Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Tismaneanu, desconspirat ca agent al Securitatii si deportat din SUA?! “Desconspirarea sobolanului rosu Vladimir Tismaneanu!” (Blogul lui Robert Horvath)
Aciduzzul | 13 februarie, 2010 | 2 comentarii | 652 vizualizari |
(2 voturi )

vladimir_tismaneanuIn decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autoritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta. Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisoarea mea adresata presedintelui Traian Basescu. De asemenea, mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scrisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA.

Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa il salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.

DESCONSPIRAREA LUI VOLODEA. Cele 7 Articole urmareasc inceputurile si intreaga cariera de agent fidel comunismului pana la EXPULZAREA DIN SUA care a avut loc datorita denuntului meu adresat Serviciului de Emigratie American.

DEPORTAREA UNUI SOBOLAN ROSU DIN SUA

Nota:
Catre George Cristian MAIOR, Directorul SRI


Stimate domn,

Va rog oficial sa preluati acest caz important pentru siguranta nationala si demnitatea tuturor.
Va multumesc anticipat.
Robert Horvath cineast New York, USA. Va rog sa imi trimiteti confirmarea scrisorii si numarul de inregistrare.

Catre Mihai Razvan Ungureanu, Directorul SIE

Domnule Razvan Ungureanu,

                  
Avand bunavointa domnului L.Pavoni, consulul general din New York, acum noua luni v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu. Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii. Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu, la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T. din Statele Unite.

Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare. Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte
agravante.

Anexez doua materiale pertinente in acest caz.
Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele persoane competente, care puteti spune adevarul presedintelui inainte de a fi prea tarziu, pentru dansul si imaginea tarii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz. Dinsul va avea posibilitata de a se distanta
de clanul care care il minte, manipuleaza si a cere
scuze Romaniei. In caz contrar isi va semna singur, sinuciderea politica.
Desi a trecut mult timp nu am primit niciun raspuns.

Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei scrisori oficiale. Am avut nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador la ONU
(au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut
sa fiu contactat de SIE, la orice nivel. Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema cu diplomatul Ilinca Ilie de la ambasada de multe ori, si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.


Domnule director,
faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca serviciile de informatii sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului. Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul, pe doua pagini “Deportarea agentului Volodea” ziarului New York Magazin.
Robert Horvath cineast USA

PERMANENT MISSION OF ROMANIA TO THE UNITED NATIONS, Amb. Simona-Mirela Miculescu


Stimata doamna Miculescu,

Va multumesc inca odata pentru intalnirea acordata. Am fost impresionat
de atentia si cordialitatea dumneavoastra. Multumesc domnului Morar si doamnei consul Berechet care au participat deasemenea la intalnire. Discutia sa purtat in jurul cazului Vladimir Tismaneanu. Am vrut sa prezint documente noi despre aceasta persoana. Ele pot clarifica opiinile din presa care considera pe Tismaneanu ca agent al securitatii sau chiar spion in slujba serviciului sovietic. Ca urmare a sfatului dumneavoastra am cotactat pe R.Ungureanu, directorul SIE, dar mesajul meu a ramas bineinteles fara raspuns. Oricum ati promis sa atentionati pe presedintele Basescu cu privire la aceasta problema cu ocazia intalnirii cu diplomatia romaneasca care a avut loc zilele acestea. Se pare ca nu ati reusit sa faceti acest lucru. In consecinta, va rog a remite Presedintelui Romaniei aceasta scrisoare. De asemenea va rog remiteti o copie, membrilor guvernului pe care al reprezentati. Va rog sa cosiderati aceste randuri drept o nota oficiala.
Cu deosebite multumiri.
Va rog sa confirmati primirea scrisorii si sa imi trimiteti numarul de inregistrare.

Catre Presedintele Romaniei.
DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU,

Pentru a nu va rapi din timp trec direct la subiect. Cam cu un deceniu inainte de revolutie, Vladimir Tismaneanu a pleacat cu mama sa in Occident. Vorbind la Europa Libera impotriva lui Ceausecu si a familiei sale, el devine un dusman
inrait al regimului. Face o cerere de azil politic in Franta si fiind refuzat face o cerere de intrare in USA. Cererea este, de asemenea, refuzata. In consecinta, calatoreste 4 (patru) ani cu un pasaport care scrie “Republica Socialista Romania” si i se inoieste viza regulat de consulatele romanesti, desi este considerat dusman al poprului. Mentionez ca in acesti ani acordarea de azil politic se acorda automat pentru toti refugiatii din tarile comuniste. Nu exista nici un caz in care un evreu scapat din lagarul comunist sa nu fie admis in USA.

Singurele exceptii erau spionii sau cei banuiti de inclinatii extremiste sau inaltii demnitari comunisti.
Pentru a vedea intradevar cine este Tismaneanu nu ramane decat sa se caute notele informative ale Serviciilor speciale occidentale adresate Servicilor de Emigratie. Va asigur cu certitudine ca documentele exista si le puteti obtine cu usurinta.
Indiferent daca faceti acest demers sau nu il faceti, rezultatul va fi acelasi. Nu ramane decat sa aparareti la TV si sa recunoasteti ca ati gresit. Poate veti fi iertatat.
Sper sa faceti acest lucru in interesul tuturoror inclusiv al dumneavoastra.
Cu sinceritate.
Robert Horvath, cineast USA.
Va rog a confirma primirea scrisorii. Va rog a raspunde in termenul legal.

CIA DESPRE “AGENTULUI VOLODEA”

Despre Tismaneanu mi-a atras atentia DRAGOS MUNTEANU. A fost cel cel mai apropiat prieten si confident. Am lucrat impreuna la un fel de plan Marshal japonez pentru Romania. Profitand de relatiile sotiei, mele (membra a unei influente familii) am pus la cale un urias plan de investitii. Pe langa aspectul economic a existat un puternic aspect politic. Crearea unor statii TV particulare si a unei cinematografii sponsorate de Sony, ar fi spart controlul complet al regimului Iliescu asupra mediei.

Pentru ca mafia comunista se ascundea dupa sloganul “nu ne vindem tara” trebue actionat cu finete si confiidentialitate. Dragos, care era atunci Ambasador la ONU, mi-a dat un numar de telefon la care sa sun, cand ajung la Bucuresti. Am ajuns cu sotia mea Kiyoko intr-un oras inca traumatizat de venirea minerilor. La telefonul care trebuia sa aranjeze vizita nu a raspuns nimeni. In disperare de cauza am luat legatura cu fostul meu sef de la TV, Neagu Udroiu (seful Agerpres).

Acesta a luat legatura cu Bujor Sion asistentul presedintelui. Peste jumate de ora am trecut salutat de soldati de portile Cotrocenilor, nimerind in biroul lui Ion Iliescu. Am prezentat in linii mari proiectul care putea duce prosperitate Romaniei. Au participat un numar de ministrii carora nu le retin numele. Ni s-a pus o masina la dispozitie. A fost convocat primarul Capitalei Ciurel care urma sa asigure bunul mers al scurtei vizite.

Ulterior, am observat din masina in fata casei mele o mare agitatie. Mai de aproape am vazut un grup de persoane in camasa alba, la cravata, avand manecile suflecate. Absolut surprinzator toti aveau topoare in mana. Am reusit sa contactam o vecina care plangand isterizata a anuntat ca “tovarasii au spart cu toporul tot ce era de lemn in casa”. Dupa o vizita scurta la Ambasada Japoneza am plecat spre ambasada USA. Am cerut sa vorbesc imediat cu “ofiterul politic”.

Reprezentantul C.I.A. la Bucuresti ne-a anuntatat ca ambasada este “bug “, adica plina de microfoane. Pe o zi ploioasa ne-am deplasat prin noroi intr-un colt de gradina unde se parea ca nu suntem ascultati.

Am luat jeep-ul ambasadei si ne-am deplasat la Sectia 1 de Politie. Spionul nostru avand mustata si o figura specifica de activist de partid, vorbind romaneste cu accent ardelenesc s-a adresat hotarat ofiterilor care motaiau pe la birouri. Tovarasi ce sa intamplat pe Alexandrina 27, am auzit ca a avut loc o spargere? Raspunsul a venit promt “Ni s-a spus sa inchdem ochii”. Ma opresc aici.

Ajuns la New York la sediul de 16 etaje (va imaginati cati securisti sunt aici) al diplomatiei romanesti. Relatand intamplarea lui Dragos Munteanu (ambasador la ONU) acesta mi-a spus ” Nu cred ca este mana lui Iliescu, desi orice este posibil. Probabil si-a bagat nasul TISMANEANU”. La sfarsitul conversatiei a scos din sertar copia unui document declasificat al CIA in care se spune “un anume agent pe nume Volodea este infiltrat in randurile emigratiei, actionand printre intelctuali si artisti.” Desi au trecut multi ani ma intreb si astazi daca acest Volodea nu este chiar Vladimir Tismaneanu? Dumneavoastra ce parere aveti?

DOCUMENTUL VA FI PUBLICAT PE BLOGUL MEU IN DECURSUL SAPTAMANII VIITOARE.

Sursa: Blogul lui Robert Horvath, http://www.devagallery.com/

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 364 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 438 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 139 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 225 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics