Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Regimurile a tot ce-i antiromanesc! (Napoca News)
Aciduzzul | 10 februarie, 2011 | 0 comentarii | 262 vizualizari |
(5 voturi )

Gheorghe Funar
Dupa lovitura de stat din decembrie 1989, la conducerea Romaniei au fost instalate Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu sustinute de partidele politice si U.D.M.R. care au ajuns la Putere in toate combinatiile ordonate de catre fortele oculte din strainatate, care le tuteleaza. Dupa marea dezinformare a cetatenilor romani din decembrie 1989, s-au tinut lant manipularile de toate felurile si in toate domeniile impotriva Poporului Roman si a Romaniei. Apare firesc intrebarea: de ce s-a recurs la o multime de manipulari si cu ce scop? Raspunsul s-ar putea sa-i socheze, inca, pe multi romani. Stapanii straini ai Romaniei, de dupa anul 1989, impreuna cu regimurile politice obediente pe care le-au instalat la Bucuresti, au actionat pentru atingerea urmatoarelor obiective:

1.Holocaustul impotriva Poporului Roman, urmas al Poporului Primordial, al geto-dacilor, Adevaratul Popor Ales lasat de Bunul Dumnezeu in Gradina Maicii Domnului, in tara Havila (Valahia) despre care s-a scris in Biblie, in Facerea, Intaia carte a lui Moise;

2.Stergerea Romaniei de pe harta Europei;

3.Jefuirea Avutiei Nationale si transformarea tarii intr-o colonie;

4.Realizarea proiectului „Israel in Romania”.

Din tactica si strategia stapanilor straini si Regimurilor Iliescu, Constantinescu si Basescu pentru atingerea acestor obiective nu au lipsit: dezbinarea romanilor; saracirea si umilirea lor; desfiintarea a peste 5 milioane locuri de munca; alungarea romanilor din Romania; genocidul; manipularea cetatenilor romani. In fruntea partidelor politice care s-au aflat la Putere in ultimii 21 de ani, fie singure, fie in diverse combinatii sau aliante, conventii ori coalitii au ajuns, de regula, lideri racolati si obedienti, bolnavi de putere si avere. Parafrazandu-l pe Dan Puric, am constatat ca cei mai multi dintre liderii partidelor politice care s-au aflat la guvernare impreuna cu U.D.M.R. nu s-au saturat si nu se satura de furat sperand sa devina cei mai bogati din cimitir.

Pentru atingerea obiectivelor impuse de fortele oculte din strainatate, Regimurile Iliescu, Constantinescu si Basescu au actionat la comanda straina impotriva a tot ce-i romanesc. Celor care au organizat, finantat si realizat lovitura de stat din decembrie 1989 din Romania le-a fost mult mai usor sa-i manipuleze pe cetatenii romani pentru atingerea celor patru obiective majore. In timpul Regimurilor Iliescu si Constantinescu, „ceata politica” nu a permis sa fie vazute clar obiectivele anti-romanesti.

In timpul Regimului Basescu-Isarescu-Tariceanu-Boc s-a risipit „ceata politica” si romanii au constatat ca acesta este anti-tot ce-i romanesc: anti-Poporul Roman, pe care l-a supus la un Holocaust; anti-Romania; anti-romani, anti-Interesul National; anti-Natiune; anti-unitatea Poporului Roman; anti-pamantul romanesc din vatra stramoseasca multimilenara; anti-limba romana; anti-drapelul national; anti-bogatiile naturale; anti-cunoasterea trecutului de circa 10.000 de ani al geto-dacilor, stramosii nostrii si ai popoarelor europene; anti-traditiile stramosesti; anti-satul romanesc; anti-trecut; anti-viitor; anti-adevar; anti-Eminescu; anti-demnitate; anti-Parlament; anti-Constitutie; anti-lege; anti-partidele politice patriotice; anti-constiinta nationala; anti-munca; anti-investitii; anti-muncitori; anti-tarani; anti-dascali; anti-medici; anti-cercetatori; anti-militari; anti-preoti; anti-functionari publici; anti-politisti; anti-pensionari; anti-mame; anti-copii; anti-persoane cu handicap; anti-Educatie; anti-Sanatate; anti-Cultura; anti-Biserica Ortodoxa Romana; anti-Justitie; anti-Familie; anti-nivel de trai; anti-speranta de viata; anti-natalitate; anti-ajutoare sociale; anti-dezvoltare economica; anti-alegeri corecte, libere si democrate; anti-sistem bancar romanesc; anti-monopol de stat in domenii strategice; anti-actiunea de aur; anti-Industrie; anti-Agricultura; anti-Transporturi; anti-Comert; anti-Aparare Nationala; anti-Interne; anti-Finante; anti-Mediu; anti-Turism; anti-Tineret si Sport; anti-I.M.M.-uri; anti-scoli; anti-spitale; anti-judete; anti-autostrazi; anti-referendumuri nationale pe teme majore; anti-transparenta in contractele de privatizare a Petrom, Sidex Galati, Alro Slatina, Banca Comerciala Romana (B.C.R.); anti-transparenta in contractele de concesionare si exploatare a bogatiilor naturale, inclusiv pentru cel mai mare si valoros zacamant din lume, cel de la Rosia Montana; anti-contracte colective de munca; anti-subventii; anti-creditarea la dobanzi mici a agentilor economici si a populatiei; anti-accesarea fondurilor europene nerambursabile; anti-alimentatie sanatoasa; anti-schimbarea eternului guvernator al Bancii Nationale, pus acolo de catre Comisia Trilaterala etc.

Este evident ca Regimul Basescu-Isarescu-Boc uraste Poporul Roman si sustine, pe toate planurile , Holocaustul impotriva romanilor ! Vom mentiona cateva dintre actiunile anti-romanesti recente si cele aflate pe agenda de lucru a Regimului Basescu-Isarescu-Boc:

1.Loviturile date Armatei Romane prin degradarea militarilor in rezerva si retragere, precum si prin taierea pensiilor acestora. La cei care au slujit sub dreapel in Armata Romana le-au fost furate gradele militare de catre guvernanti si ei au fost transformati in asistati sociali, cu pensii diminuate cu 20-90%. Dupa ce Curtea de Apel Cluj si Inalta Curte de Casatie si Justitie au blocat aplicarea unei hotarari ilegale a Guvernului Boc V acesta a dat o noua ordonanta de urgenta neconstitutionala prin care se insista pe recalcularea pensiilor militarilor pana la sfarsitul anului 2011. Harababura este totala, militarii sunt batjocoriti de Regimul Basescu-Boc si multi dintre ei au murit cu zile dupa ce au primit taloanele de pensii cu drepturile taiate arbitrar. Actiunile de protest ale militarilor , bine organizate, nu au modificat atitudinea Regimului Basescu-Boc fata de Armata Romana. Ca urmare, zeci de mii de militari pensionari s-au adresat instantelor de judecata.

2.Deposedarea romanilor de teritoriul lor national continua. La comanda straina, Regimurile Iliescu-Constantinescu-Basescu au facut praf si pulbere Agricultura romaneasca: au lichidat fermele agricole din unitatile de stat si cooperatiste; au distrus complexele zootehnice si sistemul national de irigatii; au inchis fabricile de tractoare si masini agricole; au decimat efectivele de animale; au inmormantat statiunile de cercetari agricole si fabricile din industria alimentara; au permis si incurajat vanzarea pamantului stramosesc la straini. In Israel pentru vanzarea pamantului la straini se aplica pedeapsa capitala. La noi Regimul Basescu-Boc si ministrul tradator de la Agricultura grabesc Holocaustul impotriva Poporului Roman prin vanzarea la straini a inca 4 milioane hectare de teren agricol nelucrat. Guvernul Boc V (P.D.L, U.D.M.R. si U.N.P.R.) vrea sa-i oblige pe proprietarii romani de pamant sa plateasca un impozit de 400 lei pe hectar de teren necultivat. Timp de 21 de ani, Regimurile Iliescu-Constantinescu-Basescu au actionat impotriva taranilor si fermierilor romani. Dupa ce i-au adus la sapa de lemn, acum ii constrang sa vanda la straini milioane de hectare de teren agricol. Intre timp, se contureaza o criza alimentara, foametea face ravagii in Romania si preturile alimentelor cresc din nou, cu 5-30%.

3.Guvernul Boc V a primit ordin de la komisarii Fondului Monetar International (F.M.I.) sa privatizeze C.E.C. Bank dupa modelul Bancii Comerciale Romane (B.C.R.).Regimurile Iliescu-Constantinescu-Basescu, la comanda straina, au lichidat aproape in totalitate (circa 95%) sistemul bancar romanesc, mostenit de la Poporul Roman care l-a creat pana in anul 1989. Se stie ca privatizarea B.C.R. a fost un jaf urias. Practic, B.C.R. a fost data la o bancuta din Austria, Erstebank, pentru suma de 3,75 miliarde euro, din care Statul Roman a incasat numai 2,25 miliarde euro. Diferenta de 1,5 miliarde euro au incasat-o frateste o banca americana si una vest-europeana. Prin contractul de privatizare si legea promulgata de presedintele Basescu s-a precizat ca Poporul Roman va plati la Erstebank, in cel mult 10 ani, suma de 3,75 miliarde euro, reprezentand gauri negre care provin din fuziunea B.C.R. cu Bancorex. Deci, B.C.R. s-a dat gratis si contribuabili romani mai platesc inca 1,5 miliarde euro. Tentativa Regimului Basescu-Tariceanu de a privatiza C.E.C.-ul a fost blocata in Parlament, in mandatul 2004-2008, de catre reprezentantii Partidului Romania Mare. Acum, partidele din Opozitie – P.S.D., P.N.L. si P.C. – nu se opun la jefuirea ultimei banci romanesti.

4.Se pregateste privatizarea rapida a Romgaz si majorarea pretului gazelor naturale. Dupa jaful de peste 500 miliarde euro rezultat in urma privatizarii la comanda straina a Petrom , in anul 2011 au poruncit F.M.I. si Banca Mondiala ca Regimul Basescu-Boc sa urgenteze instrainarea zacamintelor de gaze naturale si a averii Romgaz, precum si liberalizarea pretului gazelor naturale, astfel incat Poporul Roman sa fie lipsit si de aceasta bogatie. Partidele din Opozitie – P.S.D., P.N.L. si P.C. – nu au voie sa se opuna la privatizarea Romgaz si respecta pozitia strutului. Intre timp, in Marea Britanie pretul gazelor naturale, identic cu cel actual din Romania nu se majoreaza, desi nivelul de trai al britanicilor este ridicat, iar salariile si pensiile sunt de peste 10 ori mai mari decat in tara noastra.

5.La comanda straina si fara aprobarea Poporului Roman data prin Referendum National, Regimul Basescu-Boc actioneaza pentru privatizarea rapida a hidrocentralelor. In 21 de ani niciun investitor strain nu a construit macar o hidrocentrala in Romania, datorita costurilor foarte mari. Timp de doua decenii, mafia gulerelor albe din domeniul energiei electrice a jefuit populatia si I.M.M.-urile fara ca Parchetul sau D.N.A. sa se autosesizeze. Un lider marcant al P.D.L., prin firmele sale, exporta curent electric si castiga, in locul Bugetului de Stat, peste 500 milioane euro anual. Acum, Guvernul Boc V a pus la cale vanzarea hidrocentralei Portile de Fier si a salbelor de hidrocentrale construite de Poporul Roman. Opozitia din Parlament, formata din PSD, PNL si PC, cu toate ca s-a aliat, tace probabil din lipsa de energie sau a primit comanda “ciocu mic” pe tema privatizarii hidrocentralelor.

6.Intr-o noua incercare de pacalire si batjocorire a Poporului Roman, Guvernul Boc V a comandat la o firma clientelara, specializata in manipulare, un sondaj de opinie la care vor raspunde 15.000 de cetateni. Firma incaseaza 1,2 milioane lei. Cetatenii au de raspuns la aproape 200 de intrebari. Fiecare repondent primeste oficial de la Guvernul Boc V cate 15 lei pentru raspunsurile la intrebari si 100 lei, neoficial, de la reprezentantii PDL pentru semnarea chestionarului completat anticipat cu raspunsurile dorite de guvernanti. Dupa fraudarea fara jena a alegerilor din anii 2008 si 2009, acum cei de la Puterii cumpara pe repondentii selectionati pe spranceana. Organizatorii acestei mascarade, numita sondaj de opinie platit, au stabilit deja rezultatele finale, inainte de a incepe distribuirea voluminoaselor chestionare. Stratagema cu sondajul Guvernului Boc V urmareste ocolirea unui Referendum National, inclusiv pentru zacamantul de la Rosia Montana, de peste 100 milioane euro.

Dupa 21 de ani, Poporul Roman a inteles ca schimbarile facute la comanda straina ale Regimurilor Iliescu, Constantinescu, Iliescu si Basescu, precum si toate combinatiile dintre partidele politice cu U.D.M.R. au reprezentat, in fond, aceiasi Marie, dar cu alta palarie. Toate au dus politici anti-romanesti ! Poporul Roman are dreptul sa afle raspunsul la intrebarea: de ce ? De asemenea, Poporul Roman are dreptul si obligatia sa inlature de la Putere, cat mai repede, Regimul Basescu-Boc si sa arunce la lada de gunoi a istoriei pe cei care au sustinut regimurile anti-tot ce-i romanesc si au facilitat Holocaustul impotriva romanilor.

Sursa: Napoca News

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 432 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 138 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 224 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 129 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 128 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics