Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Liste
LISTA. Asociatii antiromanesti de sorginte kaghebista, sustinute de Soros prin “centrala” GDS
Aciduzzul | 13 octombrie, 2012 | 0 comentarii | 284 vizualizari |
(2 voturi )

Bogdan Mateciuc
Cu toate astea, exista presiuni externe si interne pentru reconfigurarea acestei societati, asa cum o vedem astazi, dupa linii noi, menite sa reaseze fundamental intreaga societate. Aceste noi linii de aranjare sunt de natura umanista seculara. Termenul de umaniste este inselator pentru multi. Multi il asociaza cu omenia si umanitatea, dar lucrurile stau cu totul altfel. Am invatat la scoala ce este acela umanism – in perioada Renasterii, ganditorii vremii l-au pus pe Om in centrul filosofiei lor de viata, afirmand centralitatea acestuia in raport cu Dumnezeu. Daca pana atunci Dumnezeu era sursa oricarui sistem valoric, treptate Omul a devenit primordial, substituindu-se oricarei notiuni de Divinitate. Totusi, in perioada Renasterii, Dumnezeu inca avea un rol in ordonarea sociala a vietii.

Astazi inca, filosofia umanista seculara il elimina si doreste sa-l elimine complet pe Dumnezeu si orice referire la Divinitate din viata sociala, din viziunea globala asupra vietii si a societatii.

Astfel, intrucat umanistii secularizanti percep credinta si religia ca reprezentand fundamentul oricaror valori morale si sociale afirmate astazi, pentru ei, eradicarea credintei si scoaterea religiei din societate ar insemna prabusirea intregului sistem de valori pe care il avem astazi.

Iar ei tocmai asta urmaresc, demontarea si eliminarea completa a sistemului valoric si social de astazi si inlocuirea lui cu unul nou. Este vorba de o noua societate, o societate in care morala si orice principii nu mai purced de la Dumnezeu, ci sunt facute de om. Un prim aspect vizibil al acestei viziuni utopice este acela ca orice sistem valori creat de om nu poate fi decat unul subiectiv. si, in al doilea rand, nu poate fi unul singur, pentru ca cine, dintre oameni, are dreptul sa decida ca sistemul lui valori este mai bun decat al meu?

La aceasta transformare radicala a societatii romanesti lucreaza mai multe organizatii. Toate impartasesc o viziune umanista asupra vietii, desi multe isi disimuleaza filosofia de lucru in spatele unor sloganuri general acceptate, cum ar fi cel al nediscriminarii si al drepturilor omului.

Astfel, s-a infiintat in anii de dupa Lovitura de Stat o serie de asociatii care actioneaza la unison si servesc aceleasi idealuri umaniste seculare:

Asociatia pentru Libertatea de Constiinta (dedicata luptei impotriva icoanelor si in general a prezentei lui Dumnezeu in scoli, inclusiv in manualele de Biologie)

Liga Pro Europa (condusa de Smaranda Enache, activista comunista infocata pe vremuri, convertita dupa Lovitura de Stat din 1989 la valori “europene”)

Societatea Academica Romana (un ONG condus de Alina Mungiu-Pippidi, care nu are nici o legatura nici cu societatea si nici cu Academia Romana; numele este special ales pentru a induce in eroare)

APADOR CH (o asociatie dedicata promovarii valorilor „europene” ale drepturilor omului; ce inseamna pentru ei acestea, stim prea bine)

Asociatia Accept (asociatie a sodomitilor si lesbienelor)

Centrul pentru Resurse Juridice (o anexa a asociatiei Accept; toate comunicatele de nuanta juridica ale lui Accept sunt semnate si de CRJ)

Romani Criss (teoretic, o asociatie dedicata luptei impotriva discriminarii tiganilor; in fapt, o anexa a lui Accept, care incearca sa-i prezinte pe sodomiti ca pe niste minoritari etnici, asemenea tiganilor, discriminati de majoritate)

Agentia pentru Monitorizarea Presei – ActiveWatch (Cine are nevoie de monitorizarea presei? Pentru cine monitorizeaza aceasta asociatia presa si in ce scop?). Ioan T. Morar, fost comediant la grupul Diverstis, este acum „analist” la acest ONG.

Toate aceste asociatii sunt finantate ori de catre Uniunea Europeana, din fonduri alocate luptei impotriva discriminarii si drepturilor omului, ori de magnati afiliati unor cercuri de interese transnationale (Nota RM: SOROS, prin “Centrala” GDS).

Iarasi, idealuri universal acceptate, insa aceste asociatii se folosesc de acestea, amestecandu-le cu „valorile” lor si prezentandu-le publicului si factorilor de decizie spre avizare. Sub aceste doua titluri generale – anti-discriminarea si drepturile omului – se desfasoara actiunile acestui manunchi de asociatii pentru reconfigurarea radicala a societatii romanesti.

Trebuie mentionat ca in numai cativa ani de la caderea comunismului, aceste organizatii straine de spiritul si valorile romanilor au reusit sa capete vizibilitate, erijandu-se in voci ale cetatenilor. Astazi, reprezentantii lor – Cristian Pirvulescu, Renate Weber, Monica Macovei, Alina Mungiu-Pippidi – sunt invitati la radio si televiziune, in show-talkuri in care isi desfasoara viziunea lor asupra societatii, iar canalele media ii servesc maselor ca pe niste oracole supreme.

Cine sau ce le da dreptul acestor „analisti” sa traseze norme sociale pentru un intreg popor? Din punct de vedere valoric, absolut nimic. Din punct de vedere practic, banii care ii finanteaza. Sunt niste impostori care pretind ca vorbesc in numele poporului, dar slujesc intereselor altcuiva.

Aceasta „societate civila” si-a aratat coltii cu ocazia dezbaterilor pe marginea celor patru Coduri noi propuse de Ministerul Justitiei. Pentru ca nu au avut timp sa traga sforile pentru a avea niste Coduri asa cum vor ele, aceste asociatii au trecut la presiuni asupra Guvernului pentru a le retrage din Parlament, sub pretextul necesitatii unor dezbateri publice. in realitate nu este vorba de nici o dezbatere „publica”, ci de niste actiuni de culise ale acestor impostori pentru a modela Codurile dupa viziunea social-politica a strainilor care ii finanteaza.

Aceste eforturi ale lor sunt dublate si de actiunile din exterior ale Uniunii Europene. Avem de-a face nu doar cu un import dorit de asociatiile sus-mentionate, ci si cu un export initiat de structuri ale Uniunii Europene, in special de acele comitete si organizatii unionale care sunt controlate, mai mult sau mai putin, de reprezentanti ai unor asociatii de orientare similara active la nivel central al Uniunii.

ILGA (asociatia internationala a sodomitilor si lesbienelor) este numai un exemplu; aceasta coordoneaza actiunile tuturor asociatiilor de sodomiti din tarile membre ale Uniunii.

Avem astfel de-a face cu presiuni interne si externe pentru remodelarea societatii romanesti asa cum o avem astazi. in numele nediscriminarii si al drepturilor omului, noua societate se prefigureaza ca o societate fara repere morale si valorice; o societate in care ciudatenia si bizareria au dreptate in fata decentei si a cumpatarii; o societate in care toti nebunii si dezaxatii sunt liberi sa se manifeste cum doresc, in numele drepturilor omului iar nimeni nu le poate spune nimic, pentru ca i-ar discrimina.

Exista tari in care noua societate umanista este deja implementata intr-o mare masura. Aceste tari ne sunt prezentate noua ca modele de urmat, ca tari avansate, civilizate si democratice. in comparatie cu ele, noi, cei care inca avem repere, suntem primitivi si fundamentalisti. Canada, de exemplu, tara in care un om este condamnat pentru discriminare pentru ca publica intr-un ziar un anunt cu doua referinte din Biblie la adresa homosexualitatii, nu poate decat sa ne aminteasca noua, romanilor, de vremurile Republicii Populare Romine a lui Gheorghe Gheorghiu Dej, o epoca in care aberantul avea legea de partea lui.

Publicului din Romania ii vine greu sa creada ca asemenea aberatii, cum ar fi casatoriile intre doua persoane de acelasi sex, ar putea sa aiba loc si in tara noastra. Dar, oare cati credeau acum zece ani ca vor vedea sodomiti imbracati in femei si vopsiti ca niste paparude defiland prin centrul Capitalei? Multi au spus atunci, la momentul dezincriminarii homosexualitatii, ca lucrurile nu vor ajunge asa departe.

in Germania lui Adolph Hitler, cand evreilor li s-a spus la inceput ca ii paste exterminarea, foarte multi au luat avertismentul in serios. Gandind in limitele bunului simt si al moralei LOR, le era greu sa-si inchipuie ca societatea poate atinge asemenea niveluri de degradare. Foarte putini au crezut, dar majoritatea nu. si au sfarsit in lagarele de exterminare.

Privind la acele tari care ne sunt date ca exemplu, se poate vedea ca agenda de lucru a asociatiilor anti-valori din Romania nu a ajuns cu implementarea nici macar la jumatate. Lipsa de informare si apatia publicului lasa loc liber actiunilor acestor organizatii. Potopul ideologic anti-valori si anti-crestin va veni peste ei, iar cand copiii lor vor veni de la scoala indoctrinati cu „valorile” homosexualitatii, nu se va mai putea face nimic.

in acest razboi al valorilor, exista si unele organizatii pro-valori, de orientare crestina, insa in general acestea sunt orientate mai degraba spre interior, nu spre exterior. Ele sunt ocupate cu organizarea de conferinte, seminarii si alte actiuni cu caracter inchis, la care sunt invitati sa vorbeasca ai lor pentru ai lor, fara a incerca in vreun fel influentarea publicului general si transmiterea acelor valori in exterior.

Aceste organizatii trebuie sa devina constiente de acest razboi si de faptul ca promotorii noii societati, o societate satanica, sunt bine organizati si lucreaza metodic. Ciorile se aud atunci cand au tacut privighetorile. Vremea actiunii este ACUM. Lucrurile au ajuns deja foarte departe in rau. Noi, crestinii, avem o obligatie si o responsabilitate fata de copiii nosti si inaintea lui Dumnezeu.

Sursa: Romania Murdara

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 445 vizualizari | 4 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 3325 vizualizari | 8 voturi

Oficial, George Soros s-a implicat în România, în ultimele zile ale anului 1989, imediat după căderea regimului Ceaușescu. Unii spun însă, că activitatea magnatului american de origine maghiaro-evreiască, a început cu mult înainte de căderea regimului Ceaușescu. Chiar dacă nu a recunoscut niciodată implicarea sa în România de dinainte de 1989, Soros a admis că […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 1673 vizualizari | 4 voturi

Victor Roncea Am mai scris despre uriaşele sume de bani vehiculate de agenţi sub steag străin care pretind că lucrează “non-profit” în regim de “voluntariat”, pentru te miri ce: de la salvat balenele din Marea Neagră (chiar şi cele care SAR pe la TV) la salvat interesele noului KGB, bine reprezentate de “Reţeaua Deschisă” a […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 849 vizualizari | 3 voturi

Adevărul Holding 1. Adevărul SA Acţionari: SC Adevărul Holding SRL – 14.33%, Premium News SRL – 60%, Tinu Ana Maria – 24.02%, alţi 115 acţionari deţin 1,65%. 2. Adevărul Holding SRL Acţionari: East Europe Media Distribution SRL – 0.07%, Premium News SRL – 99.93%. 3. Adevărul Digital Media SRL Acţionari: SC Tipomedia Prod SRL – […]

Autor: Aciduzzul | 10 noiembrie, 2014 | 0 comentarii | 1427 vizualizari | 7 voturi

Zeci de miliarde de euro părăsesc anual țara, în gaura neagră din Cipru. Principalele 6.000 de firme care deruleaza afaceri ce sustin aproape jumatate din bugetul prognozat al tarii au avut grija sa-si puna profiturile la adapost. Astfel ca, indiferent ca este vorba de multinationale gigantice sau de companiile miliardarilor autohtoni, statul roman ramane cu […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics