Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Antimanipulare
Razboiul psihologic impotriva USLA (III). “Teroristii de la USLA” si elicopterele care…”ard in zbor” (Necenzurat)
Aciduzzul | 18 ianuarie, 2011 | 0 comentarii | 888 vizualizari |
(2 voturi )

In dimineata zilei de 23 decembrie 1989, la Unitatea speciala “P” a D.S.S. s-a tinut o sedinta cu intregul eefctiv, la care a participat si gen. Militaru. Unitatea speciala “P” era p unitate de cercetare si microproductie. Inginerul Hristea Teodor a dat ordin ca documentele tehnice cu continut de “Secret” si “Strict secret” sa fie adunate intr-o locatie considerata ca sigura. A luat cuvantul si Nicolae Militaru care, referindu-se la trensferul unitatilor M.I. si D.S.S. la M.Ap.N. a accentuat ca “U.S.L.A. s-a transformat in teroristi”!!!… Cea mai fantastica dezinformare mi s-a parut cea facuta de comandantul Armatei a III-a, gen. Dumitru Rosu care, in dimineata zilei de 23 decembrie, putin dupa ora 6.00, raporta gen. Gusa: “Au venit teroristii. S-au doborat 31 de elicoptere cu teroristi de la U.S.L.A, care veneau la Craiova sa infranga revolutia din Dolj.

Un elicopter a scapat si a aterizat in cartierul Valea Rosie si uslasii fac prapad, ucid oameni. Acestia sunt sprijiniti de seful Biroului Arme si Munitii de la Militie, care locuieste intr-un bloc din cartier. Au fost lansate 32 de rachete, dintre care 31 au atins tintele si s-au pulverizat ca si elicopterele. Elicopterele sunt construite din magneziu si in frecare ard.” (extras din cartea “Decembrie ’89. Scenariul si regia”, de col. (R) Ion Sandu/Dan Lupescu). Deci, U.S.L.A. a ajuns sa atace si cu elicopterele! Nu unul-doua, ci cu 32!! Precizez in cunostinta de cauza: U.S.L.A. nu a avut niciodata in dotare elicoptere, transportoare blindate sau tancuri. Pentru instruirea si pregatirea luptatorilor din SSI, M.I. punea la dispozitia Unitatii doua elicoptere cu ajutorul carora s-au executat nenumarate exercitii. Precizez ca acest general era mai mult politruc decat militar de cariera dar varianta cu uslasii demonstreaza ca era in tema cu dorintele conspiratorilor. Halal commandant a avut Armata a III-a!

Voi mai da un exemplu prin care sa demonstrez actiunea de diversiune si provocare ce s-a facut asupra U.S.L.A. Pe 26 decembrie 1989 la sediul M.Ap.N. a avut loc o sedinta cu cadrele de conducere de la Armata si M.I. Sedinta era condusa de gen Militaru. In timpul luarii de cuvand a col. Ardeleanu, in sala patrunde vijelios Cazimir (Benedict) Ionescu si striga: “Tovarase general Militaru, in timp ce colonelul Ardeleanu raporteaza aici, in fata dumneavoastra, unitatea lui a iesit in strada si trage in populatie.” Aceasta “informatie” o detinea el, Cazimir Ionescu, de la reteaua sa.

Atunci, toti aveau retea de informatii ! Bietul col. Ardeleanu, mai sa faca infarct. Impreuna cu Cazimir Ionescu, se deplaseaza in cabinetul gen. Militaru unde, culmea, gen. Hortopan tocmai vobea cu sediul U.S.L.A. prin telefon. Dupa mine, a fost singura reactie ostaseasca a gen Hortopan, care, punand telefonul in furca, ii serveste o replica dura, dar meritata, lui Cazimir Ioneascu: “Dumneata stii ca eu acum vorbesc cu comanda acesteu unitati si transmit ordine? Cine dracu’ v-a permis voua, civililor, sa intrati in acest minister si sa impuiati capul ofiterilor cu tot felul de prostii?”…

“NOI NU AM CREZUT NICIODATA CA EI SUNT TERORISTI”

In cadrul acestui razboi perfid, un loc aparte l-a avut concretizarea ordinului gen. Militaru ca sediul Unitatii sa fie inconjurat de TAB-urile Armatei si o subunitate de parasutisti. In timp ce efectivele SSI erau solicitate in diferite puncte ale Capitalei pentru capturarea teroristilor, in timp ce o parte a uslasilor isi indeplineau misiunea de paza si aparare a ambasadelor, sediul Unitatii era incercuit si supus unui adevarat asediu. Militaru, Brucan, Gelul Voican Voiculescu s.a. nu aveau deloc incredere in aceasta unitate. Dar cadrele de la M.Ap.N. care comandau efectivele ce stationau in jurul Unitatii s-au dovedit a fi adevarati ofiteri. S-au purtat correct, nu au facut nici un abuz, nu i-au etichetat si nu i-au batjocorit pe urlasi. Au primit un ordin si l-au executat. Dar intregul lor comportament a dovedit intelegerea justa a executarii acestui ordin. Aceasta este adevarata Armata a Tarii! Nu o mana de oameni care, din exces de zel, au batjocorit, au batut, au tratat inuman si au ucis.

Col. Z.G., comandantul parasutistilor, a dovedit calitatile unui adevarat commandant: c inste,probitate, calmitate, competenta, cooperare perfecta cu col. Ardeleanu si comanda U.S.L.A.Prin el, printr-o perfecta intelegere, s-a realizat actul de comanda al Unitatii, iar gen. Militaru era la current, permanent, cu situatia reala din unitate. Pe parcurs, acesti ofiteri au ramas si ei mirati de neincrederea manifestata fatis fata de aceasta unitate, de nenumaratele “informatii” primate pe telefonul scurt. Dar stationarea acestor trupe in jurul sediului Unitatii a avut si alte urmari. Pe care, cel care daduse acest ordin nu le-a prevazut si i-au cam incurcat treburile.

Pe de o parte, populatia din zona, familiarizata cu aceasta unitate, era nelinistita. Deoarece oricand se astepta ca intre cele doua “tabere” sa izbucneasca un conflict, iar ei se aflau la mijoc. Pe multi dintre acesti locatari i-am cunoscut, iar in februarie 1990 am discutat cu o parte din ei. M-a uns la suflet, mi-a crescut “pipota” cand au afirmat. “Domnule ofiter, noi nu am crezut niciodata ci ei ar fi teroristi:” Si aceasta era la sfarsitul lui februarie, anul de gratie 1990, cand stigmatul de “terrorist” era inca actual.

Vizavi de una din intrarile in unitate era situata resedinta ambasadorului statului Israel, obiectiv foarte sensibil, iar pe coltul altei strazi, la circa 50 m, Ambasada Indoneziei si o scoala la care invatau o parte a copiilor diplomatilor acredidati in Eomania. Ce parere si-au format diplomatii celor doua tari cand au vazut ca U.S.L.A este incercutia, tinuta sub asediu? In special ambasadorul Israelului care avea o parere aparte despre uslasi, rezultata din faptul ca de doua ori a prevenit asasinarea ambasadorului israelian, iar o data a prim-ministrului acestei tari. Credeti ca o parere buna despre noua conducere a Tarii si Armatei?

Acest aspect a fost comentat nefavorabil in cercurile diplomatice din Capitala. Mi s-a relatat ca un militar din corpul de paza al Ambasadei americane (puscas marin) s-ar fi exprimat cam asa fata de parasutistii care asediau Unitatea: “Daci cei din interior vor (uslasii – n.a.), nimiceste tot. La ei lichidat numai prin bombardament.”. Aceasta era parerea specialistilor fata de uslasi. Un lucru poate minor dar cu consecinte pentru imaginea Romaniei in exterior.

UNDE SUNT TERORISTII IMPUSCATI DE U.S.L.A?

Mintea mea a refuzat sa inteleaga rationamentul lui Nicolae Militaru si a celor care au dezinformat Natiunea, Armata, vizavi de uslasi. Pe de o parte, inca de la inceput, au cerut sprijinul lor impotriva teroristilor. Pe de alta parte, au desfasurat un adevarat razboi psihologic impotriva lor, in intentia clara de a lichida in totalitate aceasta unitate de elita. Inca din noaptea de 23/24 decembrie 1989, luptatorii de la SSI au fost solicitatti sa actioneze pentru capturarea teroristilor.

Crede cineva ca acestia ar fi actionat impotriva camarazilor lor? Absurd! Atunci s-au constituit echipe mixte formate din uslasi si cadre al M.Ap.N., care s-au inteles si au cooperat foarte bine. Dar ei au actionat si independent pentru anihilarea teroristilor. Astfel, in 23 decembrie, pe baza informatiilor transmise de catre grupa operativa de stat major din cadrul M.Ap.N., un echipaj de lupta, condus de cpt. Enachioaie Vistor, s-a deplasat in Piata Inacului. Acolo, pe soseaua Mihai Bravu, se semnalase ca “teroristii executa foc dintr-un bloc aflat in apropiere, asupra cetatenilor de pe strada.”

Ajunsi la fata locului, luptatorii descopera imediat locul: blocul D3, et. 10, ap. 70. In urma unei actiuni deosebit de prompte, ei au lichidat doua personae imbracate in costume civile, fara documente de identitate asupra lor. A treia persoana, ranita, a reusit sa paraseasca zona. Uslasii si-au facut datoria si s-au retras. Dar inainte, au predate cele doua cadavre Garzilor Patriotice, pentru a fi predate organelor de Politie. Ce s-a intamplat ulterior cu ele a ramas o enigma. Si au mai fost asemenea cazuri.

BARAJ PENTRU PROTECTIA OBIECTIVELOR

Multi locuitori ai Capitalei erau deja familiarizati cu prezenta cotidiana, permanenta, a uslasilor si militarilor in termen din Trupele de Securitate, care asigurau paza si apararea ambasadelor si a resedintelor diplomatilor. In nici o imprejurare, oricare ar fi fost situatia, aceasta misiune nu putea fi abandonata. Iar aceste obiective erau pe anumite strazi: Bulevardele Ana Ipatescu, Kiseleff, Dacia, strazile Polona, Paris, Atena, Plantelor, Toamnei, pentru a enumera doar cateva dintre ele. Acolo erau si uslasii, sprijiniti de militarii in termen purtatori ai petlitelor albastre. S-a batut atata moneda in presa, pe prezenta uslasilor la Continental. Este adevarat, acolo s-a creat un cordon care a inchis zona de protectie a agentiei aeriene israeliene EL-AL si al Ambasadei americane situata in apropiere. Erau obiective deosebit de sensibile si, in cadrul acelor evenimente, trebuiau luate masuri suplimentare de aparare a lor.

Iata ce a declarat studentul Armand Gosu referitor la barajul respectiv: „Barajul de la intrarea pe strada Batistei era format din soldati ce purtau uniforma armatei romane, intercalati cu subofiteri de militie…Pe obrajii lor s-au prelins lacrimi. Castile si scuturile nu au reusit sa le ascunda.” Am uitat sa specific ca uslasii care asigurau paza si apararea obiectivelor erau imbracati cu uniforma de militie. Consider ca este declaratia cea mai relevanta cu privire la starea de spirit a uslasilor si militarilor in termen.

Deci, acesti „teroristi”, pe obrajii carora se prelingeau lacrimi, au format un baraj viu, si-au pus vietile in pericol pentru a apara doua obiective deosebit de sensibile: Agentia EL-AL si Ambasada americana. Aceasta era misiunea lor. Iar daca demonstrantii s-ar fi apropiat de ele si le-ar fi periclitat, uslasii erau nevoiti sa intervina. Cu lacrimi prelungindu-se pe obraji, dar ar fi intervenit. In acest timp, pe postul national, un Brates, un Stark, un Popescu si altii puneau in seama U.S.L.A. tot ce se intampla in Bucuresti, prezentandu-i drept „teroristi”. Acelasi lucru l-au facut unii ziaristi prin cele scrise. Au interpretat eronat, ori dupa bunul plac, prezenta uslasilor pe „anumite strazi”. Din studioul 4, Brates, in auzul intregii natiuni a spus: „Ce mi-e terorist, ce mi-e antiterorist. Tot un drac.” Fara comentarii.

LA LOVILUTIE ACTIONAU…”OFITERI ARABI AGENTI SRI”!!

Francezul de origine romana Radu Portocala scrie in cartea „Autopsia unei lovituri de stat”, la p. 35-36: „Trupele USLA ale Securitatii erau bine reprezentate la Timisoara. Membrii lor erau educati intr-un spirit sinucigas (…) S-ar putea astfel explica un alt mister: daca membrii USLA au facut provocarile cu pretul vietii lor, este foarte posibil ca ale lor sa fie cadavrele furate de Securitate in ziua de 18 din morga orasului, pentru ca apoi sa fie incinerate la Bucuresti.”

Spre deosebire de bunicul sau, N. Portocala, fost general de Interne, autorul cartii „Marile civilizatii – ale traco-getilor”, un adevarat patriot, nepotul sau dezinformeaza. Cadavrele respective erau ale adevaratilor teroristi. Nimeni din Timisoare nu le-a revendicat.
Si spatiul virtual al Internetului a fost umplut de dezinformari. Pe site-ul www.rgnpress.ro am lecturat materialul „Teroristii din 22-23 decembrie 1989”, autor Valentin Man, din 12 iulie 2005, unde am citit cu stupoare, la capitolul „Organizarea unitatilor speciale ale Securitatii si DIA”: „Unitatea Speciala pentru Lupta Antiterorista – USLA, condusa de col. Ardeleanu, alcatuita din 1.600 de ofiteri…”

Mi-am propus ca niciodata sa nu intru in polemica cu nimeni de pe nici un site ori blog, chiar daca ma critica. Insa, afirm: forumistilor li s-a inoculat ideea ca U.S.L.A. era incadrata numai cu ofiteri, 1.600 la numar. In realitate, era incadrata cu ofiteri, subofiteri, maistri militari si angajati civili. In decembrie 1989, efectivul real era in jur de 1.300 de cadre. Nici un militar in termen.

Mai departe: „Acestia au actionat dupa un plan care prevedea ocuparea principalelor obiective strategice: Aeroportul Otopeni, CC al PCR, Televiziunea, Radioul si M.Ap.N., inclusiv cladirile inconjuratoare, unde iti puteau plasa pustile, dispuneau de mijloace de comunicare, transport civile si militare, depozite de munitii si locuri de intalnire, inclusiv tunele sub pamant, in care intrau si ieseau cu mare mobilitate (…) In aceste unitati speciale ale securitatii erau angajati 400 de ofiteri arabi agenti SRI, KGB si CIA, care erau instruiti la Baneasa si in alte centre ale Securitatii. Khaled Daiab Abdalah, seful agenturii O.E.P. in Romania, colonel in Securitatea Romana si avea in subordine ofiteri Romani, agent Palestinian, SRI-KGB, CIA si luptator in revolutia din 1989, a finantat PUNR pentru a deveni deputat in Parlamentul Romaniei, fost membru PUNR.” Am respectat intocmai ortografia.

Si mai scrie: „ION ILIESCU, gen. MILITARU, amiralul CICO DUMITRESCU, gen. Gelu V. VOICULESCU, gen. MIHAI CHITAC si gen VICTOR AT. STANCULESCU si altii, au solicitat sprijoinul unor unitati militare sa apaere Aeroportul OTOPENI, dar sunt atacate de unitati speciale ale securitatii, deja instalate la Aeroportul OTOPENI conduse de col. Dan Gheorghe, ofiter USLA, esef al dispozitivului de aparare al Aeroportului International Otopeni, unde sunt ucisi si raniti sute de militari veniti sa apere Aeroportul Oropeni.”

Dar despre urmatoarele, ce parere aveti: „In Romania, lucrurile au fost simple, ne-au scos in strada impotriva lui Ceausescu si, dupa ce s-a obtinut lovitura de stat, in seara zilei de 22 decembrie 1989, militarii si studenti ai Academiei militare sunt chemati de ION ILIESCU din sediul M.Ap.N. sa apere aeroportul Oropeni si sediul M.Ap.N., dar sunt ucisi de trupele USLA care se aflau in acele obiective, ulterior 120 de membri ai trupelor USLA au cerut azil politic in Suedia…”

Toate cele de mai sus dovedesc ca multi idioti se dau „savanti” pe Internet! De multe ori, aceiasi, pe mai multe site-uri. Cat despre ultima fraza, nu are rost sa ma cobor la acest nivel pentru a o spulbera. Dar cererea de azil politic in Suedia m-a deranjat foarte mult. Acest forumist afirma ca a lucrat in Ministerul de Externe. Are vreo patru materiale de acest gen. Loveste sub centura. Nu merita sa irosesc spatiul tipografic pentru a-l combate. Pe timpul evenimentelor din decembrie 1989, ori dupa, nici un uslas nu a plecat din tara. PUNCT!
Pe parcursul acestui serial nu am nominalizat mai multe persoane. Am trecut doar initialele niumelui. Din modestie, nu au dorit sa le fie specificate numele, Ceea ce am respectat ca pe un juramant.

Sursa: Necenzurat

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Orice poate sa iasa din vaccinarea cu editoarele genetice Pfizer si Moderna. Vaccinatii sunt adevarate bombe cu ceas si nimeni nu poate spune acum cand acestia vor “exploda” si vor deveni un adevarat biohazard. Pentru ca, din pacate, vaccinatii nu se pot dezvaccina. Estimarile celor mai multi specialisti variaza intre 12 si 14 luni. De […]

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 2 comentarii | 445 vizualizari | 4 voturi

Nici nu stiu cum sa formulez cat mai bine: traim intr-o lume de prosti sau traim intr-o lume a prostilor? Poate ca mai bine ar fi sa reformulez si sa scriu ca traim intr-o lume in care prostii sunt majoritatea covarsitoare. Ii vezi la tot pasul: vor sa fie mereu sefi, au gura mare, cred […]

Autor: Aciduzzul | 23 ianuarie, 2020 | 1 comentarii | 182 vizualizari | 3 voturi

Cele mai multe dintre evenimentele majore ale ultimelor decenii au venit ca reactie la un eveniment precedent, de multe ori fals, o provocare menita a pregati opinia publica pentru ceea ce va urma. Comentatorii politici numesc astfel de evenimente inscenate – false flag – un steag fals. Cele mai clare exemple de atacuri inscenate sunt […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 364 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2024 © BadPolitics