Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Laszlo Tokes da in judecata Libertatea si Ziaristi Online la Budapesta, Bucuresti si Bruxelles. FOTOGALERIE cu “Amanta lui Tokes” Prohászka-Rád Boróka
Aciduzzul | 14 decembrie, 2011 | 0 comentarii | 902 vizualizari |
(2 voturi )

Printr-un Comunicat de presa, extremistul maghiar Laszlo Tokes a reactionat violent la dezvaluirile facute la Tribunal de fosta sa sotie, Edith Tokes, privind relatiile intime pe care le intretine prin Parlamentul European, cu propria-i asistenta, Prohászka-Rád Boróka, inca de dinainte de divort. Portalul Ziaristi Online a reprodus afirmatiile facute la tribunal, sub juramant si semnatura, de fosta sotie a europarlamentarului, care il acuza pe Tokes ca are o amanta cu (doar) 22 de ani mai tanara decat el. “Exemplu elocvent este comemorarea de 20 de ani a Revolutiei din 1989, cand la organizatiile de o saptamana la Timisoara a fost prezenta actuala amanta, anume Prohaszka Rad Boroka, o tanara de 35 de ani din Miercurea Ciuc. A facut acest lucru fara scrupule”, se scrie in Raspunsul la Intampinare formulat de Edith Tokes la Judecatoria din Oradea. Documentul a fost reprodus in exclusivitate de Ziaristi Online, informatia privind amantlacul lui Tokes fiind apreciata si preluata a doua zi de Libertatea, unde a facut (doar) 22.000 de acesari, cat si de alte ziare si site-uri nationale de limba romana si maghiara. Drept urmare, Tokes a amenintat publicatiile ZiaristiOnline.Ro si Libertatea ca vor fi date in judecata pentru “calomnie si defaimare” la Budapesta, Bucuresti si Bruxelles, scrie portalul maghiar manna.ro in articolul intitulat inspirat “Tokes, DSK-ul de Ardeal, da in judecata pentru defaimare”. Daca plateste Parlamentul European transportul, suntem de acord, au replicat in cor ziaristii online.

Plangerea a fost facuta inca de luni, relateaza Új Magyar Szó, care citeaza din Comunicatul transmis de Biroul de presa al vicepresedintelui PE. Tokes Laszlo a sesizat autoritatile maghiare, romane si “forurile competente europene”, inclusiv de la Parlamentul European, preia cotidianul maghiar din Comunicatul citat. In acelasi ravas vitriolic, Demeter Szilard, purtatorul de cuvant al lui Laszlo Tokes, isi permite sa o acuze de minciuna pe fosta sotie a pastorului reformat, Edith Tokes, despre care afirma ca “nu este o sursa credibila”.

Manna.ro prezinta la randul sau acest Comunicat din partea “DSK-ului”, in care Tokes si ai lui detaliaza cum vom fi tarati in judecata pe la toate instantele hune si europene. Pentru ca expertii lui Tokes au identificat ca din cele circa 100 de fotografii cu Prohaszka Rad Boroka in diverse ipostaze, care de care mai sexy, una singura nu ar fi “amanta lui Tokes”, redactorul responsabil cu selectia a fost sanctionat drastic si obligat sa plaseze toate pozele eliminate in prezent de pe diferite conturi de retele sociale la loc pe internet, intr-o picanta FOTOGALERIE disponibila mai jos.

In Comunicatul citat, adjunctul lui Lazslo Tokes, Demeter Szilard, mai confunda dreptul oamenilor de a se entuziasma pe internet cu “chestiuni orchestrate” de care “s-a plictisit”. Tot acelasi Szilard afirma, in timpul ce ieseau la iveala declaratiile groaznice ale doamnei Edith Tokes privind modul cum a fost maltaratata timp de 20 de ani de fostul episcop, ca este vorba de “minciuni ale Securitatii” transmise mass-media intr-o “campanie orchestrata de defaimare”. Hotul strica hotii. La fel si azi.

Redam mai jos afirmatiile hazardate ale lui Tokes si ai lui, atentionandu-i ca daca chiar isi doresc sa dea pe cineva in judecata aceasta ar trebui sa fie fosta sotie abuzata, doamna Edith Tokes, pe care o mai si persifleaza punandu-i la indoiala suferinta dovedita deja in Tribunal. In cazul in care le ia mintile Gingis Han, ii asteptam la tribunal, cu doamna Edith Tokes ca martor, pentru a ne declara in detaliu si, eventual, printr-o transmisie in direct si pentru Parlamentul European, cum sta treaba cu delapidarile pastorului reformat, hotiile, turnatoriile, ticalosiile, curvasariile, betiile, orgiile, etc, etc, etc si, la urma, daca mai este nevoie, o sa discutam si despre “actuala amanta, anume Prohaszka Rad Boroka, o tanara de 35 de ani din Miercurea Ciuc”.

Si poate ne lamureste si privind aceste aspecte: Vicepresedintele Parlamentului European, Laszlo Tokes, informator al Securitatii si agent al serviciilor ungare. The vice president of the European Parliament has been an informer for Securitate and an agent for the Hungarian Secret Police. DOCUMENTE aici. See DOCUMENTSContactata de Ziaristi Online, mama tinerei asistente, dr Prohaszka Rad Ibolya de la Spitalul Judetean Harghita, membra a conducerii teritoriale a Colegiului Medicilor (foto dreapta) nu a vrut nici sa infirme nici sa confirme daca Laszlo Tokes se va casatori cu fiica sa, Prohaszka Rad Boroka.

In cazul in care vreti sa va piste cuvintele in cap am preluat si textul original al “comunicatelor” “filosofilor” lui Tokes, preluate de manna.ro: Demeter Szilard, responsabilul cu presa al vicepresedintelului Parlamentului European, Laszlo Tokes, a reacționat la recent izbucnitul scandalul sexual printr-o declarație. Laszlo Tokes a fost de mai multe ori acuzat anii trecuți ca are relații cu tinerele funcționare care lucreaza pentru el. „Gasim ca foarte interesant faptul ca tot atunci cand ziaristionline „a dat” peste (scandalul) Prohászka-Rád Borókára, in acceași zi, de pe o adresa de e-mail, probabil falsa, au fost trimise pe foarte multe alte adrese, mesaje care, pe baza unor documente, altfel de incredere, se insinua același lucru. Este vorba de o acțiune orchestrata, chestiune de care eu m-am plictisit”.

Nyilatkozatban reagált Demeter Szilárd, Tőkés László EP-alelnök sajtósa a politikus körül kirobbant újabb szexbotrányra. Tőkés Lászlót az utóbbi években többször megvádolták azzal, hogy munkatársaival, fiatal beosztottjaival folytat viszonyt. „Nagyon érdekesnek találjuk, hogy ugyanakkor, amikor a ziaristionline “rátalál” Prohászka-Rád Borókára, aznap egy vélhetően álnév alól emailt küldenek ki fűnek-fának, amelyben egyébként bizalmas iratok alapján inszinuálják ugyanezt. Összehangolt akcióról van szó, és én ezt már nagyon meguntam.

„Din aceste motive, vom sesiza justiția romana, ungara și respectiv responsabilii PE pentru calomnie, daune aduse onoarei etc. (pentru ca in toate cele trei țari au fost trimise pe adresele electronice scrisori calomnioase). Juriștii noștri examineaza posibilitatea ca publicațiile naționale ziaristionline si libertatea.ro sa poata fi date in judecata cu cle mai mari șanse de caștig”

„Ezért hétfőn ismeretlen tettes ellen feljelentést teszünk hitelrontás, becsületsértés stb. gyanújával a román, a magyar és az EP-ben illetékes hatóságoknál (mindhárom országban élők címeire mentek ki rágalmazó levelek). Jogászaink most vizsgálják annak a lehetőségét, hogy a ziaristionline és a libertatea.ro honlapokat hogyan tudjuk a legeredményesebben perbe fogni”

Aș dori sa separ doua lucruri: ce spune in timpul divorțului o femeie probabil vatamata este un lucru, ca sa spun așa va trebui sa dea socoteala cu propria conștiința. In orice caz instanța nici la fond și nici la recurs nu a considerat credibila aceasta acuzație. Dar acuma este vorba de onoarea colegei noastre Prohászka-Rád Boróka care lucreaza foarte eficient, cinstim munca ei și de aceea nu vom permite in nici intr-un caz ca onoarea ei sa fie terfelita.”

”Szeretnék két dolgot szétválasztani: hogy mit mond válás közben egy vélhetően sértődött asszony, az egy dolog, hogy úgy mondjam, a saját lelkiismeretével kell elszámolnia. A bíróság mindenesetre sem első fokon, sem másodfokon eleddig nem adott hitelt ennek a vádaskodásnak. De most már a kollégáink becsületéről van szó, Prohászka-Rád Boróka nagyon megbízhatóan dolgozik, megbecsüljük a munkáját, éppen ezért semmi esetre sem fogjuk hagyni, hogy a becsületébe gázoljanak.”

In comunicat se spune ca vor lua in considerare toate mijloacele juridice ca sa apere cinstea, onoarea demnitatea umana și reputația lui Prohászka-Rád Boróka. Se sustine ca Prohászka “vorbeste patru limbi la cel mai inalt nivel, este extrem de bine pregatita si o colega muncitoare, care in activitatea Parlamentului European in calitate de asistent a fost de asemenea recunoscuta pe scara larga.”

A közleményben leszögezik, minden jogi lehetőséget igénybe fognak venni, hogy Prohászka-Rád Boróka “becsületét, emberi méltóságát és jóhírét” megvédjék. Azzal érvelnek, hogy Prohászka “négy nyelvet felsőfokon beszélő, kitűnően felkészült és nagy munkabírású munkatárs, akinek az Európai Parlamentben asszisztensként végzett munkáját a legmesszemenőbb elismerés illetheti”.

Ei (oamenii lui Tokes) pun la indoiala publicatia ziaristonline.ro, a carui redactor “nici macar nu a fost in masura ca in fotografia cu inimioara manipulanta sa identifice colega noastra (fotografia menționata a fost facuta la deschiderea biroului Ținutului Secuiesc și nu colega noastra este protagonista acolo). Susținerile unei femei care dorește sa divorțeze nu pot fi luate ca sigure in special pentru ca in procedurile civile de pana acum aceste insinuari nu au putut fi probate. ”

Kétségbe vonják a ziaristonline.ro bulvároldal hitelességét, melynek cikkírója “még arra sem volt képes, hogy a manipulált szívecskés fotón kolléganőnket azonosítsa be (a jelzett fotó Székelyföld brüsszeli képviseletének megnyitóján készült, és nem kolléganőnk szerepel rajta). Egy válni akaró asszony állításait pedig nem lehet készpénznek venni, főként úgy nem, hogy az eddigi polgári peres eljárás során ezen inszinuációkat nem tudta bizonyítani”.

“Daca pana acum nu era limpede, “sursele” autorilor sunt cel putin lipsite de credibilitate”, se mai arata in comunicat. Reprezentantii biroului lui Tokes sustin ca afirmatiile lui Edith Tokes, care intr-un document depus la Judecatoria Oradea, in cadrul procesului de divort, a afirmat ca asistenta europarlamentarului este amanta fostului episcop, nu pot fi considerate adevarate, transmite si eBihoreanul. (O sa veda Demeter Szilárd chiar maine ce zice doamna Edith Tokes – Nota Z.O.)

Biroul de presa a publicat si declarația lui Prohászka-Rad Boróka : “Eu, Dr. Prohászka-Rad Boróka, asistent universitar, ma distantez de calomniile facute la adresa mea. Dupa cum stiti, lucrez din septembrie 2010 la biroul vicepreședintelui Parlamentului Tőkés László. Este o susținere nereala care descrie aceasta relatie de munca dincolo de limitele stricte ale profesionale, incalcandu-mi astfel onoarea mea, demnitatea mea si mandria personala. “

A sajtóiroda közölte Prohászka-Rád Boróka nyilatkozatát is: “Én, Dr. Prohászka-Rád Boróka PhD, egyetemi adjunktus, elhatárolódom a személyemet ért rágalmazásoktól. Amint az köztudott, az Európai Parlament alelnökének, Tőkés Lászlónak brüsszeli irodájában dolgozom 2010 szeptemberétől. Valótlan állítás, amely ezt a munkaviszonyt a szigorú szakmai kereteken túlmutatónak írja le, megsértve ezzel a becsületemet, személyes méltóságomat és önérzetemet”.

Nota Ziaristi Online: Demeter Szilárd ar trebui sa probeze, eventual cu copii dupa cele doua sentințe, afirmația ca Instanța nu a considerat credibila acuzația de adulter. Declaratia lui va primi, cu siguranta, un raspuns potrivit din partea doamnei Tokes Edith. La declaratia de presa a vicepresedintelui Parlamentului European, un portal online observa ca: Laszlo Tokes foloseste oficial semnatura “vicepresedinte ardelean al PE”

Vicepresedintele Parlamentului European Lazlo Tokes isi semneaza comunicatele de presa cu titulatura “vicepresedintele ardelean al Parlamentului European”. Purtatorii de cuvant din partea biroului de europarlamentar considera ca aceasta titulatura este una normala pentru ca Lazlo Tokes este inainte de toate ardelean si abia apoi demnitar al statului roman. Ei sustin ca politicianul este reprezentatul maghiarilor in PE, fiind ales in acesta functie de maghiarii din Ardeal.

“Dar de ce considerati aceasta titulatura o problema? Deci domnul Lazlo Tokes este inainte de toate ardelean si este in Parlamentul European pentru a reprezenta interesele maghiarilor din Ardeal. Nu stiu ce vi se pare ciudat. Se vorbeste de regionalizare si ar trebui sa fim mandri ca suntem ardeleni. Domnul Tokes a fost ales acolo in locul reprezentatului Ungariei si delegatia Romaniei a acceptat. Deci nu cred ca este o problema”, au declarat reprezentantii biroului de europarlamentar ai lui Laszlo Tokes.

Semnatura lui Laszlo Tokes apare in dezmintirea oferita de europarlamentar dupa ce in presa au aparut informatii conform carora asistentul de europarlamentar noastre Prohászka-Rád Boróka ar fi amanta demnitarului, scrie Lucian Negrea. “In numele colectivului care il ajuta in activitatea de europarlamentar pe domnul Tőkés László, respingem cu maxima indignare toate acele afirmatii care frizeaza insulta si calomnia, aparute in ultima perioada la adresa colegei noastre Prohászka-Rád Boróka, afirmatii care fac parte din campania de denigrare a vicepresedintelui ardelean al Parlamentului European” , se arata in comunicatul remis de biroul de europarlamentar al lui Laszlo Tokes.

Sursa: Ziaristi Online

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 353 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 429 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics