Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
Radiografia „sistemului ticalosit”. Structura sistemului – fond si forme, compozitie – segmente si stratificari (Legiunea Straina)
Aciduzzul | 26 ianuarie, 2011 | 0 comentarii | 224 vizualizari |
(2 voturi )

01) Sistemul perenizat (reasezat ciclic) se indreapta implacabil spre o perioada critica, ce-i poate fi fatala, cu conditia ca o miscare sociala novatoare(antisistem), sa-i administreze lovitura de gratie?!

02) Sistemul actual vazut in prisma formelor ”cameleonice”, este constituit din retele de influenta antagonice, ”metamorfozate/emanate” din cele trei componente majore: nomenclatura, securitatea, informatori, operatiunile de reasezare au fost coordonate (conspiratorii/consiliul de analiza – planificare, au adoptat noi metode de control/influenta/aservire, decentralizand activitatile in ”grupuri specifice” ), organizindu-le ”indirect”, intr-un sistem paralel cu aceiasi resursa umana (”partide”, ”ONG-uri”, ”agentii”, ”institutii”), pentru a controla sistemul/stat.

Regenerarea resursei umane se face cu ”lupii tineri”, in urma unei selectii complexe, institutiile de profil formeaza/recruteaza ”fideli”, estimarea masei ”structurilor-sistemice” se ridica la aprox. 300 000 de persoane, in paliere sociale distincte (99,99% din membrii acestei ”confrerii” nu cunosc arhitectura ”piramidala ” a sistemului, dar fanatismul cu care apara sistemul/stup, indica faptul ca nu doresc in nici un mod sa-si piarda privilegiile, puterea, influenta, etc.

Nota: Cele 100 000 de dosare ale securitatii privind agentii de rang inalt, creatorii/controlorii/indicatorii/ofiterii in ”imersiune”, sunt pastrate cu strasnicie in institutii specializate (poate la BNR), accesul la o mica parte ar permite reconstituirea organigramei retelelor ”primare”, sunt peste 100 de ofiteri acoperiti ai fostei ” securitati”, aflati si astazi in ”imersiune”(generalii nevazuti), cu misiuni trasate pe termen lung (compromiterea/contaminarea, unor organizari antisistem).

Piramida sistemului/puterilor/influentelor, este stratificata in paturi distincte, fapt ce permite mentinerea controlului ”structurii primare” asupra sistemului-stat, creind antagonisme, diviziune, utilizand principiul ”echilibrului precar”, structura este sustinuta/asezata pe patru ”piloni” principali, pe ”masa” populatiei (sclavilor).

02a) Pilonul MAN (structurile armatei asezate in paliere distincte), cel mai stabil pilon, cu o compozitie compacta, asezat pe o structura ”geologica” a masei sigura…

02b) Pilonul MI-MJ (SRI, JUSTITIE, DGPI, SPP, servicii secrete, diplomatie, politie, jandarmerie, DNA, etc ), stabil, paznicii sistemului/tamponul/intermediarii, resursa umana este fidela structurilor.

02c) Pilonul POLITIC (10 000 de marionete), raspund criteriilor de: oportunisti, demagogi, vanitosi, escroci, hoti, etc., o proportie semificativa provenind din informatorii securitatii!

02d) Pilonul CRIMA ORGANIZATA/INTERLOPI (300 de clanuri ierarhizate controlind fiecare aprox 100 de grupuri, per total 30 000 de interlopi), ansamblu ce mentine ”masa” in teroare, instrumentul de control a structurilor grupate in ”pilonii” 02b)MI-MJ, 02c)POLITIC

03) Mass-media constituie un instrument controlat direct de catre ”structura primara”, cu care macina aspiratiile masei, efectele sunt nocive si asupra unor parti ale ”pilonilor”.

04) Care ar fi ”calcaiul lui AHILE”, al sistemului neocomunist?

CITAT: http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?t=1035Centrul de decizie al Securitatii nu este cel vizibil, pe care-l reveleaza organigramele diverselor ei structuri, ci unul ascuns, situat în departamentul cel mai apropiat de Kremlin al conducerii PCR. Comandamentul efectiv al aparatului de teroare si diversiune a apartinut sectiei ideologice a CC al PCR unde se planifica “construirea comunismului” – adica desfiintarea Romaniei -, în care, dupa declaratiile unui membru al acestui organism, nu a patruns pana la mijlocul anilor optezeci niciun etnic roman . În acest cerc secret, format din comisari sovietici cu nume conspirative, direct numiti de Moscova, au fost concepute si elaborate scenariile si strategia de lichidare a natiunii romane, si s-au pus la punct actiunile care trebuiau sa duca la contopirea Romaniei în imperiul marxist universal si a romanilor în magma apatrida a popoarelor care aveau sa-l populeze.

CITAT: http://www.universulromanesc.org/biblio/dezvaluiri-documente.htmlSe detaseaza prin influenta o casta aparte: ofiterii de spionaj – disciplina de elita a culegerii de informatii. Sau „pionii Marelui Joc“ – asa cum le place unora dintre ei sa-si spuna. Daca, în comunism, formau o casta de privilegiati, tot ei au profitat de pe urma tranzitiei, convertindu-se în capitalisti si formand un soi de oligarhie ereditara.

Sunt conectati între ei prin fire invizibile, fac trafic de informatii si respecta instinctiv legea Omertei. Isi masoara patriotismul în milioane de euro, dar pastreaza nostalgia epocii comuniste, cand statul i-a luat de la brazda si le-a imprimat în scoarta cerebrala tehnicile de spionaj sovietice. Acum sunt principalii beneficiari ai integrarii europene, dupa ce decenii întregi au spionat democratiile vestice ale Batranului Continent. Cand sabotau NATO, în Razboiul Rece, nici nu visau ca, dupa niste ani, vor intermedia tehnica speciala americana. Si-au pastrat reflexele profesionale si se misca eficient la adapostul discretiei. Adica „la umbra“ – termenul lor argotic.

Au construit retele de afaceri, bazandu-se pe vechile filiere de spionaj. De aceea, multi dintre întreprinzatorii de azi sunt ofiterii DIE de ieri. Documentarile transfrontaliere releva ca fiecare dintre spionii ceausisti si-a construit businessul folosindu-se de oportunitatile zonei în care au fost trimisi în misiuni, precum si de relatiile betonate atunci. Practic, au utilizat informatiile si sursele în interes personal, privatizandu-le, ascunsi de paravane offshore, societati anonime si interpusi.

CITAT: http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?t=865Nu exista domeniu care sa nu fi fost afectat de ceea ce Bukovski numea „sistemul”, o retea influenta si eficienta a fostilor activisti si securisti, continuata de odraslele lor. Am si obosit sa o spun: cum sa condamnam comunismul, cand el prospera, s-a privatizat si face politica?

CITAT: http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?t=88În 22 decembrie 1989, Departamentul Securitatii Statului (DSS), politia politica a regimului communist din Romania, avea un efectiv total de: 15312 angajati, dintre care 10114 ofiteri, 791 maistri militari, 3179 subofiteri si 1228 personal civil. De asemenea, beneficiase de serviciile a peste 400.000 informatori, dintre care 136.000 au fost extrem de activi in zilele premergatoare evenimentelor din 1989, soldate cu fuga si apoi executarea familiei Ceausescu [1].

In unitatile centrale ale Securitatii lucrau 6602 persoane, in cele teritoriale si la Securitatea Municipiului Bucuresti 6059, in scolile de pregatire si perfectionare a cadrelor 225, iar in unitatile speciale acoperite 2426, dintre care 1892 ofiteri [2].

CITAT: http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?t=967Daca în 1960 existau 29.515 agenti, în 1961 numarul lor a crescut la 56.556, iar în 1963 s-a marit la 78.124 de agenti cu angajament si întalniri de 2 ori pe luna cu ofiterii de securitate. Asa ca, la eliberare, erai predat în supravegherea directa a securitatii care, prin agenti, te supraveghea pas cu pas si în familie.

In multe cazuri securitatea a constatat ca angajamentele luate în închisoare nu mai erau respectate, trecandu-se la santajare sau compromitere. Membrii de partid si ofiterii armatei erau si ei antrenati în aceasta “munca” de supraveghere.

…In mod denaturat baza de lucru a elementelor dusmanoase a fost artificial amplificata, considerandu-se ca toti cetatenii tarii cu antecedente politice sau cei cu legaturi de orice fel în Occident ar prezenta pericol pentru securitatea statului. In acest mod s-a ajuns la un fapt pur si simplu de neimaginat, ca în cartoteca evidentei generale a organelor securitatii statului sa se gaseasca în anul 1965 circa 7.000.000 cetateni, ceea ce reprezinta 1/3 din populatia tarii.

Daca ar fi raportata aceasta cirfra la numarul populatiei adulte, ar rezulta ca peste 50% din cetateni trebuie sa stea în atentia securtatii statului…. Pentru a putea realiza o urmarire informativa de o asemenea amploare, aparatul de securitate a fost împins ani de-a randul la crearea unei retele de informatori exagerat de umflate, prin care au trecut cinci sute de mii de cetateni. Mentionez ca în cifra respectiva nu este inclusa reteaua informativa a organelor de militie, prin care au trecut sute de mii de persoane…”

Sursa: Legiunea Straina

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 571 vizualizari | 3 voturi

Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 490 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 609 vizualizari | 4 voturi

Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 358 vizualizari | 3 voturi

Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1540 vizualizari | 9 voturi

Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics