanguina, RH-ul, bolile cronice, etc.

Prima “aplicatie: a acestui sistem ar putea fi santajarea/ blocarea/ izolarea “indezirabililor” prin publicarea informatiilor intime privind istoricul bolilor lor.

O a doua aplicatie (de fapt, principalul motiv pentru care a fost gandit sistemul) este PRELEVAREA DE ORGANE.

Asadar, promotoriii cardului de sanatate nu sunt interesati de oamenii bolnavi, ci, de cei sanatosi!! Practic, stapanii nostri, conectati la marile retele transfrontaliere de trafic de organe, vor putea sti cu un singur click cine are un ficat, un rinichi sau o inima sanatoase si compatibile cu nu stiu ce grangur plin de bani de la capatul lumii, care are nevoie urgenta de ele.

Este o industrie de sute de miliarde de dolari pe an la nivel mondial. (vezi AICI, AICI, AICI si AICI).

Am fi naivi sa credem ca aceste date nu vor fi folosite, mai ales, pentru acest lucru. Cu maximizarea profiturilor, pentru ca organele vor fi “prelevate” gratis de acum inainte. Si perfect legal, fara niciun risc adica.

Practic, intreaga lume (mai ales tarile “obediente”) va fi transformata intr-o imensa turma de oi gata sa fie “explotate”, dar nu pentru lana, ci direct pentru carne, pentru organe, adica. Tulburator, nu?!

In conditiile in care acesti infractori internationali primesc zeci, poate sute de mii de euro pentru un organ sanatos, ne intrebam, daca acestia s-ar da in laturi de la crima daca stiu, cu siguranta, care “asigurat” are organe compatibile (mai ales ca toti avem din start “acordul prezumat” de donator de organe trecut pe card, fara sa ne intrebe nimeni)…Pentru ca oricum stiu unde il pot gasi doar accesand datele din cartea de identitate sau pasaportul sau biometric. Mai ales, daca persoana este “vulnerabila”, daca n-are rude, daca a suferit un accident, daca este plecata din tara, etc.

Nu cumva, avand in vedere sumele imense vehiculate in aceasta “industrie” crima pentru organe sau “accidentele” pentru prelevarea de organe, ar putea fi lucruri banale in urmatorii ani? Nu cumva “v-ati putea trezi” ca ati murit pe masa de operatie si ca organele dvs. au fost “donate” dupa un banal accident de bicicleta in care v-ati zgariat la picior?! Ati mai avea incredere in ambulanta sau SMURD?

Romanii, se pare, ca sunt principalii candidati din Europa la astfel de riscuri pentru ca tradatorii de tara care s-au perindat pe la conducere ne-au adus in acesta situatie fara iesire.

5 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9885 vizualizari | 8 voturi

  Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

  Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 477 vizualizari | 6 voturi

  Ce urmăresc băieţii de mai jos cu aprobarea unor proiecte de lege în regim de urgenţă? Cine sunt ei, cine îi dirijează şi unde vor să ajungă? Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, Calea Europeană, Asociaţia Română pentru Evaluare şi Strategie, Asociaţia pentru Transformare Europeană, Asociaţia Atlantică a Tinerilor Lideri Politici, Federaţia Sindicatelor din Educaţie “Spiru Haret”, […]

  Autor: Aciduzzul | 15 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 528 vizualizari | 2 voturi

  Cei care vor renunta la libertatea esentiala pentru a dobandi o farama de siguranta pe moment nu merita nici libertate, nici siguranta (Benjamin Franklin) Gata, acum ca a cam trecut si isteria “atentatului sangeros” Charlie Hebdo, hai sa vedem si cu ce scop a fost la cale. Evident, dupa cum ne-am obisnuit deja de la […]

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 1242 vizualizari | 4 voturi

  Faptul că dispozitivele psihotronice au ajuns atât de avansate încât pot menține într-o stare de letargie populația unei întregi țări, de exemplu, nu mai reprezintă o surpriză pentru cei avizați…Desigur, foarte mulți v-ați întrebat probabil cum de este posibil ca într-o țară ca România, jefuită și umilită de decenii, oamenii să nu fie în stare […]

  Autor: Aciduzzul | 9 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 154 vizualizari | 2 voturi

  “Cei care vor renunţa la libertatea esenţială pentru a dobândi o fărâmă de siguranţă pe moment nu merită nici libertate, nici siguranţă” Benjamin Franklin Ungureanu despre atentatele de la Paris: Este un moment critic pentru viitorul construcţiei europene. Fostul premier şi ministru de Externe Mihai Răzvan Ungureanu consideră că, după atentatele de la Paris, UE […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics