Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Economie
SOCANT!!! Cozile de topor deficiente de la FNPAR vor sa ne omoare de cancer incet, treptat, cu sustinere, conducere parinteasca si “lobby” din partea concernelor bio-chimice americane. Deocamdata, au aruncat undita (aka un “comunicat”) ca sa vada cati pesti pun boticul, si, mai ales, cati refuza sa-l puna
Aciduzzul | 12 ianuarie, 2011 | 1 comentarii | 623 vizualizari |
(1 voturi )

Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR) incepe miercuri, 12 ianuarie 2011, demersurile oficiale la forurile Uniunii Europene (UE) pentru aprobarea introducerii in cultura a plantelor modificate genetic. Organizatia patronala va beneficia si de lobby din partea Boardului Producatorilor Americani de Soia, care va incerca sa convinga tarile membre UE de avantajul folosirii biotehnologiilor, potrivit unui comunicat al FNPAR. Acest demers face parte dintr-o campanie concertata de vanare a animalelor bolnave din Uniunea Europeana (a se citi statele cu o conducere profund corupta) care are scopul de implementare a monopolului alimentar al concernelor bio-chimice in tarile vulnerabile ale UE. Aceasta, in conditiile in care UE a lasat la latitudinea fiecrei tari membre daca va cultiva sau nu organism modificate genetic. PE LARG – AICI….

In faza initiala a acestei campanii, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara s-a intalnit cu reprezentantii Monsanto (principalul concern biochimic din SUA), dupa care, la cateva zile distanta, Senatul a respins aproape in unanimitate, cu suportul tuturor partidelor, legea care privea interzicerea organismelor modificate genetic, deschizand practic drumul pentru demersul FNPAR (care pare firesc vazut din aceasta perspective) de a introduce OMG in Romania. Mai mult, senatorii s-au depasit pe ei insisi cand au respins cu aceasta ocazie si legea cu privire la etichetarea ca atare a produselor provenite din plante OMG, ca nu cumva sa stiti ce mancati si sa refuzati sa luati cancer cu amandoua mainile. Deci, senatorii care va reprezinta au decis ca OMG-urile pot fi cultivate in Romania, insa, este strict interzisa etichetarea produselor OMG (ca e mai bine sa nu stiti ce mancati).

Iata mai jos cate ceva despre riscurile legate de OMG (vezi AICI si AICI).

Si cate ceva despre monopulul alimentar. Pentru ca, nu-i asa, cine controleaza mancarea va conduce lumea. Si nici macar nu va mai avea nevoie de bomba atomica (vezi AICI si AICI).

Pentru neofiti, concernul biochimic Monsanto este unul dintre “big five” din domeniu (de fapt astia sunt toti) la nivel mondial care ne aduce numai bunatati in Romania, respectiv samanta facuta in eprubeta de soia, porumb, etc. dar si hormoni de crestere a ugerului la vaci, de scadere a coarnelor la ovine si de cresterea a inca o pereche de urechi la toate rumegatoarele. In virtutea acestei intalniri discrete suntem de-a dreptul tendentiosi daca sustinem ca acest lucru ar fi avut vreo legatura cu respingerea in Senat a legii privind interzicerea organismelor modificate genetic. Si ca “politicienii romani” sunt, de fapt, niste slugoi corupti criminali…

Tot pentru neofiti si pentru naivi trebuie sa precizam ca organismele modificate genetic (OMG) nu sunt destinate eradicarii foametei mondiale, cum, in mod gresit sunteti spalati pe creier. Foametea mondiala este rezultatul impartirii incorecte a resurselor, asadar este apanajul capitalismului feroce promovat tocmai de aceste concerne.

Miza pentru introducerea OMG este una enorma. Monopolul asupra alimentelor la nivel global. Si, stim cu totii, ca acela care controleaza mancarea este seful.

Baietii de la Monsanto, ca si cei de la BASF, etc. va dau seminte, hormoni si alte chestii facute in epubeta pentru care au patent (da, chiar asa, ca pentru orice motoras sau inventive tehnica) dupa care vin sa va ia banii pentru acest patent. Simplu si eficient!

Marea perversitate este aici faptul ca plantele OMG sunt mai rezistente (oare de ce?) decat cele facute de Doamne Doamne (care a gresit), astfel ca, in scurt timp, plantele OMG le vor manca pe cele naturale iar companiile biochimice isi vor atinge, in sfarsit, scopul.
Iar voua vi se spune constant ca plantele si animalele facute in eprubeta de vreun ochelarist retardat de la Monsanto sunt mult mai bune, mai gustoase, mai rezistente, mai frumoase decat cele facute de Dumnezeu care este un ageamiu in domeniu. Oare de ce le-o fi facut atat de “imperfecte”?

Ca sa nu mai vorbim ca, potrivit studiilor facute de universitati de prestigiu, consumul de organisme OMG conduce, in scurt timp, la “caderea” rinichilor si a ficatului care nu pot face fata schimbarii atat de bruste a dietei, din moment ce, de cand se stie, omul a mancat numai “organisme” naturale, lasate de Dumnezeu pe acest pamant.

Nu-i asa ca traiti in ignoranta si habar nu aveati de aceste studii sau de legea respinsa ieri de Senat? Nu ati auzit nimic la televiziunile mogulilor…Oare de ce?

Daca sunteti celibatar, ignoranta este OK, insa, daca aveti familie si copii, ignoranta dumneavostra este de-a dreptul criminala. Nu aveti nicio scuza ca va omorati incet dar sigur copii!!!

Ideea este ca trebuie sa fiti lichidati incet, discret, in tacere. Asa se cuceresc tarile in secolul XXI, caci tancul s-a demodat…Acum sunt la moda politicienii tradatori care va umplu copii de cancer (ati vazut ultimele studii cu privire la evolutia cancerului la copii si tineri, lucru de neconceput acum cativa ani?!!) pentru cateva teancuri de euro (sau dolari).

Ideea este ca de la companiile biochimice veti fi dati apoi pe mana “big pharma” care va dau tratamente (evident contra unor costuri usturatoare) ca sa va tratati de cancerul din alimente. Toata lumea castiga – marile concerne, tradatorii romani din asa-zisa clasa politica…Perdantii sunteti dumneavoastra si copii dumneavoastra. Este, doar un calcul rece, cinic…Banii n-au gust si nici miros daca este indeplinita o singura conditie – sa fie multi.

Pana la urma, tot mamaia de la tara ramane solutia la aceasta problema stringenta, in ciuda blamarii insistente a “agriculturii de subzistenta”. Cartofii curati si porumbul natural, neinfestat OMG, al bunicii vor fi aur curat in scurt timp.

Daca tot vreti sa va bateti joc de viata dumneavoastra, nu va putem impiedica. Aveti grija macar de copii. Nu le mai dati toate prostiile din supermarket pornind, in mod gresit, de la idea ca statul va protejeaza de aceste mizerii. Pentru ca nu va protejeaza…

Statul, format exclusiv din slugoi venali si lipsiti de coloana vertebrala, este complice la distrugerea dumneavostra iar copii dumneavostra sunt cobai in cel mai mare laborator de teste din lume, si ne referim aici la tara nostra, Romania.

Iata mai jos lista senatorilor care vor sa mancati pana crapati organisme modificate genetic fara macar sa stiti ca acestea sunt OMG-uri, pentru ca au votat si impotriva etichetarii produselor OMG. Partea interesanta este ca, atat puterea cat si “opozitia” au votat la fel, adica prost pentru noi, de unde tragem concluzia ca sunt tot o apa si-un pamant. Si, ca au votat absolut “dezinteresat” cu constiinta, probabil, doar putin unsa, ca sa alunece mai bine. Enjoy:

https://www.senat.ro/VoturiPlenDetaliu.aspx?AppID=142d92ac-6d81-4007-a1df-adf634290525

Comunicatul FNPAR este de-a dreptul socant, si fie reflecta o prostie crasa, fie incearca sa vada cam ce reactie va avea presa, pentru ca, oricum, asa-zisa societate civila rectioneaza doar la ordin.

Iata cateva manipulari incredibile din comunicat:

Manipularea penibila Nr. 1:

“UE va trebui sa tina seama de cerinta mare de soia pe plan mondial. Este o cerinta fantastica si noi trebuie sa ne pregatim sa asiguram alimentele pentru aceasta populatie a globului. Si Europa trebuie sa nu mai fie atat de conservatoare. Prosperitatea economica a Europei va depinde de introducerea noilor tehnologii » .

Asta, ca si cum pe ei ii precupa, de fapt, siguranta alimentara a populatiei si nu profitul gras si monopolul asupra unor intregi categorii de produse si a intregului ciclu din lanul de soia (deocamdata) si pana in farfurie.

Manipularea penibila Nr.2:

”Tarile puternice din UE nu au conditii microclimatice si de sol pentru a cultiva plante modificate genetic si de aceea nu sunt interesate. Dar pentru ca suntem intr-o Uniune Europeana in care toate statele au aceleasi drepturi s-a transmis ca decizia apartine fiecarui stat in parte. Deci totul depinde de noi”, declara presedintele FNPAR Viorel Matei.

Cu alte cuvinte, potrivit domnului Matei, pe care, in niciun caz, nu il suspectam ca ar fi deficient mental, ni se face un mare favor ca “suntem lasati” sa cultivam OMG-uri pentru ca suntem o natiune membra UE si avem aceleasi drepturi ca si celelalte state din organizatie. Comunicatul nu precizeaza, insa, ca ni s-a oferit dreptul de a deveni WC-ul Europei, si de ce nu, al lumii. Doar am adoptat cu entuziasm produsul Initium de la BASF in premiera mondiala, dupa ce l-au refuzat respectuos pana si tarile din Africa.
Pe de alta parte, din cate stiam noi, mai toate tarile din Europa beneficiaza de conditii microclimatice ca si noi si nu prea vor OMG. Nici macar Bulgaria sau Albania.

Manipularea penibila Nr. 3:

Richard Fordyce, directorul Departamentului de Biotehnolgii din cadrul Boardului Producatorilor Americani de Soia declara ca la ferma sa foloseste biotehnologiile din anul 1997 si avantajele sunt multiple.

„Din experienta pe care o am pot spune ca aceste culturi aduc beneficii mediului inconjurator, in special varietatile care sunt tolerante la ierbicide. Tehnologiile pe care le implementez nu presupun lucrari ale solului avantajul fiind ca nu se produc eroziuni ale solului, nu sunt pierderi de apa ».

Cu alte cuvinte plantele OMG sunt benefice mediului inconjurator. Atunci, hai sa fim ecologisti si sa umplem tara de OMG. Nu de alta, ca doar stim ca plantele OMG, fiind mai rezistente la daunatori si intemperii decat cele « imperfecte » lasate de Dumnezeu, le « vor manca » pe cele din urma extinzandu-se necontrolat. Evident ca, ulterior, vor fi dificil de distrus pentru a fi inlocuite de cele naturale (dupa explozia cazurilor de cancer si disfunctiuni ale rinichilor si ficatului) pentru simplul motiv ca sunt rezistente si pentru ca semintele naturale vor fi la fel de rare, si, implicit, la fel de pretioase, ca si aurul de cea mai buna calitate.

Manipularea penibila Nr. 4:

Directorul general al Statiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricola Caracal Catalin Rosculete considera ca, cel putin la nivel micro, cercetarea din Romania ar trebui sa testeze aceste culturi. „Ar trebui ca si cercetarea romanesca, macar la nivel micro, sa nu se opreasca din a testa aceste plante, pentru ca s-ar putea sa fim descoperiti si atunci cand le accepta UE sa nu fim pregatiti si sa fim nevoiti sa importam”, declara Catalin Rosculete.

Nici pe domnul Rosculete nu-l suspectam ca ar fi oligofren, asa incat va sugeram, mergand pe logica acestuia, sa va grabiti, sa plantati cat mai multe plante OMG, chiar si in glastrele de pe balcon, ca nu cumva sa pierdem startul si sa ne-o ia UE inainte…sau tarile africane. Desi, dupa cum se arata chiar in comunicat cateva paragrafe mai sus, aceste tari nu prea se inghesuie sa-si omoare proprii cetateni.

Manipularea Nr. 5:

Advisor Soybean Board, David Green, sustine ca soia modificata genetic este folosita in SUA inca de acum 14 ani. „In toata aceasta perioada nu au existat ingrijorari in ceea ce priveste sanatatea consumatorului. Este bine acceptata de consumatorul american. Consumatorul american are ingrijorari legate de protectia mediului, iar culturile biotehnologice aduc beneficii enorme mediului inconjurator. La nivelul UE trebuie luata decizia cultivarii de soia modificata genetic. In mod clar, asta va aduce beneficii fermierului roman. Nu numai cultivatorii de soia vor avea beneficii, ci si crescatorii de animale care vor avea acces la materie prima cu costuri bune”, declara David Green.

Chiar nu ne mira ca soia modificata genetic este bine acceptata de consumatorul American care este putin cam spalat pe creier. Si, care accepta multe in ultima vreme, de la microcipuri pana la megascamatorii financiare, fara sa schiteze nicio reactive. De niciun fel. Deci, asta nu prea este o garantie, domnule Dvaid Green (ce ironie! Oare o fi pe bune?!). Domnul Verde sustine “ca trebuie” luata decizia culticarii de soia modificata genetic, nu de alta, dar sa beneficieze si bietul fermier roman. Dar si crescatorii de animale in cap ca va trece prin cap sa va feriti de cancer mancand multa carne. Si, repede, da, ca profitul nu asteapta iar Guvernul Mondial are o agenda incarcata de urmarit. Ce naiba, sunteti retardati?!!

Fermierii romani au cu atat mai mare nevoie de cultura de soia OMG mult mai productiva pentru ca se stie ca deja a fost cultivata toata suprafata agricola a tarii si nu a mai ramas niciun metru de pamant nearat. Asa ca, acum este momentul sa facem urmatorul pas – de la agricultura extensive la cea intensiva. Mai ales ca, de la 1 aprilie 2011 vor fi interzise elegant, potrivit Codex Alimentarius, suplimentele alimentare si plantele medicinale, evident, tot in folosul vostru ca sa dati bani pe medicamente de sinteza si sa mai terminati naibii odata cu musetelul, menta si usturoiul care va fac atat de rau.

Mai jos, aveti “comunicatul” integral ca sa visati frumos in caz ca vreti sa dormiti!!!

Precizam ca noi nu credem ca sunteti oligofreni/ deficienti mentali, nefacand altceva decat sa vi-l prezentam asa cum l-am primit, fara sa fi modificat nicio virgula. Poate il contactati pe domnii Matei si Botanoiu, sefii FNPAR sa le ziceti ceva de dulce. Asta ca sa nu mai ziceti ca raul este insidious si nu are o identitate clara. Le puteti transmite felicitari prin acestia si domilor lobbysti Richard Fordyce si David Green.

CONTACT-PRESEDINTE FNPAR VIOREL MATEI-0723.633.802; DIRECTOR EXECUTIV FNPAR DANIEL BOTANOIU-0722.512.460

COMUNICAT

FEDERATIA NATIONALA A PRODUCATORILOR AGRICOLI DIN ROMANIA (FNPAR) INCEPE MIERCURI, 12 IANUARIE 2011, DEMERSURILE OFICIALE LA FORURILE UNIUNII EUROPENE (UE) PENTRU APROBAREA INTRODUCERII IN CULTURA A PLANTELOR MODIFICATE GENETIC. ORGANIZATIA PATRONALA VA BENEFICIA SI DE LOBBY DIN PARTEA BOARDULUI PRODUCATORILOR AMERICANI DE SOIA, CARE VA INCERCA SA CONVINGA TARILE MEMBRE UE DE AVANTAJUL FOLOSIRII BIOTEHNOLOGIILOR.

CONTACT-PRESEDINTE FNPAR VIOREL MATEI-0723.633.802; DIRECTOR EXECUTIV FNPAR DANIEL BOTANOIU-0722.512.460
Str. Constantin Noica nr. 167 sect. 6 Bucuresti
Tel-0723633802, 0728979077
0727302310

Federatia Nationala a Producatorilor Agricoli din Romania (FNPAR) incepe miercuri, 12 ianuarie 2011, demersurile oficiale la forurile Uniunii Europene (UE) pentru aprobarea introducerii in cultura a plantelor modificate genetic. Organizatia patronala va beneficia si de lobby din partea Boardului Producatorilor Americani de Soia, care va incerca sa convinga tarile membre UE de avantajul folosirii biotehnologiilor.

„UE va trebui sa tina seama de cerinta mare de soia pe plan mondial. Este o cerinta fantastica si noi trebuie sa ne pregatim sa asiguram alimentele pentru aceasta populatie a globului. Si Europa trebuie sa nu mai fie atat de conservatoare. Prosperitatea economica a Europei va depinde de introducerea noilor tehnologii. Tarile puternice din UE nu au conditii microclimatice si de sol pentru a cultiva plante modificate genetic si de aceea nu sunt interesate. Dar pentru ca suntem intr-o Uniune Europeana in care toate statele au aceleasi drepturi s-a transmis ca decizia apartine fiecarui stat in parte. Deci totul depinde de noi”, declara presedintele FNPAR Viorel Matei.

Richard Fordyce, directorul Departamentului de Biotehnolgii din cadrul Boardului Producatorilor Americani de Soia declara ca la ferma sa foloseste biotehnologiile din anul 1997 si avantajele sunt multiple.

„Din experienta pe care o am pot spune ca aceste culturi aduc beneficii mediului inconjurator, in special varietatile care sunt tolerante la ierbicide. Tehnologiile pe care le implementez nu presupun lucrari ale solului avantajul fiind ca nu se produc eroziuni ale solului, nu sunt pierderi de apa. Alte avantaje ar fi ca se reduce consumul de combustibil semnificativ si nu mai sunt tasari ale solului prin trecerea utilajelor pe teren”, spune Richard Fordyce.

Directorul general al Statiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricola Caracal Catalin Rosculete considera ca, cel putin la nivel micro, cercetarea din Romania ar trebui sa testeze aceste culturi. „Ar trebui ca si cercetarea romanesca, macar la nivel micro, sa nu se opreasca din a testa aceste plante, pentru ca s-ar putea sa fim descoperiti si atunci cand le accepta UE sa nu fim pregatiti si sa fim nevoiti sa importam”, declara Catalin Rosculete.

Advisor Soybean Board, David Green, sustine ca soia modificata genetic este folosita in SUA inca de acum 14 ani. „In toata aceasta perioada nu au existat ingrijorari in ceea ce priveste sanatatea consumatorului. Este bine acceptata de consumatorul american. Consumatorul american are ingrijorari legate de protectia mediului, iar culturile biotehnologice aduc beneficii enorme mediului inconjurator. La nivelul UE trebuie luata decizia cultivarii de soia modificata genetic. In mod clar, asta va aduce beneficii fermierului roman. Nu numai cultivatorii de soia vor avea beneficii, ci si crescatorii de animale care vor avea acces la materie prima cu costuri bune”, declara David Green.

FNPAR, cea mai mare organizatie patronala din agricultura, a fost infiintata in anul 2007, iar membrii sai reprezinta 67% din sectorul agricol din Romania.

Federatia are reprezentativitate la nivel european fiind afiliata la Copa Cogeca cea mai mare organzatie a producatorilor si cooperativelor agricole europene.

PS:Oare SRI (Serviciul Roman de Imprecatii) si SIE (Serviciul de Informatii al Extraterestrilor – n. VR) se va sesiza sau ei reactioneaza numai cand scriu ungurii cu graffiti Dacia is Back”?! Nu de alta, dar baietii astia se lauda ca ar fi legitimi si reprezentativi pentru toti agricultorii romani. Deci avem un caz, ca tot ne place sa vorbim depre “vulnerabilitati”.

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 1 comentarii | 263 vizualizari | 4 voturi

  Evident, doar oligofrenii si deficientii mintali in stadiu avansat pot crede ca poti lua Covid mai repede mancand o friptura sau band o bere la un restaurant cu cativa prieteni, decat calcandu-te in picioare in hipermarket. Si totusi, nu s-a luat niciodata in calcul inchiderea hipermarket-urilor. A pietelor taranesti, in schimb, da…Explicatia este simpla. Desi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 130 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

  Autor: Aciduzzul | 28 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 107 vizualizari | 3 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sprijinit de Miscarea Civica Frontul Alfa cere imperativ stoparea TOTALA si URGENTA a defrisarilor de orice fel si interzicerea exportului de masa lemnoasa bruta si prelucrata primar pentru o perioada de zece ani. Aceasta masura putea fi luata oricand pana acum de catre cei care s-au perindat la conducerea tarii, insa […]

  Autor: Aciduzzul | 9 octombrie, 2020 | 0 comentarii | 187 vizualizari | 4 voturi

  Producatorii romani, discriminati in tara lor

  Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 175 vizualizari | 2 voturi

  De ce nu mai gasesc fabricile de conserve rosii pentru bulion in Romania?!

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics