Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Rectorul ASE, I. Ghe. Rosca, “i-a smuls” o felatie lui Andrei (Ex-Ex-Syda) Hrebenciuc; Decanul Facultatii de Economie, Marin Dinu, s-a ocupat de partea dorsala. Grija mare unde va dati copii la facultate! Din ciclul: “Starile de agregare ale gunoiului”
Aciduzzul | 21 noiembrie, 2010 | 4 comentarii | 1888 vizualizari |
(8 voturi )

Ruber Guzganus Kominternus
Motto: Fii sefilor vostri vor deveni sefii fiilor vostri ! (gen. Mircea Chelaru). Un eveniment de o importanta epocala a fost eclipsat, din pacate, zilele astea de recentele scandaluri de presa. Andrei Hrebenciuc, fiul guzganului rozaliu, Viorel, un putzoi de 23 de ani, care, prin meritele sale, evident, a ajuns asistent universitar, a mai facut un pas in cariera sa de exceptie – a lansat o carte de referinta pentru economia mondiala care ii face sa roseasca de rusine chiar si pe laureatii premiului Nobel pentru economie. Toata lumea a tremurat de emotie in Aula Magna a Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti la vederea noului guru al economiei mondiale. Atmosfera “high-class” in care s-a desfasurat evenimentul a fost intretinuta cu putin Bolero de Ravel (la misto, evident) pana si-au facut aparitia politicienii, niste neokominternisti din esalonul doi – Valeriu Zgonea, deputatul Georgian Pop si prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu.

Alaturi, bineinteles, de Guzganul Rozaliu, postat mot in primul rand.

Ulterior, adunarea a fost onorata de Intaiul Ecologist Moguloid al tarii, autoreferentialul Dragos Bucurenci. Gasca penala a mai fost completata de studenti, profesori, dar si de iubita lui Andrei Hrebenciuc, Irina Noaptes, care a sosit tocmai de la Paris pentru marele eveniment.

“Sarbatoritul” ne-a incantat apoi cu inteligenta sa sclipitoare, dincolo de lucrurile materiale. Iata o mostra: „In loc să te bati cu Basescu precum tata, mai bine te lupti cu criza globala, nu de alta dar asta mica, criza, nu ar avea atatea servicii la buzunar”, a declarat subtil si strengareste viitorul neocomunist-capitalist de nadejde al tarii.

Titlul operei demonstreaza profunzimea crepusculara si gandirea ezoterica a micului PSD-ist, demn urmas al ilustrului sau tata: „Iluzia – erou şi antierou in crizele economice” – chiar acesta este titlul operei!

Nu vom insista asupra discursurilor ilustrilor invitati pentru ca riscam sa le luam toata savoarea spontaneitatii. Doar le vom prezenta ca atare, mai jos ca sa va faceti o parere:

Iata ce a spus Rectorul ASE, I. Gh. Rosca:

„Nu pot vorbi despre carte. Nu am citit-o. Andrei este un tip foarte curajos. Lupta lui este să arate că este Andrei, nu Viorel. Andrei este preparatorul meu, Viorel a fost colegul meu. El scrie într-un stil care nu ne apartine noua romanilor. (care „noua romanilor”?!-n.r.) Creeaza un nou curent: romanul ştiintific (sic!!?). Cred că Andrei are talent pedagogic. El este iubit de studenti pentru ca si el ii iubeste. Este un talent stiinţific. Este un bun manager. El stie sa invarta hartiile la fel de bine ca taica-su. ???!!! El este un model pentru tineri. Am un băiat, care este masterand la ASE. Modelul lui este Andrei. Iti mulţumesc, Andrei” (sa mori tu, nea Rosca!-n.r.)

Iata si spasmul intelectual al Decanului Facultatii de Economie, Dinu Marin:

„E vorba de ceva aparte aici. Un foarte tanar universitar a publicat o carte, inainte de a-si publica teza de doctorat (ciudat nu?!!), ceea ce din cate ştiu eu nu s-a mai întamplat. Asistam la lansarea unei carti care ne incita. Andrei Hrebenciuc chiar a scris aceasta carte. Şi a publicat-o.”

Pur si simplu secatuit de vlaga intelectuala dupa atetea felatii repetate, autorul a fost laconic. Le-a multumit profesorilor, parintilor (avea si de ce-n.r.) si a incheiat apoteotic si sententios: „Toată viaţa este o iluzie”! (autorul a putut fi gasit si pe undeva pe la Gaudeamus ca orice “scriitor” care se respecta).

Suntem pur si simplu siderati! Nu putem insa sa nu ne intrebam: ce cauta acesti sobolani decerebrati penibili in spatiul universitar, la conducerea unei mari universitati de stat unde invata mii de copii romani?! Cum este posibil sa fi supravietuit aceste specimene pana acum, la mai bine de 20 de ani de la revolutie? Cum este posibil ca acesti comunisti penibili sa fie platiti din bugetul statului? Evident, sunt intrebari retorice. Insa, cu ocazii ca acestea mai ies la lumina firele nevazute care leaga strans acesta clica penibila kominternista care s-a cocotat de mult prea mult timp la conducerea tarii.

Si, inca ceva. Cum naiba de si-a lansat pacaliciul asta spasmul intelectual tiparit tocmai in aula de la ASE? Stiti cumva, a intrat Bamboo in renovare?!!

4 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 557 vizualizari | 2 voturi

  Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

  Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 590 vizualizari | 2 voturi

  Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

  Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 278 vizualizari | 0 voturi

  Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

  Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 245 vizualizari | 4 voturi

  Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics