Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
UE – noul Soviet? (Ion Coja)
Aciduzzul | 11 ianuarie, 2011 | 1 comentarii | 227 vizualizari |
(3 voturi )

Mi se pare de neinteles ca dupa ce a fost ingropat un monstru, Uniunea Sovietica, un monstru similar, este construit. De ce CE(comunitatea europeana) a devenit UE(uniunea europeana)? Poate daca examinam Rusia sovietica vom afla raspunsul. Uniunea sovietica era condusa de 15 oameni care nu erau alesi, care se investeau in functii reciproc si care nu dadeau socoteala nimanui. Uniunea europeana este condusa de 2.000 de oameni in acelasi fel. Se intalnesc in secret, nu raspund fata de cineva si nu-i putem destitui din functii. S-ar putea spune ca Uniunea europeana are un parlament ales. Si Uniunea sovietica avea unul: Sovietul Suprem. Se aplica stampila(se vota) la fel ca pentru parlamentul european iar timpul la microfon era limitat la un minut pentru fiecare vorbitor la fel ca si in parlamentul european.

In UE sunt sute de mii de eurocrati cu salarii imense, cu multi servitori, bonusuri si privilegii, cu imunitate pe viata la orice persecutie, care sunt mutati pur si simplu de la o functie la alta, indiferent daca au facut treaba sau nu. Nu este asta, exact ce se facea in fosta Uniune sovietica?

Uniunea sovietica a fost creata prin coercitie si prin ocupare militara. Uniunea europeana, admitem, a fost creata fara folosirea expresa a fortei militare dar tot prin coercitie si prin abuzuri economice.

Pentru a continua sa existe, Uniunea sovietica s-a extins continuu. In momentul cand s-a oprit extinderea a inceput colapsul. Iar eu am convingerea ca asa se va intampla si cu Uniunea europeana.

Scopul existentei Uniunii sovietice a fost crearea unei noi entitati istorice: poporul sovietic, iar noi trebuie sa ne (renegam)uitam nationalitatea, traditiile si obiceiurile popoarelor noastre.

La fel si Uniunea europeana nu doreste sa fiti englezi sau francezi(nici romani sau bulgari). Doreste ca voi toti sa fiti o noua entitate istorica, sa fiti europeni. Sa va suprime toate sentimentele nationale si sa traiti ca o comunitate multinationala. Dupa 73 de ani, acelasi sistem(multinational), in Uniunea sovietica, a cauzat mai multe conflicte interetnice decat oriunde in lume.

In Uniunea sovietica unul din marile teluri a fost distrugerea statului – natiune. Si asta este exact ce face UE astazi. Bruxel-ul absoarbe state-natiune pentru ca acestea sa nu mai existe.

Coruptia era generala in sistemul sovietic, de sus pana jos. Si tot asa este si in UE. Aceeasi activitate coruptiva care imbiba Uniunea sovietica este si in UE. Cei care i se opun sau o dezvaluie sunt redusi la tacere sau pedepsiti. Nimic nu s-a schimbat.

In Uniunea sovietica aveam gulagul. Vad ca, deasemenea, avem gulag si in UE. Nu se numeste „gulag” ci “political corect”. Cand oricine incearca sa exprime ce gandeste in legatura cu evenimentele(cu agenda de lucru a UE) iar viziunea sa este diferita de linia agreata(aprobata, oficiala) va fi ostracizat. Acesta este inceputul gulagului, inceputul pierderii libertatii.

In Uniunea sovietica ne-au spus ca avem nevoie de un stat federal pentru a evita razboiul. In UE fac exact acelasi lucru. Pe scurt, este aceeasi ideologie, modelul sovietic prezentat in ambalaj vestic.

Dar, din nou, la fel ca Uniunea sovietica UE contine si propriul sfarsit. Din nefericire, cand se va prabusi, si se va prabusi, va lasa in urma dezastru imens si vom ramane cu uriase probleme economice si etnice.

Vechiul sistem sovietic a fost incapabil de reforma si la fel si UE. Dar exista o alternativa la a fi condusi de cei 2000 de oficiali autodesemnati din Bruxel. Se numeste independenta. Nu trebuie sa accepti ce au planificat pentru tine. Pana la urma, nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa participi (sa fii in UE)!

Eu am trait in viitorul tau (Uniunea Sovietica) si nu a functionat! (Vladimir Bukovsky)

Sursa: Ion Coja

One comment

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Marius Șerban Odată cu intrarea într-o nouă stare de criză, după ce tocmai am ieșit din una de alertă, pentru că, nu-i așa, starea de continuă criză este singura formulă prin care mai poate fi controlată cât de cât o populație debusolată, anomizată, se vântură tot felul de versiuni de proiecte de lege, prin care, […]

  Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 372 vizualizari | 5 voturi

  Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 439 vizualizari | 1 vot

  Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

  Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

  Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 228 vizualizari | 2 voturi

  Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics