Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
iunie 22, 2021, 10:41 am
Soare
Soare
24°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 73%
Vânt: 0 km/h N
Răsarit: 5:31 am
Apus: 9:04 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
“Poporul” roman are mare nevoie de un mic reset. Unul atomic…
Aciduzzul | 11 martie, 2015 | 4 comentarii | 1085 vizualizari |
(1 voturi )

cocalariMarius Serban
Este dificil sa mai vorbim despre “un popor” roman dupa 25 de ani de neobolsevism salbatic, care s-au adaugat altor 45 de ani de comunism. Distrugerea fizica a elitelor Romaniei in anii de teroare bolsevica de dupa cel de-al doilea razboi mondial, golirea satelor si oraselor Romaniei de indivizii cu un IQ ridicat si cu un simt moral inalt, pervertirea sistemului de valori traditionale ale poporului roman, emigratia masiva in anii de dupa 1989 a exemplarelor cu o valoare genetica ridicata, ca sa folosim o sintagma incorecta politic, imprumutata din zootehnie, toate acestea au contribuit la starea de anomie, apropiata de coma profunda, in care este cufundat astazi “poporul” roman.

Pe langa factorii de natura intrinseca, care tin de particularitatile genetice si culturale, ontogenetice si filogenetice ale traitorilor pe aceste locuri au contribuit semnificativ la disolutia poporului fortele externe, globaliste, care au “slefuit” in ultimii 25 de ani, circumvolutiunile, si asa modeste, ale celor care au mai ramas sa populeze acesta tara. In special prin intretinerea starii de saracie a unor largi paturi sociale, prin degradarea programatica a invatamantului, a alimentatiei, a sistemului sanitar, prin atacuri sistematice asupra valorilor nationale si credintei crestine.

Figurile sinistre de sorginte bolsevica, care s-au perindat la conducerea tarii au reusit sa infesteze iremediabil viata politica, sociala, economica si culturala a Romaniei.

Si, iata ca, dupa 25 de ani de exercitiu al unor valori profund pervertite constatam ca Romania este populata acum, in mare masura, de niste corcituri sinistre, de niste personaje profund zombificate, cu un IQ nu cu mult mai mare decat numarul de la pantofi si de o amoralitate dezarmanta. Evident, in acest caz, nu mai poate fi vorba despre legaturi intre indivizi, animati de idealuri si credinte comune, specifice popoarelor. Este cel putin ironic sa vorbim despre un popor in cazul unei adunaturi de zombie autisti si confuzi.

Din pacate, in lipsa fortei vitale autentice, exterminate pe santierele sau in puscariile tarii, sau emigrate pe capete pentru a-si regasi speranta, “poporul” roman a ajuns dincolo de limita de la care mai putea exista vreo sansa de revigorare.

In acest moment este dificil sa mai ai oaresce asteptari de la acesti zombie sinistri amorali si la limita retardului, care populeaza aceste locuri, masa de manevra pentru bolsevicii degenerati care au reusit sa se mentina necontenit la putere timp de 25 de ani. Asistam la o adevarata anestezie, o incremenire katatonica moarala si intelectuala. Jaful, coruptia, chiar si crima, au devenit banale, fiind acceptate cu o oarecare detasare senina.

Evident, nicio masura blanda nu mai este in masura sa mai scoata din acesta coma profunda aceasta masa amorfa amorala. Cu atata mai mult cu cat i-au fost confiscate, in timp ce dormea profund, pana si ultimele mijloace de existenta fizica. Capitalul romanesc nu exista, companii romanesti nu prea exista, clasa de mijloc nici atat. Nici pamantul Romaniei nu prea mai este al romanilor.

In aceste conditii, aparent paradoxal, salvarea, oarecum impropriu spus, ar putea sa vina de la Rasarit.

In contextul politic tulbure conex redesenarii sferelor de influenta tocmai la usa Federatiei Ruse, in conditiile deturnarii frauduloase al marelui Licurici de la Apus, “salvarea” romanilor si resetarea poporului roman ar putea veni, culmea, chiar de la rusi.

Numai ca de data asta salvarea va fi ceva mai “totala”, mai atomica, dupa desfasurarea rachetelor nucleare in Crimeea, la doar 400 de kilometri de Romania.

Cu o singura conditie. Sa fie cel putin 50 de focoase. Uniform distribuite pe toata suprafata tarii…

4 Comments

 • Dan
  august 13, 2015

  Totul s-a furat. Romania e la pamant.

    (Quote)

 • iulie 30, 2015

  Poporul roman are nevoie de multe doar ca nu primeste.

    (Quote)

 • iulie 28, 2015

  Nu cred ca mai exista vreo salvare.

    (Quote)

 • Aberant
  iulie 21, 2015

  Nu risipeste nimeni 50 de focoase pe Romania.
  Dar, multumita pupincurismului catre americani, avem acum cateva indreptate catre noi, pe merit.

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 526 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 573 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 272 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 238 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 140 vizualizari | 2 voturi

George Roncea …peste ei, scârbele astea mizerabile și criminale care au ucis în 89 – ca să ajungă la Putere, au ucis în iunie 90 ca să rămână la Putere – și apoi vreme de 25 de ani ne-au batjocorit, umilit, jefuit, călcat în picioare și scuipat în față. A venit momentul să le arătăm […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics