Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Pagina de Media: Pontaj ca la uzina la “fabrica de continut” Adevarul Holding
Aciduzzul | 30 august, 2011 | 0 comentarii | 309 vizualizari |
(1 voturi )

Reguli noi la Adevarul Holding de la 1 septembrie. “Fabrica de continut”, dupa cum o denumește cu fiecare ocazie proprietarul Dinu Patriciu, imprumuta din practicile de “uzina”. De joi, toti angajatii trebuie sa ponteze cu legitimatia dimineata la venire și seara la plecare din “fabrica de continut“. Daca nu, se lasa cu “masuri administrative”. Daca pierd cardul, li se retin din salariu opt euro pentru noul card de pontaj. Un mesaj intern detaliaza procedura, inclusiv ce se intampla cand se intra in grup. Cu o precizare ușor ironica: noua procedura e “una extrem de putin solicitanta”. Asta, desi, salariatii nu prea au mai vazut salariul la fata de ceva vreme. Mesajul intern, in continuare:

Dragi colegi,

Statutul de angajat Adevarul Holding va implica de joi, 1 septembrie, o noua indatorire. Una extrem de putin solicitanta!

Astfel, din prima zi de toamna a acestui an fiecare dintre noi va trebui sa-si vizeze zilnic legitimatia de acces. Acest lucru va presupune ca atat dimineata, la sosirea la serviciu, cat si seara, la plecare, legitimatia de acces va fi trecuta obligatoriu prin sistemul electronic de citire a accesului instalat la receptia centrala a sediului din capitala. Se recomanda ca vizarea legitimatiei, atat la venire, cat si la plecare, sa se faca de fiecare posesor in parte, chiar daca obisnuiti sa veniti sau sa plecati in grup.

In cazul in care va veti uita intr-o zi legitimatia de acces, veti solicita una provizorie colegilor de la receptie. Repetarea constanta a acestui lucru va va atrage insa masuri administrative.

Daca ati constatat ca v-ati pierdut legitimatia de acces, atunci sunteti rugati sa va adresati in cel mai scurt timp Departamentului de Resurse Umane care va va elibera un nou card, contravaloarea acestuia de opt euro urmand a va fi retinuta din salariu.

Vizarea legitimatiei de acces va permite normarea orelor de serviciu, cat si verificarea formularelor administrative lunare privind perioadele de concediu sau de concediu medical pentru fiecare angajat in parte.

De asemenea, tot de joi, 1 septembrie, va fi strict interzis ca in baza legitimatiei personale de acces in compania Adevarul Holding sa patrunda persoane straine, fara cunostinta serviciului de securitate, aflat la receptie in permanenta.

Accesul vizitatorilor in incinta Adevarul Holding se va face strict doar dupa legitimarea si inregistrarea acestora la receptia noastra. Ramane valabila si regula conform careia un angajat Adevarul Holding care are un invitat va trebui sa-l insoteasca in permanenta, de la momentul preluarii acestuia de la receptie si pana in clipa in care vizita acestuia se incheie in acelasi loc, la receptie, de unde cel in cauza isi va ridica documentele personale de identificare.

Oricine va permite accesul unei persoane straine in incinta Adevarul Holding, inclusiv a unui fost coleg venit in vizita, fara a respecta regulile de mai sus, este pasibil de a suporta masuri administrative.

Aplicarea deciziilor precizate mai sus sunt de natura sa ne asigure fiecaruia dintre noi un regim de securitate si de management profesional, pe durata in care ne aflam la serviciu, lucru care se aplica constant in orice companie moderna, fie ea din Romania sau din strainatate. Asadar, nu va grabiti sa trageti concluzii gresite!

Acest sistem va fi generalizat in scurt timp la nivelul intregii companii. Pentru orice informatii suplimentare colegele de la Departamentul Resurse Umane sau cei de la Receptie va vor sta la dispozitie!

Sursa: Pagina de Media

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics