Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Liste
Parlamentul Romaniei, o afacere in famiglie. Nu mai putin de 17 cazuri de soti, frati, fii, nasi si fini isi dau intalnire in noul Legislativ
Aciduzzul | 13 decembrie, 2012 | 0 comentarii | 415 vizualizari |
(3 voturi )

Nepotismul pare sa fi cuprins tot mai puternic Parlamentul Romaniei. Demnitari sau alesi cu capital politic si-au promovat drept candidati, pe liste sigure, rudele apropiate, conform Aliantei pentru o Romanie Curata. Majoritatea sunt de la USL, care tocmai a castigat alegerile, dar exista si un ales intr-o situatie asemanatoare de la PDL.

TATA SI FIU, COLEGI IN PARLAMENT

Adrian Mocanu- deputat USL (PSD) de Buzau. Este fiul lui Victor Mocanu, senator USL (PSD) de Buzau.

Manuela Mitrea – deputat USL (PSD) de Constanta. Este sotia liderului Miron Mitrea, fost secretar general al PSD, deputat USL-PSD de Vrancea.

Elena Ramona Uioreanu – deputat USL (PNL) de Cluj. Este sotia lui Horea Uioreanu, presedinte al Consiliului Judetean Cluj, fost deputat de Cluj intre 2004 – 2012.

Vlad Cosma – deputat USL (PNL) de Prahova. Este fiul lui Mircea Cosma, vicepresedintele PSD Prahova si presedinte al Consiliului Judetean Prahova.

Alexandru Stanescu – deputat USL (PSD) de Olt. Este fiul lui Constantin Stanescu, primarul PSD al comunei Visina, situata in Colegiul deputati 7 unde a candidat fiul sau. Fratele lui este Paul Stanescu, reales in iunie 2012 in functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Titus Mircea Dobre – deputat USL (PSD) de Constanta. Este fiul consilierului local PSD Mircea Dobre, prosper om de afaceri constantean.

Florentina Anusca – deputat USL (PNL) de Botosani. Este sotia liderului PNL Botosani Florin Turcanu, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Doina Anca Tudor – senator USL (PSD) de Buzau. Este sotia lui Daniel George Tudor, noul sef al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Gabriela Vranceanu Firea – senator USL (PSD) de Ilfov. Este sotia lui Florentin Pandele, primar al orasului Voluntari, vicepresedinte UNPR. Nasul ei de casatorie este Gheorghe Becali, proaspat ales deputat USL (PNL) de Bucuresti.

GEOANA SI-A URCAT FINUL LA DEPUTATI

Raluca Surdu – deputat USL (PNL) de Calarasi. Este sotia lui Georgian Gabriel Surdu directorul Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), numit in functie de Calin Popescu Tariceanu.

Gabriel Vlasie – deputat USL (PSD) de Bacau. Este finul lui Corneliu Iacobov, condamnat in dosarul
RAFO, iar fostul lider PSD, Dumitru Sechelariu i-a botezat fiica.

Cristian Rizea – deputat USL (PSD) de Braila. Este finul europarlamentarului PSD Alexandru Athanasiu, fost ministru al Muncii si Protectiei Sociale.

Radu Babus – deputat USL (PSD) de Constanta. Este finul presedintelui Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu.

Eugen Nicolicea – deputat USL (UNPR) de Buzau. Este finul lui Miron Mitrea, candidat USL (PSD) la Vrancea.

Lucian Militaru – deputat ARD (PDL) de Teleorman. Este varul lui Adriean Videanu, fost ministru PDL al Economiei.

Mircea Geoana – senator USL (PSD) de Dolj. Este nasul lui Florentin Gust, proaspat ales deputat USL (PSD), tot de Dolj.

Dan Radu Rusanu – deputat USL (PSD) de Hunedoara. Este nasul lui Daniel
Chitoiu, deputat USL (PNL) de Giurgiu.

Sursa: Adevarul

Foto: Lya

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 444 vizualizari | 4 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 3320 vizualizari | 8 voturi

Oficial, George Soros s-a implicat în România, în ultimele zile ale anului 1989, imediat după căderea regimului Ceaușescu. Unii spun însă, că activitatea magnatului american de origine maghiaro-evreiască, a început cu mult înainte de căderea regimului Ceaușescu. Chiar dacă nu a recunoscut niciodată implicarea sa în România de dinainte de 1989, Soros a admis că […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 1671 vizualizari | 4 voturi

Victor Roncea Am mai scris despre uriaşele sume de bani vehiculate de agenţi sub steag străin care pretind că lucrează “non-profit” în regim de “voluntariat”, pentru te miri ce: de la salvat balenele din Marea Neagră (chiar şi cele care SAR pe la TV) la salvat interesele noului KGB, bine reprezentate de “Reţeaua Deschisă” a […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 846 vizualizari | 3 voturi

Adevărul Holding 1. Adevărul SA Acţionari: SC Adevărul Holding SRL – 14.33%, Premium News SRL – 60%, Tinu Ana Maria – 24.02%, alţi 115 acţionari deţin 1,65%. 2. Adevărul Holding SRL Acţionari: East Europe Media Distribution SRL – 0.07%, Premium News SRL – 99.93%. 3. Adevărul Digital Media SRL Acţionari: SC Tipomedia Prod SRL – […]

Autor: Aciduzzul | 10 noiembrie, 2014 | 0 comentarii | 1427 vizualizari | 7 voturi

Zeci de miliarde de euro părăsesc anual țara, în gaura neagră din Cipru. Principalele 6.000 de firme care deruleaza afaceri ce sustin aproape jumatate din bugetul prognozat al tarii au avut grija sa-si puna profiturile la adapost. Astfel ca, indiferent ca este vorba de multinationale gigantice sau de companiile miliardarilor autohtoni, statul roman ramane cu […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics