Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialul zilei
Necenzurat: Veti plati!
Aciduzzul | 25 noiembrie, 2011 | 1 comentarii | 333 vizualizari |
(1 voturi )

Teodor Dungaciu
Trebuie sa intelegeti, o data pentru totdeauna, ca Istoria nu iarta. Asadar, veti plati toti, pana la ultimul, cu varf si indesat. Voi toti, cei din actuala infama coalitie, care a aruncat Romania in prapastie. Voi, autorii celui mai nesabuit act din intreaga Istorie a romanilor: tradarea pe fata a tarii. Tot ceea ce s-a cladit cu jertfa si diplomatie in decursul a doua milenii – adica Statul Roman Suveran National si Independent, Unitar si Indivizibil – este astazi distrus de o sleahta bezmetica de trogloditi vanzatori de Neam si tara. Voi toti, cei din arcul guvernamental, ati pus la cale si, in parte, ati si infaptuit distrugerea Romaniei. Vei plati, Traian Basescu, fara nici o indoiala! Sa nu-ti inchipui ca vei scapa de judecata implacabila a Istoriei. Ai venit la Putere pe un val de speranta nationala, spre a te defini, mai apoi, drept un detonator primejdios al Statului constitutional.

Ca sa te cocoti confortabil pe tronul de dictator, ai adus la guvernare fascista grupare udemerista. Stiai exact ce reprezinta aceasta formatiune iredentista, sovina, antinationala („solutie imorala”, DA?). Si, totusi, nu ti-a tremurat o clipa mana duplicitara cand ai semnat pactul cu diavolul. Ai aruncat irational Natiunea Romana in ghearele acestei cohorte revizioniste, prin sustinerea la fel de necugetata a unei adunaturi de derbedei si mistificatori politici din partidul personal PDL si din pramatiile traseise din UNPR. Act samavolnic si ignobil, pe care Istoria il va taxa ca atare, trebuie sa stii!

A cauta o logica nationala si rationala in aceasta actiune stupefianta de zdrobire a romanismului este inutil. Acum stai si ranjesti cinic cand vezi cum romanii sunt loviti in ceea ce au mai sfant: Patria lor; cum haita minoritara maghiara ii batjocoreste cu orice prilej, ii dispretuieste si ii acuza – tocmai pe ei! – de discriminare etnica. Ai acceptat iresponsabil ca udemeristii sa faca legea in Romania. Dar cine ti-a oferit aceasta indreptatire? Aceasta-i intrebarea. Cine ti-a spus ca ai dreptul sa le oficializezi limba? De ce le-ai dat pe mana Istoria sfanta si geografia mirabila ale Romaniei, spre a fi falsificate si pangarite? Pentru ce ai segregat invatamantul national pe criterii etnice? De ce, umar la umar cu ei, pui la cale modificarea absurda a Constitutiei, prin abolirea – intre altele – a Articolului 1, care consfinteste Romania drept Stat National? Caci proiectul de schimbare a Constitutiei e in conformitate cu pretentiile udemeriste: descompunerea tarii in regiuni, deci si a Transilvaniei. Dar cum? Cica, pe etape: mai intai, cateva judete (ungurii cu ale lor!), iar apoi constituirea de halci mai mari, una chemandu-se chiar Transilvania, ce va fi facuta plocon Ungariei.

Vei plati pentru toate acestea, Traian Basescu! Nu singur, fireste, ci impreuna cu cea mai incompetenta si mafiota guvernare postdecembrista. Sa n-ai nici o iluzie ca nu va sosi vremea cand lucrurile se vor aseza in albia lor fireasca. Si atunci, in aceeasi firida a nevolnicilor Istoriei, in aceeasi bolgie a nemernicilor tradatori de tara, veti intra toti, in vrac, condamnati de implacabilul tribunal al timpului. Toti: Boc si tata mahalagiilor cotrocenisti (ministereasa Dezvoltarii Regionale, care are in subordine „judetul Timsoara”), hotoaica Roberta Anastase si cinicul ranjitor Mircea Toader, broscoiul Oltean si Blaga, zdreanta Tabara (parca mai ieri era presedinte al unui partid „al Unitatii Nationale”!), Berceanu si Stolojan, Sulfina Barbu si Cristian Radulescu, Stoica si Boureanu, Flutur si sotii Turcan, Funeriu si Boagiu, Cezar si Cristian Preda, Lazaroiu si Canacheu, Oprea si Berea, Gheorghe Tinel si Visan, Oajdea si Popoviciu, Baconschi si Cristian Diaconescu, Nicolicea si Marian Sarbu, Ialomitianu si Blejnar, Frunzaverde si Macovei, Voinescu si Buda, Ariton si Cinteza, Branza si Poteras, Negoita si Paleologu, Duta si Avramescu, Fota si Kövesi, Morar si Ungurenii ejusdem farinae. Un fariseu printre ei este si fostul Sef al Statului Major General general Badalan Eugen. Toti – membri si sustinatori ai celui mai josnic, incompetent si dezonorant guvern de violatori ai intereselor Poporului Roman.

Vei plati, Traian Basescu! Vei plati pentru genocidul social, cultural si economic, pentru dezastrul din sanatate si invatamant, din sistemul de pensii si salarii, programat si executat impreuna cu oastea udemerista! O clica instalata cu propria-ti mana la varfurile de decizie vitale ale Puterii: literatul ratat Marko – vicepremier; veterinarul Kelemen – la Cultura; juristul mengelian Cseke – la Sanatate; Andreea Vass – mana dreapta a lui Boc la Guvern etc., etc. I-ai protapit pe udemeristi in functii de insemnatate nationala, de la secretari de Stat si sefi de Agentii pana la prefecti si inalti demnitari, pentru a se capatui, dar si pentru a submina din interior aceste institutii. Impardonabila decizie! Mai mult, ai caftanit unguri la sefia unor judete unde n-a calcat picior de stranepot al lui Attila. Dar, mai cu seama, i-ai plasat in Transilvania, pe care ai lasat-o la cheremul lor. N-ai suflat o vorba despre prigoana romanilor din HarCov. Le-ai dat voie udemeristilor sa-si faca o lege a lor, poreclita a minoritatilor, care consfinteste, in esenta, crearea unui stat maghiar in Romania. Pe care, mintenas, sa-l alipeasca la Ungaria, cu prima ocazie prielnica. Prilej, in genere, creat tot de Cotroceni. Un stat in stat, cu guvern, parlament, armata, drapel, procuratura, securitate, justitie si alte institutii proprii. I-ai cultivat intr-atat, incat le-ai dat liber sa umble cu foarfeca, dupa bunul lor plac, pe harta tarii, dar numai in interesul lor propriu si, fireste, al Ungariei.

Toate acestea – dar si cate altele! – le-ai conceput fara a cere acordul Poporului Roman. In numele caruia zici ca domnesti. De ce nu te mai consulti acum cu acesta? De ce nu mai faci bai de multime? Ti-e frica de reactia romanilor? Pai, nu strigai cat te tineau bojocii ca nu iesi niciodata din vorba acestui popor? Sau nu-l mai recunosti? Nu mai e bun pentru un dictator ca tine? Nu te mai suporta? Atunci, de ce nu-l abandonezi? Stii de ce: nu vrei. Puterea te-a acaparat definitiv. Clocesti – ascuns la Cotroceni, ori la Vila Lac 2 sau in Covasna – impreuna cu udemeristii legi antiromanesti, pe care le transmiti trompetei Boc si trombonistei Udrea. Ei sunt, asadar, poporul. Ei si stransura de cioloveci mancurti si ketmani din juru-ti. Ai impins cardasia cu minoritarii maghiari pana la subminarea statalitatii.

Sa nu te mai prefaci ca nu stiai de actiunea cu reprezentanta „Tinutului Secuiesc” de la Bruxelles, incuibata si infaptuita de cei mai indarjiti adversari ai Tratatului de la Trianon: revizionistii udemeristi si europarlamentarii lor (Laszlo Tökes, Sogor Csaba si Gyula Winkler), ocrotiti sub pulpana prezidentiala. De ce n-ai condamnat ferm acest act profund iredentist? Fiindca esti, ca si ei, tradator. N-ai scos un scancet macar cand martirul national Avram Iancu a fost spanzurat simbolic in inima Transilvaniei, sub forma blasfemiatoare a unei marionete.

Ca in nici o tara suverana din lume, lasi capii oficiali de la Budapesta sa se plimbe in voie prin Ardeal, ca voda prin loboda, facand propaganda antiromaneasca si pledand pentru autonomia inventatului „Tinut Secuiesc”, care este o diviziune administrativã neconstitutionala, in care traiesc doar 260 de secui, inregistrati ca atare la ultimul Recensamant. Bagi capul in nisip ca strutul, fiindca ai facut intelegere cu Viktor Orban, liderul celui mai sovin, iredentist si antieuropean partid de la Budapesta si cu care ai ticluit alegerea ta ca presedinte al Romaniei si a antiromanului Tökes Laszlo (decorat cu Steaua Romaniei chiar de tine!) ca vicepresedinte al Parlamentului European. Din care post trage din toate pozitiile in tara noastra, terfelind-o si acuzand-o de toate faradelegile.

De cate ori ai fost in HarCov, ai stat la taclale numai cu maghiarii sovini, pentru a le satisface toate desantatele pofte de autonomie. O clipa n-ai plecat urechea la doleantele romanilor din acele judete. Si cunosti foarte bine ca ei, acolo, atatia cati n-au fost alungati, isi duc existenta ca intr-o tara straina, sub ocupatie. Toate acestea le stii, Traian Basescu! De aceea ai si permis, dirijat si realizat distrugerea sistemului educational national. L-ai segregat pe criterii etnice. In loc de reunificarea procesului de predare, ai initiat si patronat continuarea separarii acestuia. Daca ai fi coborat in strada, in localitatile din Covasna si Harghita, ai fi bagat de seama ca limba romana abia daca se mai vorbeste. Si asta tot din cauza fratiei cu iredentistii udemeristi, prin care ai subminat si capacitatea de aparare a tarii.

Ai acceptat, intr-o veselie aiuritoare, cererile unguresti de a desfiinta si a disloca unitatile militare din cele doua judete amintite. Asa dupa cum tolerezi in continuare statuia de la Arad a celor 13 generali unguri, care au comis grave crime si atrocitati impotriva romanilor. Si apropo de asta: de ce nu sufli o vorba despre ceea ce au facut udemeristii, avand sustinerea ministrului Culturii, Kelemen, la restaurarea statuii lui Matei Corvin de la Cluj-Napoca? Dar despre faptul ca au smuls de pe soclu placuta cu textul lui Iorga, care era o minima reparatie a grosolanului fals istoric executat de unguri (steagul Moldovei pus la picioarele lui Matei Corvin, cand se stie ca acesta a fost batut mar si pus pe fuga de Stefan cel Mare)? De ce defileaza tantos unguri din toata lumea prin Romania, la Sumuleu-Ciuc si Ghimes-Faget-Bacau, cu steagurile Ungariei Mari si ale Tinutului Secuiesc? Cumva sa vada granitele fostului Imperiu Austro-Ungar? A cui e tara asta, Traian Basescu? Statul Roman nu mai are nici o autoritate? De ce nu iei nici o pozitie? In care tara din lume se mai intampla asa ceva? Ar permite asta, de exemplu, Slovacia si Serbia? Nu-ti dai seama, prin aceastã toleranta de nedescris, ca jignesti, in demnitatea lui nationala, intregul Popor Roman?

Vei plati si pentru asta, Traian Basescu! Te prefaci a nu observa ca, zilnic, fascistii unguri provoaca, instiga, se zvarcolesc, improasca, scuipa pe tara, si-au creat organizatii paramilitare, sapa adanc la temelia Statului Roman. Au invadat tara cu simboluri revansarde, horthyste, organizeaza manifestari antinationale, incita la ura interetnica, defaimeaza tot ceea ce este romanesc. Ai facut prietesug antistatal cu un lider de la Budapesta, al carui tel ultim este revendicarea Transilvaniei si alipirea ei la Ungaria. Stii foarte precis ca unul dintre pasii importanti pentru realizarea acestui scop este acordarea cetateniei de maghiar al statului revizionist maghiar tuturor liderilor UDMR din conducerea Consiliilor Judetene Covasna, Harghita si Mures, precum si primarilor UDMR-PCM din localitatile din zona. Si taci, taci, taci. Stai ascuns in papusoi, fiindca, fara unguri, fara Boc si altii, n-ai mai fi la Putere. Ai incurajat terorismul politic practicat de udemeristi, obraznicia si dispretul lor fascist. Te-ai facut luntre si punte, sustinut de toata clica personala din Parlament si Guvern, de a nu pune la zid extremismul unguresc. Nici macar atunci cand, prin declaratiile iredentiste ale presedintelui Parlamentului ungar, venit intempestiv la Tg. Mures, a vorbit despre – auzi! – legitimitatea autonomiei teritoriale pe baza etnica a „Tinutului Secuiesc”. Ai facut pe dracul in zece ca nu care cumva Parlamentul roman sa dea, acolo, o mica-micuta declaratie de condamnare a acestei interventii in treburile interne ale Romaniei. Ai dovedit – a cata oara? – ca esti un tradator, un capitulard, un presedinte anticonstitutional. De aceea, nu mai mira pe nimeni ca nu te-a deranjat in nici un chip infiintarea Consiliului Administrativ „Tinutul Secuiesc”. Desigur, nu-ti creeaza insomnii nici inscriptiile cu „Tinutul Secuiesc nu e Romania”. Ce ar trebui sa se mai intample ca sa te trezesti si sa observi ca tara e in primejdie? Cand unitatea nationala este destramata fir cu fir, pas cu pas, de catre aliatii unguri de la guvernare, tacerea prezidentiala e de rau augur: inseamna inconstienta sau tradare. Esti la curent, fireste, ca noua stema a judetului Covasna este cea a fostului Haromszek (Trei Scaune) din perioada Imperiului Austro-Ungar. Asa cum stii ca toata Transilvania, dar si restul Romaniei sunt intesate nu doar cu organizatii antiromanesti, ci si cu brosuri propagandistice, studii, carti, filme, spectacole teatrale, concerte, emisiuni TV, presa, statui ale extremistilor unguri, editii ale cartilor criminalului de razboi, antiromanul condamnat la moarte in contumacie Wass Albert. Toate acestea iti sunt binecunoscute, Traian Basescu! Dar le tolerezi cu o iresponsabilitate strigatoare la cer. Nici o clipa n-ai luat pozitie ferma impotriva acestor actiuni antistatale. N-ai avut nici o reactie din functia de presedinte al Romaniei.

Intrebarea e: de ce? Pentru ce taci? Astfel ca vei plati, Traian Basescu! Toti veti plati! Intreaga liota de care te-ai inconjurat va plati! Nici o scapare nu va exista din perspectiva preabunei si dreptei Istorii. Toti veti fi pusi la stalpul infamiei. Cati romani vor mai ramane dupa ce ati pustiit si nimicit aceasta tara va vor blestema. O palma de pamant daca va mai exista din Romania de azi nu va fi dispusa sa va primeasca osemintele sau cenusa. Constiinta voastra patata, tradatoare, exclude comuniunea cu duhul romanesc. Fiindca n-aveti nimic romanesc in voi, nimic sfant! Apararea identitatii nationale era datoria voastra esentiala, ca administratori ai Statului Roman. Dar Guvernul Basescu-Boc-Udrea a capitulat in fata iredentismului unguresc. Acesta a invins Romania, prin cozile de topor de la Cotroceni, Palatul Victoria si Palatul Parlamentului. Romania e o tara esuata, pentru ca a incaput pe mana unor impostori politici. A unor tradatori incorigibili. Veti plati, asadar, cu totii! Daca va fi sa piara vreodata semintia romaneascã, atunci ultimul patriot roman chemat la Domnul va fi cel de pe urma care va scuipa cu naduf pe toxica voastra amintire de vanzatori de Neam. Si vom fi, astfel, razbunati, macar in eternitate!

Sursa: www.ne-cenzurat.ro

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 28 iunie, 2020 | 0 comentarii | 132 vizualizari | 2 voturi

  De aproape trei luni, artistii romani n-au mai vazut scena sau mai simplu spus au ajuns muritori de foame! Daca in continuare nu se vor putea organiza spectacole cu un numar rezonabil de spectatori, astfel incat sa fie cat de cat profitabile, industria de entertainment din Romania pur si simplu va muri, sustine Misu Cernea, […]

  Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 0 comentarii | 178 vizualizari | 2 voturi

  Numarul deceselor cauzate de noul coronavirus din China a ajuns la 25, iar numarul persoanelor infectate se ridica la 616, au informat autoritatile sanitare din aceasta tara, citate de Sky News, potrivit Mediafax. umarul deceselor cauzate de virusul misterios din China a crescut dramatic: risc major de epidemie globala China a confirmat marti sase decese […]

  Autor: Aciduzzul | 22 octombrie, 2018 | 0 comentarii | 371 vizualizari | 1 vot

  Tocmai am citit o nota a Jurnalistului de serviciu, suparat ca la o dezbatere despre Mediu la ProRomania n-a putut bea nici macar un pahar cu apa…. Pai, normal, la cat de multi sunt in firul de asteptare pentru devalizarea tarii asteia, nu-si pot permite sa aiba cheltuieli nedeductibile nici macar cu apa chioara, dar […]

  Autor: Aciduzzul | 7 august, 2012 | 0 comentarii | 375 vizualizari | 4 voturi

  Ca de multe ori in ultimele saptamani “guvernul” Ponta ne-a facut o noua surpriza. Practic, in doar 24 de ore si-a schimbat radical pozitia si a facut un prim pas inapoi. Blocul monolit kominternist a inceput sa aiba primele fisuri. Inca de ieri i-a revenit roseata in obraji si zambetul pe fata lui Traian Basescu. […]

  Autor: Aciduzzul | 3 august, 2012 | 2 comentarii | 461 vizualizari | 5 voturi

  Teroristii nu sunt doar aceia care pun la cale un puci cu arma in mana. O gasca ilegitima care orchestreaza debarcarea unui presedinte legitim invocand motive care mai de care mai puerile/imbecile si care pune pe butuci economia nationala si afecteaza grav veniturile romanilor in decurs de doar cateva saptamani, poate fi incadrata la fel […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2023 © BadPolitics