Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 16, 2021, 6:32 pm
Noros
Noros
11°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 14 km/h NNE
Răsarit: 7:32 am
Apus: 6:30 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Astazi, alegeri cu ceva suspans in MLNR, printre minciuni pentru cauze nobile, “profani” si rasturnari de situatie. Costel Bobic – omul din spatele lui Radu Balanescu (MLNR-Povestiri Adevarate)
Aciduzzul | 6 noiembrie, 2010 | 0 comentarii | 1246 vizualizari |
(2 voturi )

Credeam ca deja am vazut tot ce se poate vedea mai murdar in Ordinul nostru. Chiar am avut speranta ca exista o sansa de indreptare, fie prin alegerea lui Radu Balanescu cu programul lui de asa-zisa curatenie morala, fie prin alegerea lui Mircea Gheordunescu cu o echipa destul de contestata dar ai carei membrii au dovedit totusi timp de 10 ani ca au vocatie de constructori si ca Ordinul nostru poate schimba oamenii in bine si in mai buni. Aveam in plus si speranta ca nu exista nici o posibilitate de a transforma Ordinul intr-un P2 dambovitean, atata timp cat ambele echipe aveau asigurat un control suficient de solid din partea structurilor competente. Si totusi… din nou… Romania dovedeste ca este tara tuturor surprizelor.

Pe scurt: cel putin in ultimele 3 saptamani, principalul sponsor, principalul sprijinitor logistic si eminenta cenusie din spatele campaniei lui Radu Balanescu a fost Costel Bobic. Profanul Costel Bobic.

NU poate fi soarta mai tragica a MLNR decat sa ajunga sa fie controlata de catre un personaj atat de controversat cum este Costel Bobic. Dar nu poate fi soarta mai tragica decat cea a lui Radu Balanescu, fortat sa se alieze cu Diavolul intr-o disperata incercare de a castiga alegerile din 6 noimebrie.

Voi prezenta pe scurt faptele, asa cums-au derulat ele:

1. In urma cu circa 3 saptamani sunt sunat de Costel Bobic si invitat la o discutie. Evident, accept si am prezint la “locul faptei”. Tema discutiei? Bobic mi se prezinta ca principalul sponsor si strategul campaniei electorale a lui Radu Balanescu in ultimele 2 luni, imi spune ca a citit blogul meu si ma roaga sa-l ajut pe Radu in continuare, atacandu-l pe Mircea Gheordunescu, deoarece el crede ca fara sprijinul meu Balanescu nu poate castiga finala contra lui Gheordunescu. Imi propune in schimb functia de Mare Maestru Adjunct, in cazul in care Balanescu reuseste sa castige alegerile pentru demnitatea de Mare Maestru al MLNR. Cand il intreb de ce considera respectiva functie potrivita pentru mine, imi explica ca il intereseaza sa aibe un om al lui cat mai sus pozitionat in MLNR care sa-l ajute in diverse combinatii.

Ii explic ca cea mea potrivita functie pentru asa ceva este cea de Mare Secretar, imi exprim disponibilitatea de a-l ajuta pe Balanescu si il pun sa imi prezinte o hartie scrisa de la acesta prin care certifica ca respectiva functie va fi data unui Frate desemnat de mine, deoarece eu sunt un personaj prea controversat si nici nu mai vreau sa ma intorc in MLNR. Este de acord si ramane sa ne intalnim peste cateva zile, dupa ce aranjeaza cu Balanescu. Marturisesc sincer ca nu am crezut o iota din ce imi spuses Bobic, mai ales ca este un profan si nici nu parea sa stie nimic despre functionarea Ordinului.

2. Din nou, surpriza!!!! Bobic ma suna, imi spune ca Radu a acceptat cererea mea si ma roaga sa aranjez o intalnire cu cel pe care il propusesem pentru functia de Mare Secretar, deoarece doreste sa il cunoasca. Fac intocmai, ne vedem in 3 si Bobic isi exprima clar doleantele: vrea sa aibe omul sau si la Marele Secretariat, om prin care sa aranjeze diverse combinatii, deoarece nu il vede pe Balanescu in stare sa faca bani, ci doar imagine. Cadem de acord sa aibe loc o noua intalnire la care sa participe si Balanescu cu Visoianu si in care acestia sa discute direct cu persoana recomandata de mine, iar in cazul acceptarii sa se porneasca la lucru. Marturisesc din nou ca eram in continuare cat se poate de sceptic ca Bobic ar avea o asemenea influenta asupra lui Balanescu.

3. O noua surpriza!!! Si mai mare!!! Bobic aranjeaza respectiva intalnire la inceputul ultimei saptamani de campanie, chiar la el acasa. Toata lumea este prezenta, inclusiv Radu Balanescu, dar mai putin eu, care le explicasem ca nu este bine sa apar langa Balanescu deoarece ar fi banuit ca el este cel aflat in spatele actiunilor mele si i-ar aduce mai multe deservicii decat puncte in cadrul alegerilor. Fratele meu imi confirma a doua zi ca s-a batut palma conform celor afirmate de Bobic si ca urmeaza sa fie introdus de Balanescu in staff-ul de campanie si prezentat ca viitorul Mare Secretar. Decidem sa continuam jocul pana la confirmarea si in fata Fratilor ce l-au sprijint pe Balanescu a celor convenite in cadru restrans in casa lui Bobic.

4. Timp de 4 zile Fratele nostru a fost implicat direct, in urma introducerii in staff-ul de campanie de catre Radu Balanescu, in ultimele miscari efectuate inainte de Convent. Vineri, la ora 17.00, Radu Balanescu l-a confirmat oficial, in fata staff-ului sau, ca viitorul Mare Secretar, dupa numai 4 zile de prezenta in echipa sa si in urma unei negocieri purtate cu profanul Costel Bobic. Evident ca Fratele Tohaneanu, caruia i se promisese functia respectiva de mai bine de 1 an, nu a fost deloc incantat iar ceilalti Frati prezenti nu au inteles nici ei motivele respectivei schimbari.

Mai mult, Radu Balanescu il desemneaza pe Fratele ales de mine ca reprezentantul sau in Comisia de NUmarare a Voturilor din Convent, ceea ce ne determina sa il includem in ultima clipa pe lista delegatilor la Convent. In momentul in care am avut si aceasta ultima confirmare a incalcarii extraordinar de grave a regularitatii masonice de catre Radu Balanescu, am decis sa ii anunt pe Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, pe Marele Maestru Fondator Costel Iancu, pe Presedintele Curtii Supreme de Justitie Masonica Remus Borza si, prin intermediari, pe Fratele Mircea Gheordunescu.

De asemenea, am avut o discutie fata-in-fata cu Costel Bobic, precum si convorbiri telefonice cu Cornel Visoianu si cu Nini Florea, pe care i-am informat asupra deciziei mele irevocabile de a face publica vanzarea MLNR de catre Radu Balanescu catre profanul Costel Bobic. De asemenea, i-am informat pe toti cei mentionati asupra faptului ca voi face o sesizare catre Conventul Marii Loji, in care voi solicita discutarea in regim de urgenta a acestei situatii.

5. Pentru a castiga deplina incredere a lui Costel Bobic si a lui Radu Balanescu ca le fac jocurile trup si suflet, am publicat pe acest blog, in ultima saptamana, cateva acuzatii nefondate la adresa Fratilor Iulian Moisescu, Ovidiu Gales, Gabriel Gherasim si Gheorghe Florea. Astfel, recunosc aici ca nu a existat nici o discutie si nici o intentie a lui Iulian Moisescu, Gabriel Gherasim si Ovidiu Gales de a prelua conducerea Ritului York si nici de a atenta asupra legitimitatii PRF Costel Iancu in calitatea sa de Suveran Mare Comandor al Ritului Scotian Antic si Acceptat.

Fratele Gheorghe Florea nu a afirmat niciodata ca ar fi fost santajat de catre Mircea Gheordunescu si nici ca ar fi negociat vreun post sau o sustinere de alt fel in schimbul sprijinului sau. Le cer umil iertare celor patru Frati pentru necazurile si supararile ce le-am pricinuit in aceste ultime zile si ii rog sa solicite Conventului, tot in regim de urgenta, condamnarea mea pentru infractiunea de sperjur, pe care o recunosc. Accept cu inima impacata orice decizie va fi luata de catre delegatii la Convent, pentru ca ii port ierta pe Bobic si Balanescu pentru cele ce au vrut sa faca Ordinului nostru, dar nu ii voi ierta niciodata pentru ca m-au facut si pe mine sa ajung ca ei. Si nu am cum sa ma iert nici eu.

Iubiti Frati, inchei acest articol spunandu-va, din nou, ca simt o uriasa dezamagire. Nici in cele mai negre visuri nu credeam ca voi ajunge sa traiesc momentul in care un mason, un Frate, un candidat la inalta demnitate de Mare Maestru al MLNR, va scoate la tarana onoarea si viitorul nostru, al tuturor. Pentru ce ce il veti vota pe zaraful Radu Balanescu, nu mai am decat o singura recomandare: sa munciti bine si cu spor… dar pentru stapanul vostru Costel Bobic. (Florin Ghiulbenghian)

Sursa: MLNR-Povestiri Adevarate

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 3 comentarii | 218 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 324 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 104 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 192 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 104 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 1 comentarii | 68 vizualizari | 5 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 1 comentarii | 68 vizualizari | 5 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics