Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed
ANUNTURI UMANITARE
Analize-studii
VETI PLATI!
Aciduzzul | 9 noiembrie, 2012 | 2 comentarii | 1036 vizualizari |
(18 voturi )

Dupa o perioada in care au ramas in expectativa, ca sa se limpezeasca apele dupa circul suspendarii din vara, haita de hiene denumita pompos delegatia FMI-BM-UE si-au facut din nou curaj sub conducerea unui mascul alfa (cu un nume de fraier), mai discret decat predecesorul, care, nu-i asa, devenise mult prea patat si batea tare la ochi. Nu ar fi nicio problema cu hienele daca Romania ar avea anticorpi, adica daca s-ar gasi un barbat adevarat care sa le dea scurt peste bot si sa le trimita inapoi in hrubele din care au aparut. Numai ca, se pare, Romania nu are anticorpi. Sau, cel putin, nu inca. In schimb, s-a pricopsit de zeci de ani cu o gasca de straini care vorbesc limba romana destul de cursiv, si ne referim aici la domnii Traian Basescu, Mugur Isarescu si, mai nou, Victor Ponta (impreuna cu tuterii lor, degenerati precum Emil Boc sau “mladita” grabita Mihai Razvan Ungureanu), aflati, din cate se pare, intr-un consens total cand vine vorba de spolierea la sange a tarii si de amanetarea viitorului pe cel putin trei generatii de acum inainte.

Nu ar fi prima data cand avem consens total intre “putere” si “opozitie”. A fost consens total intre cele doua clici (in fapt una singura cu doua factiuni care dau poporului senzatia de competitie) si cand a venit vorba de bagat Organisme Modificate Genetic(OMG) pe gatul romanilor “ignoranti”. Dupa cate se pare, in “cauze majore” consensul este total intre clicile politice.

Dar sa revenim la hienele FMI/ BM/ UE. Nu stiu cati romani mai cred ce aud la flasnetele dogite kominterniste si antinationale, numite pompos televiziuni comerciale. Probabil ca nu foarte multi. Aceste flasnete ridicole si bine finantate s-au calcat pe picioare sa ne relateze cum a venit delegatia FMI, haita de hiene vorace adica, pur si simplu intr-o vizita pur tehnica, vezi Doamne, ca sa mai vada cum sta treaba cu deficitul bugetar, absorbtia fondurilor europene si arieratele.

Foarte frumos si nobil. Nici n-ai zice ca aceste hiene au stors in ultimul hal toate tarile cu care au incheiat “acorduri” pana acum.

Nici o vorbulita despre adevratele intentii ale hienelor, pe care le doare-n pix, ca sa folosim un termen golanesc, dar plastic, de deficit si arierate.

Ele au venit in Romania pentru un singur lucru: pentru carne! Ca sa rada tot ce se mai poate de pe cioalanele hartanite de 23 de ani ale industriei romanesti. Iata schema de spoliere AICI. De remarcat principalul ingredient: tradarea de tara.

Si acesta carne se numeste in acest caz Hidrolectrica, Transgaz, Romgaz si Nuclearelectrica, adica perlele coroanei din sistemul energetic, aflat peste tot in lume in portofoliul exclusiv al statului. Acesta este principalul motiv pentru care hienele au venit in haita la Bucuresti. Vezi AICI, AICI si AICI.

Dupa ce s-au linistit putin apele, au vrut sa se asigure ca macelarii si transatorii sunt tot din haita lor. Si se pare ca sunt. Vezi AICI. De altfel, singura ratiune de a exista a acestei clici internationale cu tuteri romani este sa fure, sa fure, sa fure. Din toate pozitiile si in toate felurile. De altfel, faptul ca au venit intr-o vizira de peste o saptamana arata ca au treaba multa, cu sistemul energetic, resursele naturale, terenurile arabile (vezi AICI si AICI) etc.

Cand a iesit de la discutii, Ponta a declarat: a fost o discutie extrem de serioasa, de tehnica si de institutionala. A fost un moment foarte bun…Mi-am exprimat viziunea pe care eu o am depre mandatul 2013-2016…”, a declarat Ponta. Nicio vorba despre cum s-a luptat el cu Basescu ca sa scoata companiile energetice din ghearele hienelor flamande. Consens TOTAL pentru jaf si vanzarea tarii la taraba.

Insistenta de scapa de aceste companii energetice in beneficiul unor hiene (Fondul Proprietatea, cancerul creat de Emil Boc, este apropiat cercului de hiene si un prim beneficiar al “privatizarilor”) este de-a dreptul criminala, in conditiile in care, peste tot in lume, statele isi concentreaza sistemele energetice nationale in contextul preconizatei megacrize energetice globale.

Seamana foarte tare cu insistenta de a adera la moneda euro in 2015, desi s-ar putea sa nu mai fie niciun euro pana atunci. Dementa totala, indiferenta maxima fata de dorintele romanilor, schizofrenie, autism criminal…

Pentru hiene, insa, companiile energetice, precum Transgaz, de exemplu, sunt cu atat mai atractive, cu cat exista posibilitatea ca acestea sa fie conectate candva la coridoarele Nabucco sau la o ramura a South Stream. Asadar, control si profit. Nimic nou sub soare.

Toate aceste zbateri ale hienelor FMI nu sunt altceva decat caramizi in plus catre consolidarea Noii Ordini Mondiale care in Europa se traduce prin “cedarea de suveranitate a natiunilor europene pentru binele comun”(sic!), idee atat de draga “presedintelui” Traian Basescu si tatucului sau George Soros.


Demersul este cu atat mai criminal cu cat avem deja exemplu Petrom (capusa fata de care “presedintele” isi manifesta respectul nedismulat), care face profituri imense pe spinarea romanilor care platesc cel mai scump carburant din Europa, chiar daca au petrolul in curte.

Cu siguranta este timpul ca romanii sa inceapa sa vada legatura directa dintre tradarea de tara, coruptie, instrainarea resurselor si pretul painii de la raft. Pentru ca tradarea de tara costa! Costa al naibii de mult. Iar tradarea de tara va lasa rani adanci in viata urmatoarelor generatii.

Faptul ca presedintele se afla sub puterea unui fel de “contract” incheiat cu gruparea internationala de crima organizata numita FMI, in detrimentul poporului roman este mai mult decat evident. Cu degetele prinse in usa, presedintele a incercat zilele trecute sa demonstreze haitei FMI ca inca este masculul Alfa in Romania si detine controlul situatiei, iar planul merge cum a s-a stabilit.

In acest sens a convocat la Guvern intreaga clasa de imbecili a Guvernului Ponta pentru clasicele “consultari”, in fond, nimic altceva, decat o reasigurare a celor de la FMI ca lucrurile decurg “bine”.

Faptul ca Ponta s-a prezentat singur invocand pueril, asa cum ne-a obisnuit, faptul ca nu primeste directive de la Basescu asa cum se intampla cu alta molusca, domnul Emil Boc, a echivalat cu un pumn in nas aplicat “presedintelui” chiar de fata cu cei in fata carora ar fi trebuit sa se dea mare si sa-si arate muschii si patratele de pe burta.

In ciuda acestui mic incident, intalnirea a demonstrat faptul ca, intr-un fel sau altul, si “premierul” Ponta este prins in contractul de vanzare pe nimic a Romaniei, incheiat intre domnul Basescu si clica mafiota internationala.

Pe Ponta se pare ca nu l-a deranjat faptul ca Basescu ne-a amanetat pana si nepotii nenascuti. El avea alte interese. In superficiala sa proverbiala, care frizeaza patologicul, domnul Ponta a profitat de slabiciunea domnului Basescu pentru a-l santaja putin. Practic, singura doleanta a lui Ponta a fost sa fie lasat sa-si plimbe fundul la Bruxelles la Consiliul European de pe 22 noiembrie, ca sa o mai poata vedea un pic pe cea de-a doua nevasta, doamna Daciana Sarbu. Evident, corul bocitoarelor de la flasnetele media, in frunte cu tot felul de “maestrii” si anal(isti) degenerati au tinut-o langa cu ce a facut Ponta si ce a raspuns Basescu. Nimic de fond…

Trebuie punctata aici interventia a doi chibiti ale carore nume este important sa le retinem pentru ca sunt complici la acesta crima din postura de agenti (rudimentari ce-i drept) de influenta – domnii Mihai Tansescu, un personaj vocal cu background kominternist, spalat pe creier cat a fost reprezentantul Romaniei la FMI, respectiv domnul Cristian Diaconescu, fost PSD-ist, convertit in consilier al lui Basescu si fost ministru de Externe, evident, tot cu devenire de sorginte kominternista.

Domnul Tanasescu, al carui rol este sa tina de sase, ne asigura dupa intalnirea Basescu-Ponta ca acest consens este o decizie foarte importanta pentru Romania.

Iar domnul Diaconescu, de asemenea filator, ii tinea isonul pe la toate flasnetele media: au discutat tehnic, au discutat pragmatic. Da, asa se poate discuta; cum au discutat Ponta si Basescu.

Dementa, delirul satanist al lui Basescu nu s-a oprit aici. Se pare ca instrainarea sistemului energetic national nu este suficienta pentru Basescu. Probabil ca este sub contractul FMI si pentru lichidarea resurselor minerale ale Romaniei, astfel incat, generatiile viitoare sa nu mai aiba nicio sansa de supravietuire, complet ingropate in datorii la prietenii sai de la FMI. Vezi AICI, AICI si AICI.

“Situatia s-a schimbat acum. Daca rezervele de aur, cupru erau greu de exploatat acum zece ani, acum situatia s-a schimbat”(sic!).

Fara doar si poate, FMI are nevoie de aur pentru consolidarea Noii Ordini Mondiale, desi in prezent are cea de-a treia rezerva din lume, inaintea multor state puternice. Chiar daca toate statele responsabile din lume isi consolideaza rezervele de aur in asteptarea reintroducerii etalonului aur si disparitiei hartiilor carora le zicem astazi bani, se pare, dupa mintea lui Basescu, ca Romania nu are nevoie de rezerve de aur. Doar FMI are nevoie. Reteta a fost aplicata cu succes si pe acesti nefericiti.

Intelegem acum care este, de fapt miza bataliei pentru aceste resurse neregenerabile de la Rosia Montana. Oare n-ar putea fi lasat aurul acolo pentru generatiile viitoare care poate sunt mai responsabile?!!

Basescu si-a incheiat apoteotic interventia televizata, cu un cinism specific popoarelor orientale, de unde se trage: “nu am avut succes cu Petrom, Cupru Min si Oltchim”. No comment! Este evident ca, avand in fruntea statului astfel de criminali, romanii ar fi saraci lipiti chiar daca in Romania ar fi concentrate toate resursele pamantului.

O alta imbecilitate scapata de Basescu cu ocazia acestei vizite a fost aceea ca Romania are o datorie relativ mica fata de alte state europene. Basescu omite sa ne spuna de ce Romania trebuie sa aiba in primul rand o datorie. Probabil, pentru ca asa i-au spus sefii lui de la FMI ca trebuie. Nicio vorba despre statul obez, nereformat din perioada comunista, despre amantele platite gras de prin ministere, despre politruci ajunsi sefi cu salarii imense la companiile de stat, despre bordurile lui Videanu sau frunzele de milioane de euro ale doamnei Udrea…


Afirmatia “sefului statului” este cu atat mai perversa cu cat, cea mai mare parte a datoriei externe a Romaniei a fost facuta cu o rapacitate sinistra chiar in timpul mandatului domniei sale.

Planul de distrugere accelerata a Romaniei este cat se poate de straveziu: ii indatoram pe generatii intregi iar apoi ii privam de orice mijloace de a plati aceasta datorie prin instrainarea (catre aceeasi clica la care am facut aceste datorii) sistemului energetic profitabil si a resurselor naturale ale subsolului.

Nu trebuie amintit decat in treacat ca, prin aceste masuri, Basescu se afla intr-un mare si clar offside fata de Constitutia Romaniei, lucru pantru care, mai devreme sau mai tarziu, el si acesta clica pusa pe devalizarea statului roman vor plati.

Asta ca sa nu mai vorbim de datoria externa facuta de Basescu care are toate ingredientele unei datorii odioase“, adica o datoria facuta in numele statului roman din care poporul roman nu a avut niciun fel de beneficii.

Este interesant de aflat cam unde s-au dus zecile de miliarde de euro !!! “imprumutate” de Basescu & Isarescu & clica participanta la festin(inclusiv Ponta) in conditiile in care in mandatul domnului Basescu nivelul de trai al romanilor s-a deteriorat constant, investitiile au fost aproape zero, IMM-urile nu au fost ajutate in niciun fel, agricultura a fost pusa pe butuci, armata a fost transformata intr-o banda de cersetori.

Ba, mai mult, au fost taiate pensiile si salariile bugetarilor, si asa, foarte “mari”. In aceste conditii ni se pare legitima intrebarea: ce ati facut, domnule Basescu, cu zecile de miliarde pe care pretindeti ca le-ati luat de la FMI si pe care ne cereti noua sa le dam inapoi?! Lui Ponta si Iliescu cat le-a iesit? Dar lui Mugurel? Hai, ca suntem tendentiosi…

Colac peste pupaza, dupa un inceput ezitant, in prima zi a vizitei FMI, “vocile” interesate ale lui Basescu (TV, ziare, fituici, flasnete) ne spuneau doct si grav ca delegatia” FMI a venit in Romania ca sa alcatuiasca impreuna cu autoritatile romane “un program de crestere economica si creare de locuri de munca” si sa analizeze, vezi Doamne, imactul secetei asupra agriculturii (nu cum sa fure terenurile arabile) si modalitatile de “atragere” a deja faimosilor bani europeni, care sunt, asa, ca un fel de holograme.

Mai putin inspirati, cei de la FMI au declarat ca sunt foarte preocupati de arieratele din economie si de datoriile pe care statul le are catre unele firme. Evident, nu se refereau la IMM-urile care gafaie in Romania, ci la multinationalele din clica, tentaculele “institutiei financiare” in Romania.

In a doua zi a vizitei “delegatiei” FMI, Basescu si-a luat inima in dinti si a aruncat informatia catre flasnete ca Romania va incheia un nou acord cu FMI “pe un an sau doi”. Imediat au aparut anal(istii) care ne-au aburit cu deja clasicele “centura de siguranta” si “increderea investitorilor” (care investitori, ne intrebam noi. Aia care au investit in Romania in 20 de ani mai putin decat tiganii care “injecteaza” in economie banii “gasiti” in bancomatele din Franta?!)

Constiente de faptul ca poporul roman se face arici cand aude de FMI si de asa-zisele imprumuturi, fatucile isterice si inepte de la flasnete ne-au asigurat apasat si repetat ca “in niciun caz” banii de la FMI nu vor fi folositi de Guvern ci doar ne dau un sentiment de siguranta pentru ca stim ca sunt acolo. Revedeti schema AICI.

Ceea ce este deranjant este ca “presedintele” Basescu si flasnetele arondate acestuia ne cred tampiti si spalati pe creier chiar pe toti.

Cu alte cuvinte acesti straini de Romania ne spun ca intr-un an in care avem varful de sarcina pentru plata datoriei externe, ce coincidenta, tot catre FMI, dupa ce bugetul a fost secatuit de un an de pomeni electorale, banii de la FMI nu vor fi atrasi?!! Buna gluma! Nici daca vine un PSD infometat la putere, dupa atatia ani de opozitie?! Nici in conditiile in care bancile straine din Romania au repatriat capitaluri imense?! Ciudat…

In incheiere, sa-i dam putin cuvantul domnului Ponta, care joaca si el un rol secundar in filmul numit “Aburirea Romaniei”, personaj care ne-a intoxicat deja cu predeaua de fum cu “baietii destepti” menita sa ascunda marea ticalosie.

Intr-un fel de alba-neagra cu romanii, “premierul” declara ca “Hidroelectrica va iesi din insolventa in acest an” (adica intr-o luna si ceva cat a mai ramas) si nu cum zice administratorul, domnul Remus Borza ca abia la anul, cand va fi pregatita.

Evident, afirmatia nu este adresata poporului roman ci “delegatiei” FMI (si Fondului Proprietatea), care este linistita in acest fel ca va incepe in foarte scurt timp jaful (“privatizarea”) si la producatorul roman de energie ieftina (cu consecinte dezastruose pentru romani, dupa calapodul Petrom) pentru ca, nu-i, asa societatea nu poate fi “privatizata” pana nu iese din insolventa.

Acesta este doar un ultim exemplu de hei-rup pentru demantelarea statului roman si distrugerea Romaniei a structurii de crima organizata internationala care guverneaza astazi tara, in cardasie cu asasinii economici locali.

Totul in tandem cu penibilele tentative de acoperire cu perdele de fum ale acestor intentii de catre mass-media “independenta” din Romania.

Evident ca nu vom putea trage niciodata la raspundere aceste structuri de crima organizata internationala pentru gravele prejudicii aduse poporului roman. Insa putem sa-i pedepsim, mai devreme sau mai tarziu, cand se vor activa anticorpii acestui popor, pe asasinii economici locali care implementeaza cu sarg agenda acestor infractori internationali.

Acesti straini vorbitori de limba romana, care ocupa cele mai inalte demnitati ale statului, vor da socoteala, potrivit legii, pentru toate aceste prejudicii majore aduse poporului roman. Inalta tradare se aplica inaltilor demintari ai statului roman fara a tine cont de etinicitatea acestora. Etnicitatea diferita nu poate fi invocata ca scuza in acest caz. Ba, din contra…Si asta, cu siguranta, nu se va intampla peste alti 23 de ani…Avem exemple in istoria recenta. Si aia nici macar nu erau vinovati de nimic saracii. Ba, din contra…

Si inca ceva. Orice asa-zisa “privatizare” facuta cu calcarea in picioare a Constitutiei si a legilor tarii nu poate fi ireversibila. Si nu va fi…Avem exemple peste tot in lume.

Si mai este ceva ce nu pot intelege acesti neokominternisti care, chipurile, conduc Romania. Nu toti romanii au creierul transformat in gelatina de la telenovele si “Romanii au talent”. Este adevarat ca sunt multi imbecili printre noi, dovada faptului ca flasnetele kominterniste si-au facut treaba. Dar nu suntem toti asa.

Mai sunt si oameni care inteleg relatia directa intre jaful sistemului energetic national, de exemplu, si explozia pretului la benzina sau al painii de la raft. De fapt, acesti romani sunt din ce in ce mai numerosi, odata cu schimbarea generatiilor.

Cu alte cuvinte, amestecul exploziv este pregatit. Mai lipseste doar concentratia potrivita, pe care, evident, o va da criza si foamea din urmatorii ani(in care, nu-i asa, nu vor fi trasi banii din centura de siguranta a FMI). Asadar, faptul ca la aceste “alegeri” participa, ca de obicei, “doar ai nostri” este o palida consolare. Doar timpul (nu foarte indepartat) va arata daca am avut sau nu dreptate…

2 Comments

  Adauga un comentariu!

  Nume (necesar)

  Website


  *

  Editoriale din aceeasi categorie

  Autor: Aciduzzul | 9 decembrie, 2017 | 0 comentarii | 572 vizualizari | 3 voturi

  Cioturi de arbori cu circumferinta de peste 5 metri, ulei de motor ars, paraie distruse, buldozere si drujbe care ”canta” neincetat pe toate vaile de-a lungul raului Cerna. Asa se prezinta astazi Parcul National Domogled – Valea Cernei, cel mai mare din cele 13 din Romania. Padurile ramase neatinse, formate prin procese naturale dupa ultima […]

  Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 492 vizualizari | 2 voturi

  Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

  Autor: Aciduzzul | 13 septembrie, 2015 | 1 comentarii | 610 vizualizari | 4 voturi

  Toata lumea vorbeste zilele acestea despre criza imigrantilor. Toti se intrec in teorii care mai de care mai fanteziste cu privire la cauzele si la solutiile pentru acesta “criza” si s-au format deja doua tabere cu pozitii antagonice pe marginea acestui subiect. Pe de-o parte gruparile nationaliste de pe tot cuprinsul Europei care intuiesc pericolul […]

  Autor: Aciduzzul | 26 august, 2015 | 0 comentarii | 359 vizualizari | 3 voturi

  Marius Serban Toata lumea asista (neputincioasa) zilele acestea la o adevarata invazie a emigrantilor din tarile arabe catre Europa, care a inceput brusc, suspect de brusc. Desi subiectul este intors pe toate partile de mainstream-media, nimeni nu spune de ce aceasta invazie se petrece tocmai acum. Pana la urma razboaiele din Siria, Irak, Libia, Afganistan […]

  Autor: Aciduzzul | 15 martie, 2015 | 0 comentarii | 1547 vizualizari | 9 voturi

  Cazul Darius Valcov este unul cat se poate de clar al triumfului neoliberalismului si al jafului institutionalizat practicat de mafiile transnationale, numite gratios, FMI, BM, UE, etc., in coloniile cocotiere pacificate, populate cu oi placide, spalate excesiv pe creier, cam cum este Romania. Pentru a intelege resorturile dupa care functioneaza institutia care a acaparat spatiul […]

  Ofera o donatie
  Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
  fii aproape de noi
  Conferinta_AGROstandard
  PUB
  web design profesionist
  Red Moon Media
  CAMPANII bp
  Atitudine Contemporana
  Televiziunea Copiilor
  Le Pre
  1984 George Orwell
  Televiziunea Copiilor
  piata BIO
  alimente organice
  internet manipulation techniques
  Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
  bad politics

  2009 - 2024 © BadPolitics