Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Tortionari/ Turnatori
Uite asa ne mor psihologii! De la Holdevici la Revolutie, prin trupul mandru al SRI (Starea Presei)
Aciduzzul | 3 martie, 2011 | 2 comentarii | 1294 vizualizari |
(3 voturi )

Irina Alice Holdevici era angajat al Uzinei Textila Grivita, pe post de psiholog. Va dati seama cata nevoie aveau textilistele de un psiholog, printre scame, vopsele de tricotaje si razboaie de tesut mecanice? “Citim in presa locala ca, la initiativa Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei PRO-PSI (presedinte psiholog Anghel Ilie Gradinaru), psihologii din intreaga tara s-au adunat, incepand cu 26 mai, in statiunea Venus din judetul Constanta, pentru a participa la conferinta intitulata „De la cunoastere la interventie in psihologie”. Sa vedem ce au mai optimizat aici si cum au intervenit onor psihologii romani. Printre altele, aflam ca s-au inmanat trei premii de excelenta: 1. prof. univ. dr. Irina Holdevici, pentru intreaga activitate[…]“. In timpul liber, se pare ca Holdevici dadea cu ciocul pentru Securitate. Dand astfel, a aflat ca in uzina era o celula FSN. Care FSN, sau Consiliu al Salvarii Nationale, pregatea lovitura de stat contra lui Muba Ghaddafi Nicolae Ceausescu.

A dat cu ciocul. Rezultatul a fost spectaculos. Nu numai ca dupa Rivulutie nu i s-a intamplat nimic (facea parte din oastea nevazuta a celor care au tinut tara in loc, in felul ei, pentru ca nu avea nici un interes sa se afle cu ce s-a ocupat, ci, din contra, dorea sa fie un cetatean onorabil, intr-o Romanie putreda pana in maduva oaselor), dar a devenit profesor de psihologie la Academia Nationala de Informatii din anul 1995.

Acum este un eminent psiholog roman si, pe de alta parte, generaleasa in rezerva, din corpul mandru al SRI. Cand a avansat in grad? De cand a inceput cariera sa militara? Cum?

Daca nu ar fi existat CNSAS si dosarele sale (acum intelegem mai bine ce ne spun fortele reactionare – ca trebuie sa uitam trecutul si sa privim inainte, spre viitor; aha, sa uitam trecutul, ca sa nu aflam ce ticalosii au facut exact cei care vor sa il uitam), probabil ca nu am fi aflat niciodata ca doamna psiholog stia ce punea la cale FSN cel putin din toamna anului 1989. Le facuse anamneze tesatoarelor de la Ambasada Frantei. Acum stim.

Ce senzatie de incearca? De scarba.

Sursa: Starea Presei

Irina Holdevici, pe scurt

Fost profesor universitar la Facultatea de Psihosociologie din Academia Nationala de Informatii si la Catedra de Psihologie din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, Holdevici Irina-Alice este unul dintre “cei mai buni specialisti” in domeniu.

Inainte de Revolutie, cariera ei nu a decurs asa de lin. Psiholog si instructor de yoga la Institutul de Educatie Fizica si Sport, unde l-a cunoscut si pe Andrei Plesu, ea a fost trimisa dupa scandalul privind “meditatia transcendentala” – 1982 – ca angajat necalificat la Plafar Bucuresti.

Fara bani si cu rate la casa, dupa cum a recunoscut, Holdevici este repusa pe linia de plutire când este angajata ca psiholog la Intreprinderea Textila Grivita. Dupa aceea ajunge logoped la Policlinica Caraiman – unde se ocupa de copiii bolnavi de leucemie – si apoi psiholog la Spitalul nr. 9.

Dupa Revolutie, Irina Holdevici ajunge cu acte in regula la SRI, devenind decan al Facultatii de Psihosociologie din cadrul Academiei Nationale de Informatii. Aici ea se ocupa de pregatirea psihologica a noilor ofiteri de Securitate. In octombrie 2009, ea a fost avansata in grad de presedintele Traian Basescu, primind gradul de general cu o stea si trecerea in rezerva.

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 28 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 440 vizualizari | 5 voturi

  Romania este condusa de satanisti insetati de sange si crima! Urmasii bolsevicilor care au inecat tara in sange in anii ’50 au recidivat dupa 2000 recurgand acum la uciderea ritualica si simbolica a cainilor. Pentru ca in secolul XXI a devenit cam dificil sa-si satisfaca setea de sange precum bunicii lor in anii de glorie […]

  Autor: Aciduzzul | 20 octombrie, 2014 | 0 comentarii | 874 vizualizari | 4 voturi

  Inainte de 1989, nici un procuror nu ajungea sef daca nu era instruit special la scoala Securitatii de la Bran, dezvaluie ex-procurorul Alexandru Pantea intr-un amplu interviu pe care il publicam incepand de astazi in “Romania libera”. La scoala Securitatii de la Bran, tinerii procurori erau invatati sa fabrice probe, sa santajeze, sa aresteze, sa […]

  Autor: Aciduzzul | 7 aprilie, 2014 | 0 comentarii | 1106 vizualizari | 2 voturi

  Ioan T. Morar, un tip cat de cat cunoscator in ale externelor, ca doar n-a fost consul in port la Marsilia chiar degeaba, afirma despre Andrei Badin, un fel de jurnalist traseist prin trusturile fostilor DIE-isti, recte Voiculescu si, acum, Paunescu, ca e “cam slab la minte” si ca “a trecut si pe la SIE”. […]

  Autor: Aciduzzul | 21 ianuarie, 2014 | 1 comentarii | 1153 vizualizari | 2 voturi

  La sfarsitul anului trecut, Cotidianul a publicat poate cea mai completa sinteza a evenimentelor din decembrie 1989, realizata de unul dintre cei care a fost in miezul problemei. Noi am publicat prima parte, sub titlul: Decembrie 1989: Atacul Ungariei asupra Romaniei vazut de serviciile secrete romanesti (I). “Neorevizionismul ungar a devenit vârful de lance al […]

  Autor: Aciduzzul | 6 august, 2013 | 3 comentarii | 2170 vizualizari | 5 voturi

  Cunoscutul analist politic Bogdan Chirieac, implicat in scandalul de santaj cu seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei, si cercetat in trecut si de CNSAS, la cererea Civic Media, este acuzat acum de analistul militar Ion Petrescu, colonel (r) si fost sef al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din M.Ap.N, ca apartine Mossad (în ebraică […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics