Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Masuri reparatorii URGENTE de aplicat in cazul telenovelei-sataniste “ïonut”
Aciduzzul | 2 septembrie, 2014 | 6 comentarii | 636 vizualizari |
(11 voturi )

Haideti acum sa terminam cu prostiile bolsevice si sa solicitam asa-zisei justitii din Romania sa-si indeplineasca menirea pentru care este platita din bani publici. Asadar, iata masurile urgente care TREBUIE luate, in al doisprezecelea ceas in cazul holocaustului scelerat supranumit “ionut”. Nu trebuie uitat nicio secunda faptul ca holocaustul cainilor, de un primitivism si o abjectie fara precedent in istoria lumii, a fost creat pentru acoperirea, intr-o maniera emotional-isterica, a cazurilor de inalta tradare Rosia Monta si Chevron si pentru deturnarea de fonduri publice consistente de la supraindatorata pana la colaps primarie a Capitalei catre cateva fime prietene-capusa. Perdantii in acest caz sunt poporul roman, a carui atentie este deturnata de la marile scheme de coruptie si inalta tradare, care este traumatizat de aceste barbarii scelerate, primitive, si Romania, a carei imagine este terfelita intr-un hal fara precedent in istoria multimilenara a tarii, cu efecte imediate in plan economic.

CAZUL:

1. Trebuie ARESTAT de urgenta si cercetat in stare de arest autorul moral si legal al acestei presupuse crime – “bunicuta” Anghel trebuie incarcerata de urgent pana la stabilirea vinovatiei sale in acest caz.

2. TREBUIE suspendat si anchetat in regim de urgenta procurorul de caz, care a batut campii cu gratie si a trimis in judecata tot felul de persoane si entitati care nu au nici cea mai vaga legatura cu speta, insa a omis, intr-un mod de-a dreptul halucinant, sa trimita in judecata adevarata vinovata in acest caz – “bunicuta” Anghel. Trebuie vazut, de asemenea, daca acest procuror de caz a fost doar de o incompetenta crasa, sau (cel mai probabil) a primit indicatii(si poate si altceva) ca “sa instrumenteze” dosarul in acesta maniera care frizeaza schizofrenia.

3. TREBUIE demisa si anchetata in regim de urgenta conducerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului pentru lipsa de reactie incalificabila in acest caz, si descoperit motivul pentru care aceasta institutie nu a schitat niciun gest in acest caz clar de maxima neglijenta fata de minor. Mai precis, trebuie vazut cine a dat telefonul care le-a indicat pe linie politica ca nu este bine sa intervina in acest caz ca nu cumva sa strice “scenariul”.

4. TREBUIE anchetat de urgenta medicul minoritar de la INML care “a decis” ca “ionut” a fost omorat de cainii maidanezi chiar inainte sa faca autopsia, in plus, stiut fiind faptul ca INML nu dispune de teste pentru identificarea ADN-ului canin. Evident, trebuie reluata expertiza la un laborator independent(si profesionist) dinafara tarii. Procuratura va trebui sa investigheze in ce masura rezultatele analizei anatomo-patologice au fost cumva influentate de ceva spagi sau promisiuni de avansare in cariera pentru “doctorul” care a performat autopsia.

5. TREBUIE scos urgent de sub urmarire penala si oferite compensatii financiare proprietarului terenului pentru injustitia care i-a fost provocata pentru care Romania ar putea plati daune la CEDO. Este evident, pentru oricine care poseda un IQ ceva mai mare decat numarul propriilor pantofi, ca proprietatea privata este inviolabila si “protejata” de Constitutia Romaniei. In consecinta, oricine isi poate imprejmui sau nu proprietatea, atat timp cat arata destul de clar ca este vorba de o proprietate privata. In plus, oricine are dreptul natural de a-si apara proprietatea cum crede el mai bine – cu caini, cu crocodili de Nil sau cu ursi Panda. Evident, oricine incalca o proprietate privata trebuie sa-si asume consecintele acestui gest. In cazul minorilor fara discernamnat, consecintele acestui act reprobabil trebuie asumate, evident, de cei in grija carora au fost dati – in acest caz, “bunicuta” Anghel.

6. TREBUIE anchetati urgent pentru instigare la crima si pentru distrugerea iremediabila a imaginii Romaniei in lume numitii Anghel Felicia, Anghel Valentin, Maita Ana, precum si complicii acestora.

7. TREBUIE identificati(numele, functia, partidul din care face parte) cei care au finantat activitatea infractionala a celor de mai sus si cei care au dat ordinele si au orchestrat acesta mascarada cunoscuta sub numele de cazul “ïonut” pentru deturnarea atentiei opiniei publice de la cazurile de inalta tradare Rosia Montana si Chevron.

8. TREBUIE identificate toate “persoanele publice” care au orchestrat sau au participat la organizarea acestei mascarade si cercetate in calitate de complici. TREBUIE, de asemenea, facute publice sumele incasate de acestea pentru orchestrarea acestor crime de o atrocitate si o extindere fara precedent in istoria lumii.

9. TREBUIE realizata de urgenta deshumarea lui “ionut”, o piesa cheie in acest dosar. Acest lucru este imperios necesar pentru a aduce clarificari absolut necesare si pentru a se putea raspunde intrebarilor insistente formulate de opinia publica – este ingropat cineva in acel mormant?!(nu exista probe foto, video sau de alta natura care sa confirme sau sa infirme acest lucru)

– copilul prezumtiv ingropat se afla in vreo relatie de rudenie cu familia Anghel, sau este un cadavru de copil abandonat, “plantat” pentru realizarea scenariului?!(testul AND este concludent in acest sens)

– se poate afirma fara niciun dubiu ca acel prezumtiv copil a murit in urma muscaturilor cainilor maidanezi?!(un laborator independent din strainatate ar putea oferi acest raspuns).

Cititi si:

„România se află, acum, sub orice standard de civilizație” – COMUNICAT Grupul Social pentru Apararea Drepturilor Animalelor – A.D.A

Valentin Anghel cere daune de 2 milioane de euro vinovatei, adica “bunicutei”, mama sa!! Reglare de conturi in famiglie?!!

Cateva INTREBARI legitime si necesare in cazul telenovelei sinistre “Ionut”…

HALUCINANT!! PATOLOGIC!! Daca cainele vostru musca pe cineva va puteti pierde CASA cu teren cu tot!! Poate, si MASINA! Sau NEVASTA!!! Telenovela “Ionut” reloaded…

BANII(follow the money):

1. TREBUIE identificate toate contractele pentru aparitiile publice(TV, miting-uri, etc.) semnate de familia Anghel sau de interpusi si facuta publica valoarea exacta a acestora.

2. TREBUIE identificate contractele de drepturi de autor incasate de familia de actori(mediocri-n.r.) pentru orchestrarea acestei telenovele putin credibile, jucata execrabil de parintii si bunicuta “indurerati”, dar incredibil de senini si pusi pe distractie dupa moartea “copilului ionut”.

3. TREBUIE identificati si pedepsiti donatorii si identofocate cu precizie sursele de finantare pentru asociatiile IREC, Mame pentru mame si AMICA, al caror principal scop(pe langa cel pecuniar, evident) este intretinerea unei psihoze sociale, traumatizarea cetatenilor normali din acesta tara, distrugerea de o maniera fara precedent a imaginii Romaniei in lume, dreptul la integritate psihica si protejarea imeginii Romaniei fiind unele garantate de Constitutie.

4. TREBUIE identificate contractele si stabilirea sumelor incasate de persoanele publice implicate in orchestrarea acestei mascarade – (pseudo)actori, cantareti, etc.

Concluzia este una cat se poate de simpla. Statul roman si asociatiile pentru protectia animalelor trebuie sa se constituie in parte civila si sa solicite daune morale pentru traumatizarea fara precedent a populatiei Romaniei, pentru distrugerea unei intregi specii prin cele mai crude si primitive metode concepute vreodata de vreo minte umana, oricat de bolnava ar fi fost, si pentru afectarea fara precedent a imaginii Romaniei in lume.

Evident, atat familia Anghel, cat si numita Maita, precum si complicii acestora, persoane publice sau mai putin cunoscuti, sa fie judecati pentru capetele de acuzare de mai sus si condamnati potrivit legii, iar averea lor, dobandita illicit, sa fie confiscata.

6 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 367 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 140 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics