Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 1, 2020, 1:26 am
Noros
Noros
14°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 76%
Vânt: 11 km/h V
Răsarit: 7:14 am
Apus: 6:56 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Cum am convins-o pe curvis@ina Udrea sa nu-mi mai ureze “sarbatori fericite”
Aciduzzul | 22 aprilie, 2012 | 0 comentarii | 653 vizualizari |
(5 voturi )

Anul trecut, pe vremea asta, colegiul 25 din Bucuresti, reprezentat in Parlament de Elena Udrea, era impinzit de bannere pe care se putea citi: “Sarbatori fericite! Deputat colegiul 25 Elena Gabriela Udrea”. Atunci, mi s-a publicat in “Tricolorul” si “Romania Mare” (era epoca in care “maestrul” Corneliu Vadim Tudor inca nu incepuse sa-mi strice textele cu modificarile-i inepte) un articol in care, printre altele, am tinut neaparat sa-i raspund curvistinei prezidentiale la urarea calduroasa si pe care-l reproduc mai jos. Ma asteptam ca, anul acesta, bannerele respective sa fie scoase de la naftalina si agatate din nou la fiecare intersectie din colegiul 25, intre doua felinare de beton, cam la fel cum se proceda pe vremea tovarasului, cind, de fiecare 1 mai si 23 august, reapareau aceleasi pancarte care-l ridicau in slavi pe Ceausescu, consoarta si partidul. si, cind colo, ce sa vezi? Nici urma de urari udriene, anul acesta. 😯 Nu pot decit sa conchid ca, acum un an, tuta guvernamentala a citit articolul meu, si-a dat seama ce gest penibil a facut si a renuntat la el. 😆 😆 😆

Raspuns pentru Elena Udrea

Daca Traian Basescu, in calitatea lui de sef al statului, de presedinte al tuturor romanilor, de parinte al patriei, este pentru mine ca un tata, Elena Udrea, in calitatea ei de deputat al colegiului bucurestean in care locuiesc, este pentru mine ca o mama. Asa stind lucrurile si pentru ca birfele de tot felul si criticile rauvoitoare, carora le-a cazut victima Elena Udrea, ma aduc la exasperare si-mi lezeaza sentimentul filial, voi incerca sa demontez, aici si acum, principalele asertiuni veninoase cu care marea femeie de stat este improscata.

Astfel, doamna Udrea este adesea tratata ca o curvistina, de presa interna si internationala si de opinia publica autohtona, din cauza asa-zisei sale relatii privilegiate cu Traian Basescu. Gurile rele pretind, ca s-o spunem pe sleau si sa nu ne mai dam pe dupa pom, ca presedintele Republicii si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului intretin relatii sexuale. In aceasta privinta, pot spune citeva lucruri in apararea Elenei Udrea. Mai intii, ca zvonurile cu pricina sint simple speculatii, care nu se bazeaza pe nici un fel de dovada concreta. Birfe din acestea ieftine apar ori de cite ori un barbat puternic si o femeie frumoasa lucreaza impreuna.

Este suficient ca un barbat adevarat, ca Traian Basescu, si o femeie atragatoare, ca Elena Udrea, sa se invirta in aceleasi cercuri (in cazul de fata, in cercurile puterii), pentru ca prostimea sa suspecteze, imediat, un amantlic. Nimic surprinzator, la urma urmelor… La ce te poti astepta din partea vulgului? in prostia si ignoranta lor, oamenii de rind cobora, intotdeauna, totul in derizoriu.

In ce-i priveste pe Elena Udrea si Traian Basescu, prostimea confunda o solida relatie profesionala, bazata exclusiv pe munca si pe dorinta de a scoate o tara din mocirla, cu o banala si triviala legatura amoroasa. Dar, dupa cum spuneam, birfele acestea de trei parale nu se intemeiaza pe probe concrete, iar neamurile proaste care le colporteaza nu reusesc decit sa faca dovada propriei lor calitati umane extrem de scazute si sa se descalifice singure, fara sa poata intina nici cit negru sub unghie reputatia nepatata a celor doi mari oameni de stat. si-apoi, sa presupunem, numai pentru o clipa, prin reducere la absurd, ca presedintele Republicii si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului ar avea, intr-adevar, o relatie intima.

Chiar si asa, mie lucrul acesta nu mi s-ar parea din cale-afara de condamnabil. in primul rind pentru ca, de vreme ce-i percep pe Traian Basescu si pe Elena Udrea ca pe niste parinti, mi se pare perfect normal ca tatal si mama sa intretina si raporturi conjugale.

Apoi, sunt de parere ca o relatie intima intre doi oameni atit de curati ca Udrea si Basescu nu se poate baza decit pe o iubire frumoasa si sincera, iar asemenea iubiri nu pot fi niciodata condamnabile. in sfirsit, istoria abunda in exemple de stralucite femei de stat, care s-au folosit de frumusetea lor pentru a intra in gratiile unor mari conducatori si a le cistiga increderea, apoi au ajuns sa exercite asupra lor o influenta decisiva, reusind, astfel, sa-si conduca statele pe noi culmi de civilizatie si progres.

Astfel au procedat Aspasia din Milet cu Pericle, Cleopatra cu Cezar si Marc Antoniu, Theodora cu Justinian, iar toate aceste femei n-au fost condamnate de posteritate, dimpotriva, au fost retinute ca niste personalitati pozitive si benefice, gratie carora Atena, Egipul si, respectiv, Imperiul Bizantin au inflorit. Istoricul si academicianul francez Henry Houssaye era de parere ca Aspasia, Cleopatra si Theodora formeaza, in antichitate, triada unor “femmes d’amour”, prima fiind o hetaira inteligenta, a doua o regina curtezana, iar a treia o imparateasa curtezana. Ei bine, presupunind – scriu “presupunind”! – ca Traian Basescu si Elena Udrea ar fi intr-adevar amanti, eu as inscrie-o pe aceasta din urma in traditia Aspasiei, Cleopatrei si Theodorei, calificind-o drept o ministreasa curtezana si inteligenta.

I se mai reproseaza Elenei Udrea si ca a pozat in lenjerie intima, pentru revista “Glossy”. Chestia asta ar demonstra, vezi Doamne, ca ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului este o femeie cu moravuri indoielnice, trasatura de caracter care, la rindul ei, ar face plauzibile zvonurile despre relatia dintre ea si presedinte. in ce priveste acest ultim aspect, am explicat deja mai sus ca, daca exista, intr-adevar, o asemenea relatie, ea n-o injoseste in nici un fel pe Elena Udrea, dimpotriva, ii face cinste.

Iar in ce priveste faptul ca a pozat in lenjerie intima, de cind a devenit frumusetea corpului feminin ceva condamnabil? Nu este normal ca o femeie sa fie mindra de frumusetea ei si sa le permita si altora sa se bucure de ea? Altminteri, de ce mai e frumoasa o femeie? Ca sa se rusineze de darurile pe care natura i le-a facut cu generozitate si sa le ascunda? Sigur ca nu! Asadar, ce-i atit de rau in faptul ca doamna Udrea a pozat in lenjerie intima? Care-i problema? Unde este crima, in toate acestea? Nicaieri! Pozind in lenjerie intima, Elena Udrea a facut un act artistic (de ce, adica, nudurile marilor pictori – Rubens, Velazquez, Goya, Ingres, Renoir… – sint considerate niste mari opere de arta, iar fotografiile unei femei in lenjerie intima sint considerate de prost gust?).

E-adevarat, sint unii care sustin ca, artistic sau nu, un asemenea act nu cadreaza cu pozitia de om politic. Dar aceasta este o simpla prejudecata, care nu poate fi sustinuta cu argumente rationale si care este pe cale de disparitie in toate tarile civilizate. Caci o femeie care este om politic nu inceteaza, din acest motiv, sa fie femeie. Cele doua nu se exclud una pe alta. Carla Bruni, de pilda, care, ce-i drept, nu e un om politic, dar este sotia unuia dintre cei mai puternici sefi de stat ai lumii – Nicolas Sarkozy, presedintele Frantei – , a pozat nu in lenjerie intima, ci de-a dreptul goala, si nu s-a mai isterizat nimeni.

Numai in Romania, unde mentalitatile sint inca primitive, poate fi condamnata o femeie de stat pentru atita lucru. Dar motivele reale din spatele unor asemenea atitudini ipocrite sint evidente: barbatii se simt frustrati, din cauza faptului ca nu pot avea o astfel de femeie, iar femeile sint invidioase.

I se mai imputa, in sfirsit, Elenei Udrea faptul ca detine un minister inutil, infiintat special pentru ea, prin reciclarea portofoliului Turismului, la care s-a adaugat Dezvoltarea Regionala, luata de la Interne, drept recompensa, zice-se, pentru favorurile sexuale acordate presedintelui Republicii. Ca ministerul Turismului, desfiintat inca dinaintea inaspririi conditiilor economice, are cu atit mai putine justificari de-a exista si de-a minca din banii publici astazi, in plina criza economica. si ca Traian Basescu nu s-a multumit doar sa-i creeze favoritei un minister perfect inutil, ci a mai si tinut ca ministerul acesta sa primeasca cel mai generos buget dintre toate cele acordate departamentelor ce alcatuiesc guvernul. Toate acestea sint, din nou, calomnii fara acoperire.

Este suficient sa privim activitatea, de o importanta vitala, depusa de Elena Udrea ca ministru, ca sa ne dam seama de asta. imi amintesc, de pilda, si acum induiosatorul episod in care doamna Udrea le-a oferit drept ajutoare sinistratilor afectati de inundatii biciclete si pantofi de dama cu toc cui. imi amintesc, apoi, si de brandul de tara in forma de frunza, precum si de luxoasele indicatoare rutiere nefolositoare, pe care s-au cheltuit, in total, 1.800.000 de euro (cite 900.000 pentru fiecare achizitie), in cea mai crunta depresiune economica.

Sa nu uitam nici de grandioasele proiecte care, din nefericire, nu au prins viata, dar care denota o imaginatie si o inteligenta nu mai putin debordante: darimarea zidului imprejmuitor al Palatului Parlamentului, care ii tine pe simplii cetateni la distanta, si la propriu, si la figurat, de aceasta institutie, transformarea capitalei, asezata, pare-se, pe un izvor cu apa termala, intr-o statiune balneara, amenajarea unui teren de golf de 50 ha la Snagov etc. Cum ar putea supravietui economia romaneasca, fara proiectele si realizarile unui asemenea ministru?!

Inchei prin a spune ca, in stilul ei caracteristic, femeia aceasta inteligenta si buna a impinzit, recent, colegiul pe care-l reprezinta-n parlament cu bannere pe care se poate citi: “Sarbatori fericite! Deputat colegiul 25 Elena Gabriela Udrea”. si cum eu sint un tip binecrescut, tin sa raspund, din toata inima, la urarea aceasta atit de calda. Asadar: HAI SICTIR, NUtICO!

Sursa: Lupta de clasa

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 40 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 52 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 62 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 409 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 293 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics