Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Criza zilei
Este nevoie urgenta de ecarisaj politic! Moldoveanul Atanasoaie, ajuns prefect de Bucuresti, se viseaza Doamne – Doamne si delireaza populist
Aciduzzul | 28 aprilie, 2010 | 9 comentarii | 687 vizualizari |
(7 voturi )

Red Dumb dog
Stim cu totii foarte bine ca leprele cu os comintenist care populeaza viata politica din Romania nu cred in Dumnezeu, in lacrimi, in oameni…ce sa mai, nu cred in mai nimic pentru ca nu au organ specializat pentru asta si, pentru ca, oricum comunismul intretinea paranoia prin politica de stat. Printre putinele lucruri in care cred leprele comuniste sunt banii (de preferat verzi sau in culori pastelate) si, evident, Partidul, Marele Partid. Notiuni precum spiritul crestin, respectul pentru oameni si pentru orice forma de viata, sunt notiuni atat de abstracte pentru ei, incat, in “intelepciunea” lor, le considera de-a dreptul hilare.

Zilelea asta un spasm pasager l-a trezit din somnul rosu al ratiunii pe numitul Mihai Cristian Atanasoaie, intamplator prefect al Capitalei, care nu vrea, nici mai mult, nici mai putin, decat eutanasierea cainilor fara stapan dupa modelul unui alt scelerat care, intamplator, acum pastoreste un popor amarat din est, haituit de zeci de ani de toate fantomele comunismului. Trebuie precizat faptul ca, in orice tara normala la cap din Europa sau America de Nord, acest domn prefect fie ar fi facut puscarie, fie ar fi fost internat urgent (in cel mult sapte zile) intr-o institutie pentru tratarea bolilor mentale. Si asta pana sa ajunga sa puna in practica “proiectul” domniei sale.

Cu marea sa anvegura morala si intelectuala, domnul cu nume atipic (raspunde la intrebarea a cui? in loc de cine?, deci, Atribut in loc de Subiect) vrea sa omoare in cel mult sapte zile (asa faceau si ilustrii lui inaintasi prin anii ’50) bietii caini fara stapan care bantuie cocina de oras pe care il pastoreste in tandem cu alte lepre comuniste. Brusc, si-a dat seama, ca nu mai poate, ca se sufoca de bietii caini care ii respira aerul. Evident, cainii bolnavi, in loc sa fie tratati, asa cum se intampla in toate tarile normale la cap din lume (chiar si in Africa), vor fi omorati imediat, dar chiar imediat, potrivit caricaturii de proiect de lege debitat de domnul scelerat Atanasoaie.

Ratiunea pentru care domnul Atanasoaie a optat pentru acest mic genocid este una pragmatica, si tine, in mod evident, de costuri. Astfel, domnia sa a descoperit ca este mult mai ieftin sa omori 100.000 de caini batuti deja de soarta, decat sa ii ingrijesti si sa le dai de mancare.

Sceleratul a aratat cu candoare kominternista, ca si cum vorbea despre “Programul Rabla”, ca „la nivelul Capitalei, eutanasierea a 40.000 de ciini ar costa circa 100.000 de euro”.

Respectand logica neokomintenista este evident ca marele nenoroc al bietilor caini fara stapan este acela ca le fac concurenta hotilor ordinari de la Prefectura si de la Primarie intr-un an de criza, cand veniturile pentru amante, vacante de lux si masini de miliardari, s-au redus drastic, amenintand confortul gunoaielor comuniste pripasite prin institutiile statului.

Cainii rosii din Prefectura si Primarie au pus, in sfarsit ochii, pe cei cativa lei pe care ii manca in adapost un caine comunitar, asta daca ii mancau si pe aia si nu erau doar pe hartie.

De data asta, insa, dupa 20 de ani de la Revolutie, Romania, devenita intre timp o tara europeana, ar trebui sa riposteze, sa le prompt peste bot cainilor rosii peste bot care trag cu dintii sa ne traga din nou in plutonul tarilor bananiere care isi impusca presedintii si omoara tot ce misca cu o dezinvoltura oligofrena.

Acest „proiect” de lege initaiat de domnul Atanasoaie ne arata cu o maxima claritate ca a venit timpul ecarisarii clasei politice, acest sac fara fund care consuma inutil mult mai mult de cativa lei pe zi per capita pe care ii mananca bietii maidanezi. In plus, spre deosebire de cainii comunitari, cainii rosii nu au in ochi nicio urma de umanitate, astfel ca ecarisarea clasei politice, starpirea personajelor degenerate care compun aceasta casta, devine legitima si urgenta.

PS:
“Nu exista nici o tara care sa nu permita eutanasierea cainilor. Aminarea acestei probleme nu este benefica nici pentru oameni, nici pentru caini”, a mai spus Atanasoaie.

Aflam de la domnul Atanasoaie ca amanarea eutanasierii cainilor nu este benefica pentru acestia si ca, de fapt, maidanezii asteptau de mult timp, dand din coada, „proiectul” lui Atanasoaie.

Oare in cazul domniei sale si a clicii din care face parte nu se poate aplica aceeasi sintagma?

Cainii maidanezi din Bucuresti, eutanasiati dupa sapte zile de tinut in adaposturi – proiect de lege al Prefectului

Maidanezii din adaposturile speciale ale Municipalitatii Bucuresti vor fi eutanasiati daca nu sint adoptati in termen de sapte zile, conform unui proiect de lege prezentat marti de prefectul Mihai Cristian Atanasoaie si inaintat saptamina trecuta Comisiei pentru Administratie Publica din Camera Deputatilor. Cainii bolnavi si agresivi vor fi eutanasiati imediat dupa ce ajung in adaposturile speciale, evaluarea urmind sa fie facuta de medicii veterinari de la adapost. In acest moment, ONG-urile sustin ca pe strazile din Bucuresti sint 40.000 de ciini maidanezi, in timp de Primaria sustine ca sint circa 100.000 de maidanezi.

Conform aceluiasi proiect de lege, ciinii cu stapin trebuie declarati si inscrisi intr-o baza de date, la fel ca si ciinii adoptati. Proiectul inaspreste conditiile in care maidanezii pot fi adoptati. Daca o persoana vrea sa adopte mai mult de doi caini, trebuie sa faca dovada ca are un adapost si ca are venituri pentru a-i putea intretine, dar si acordul asociatiei de locatari. Daca o persoana adopta un ciine si apoi il lasa din nou pe strada, sanctiunile sint intre 2.000 si 5.000 de lei.

Conform datelor statistice de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, in 2009 au fost muscati si au beneficiat de servicii medicale 11.436 de bucuresteni, dintre care 7.571 au fost muscati de ciini fara stapin. In primul trimestru al 2010 au fost muscati 2813 bucuresteni, din care 2.175 de ciini fara stapin. Costurile serviciilor medicale in 2009 au fost de circa 400.000 euro.

Din datele Administratiei pentru Supravegherea Ciinilor fara Stapin, costurile pentru ingrijirea lunara a unui caine intr-un adapost special sint de 300 lei. Prefectul Capitalei spune ca pastrarea ciinilor in adaposturi si serviciile medicale sint foarte costisitoare. La nivelul Capitalei, eutanasierea a 40.000 de ciini ar costa circa 100.000 de euro, sustine Mihai Cristian Atanasoaie.

“Nu exista nici o tara care sa nu permita eutanasierea cainilor. Aminarea acestei probleme nu este benefica nici pentru oameni, nici pentru caini”, a mai spus Atanasoaie.

Sursa: Hotnews

9 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 22 octombrie, 2018 | 0 comentarii | 371 vizualizari | 1 vot

  Tocmai am citit o nota a Jurnalistului de serviciu, suparat ca la o dezbatere despre Mediu la ProRomania n-a putut bea nici macar un pahar cu apa…. Pai, normal, la cat de multi sunt in firul de asteptare pentru devalizarea tarii asteia, nu-si pot permite sa aiba cheltuieli nedeductibile nici macar cu apa chioara, dar […]

  Autor: Aciduzzul | 29 mai, 2013 | 0 comentarii | 309 vizualizari | 4 voturi

  Autor: Aciduzzul | 25 mai, 2013 | 2 comentarii | 342 vizualizari | 1 vot

  Acum ceva timp mă plimbam pe străzile Londrei şi îmi aduc aminte de un aspect, care m-a frapat. Deşi eram într-o capitală europeană, aveam senzaţia că am ajuns din greşeală în Asia. Eram singurul alb într-o mare de indieni. Trecând spre strada următoare am dat numai peste negrii şi musulmani. Toate acestea în apropierea Hyde […]

  Autor: Aciduzzul | 10 mai, 2013 | 3 comentarii | 451 vizualizari | 4 voturi

  Adjunctul ministrului de externe sirian Faisal Mekdad a declarat duminica, ca atacurile israeliene asupra unor obiective de pe teritoriul sirian sunt o declaratie de razboi la adresa tarii sale. In acelasi ton cu declaratile adjunctului ministrului de externe sirian, presa iraniana si cea ruseasca anuntau posibile atacuri asupra Israelului venite din partea Hezbollah si nu […]

  Autor: Aciduzzul | 17 octombrie, 2012 | 0 comentarii | 164 vizualizari | 1 vot

  Susanne Posel The UN warns that global food stores like grains are depleting at an expediential rate and when combined with failing harvests, there will be a food crisis in 2013. The UN Food and Agriculture Organization (FAO) explain that “we’ve not been producing as much as we are consuming. That is why stocks are […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics