Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Big Brother
TSA blocheaza site-urile ce expun “opinii controversate” (Iulian Urban)
Aciduzzul | 24 iulie, 2010 | 0 comentarii | 190 vizualizari |
(1 voturi )

Administratia de securitate a transportului (TSA) va bloca din computerele sale federale toate site-urile care conţin “opinii controversate”, în cel mai recent exemplu de cât de mult se extinde cenzura pe Internet, atât în sectorul public, cat şi in cel privat; guvernul federal pregateste o miscare ce va permite Preşedintelui Obama sa închida mediul virtual, cu ajutorul unei ordonanţe de urgenţă. “Administratia securităţii transportului blocheaza anumite site-uri de pe computerele agenţiei federale, inclusiv prin stoparea accesului personalului la toate paginile de internet care conţin “opinii controversate”, în conformitate cu un e-mail intern obţinut de CBS News.” Noile norme au intrat în vigoare la 1 Iulie, şi vor impiedica angajaţii TSA de la accesarea unui astfel de conţinut, deşi nu se explica ceea ce este considerat ca reprezentand o “opinie controversata”. Fără îndoială, lista de interdicţii va include site-uri care se specializează în criticarea guvernului şi a agenţiilor federale.

Demersul de a reglementa şi sufoca libertatea de expresie in mediul online de la nivel mondial se accelerează, după ce senatorul Joe Lieberman a introdus legislaţia de protejare a mediului cibernetic ca bun national, legislaţie care va da posibilitatea lui Obama sa închida anumite părţi ale Internetului, invocand pretextul unei urgenţe naţionale. Proiectul de lege a fost aprobat de Comitetul pentru securitate interna si afaceri guvernamentale al Senatului, iar acum aşteaptă votul in plenul Senatului.

Cenzura internetului se extinde pe ascuns în numeroase reţele publice şi private. Noi primim frecvent email-uri de rutină de la vizitatori alarmati de faptul că biblioteca lor locala, sau centrul de servicii internet din gara sau centrul lor universitar a blocat site-ul lui Alex Jones, justificarea fiind că acestea conţin ” discursuri pline de ură “. Acest motiv este mentionat ca scuză pentru a bloca accesul la materialele care critica statul.

Într-adevăr, la Gara Londra St Pancras, una dintre cele mai aglomerate noduri de transport internaţional din lume, Prison Planet.com, Infowars.com, şi chiar site-urile cu uşoare tente politice sunt cenzurate in reţeaua gratuita Wi-Fi. În China comunistă, unde statul blocheaza cele mai multe site-uri politice, conţinutul site-ului lui Alex Jones este încă accesibil. În aceasta situatie, politicile de cenzura pe Internet ale aşa-numitelor naţiuni libere de Vest sunt mai draconice decât cele folosite de chinezi.

Decizia de a cenzura anumite site-uri este probabil parte a unui efort de a restricţiona accesul la povestile despre agenţii TSA care fac abuz de autoritate, povesti al caror numar a crescut foarte mult în ultimii ani.

O epidemie de abuzuri ale TSA la aeroporturile naţiunii s-a manifestat dupa incidentul din 11 Septembrie, agenţii TSA prezintă o înclinaţie pentru hartuirea tintelor mai uşoare, cum sunt persoanele în vârstă, femeile însărcinate, persoanele cu handicap sever.

Un număr mare de oameni au refuzat pur şi simplu să călătorească în America, deoarece intrarea in SUA este la fel ca încercarea de a intra în vechea Germanie de Est. Acest lucru duce la uciderea industriei turismului şi costă sute de milioane de dolari în fiecare an.

O investigaţie din anul 2006 a parteneriatului Descopera America a constatat că turismul în America s-a scufundat din cauza “unui climat de frică şi de frustrare, care indeparteaza turistii straini să viziteze Statele Unite şi care deterioreaza imaginea Americii în străinătate.”
Nu mai putin de o treime de turisti au spus că nu s-ar mai întoarce în America după ce au suportat tratamentul ofiterilor de securitate la intrarea in tara. Până la începutul anului 2007, SUA a pierdut în jur de 60 milioane de vizitatori, ca urmare a masurilor de securitate sufocante şi intruzive puse în aplicare începând cu 9 / 11.

Sursa: Iulian Urban, Infowars

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 6 martie, 2016 | 0 comentarii | 9885 vizualizari | 8 voturi

Site-urile americane sustin ca hacker-ul roman supranumit Guccifer, extradat recent in Statele Unite, ar fi fost gasit mort in celula in care ese incarcerat, la scurt timp dupa ce ar fi disparut din celula, ulterior interogarii acestuia de catre FBI. Informatia vine la scurt timp dupa ce FBI a anuntat ca nu recomanda procurorilor americani […]

Autor: Aciduzzul | 17 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 477 vizualizari | 6 voturi

Ce urmăresc băieţii de mai jos cu aprobarea unor proiecte de lege în regim de urgenţă? Cine sunt ei, cine îi dirijează şi unde vor să ajungă? Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, Calea Europeană, Asociaţia Română pentru Evaluare şi Strategie, Asociaţia pentru Transformare Europeană, Asociaţia Atlantică a Tinerilor Lideri Politici, Federaţia Sindicatelor din Educaţie “Spiru Haret”, […]

Autor: Aciduzzul | 15 ianuarie, 2015 | 1 comentarii | 528 vizualizari | 2 voturi

Cei care vor renunta la libertatea esentiala pentru a dobandi o farama de siguranta pe moment nu merita nici libertate, nici siguranta (Benjamin Franklin) Gata, acum ca a cam trecut si isteria “atentatului sangeros” Charlie Hebdo, hai sa vedem si cu ce scop a fost la cale. Evident, dupa cum ne-am obisnuit deja de la […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 1242 vizualizari | 4 voturi

Faptul că dispozitivele psihotronice au ajuns atât de avansate încât pot menține într-o stare de letargie populația unei întregi țări, de exemplu, nu mai reprezintă o surpriză pentru cei avizați…Desigur, foarte mulți v-ați întrebat probabil cum de este posibil ca într-o țară ca România, jefuită și umilită de decenii, oamenii să nu fie în stare […]

Autor: Aciduzzul | 9 ianuarie, 2015 | 0 comentarii | 154 vizualizari | 2 voturi

“Cei care vor renunţa la libertatea esenţială pentru a dobândi o fărâmă de siguranţă pe moment nu merită nici libertate, nici siguranţă” Benjamin Franklin Ungureanu despre atentatele de la Paris: Este un moment critic pentru viitorul construcţiei europene. Fostul premier şi ministru de Externe Mihai Răzvan Ungureanu consideră că, după atentatele de la Paris, UE […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2023 © BadPolitics