Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
septembrie 19, 2021, 2:23 am
Parţial înnourat
Parţial înnourat
17°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 67%
Vânt: 7 km/h V
Răsarit: 6:59 am
Apus: 7:18 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Corneliu Zelea Codreanu, terifiant de actual
Aciduzzul | 13 septembrie, 2010 | 2 comentarii | 706 vizualizari |
(1 voturi )

CEREM: revizuirea si confiscarea averilor celor care si-au furat tara saraca.
CEREM: tragerea la raspundere penala a tuturor oamenilor politici care se vor dovedi ca au lucrat in contra tarii, sprijinind afaceri necorecte particulare.
CEREM: impiedicarea pe viitor a oamenilor politici de a mai face parte din consiliul de administratie ale diferitelor banci sau intreprinderi.
CEREM: declararea teritoriului Romaniei ca proprietate inalienabila si imprescriptibila a neamului romanesc.”

“Nu vom permite ca la adapostul formulelor tricolore sa se instaleze o clasa oligarhica si tiranica, pe spatele muncitorilor de toate categoriile si sa-i jupoaie literlamente de piele, fluturand prin vazduh neostenit: Patria – pe care nu o iubesc; Dumnezeu – in care nu cred; Biserica – in care nu intra niciodata, sau Armata – pe care o trimit la razboi cu bratele goale. Acestea sunt realitati care nu pot constitui embleme pentru escrocherie politica in mana unor scamatori imorali.”

Sursa: Altermedia

2 Comments

 • septembrie 14, 2010

  ”Criza crizei” din trecut. Ignoranta la indigo…
  .

  Daca Mircea Geoana a daruit flori presedintelui Nicolae Ceausescu, trebuia macar sa va informeze ca:

  In Romania burghezo-mosiereasca, vorba tov. Nicolae Ceausescu, criza economica din 1929 a fost cauzata de inapoierea economica si a dependentei fata de imperialistii straini. Aceasta innapoiere in ziua de azi a fost bine regizata, prin vanzarea mijloacelor de productie , la pret de fier vechi. Mijloace de productie dealtfel dobandite cu atata sudoare a parintilor nostri, tocmai in perioada asa zisei dictaturi Ceausiste. Comunistii in frunte cu Nicolae Ceausescu, stiau ca:
  In 1929-1933 productia industriala a Romaniei a scazut catastrofal. Productia minelor de carbuni, s-a redus intre 1929 si 1933 la jumatate, coborand sub nivelul anului 1919. Uzinele metalurgice si-au stins in mare parte furnalele, cu pecizarea ca erau mai active ca in ziua de azi, 2010!
  In anii de criza ( 1929-1933),puterea de cumparare a salariilor a suferit mari scaderi.Salariile nominale ale muncitorilor au scazut intre 1929 si 1933 cu 36,9 %.Scaderea salariilor era insotita de prelungirea zilei de munca. Somajul a crescut cu repeziciune ajungand la 25%. Nicolae Ceausescu vorbeste despre somaj in public, abia in ultima lui cuvantare…precum un ultim strigat!
  Pretul produselor agricole scazusera atat de mult, incat pierderile la fiecare hectar insamantat ajunsesera in anii 1929-1933 la minimum 2000 lei/ hectar.Productia de grau care in 1928 era de 314 mii de vagoane a ajuns in 1932 la doar 151 de mii de vagoane!( astazi taranul da la contract litra de lapte cu 38 de banuti, ajungand pe raftul supermarketului de 10 ori mai scump, la kilogramul de branza, azi, taranul se multumeste sa ia 2,8 lei iar pe raft i-l poti gasi la 20 de lei)
  Nicolae Ceausescu stia acesta , si fara sa-si de-a seama a denaturat-o trecand-o prin prisma partidului…a gresit, asa-i omul!
  Prima ”curba de sacrificiu” a fost aplicata in ianuarie 1931.Ea prevedea o scadere cu 10% a salariilor functionarilor si muncitorilor statului.In 1932 s-a aplicat o ”noua curba de sacrificiu”.La cererea controlorilor straini( fmi?)de aconcedia 30% din salariatii statului, guvernul anunta o noua reducere a salariilor si pensiilor, pensionand fortat 20 de mii de muncitori si functionari ai statului. A 3-a ”curba de sacrificiu” a fost aplicata la inceputul anului 1933…”curbele de sacrificiu” pe care le traim acum sunt doar la inceput de ”drum”…Azi sau mai bine spus in prezent, prima si a doua curba de sacrificiu au fost simultan aplicate, suntem fara a crede in situatia anilor 1932 si daca nu va vine a crede…continuati lectura:
  In anii crizei s-au prabusit o serie de banci. In toata tara a izbucnit o criza de credit, care a provocat greutati industriei, agriculturii si comertului.
  In aprilie respectiv octombrie 1932( atentie mare!!), guvernul a intocmit doua legi de conversiune a datoriilor agricole ce azi pot fi interpretate de ‘’subventionare agricola”. Conversiunea garantata atunci, asigura creditorilor ( mosieri,camatari) plata datoriilor de catre stat si obliga pe debitori( taranii) sa ramana indatorati pe timp de 30 de ani!!! Daca cineva mai poate considera o vina, colectivizarea fortata, il rog a lua in considerare ca taranului roman i s-a impus cu forta sa renunte la o obligatie ce deja exista…celor ce aduc invinuiri neprobate lui Nicolae Ceausescu ca a participat la dezrobirea fortata a taranului roman sa ia aminte faptul ca muntenii nu au fost colectivizati NICIODATA!…si asta ca ei, cei din zona de munte, nu au avut datorii care au necesitat conversiuni in 1932!!
  In acest timp, guvernul prezidat de Iuliu Maniu, a contractat un imprumut de 100 de milioane de dolari americani( fabulos la acea vreme si comparabil cu suma de 20 de miliarde in prezent…), cu o dobanda de 7% + 4% comision( enorm de mult, deoarece se contracta cu 2% un imprumut!). In schimbul acestui imprumut ”camataresc” guvernul national-taranesc a acceptat controlul imperialistilor straini asupra vietii economice si politice a Romaniei. ”expertii straini” erijati astazi in alte denumiri, au primit drept de control asupra Ministerului de Finante si asupra BNR…In 1930, pentru doar 8 milioane de dolari , aproximativ 2 miliarde de euro azi, luati sub forma de imprumut, telefoanele au fost concesionate societatii americane ”TELEPHON INTERNATIONAL CORPORATION”, care apartine grupului Morgan.
  In 1931 a fost contractat un alt imprumut in valoare de 8,7 miliarde de lei ( ziua de lucru era de 20 de lei), care afost manevrat in asa fel incat doar 3,8 miliarde au ajuns in tara…restul de 4,9 miliarde de fiind comisioane si dobanzi anticipate…Acest impumut a fost insa garantat cu monopolurile de stat: tutun, sare explozibil, marmura si zacaminte minerale!!!
  In august 1932 bancile si trusturile straine impun instalarea unor noi ”controlori” straini permanenti asupra veniturilor si cheltuielilor statului Roman si asupra C.F.R.-ului!!! Daca Nicolae Ceausescu ar putea vedea prezentul cred ca infarctul miocardic l-ar trimite la loc…asemanarea e prea vizibila!

  La 2 februarie 1933, 7000 de muncitori intra in greva la Uzinele Grivita…la 4 februarie 1933 la doar doua zile, demonstratii de anvergura la Cluj. La Iasi in seara zilei de 2 februarie, CFR-isti ies in strada…abia pe 14 februarie 1933, autoritatiile il aresteaza pe Gh. Gheorghiu DEJ..la 15 februarie 1933 din nou grva la Grivita cu cererea de eliberare a arestatiilor…au fost peste 2000 de arestari, celor ucisi nu li se cunoaste inca numarul…
  Dupa criza susexpusa a umat al 2 -le razboi mondial…a mai fost si in 1891 o criza, tot la nivel mondial si tot urmata de un razboi mondial, primul dealtfel,…dupa semne pare-se ca anul acesta pe sfarsit sau cel tarziu la inceputul anului viitor, vom fi chemati iar la razboi!

  Inaintea oricaror legi sta dreptul omului de a muncii cu demnitate, drept ce in prezent e fie desfintat fie malformat!
  Cati de putini sunteti, ridicati steagurile! Traiasca Romania Demna, Libera si Muncitoare!

  Radu RONCEA

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 298 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 94 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 179 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 99 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 108 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 19 vizualizari | 3 voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
| comentarii | vizualizari | voturi
»
18 Sep 2021 | 0 comentarii | 19 vizualizari | 3 voturi
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics