Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 17, 2021, 6:01 am
Noros
Noros
16°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 82%
Vânt: 0 km/h ENE
Răsarit: 6:57 am
Apus: 7:22 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editoriale / Opinii
Coma indusa si proiecte fanteziste
Aciduzzul | 31 octombrie, 2012 | 1 comentarii | 183 vizualizari |
(1 voturi )

Maria Diana Popescu
Trupele romanesti din Afganistan si scutul antiracheta au inscris Romania pe harta unor organizatii teroriste. Marea drama a Romaniei este ca alegerile rotesc baietii destepti intre ei. Purtatorii de mandate, cu sonorul dat la maxim, au reusit sa faca din Romania ceea ce li s-a cerut: colonie cu oameni nefericiti. Distrugerea agriculturii, a industriei, sigurantei sociale, invatamintului, sanatatii, lipsa veniturilor sigure si consistente, eliminarea sistemelor eficiente de epurare a apei, importul de alimente modificate genetic, discriminarea cetatenilor fara venit, jaful constant asupra pensiilor si salariilor, asupra dreptului de exploatare a resurselor naturale, asupra istoriei, culturii si traditiei stramosesti, folosirea propagandei (agenti bine platiti infiltrati in televiziuni si redactii nationale, pentru a tine sub control si a propaga mascat politica distrugerii si a consumismului), sint atentate grave la fiinta biologica a neamului.

Unde sint cercetarile in domeniul fizicii, chimiei, geneticii, energeticii, medicinii regenerative, unde este constructia de locuinte pentru popor?

Avem si noi teroristii nostri, nemultumiti ca au acelasi drepturi egale cu noi. Ne vom ocupa sa le oferim costume elegante, in dungi, incepind cu liderii organizatiei udemere, care tin mortis sa mizgaleasca Constitutia Romaniei, pentru a hotari, pretind acestia, daca va fi republica parlamentara, semi-prezidentiala sau prezidentiala. Auziti ce visuri au! Constitutia nu poate fi amendata decit de poporul roman.

Ma rog, ce a mai ramas din ea. Da, de acord, sa fie amendata, dar sa se stipuleze clar acolo ca Romania nu mai este de vinzare, ca Romania nu este stat „suzeran”, ci Suveran, ca Romania nu este un stat federal, ci Unitar, iar in Romania limba oficiala obligatorie este Limba Romana.

Romania a fost, este si va ramine Stat National! Stimati parlamentari, terminati cu tirguielile keleministe, cu proiectele fanteziste despre Constitutia Statului Roman. Ar fi indicat sa construiti spitale, nu sa le inchideti, sa cresteti salariile rusinos de mici ale medicilor, pentru a putea lupta impotriva genocidului generat de razboiul contra Poporului Roman.

Tot mai multe spitalele din tara, ingenuncheate din cauza saraciei, a lipsei fondurilor si a medicamentelor, ii pun pe medici in situatia delicata de a tria pacientii in functie de gravitate. Sistemul sanitar romanesc sufera la fel de mult din lipsa de personal. Degeaba s-au deblocat posturile, absolventii de medicina nu mai sint interesati sa imbrace halatul alb pentru o leafa de mizerie: 900 de lei lunar, care nu le ajung nici pentru supravietuire, daramite sa-si mai procure documentatie profesionala.

Consecinta dramatica a comei induse in care este tinuta tara de medicatia capitalista, medicii tineri pe care ii mai avem isi fac bagajul si cauta de lucru in strainatate, unde pot profesa la standardele inteligentei lor, acolo unde sint bine platiti si au un trai decent. Exodul medicilor romani a determinat spitalele sa accepte absolventi de medicina care abia au trecut examenele. Coborind stacheta, nu mai au pretentia notei minime, 7, la concurs. Accepta si cu nota 5, adica din cei care iti taie o ureche, in loc sa-ti puna mina in ghips.

Redacția Agero – Germania: preluarea acestui editorial fara specificarea sursei (Agero) este ilegala si poate fi sancționata juridic.

Ajunge, stimati guvernanti, cit v-ati insusit din gospodaria romanului! Decit sa investiti in regii asfaltului si ai bordurilor, ocupati-va de eradicarea acutei saracii in care se zbat milioane de romani, in cercetarea medicala, in actul medical cetatenesc, care trebuie sa fie gratuit.

Infiintati o sectie speciala de boli psihice pentru politicienii mincinosi de profesie, cei 70% dintre politicienii care promit in campanii venituri medii de 800 de euro pe luna, pensii de 500 de euro pe luna, zgirie-nori elastici si nemuritori, scoli ale viitorului, nu cu peretii cazuti si hazna in curte! Puneti pe picioare agricultura, irigatiile, industria!, ca sa aiba poporul hrana si viitor pentru copii. Multi „demnitari„ ar trebui sa-si ia bocceluta din Palat si sa plece la pensie. Iar cei mai tineri, sa fie supusi periodic controalelor psihologice.

In Rusia, virsta de pensionare este 60 de ani pentru barbati si 55 – pentru femei. Vladimir Putin a implinit 60 de ani pe 7 octombrie, iar preopinentii, dorind sa-l trimita la pensie, au venit la manifestatiile dedicate aniversarii sale cu obiecte de care are nevoie omul la pensie: furtun pentru gradina, papuci de casa, aparat de radio, zgarda pentru ciine, pastile Viagra.

Desi popularitatea sa a mai scazut, se bucura totusi de opinii favorabile, mai mult decit majoritatea politicienilor din Occident. Noi?, pina vom extrage gazele naturale descoperite in Marea Neagra, sa speram ca dinozaurii Puterii vor fi disparut in urma caderii unui meteorit.

Nu ne incalzeste cu nimic descoperirea, atita timp cit ne alegem cu praful de pe tobe. Ce cistiga romanul de rind, daca o firma controlata de straini exploateaza resursele noastre? Ca redeventa este mai mult de forma, chiar penibila. Ei pot exporta gazul la preturi mai mari prin conductele de interconexiune, odata cu liberalizarea lor, iar pentru noi, „de la rusi vine ploaia pe conducte”, pe bani astronomici.

Si cu gazele vom ajunge in situatia carburantilor. Platim preturi vestice in valuta, raportate la veniturile mizere de aici. Statul roman nu mai are niciun control asupra resursele sale, pentru ca nu-i mai apartin.

Cum fiecare nas international isi gaseste nanasul, o concluzie la ceea ce nu se vede scris, ar fi ca in mod sigur Iranul este motivul pentru care americanii, de teama, au investit si dezvoltat rapid tehnologia dronelor.

Sursa: Agero Stuttgart

One comment

  • Johan
    aprilie 19, 2014

    Romania ca stat nu mai este sustenabila,diferentele dintre vechile principate, incep sa erupa. Moldova in ultimi 24 de ani, a fost exploatata ca o colonie,defrisari masive de padure, distrugerea industriei locale toate au creat o mare nemultumire.In Moldova nu sa facut un metru de autostrada,investitii deloc, impozitele luate de stat, au mers in investitii, in Ardeal si Muntenia. Nu mai vrem sa platim pentru altii. cel ami bine o separare amiabila, dupa exemplul Ceoaslovaciei.

      (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 24 iunie, 2016 | 0 comentarii | 543 vizualizari | 2 voturi

Brexit-ul este, fara doar si poate, un eveniment de proportii epice prin prisma perpectivelor pe care le deschide. Brexit-ul reprezinta prima fisura intr-un sistem monstrous care parea monolit. Practic, intreaga oligarhie americana si europeana, cu monstroasa masinarie media aservita au fost luate prin suprindere, in ciuda manevrelor diperate de a influenta in extremis opinia publica […]

Autor: Aciduzzul | 3 iunie, 2016 | 0 comentarii | 582 vizualizari | 2 voturi

Alegerile locale de duminica se remarca prin ceva unic in ultimii 26 de ani. Nicicand in aceasta perioada de dezmat neobolsevic, de jaf si disolutie a tot ce este romanesc, asadar, nicicand in acest sfert de secol, candidatii oferiti spre votare de gastile de crima organizatea numite eufemistic partide, nu au fost mai jalnici. Practic, […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 276 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 242 vizualizari | 4 voturi

Marius Serban Nesimtirea de care a dat dovada, astazi, Iohannis (Ioha), presedintele cu o legitimitate fragila al Romaniei, este strigatoare la cer! Astazi, cand se face fix o saptamana de la moartea oamenilor din Colectiv, Ioha a demonstrat cu varf si indesat ca nu a inteles nimic, dar absolut NIMIC, din cerintele strazii,ca nu a […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 141 vizualizari | 2 voturi

George Roncea …peste ei, scârbele astea mizerabile și criminale care au ucis în 89 – ca să ajungă la Putere, au ucis în iunie 90 ca să rămână la Putere – și apoi vreme de 25 de ani ne-au batjocorit, umilit, jefuit, călcat în picioare și scuipat în față. A venit momentul să le arătăm […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics