Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
august 5, 2021, 12:48 am
Parţial noros
Parţial noros
25°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 78%
Vânt: 4 km/h NE
Răsarit: 6:06 am
Apus: 8:37 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Gasca Oprescu, Bancescu & Co NU va omora niciun maidanez!! Pana nu dau inapoi banii furati!! Gata cu prosteala! “Banii repejor si niciun omor!”
Aciduzzul | 11 octombrie, 2013 | 28 comentarii | 1655 vizualizari |
(17 voturi )

Marius Serban
Infractorii de drept comun Oprescu si Bancescu nu au voie sa omoare niciun caine la Bucuresti. Pana nu dau inapoi banii furati din bugetul ASPA si din bugetul Primariei Capitalei. Si vorbim despre sute de milioane de euro, bani suficienti pentru a asigura hrana a mii de caini pana la sfarsitul vietii lor pe cale naturala. Cum poti sustine ca vei “eutanasia” cainii, ca nu poti sustine pe viata hrana si tratamentele lor cand tu ai furat sute de milioane de euro?!! Cand bugetul ASPA este de 18,6 milioane de lei(4,13 milioane euro), cand Primaria Capitalei a facut imprumuturi de miliarde de euro, cand Oprescu isi permite sa arunce 100 de milioane de euro pe un adapost(cam cat ar costa sa faci un aeroport civilizat)?! Categoric, este un non-sens!!

Hrana celor 1.000 de caini inghesuiti ca sardelele in cele doua “adaposturi” Pallady(FOTO) si Mihailesti costa, potrivit lui Bancescu, seful ASPA, 10 lei pe zi(suma, evident, mult umflata, dar sa o admitem), asta inseamna, 10.000 de lei pe zi. Cu bataie, inseamna 2.500 de euro.

Ori, intretinerea cainilor timp de 365 de zile costa 912.000 de euro, adica, mai putin de un sfert din bugetul annual al ASPA. Evident, insa, interesul este ca acesti bani sa nu se piarda “inutil” in mancarea cainilor, ci, cu folos, in buzunarele adanci ale firmelor de casa cu profil stomatologic care gestioneaza capturarea/adpostirea/ eutanasierea cainilor din Bucuresti.

Asadar, la Bucuresti “eutanasia”, in fapt, crima scelerata izvorata din noptea mintii bolsevice, NU are nicio justificare economica(ca, oricum, cea morala este exclusa), din moment ce exista sume enorme de bani pentru maidanezi care trebuie recuperate de la infractorii care le-au furat intr-un stil barbar.

Noi, contribuabilii din acest oras cerem primariei Capitalei sa RECUPEREZE banii furati de aceasta gasca de infractori, bani cu care sa asigure conditii bune de viata cainilor maidanezi, pana la sfarsitul vietii lor.

Adresam aceeasi solicitare Curtii de Conturi(condusa de bolsevicul pensionar Vacaroiu), Politiei Romane si Parchetului, institutii care trebuie sensibilizate cumva sa-si faca datoria, sa-si implineasca menirea, sensul existentei lor. Pana la urma, noi, contribuabilii, trebuie sa decidem pe ce se duc banii nostri – pe hrana si tratamentul cainilor sau pe limuzinele si amantele de lux, dar retardate, ale gastii Oprescu & Bancescu &Co.

Ce solicitam, mai precis:

1. Hranirea cainilor capturati de hingheri pana la sfarsitul vietii lor pe cale naturala, deoarece sumele foarte mari de bani din bugetul ASPA si al Primariei Bucuresti, NU justifica “eutanasierea”. Cerem stoparea furturilor din mancarea cainilor si decontarile fictive, pe sume colosale, a facturilor pentru hrana.

2. Inchiderea lagarelor de exterminare de la Pallady si Mihailesti si constructia unor adaposturi potrivite pentru niste fiinite lasate de Dumnezeu sa fie cel mai bun prieten al omului pe acest Pamant. Cerem de asemenea, un audit extern cu privire la modul in care a fost cheltuita o buna parte din bugetul ASPA pentru constructia acestor adaposturi, pentru ca sumele vehiculate nu se regasesc deloc, dar chiar deloc, in asa-zisele investitii de la Pallady si Mihailesti. In acest moment, asa-numitele adaposturi de la cele doua lagare de exterminare a cainilor sunt compuse, de fapt, din custi alaturate cu dimensiuni de 1,5×1,5 metri, fie complet descoperite, expuse intemperiilor, fie lipsite de orice fel de dotare. Practic, in acest moment, in fiecare astfel de cusca, in care n-ar incapea mai mult de doi caini, sunt ingramadite sase-sapte animale nevinovate pe cate o bucata de scandura sau direct pe asfalt. Mizeria si mirosurile sunt de nedescris, iar cainii au o conditie jalnica. Sunt slabi, murdari si foarte traumatizati. Cu banii recuperati de la cei care i-au furat, solicitam constructia infara oraselor a unor adaposturi de mari dimensiuni, intinse pe cateva zeci de hecatare, cu custi inchise si izolate termic pentru caini, dar si cu terenuri intinse, unde animalele sa se poata misca in voie. Ar fi indicat sa existe iarba si copaci pentru ca animalele sa se poata bucura de iesirea in aer liber. Doar o mica fractiune din fondurile recuperate ar fi suficiente pentru o astfel de investitie.

3. Solicitam, de asemenea, diminuarea sumelor alocate de ASPA pentru capturarea de catre firmele de casa cu profil stomatologic a cainilor comunitari(acum acest “serviciu” costa peste 220 lei, de 22 de ori peste costul real) . In acest fel, capturarea cainilor nu ar mai fi un sport atat de atractiv, iar hingherii, in mare parte niste scursuri ale societatii, n-ar mai fi atat de motivati sa ia chiar si cainii din curtile oamenilor. Solicitam, de asemeanea, incetarea sportului numit decontare fictiva a cheltuielilor cu sterilizarea(decontarea fictiva a cheltuielilor cu cainii deja capturati, sterilizati deja de ONG-uri pe banii lor), incetarea decontarilor fictive a sterilizarilor de 70 de euro, facute, de fapt, cu ranga, la misto, incetarea decontarilor fictive pentru medicamente si tratamente pentru caini, care, saracii de ei, nu au parte de niciunul, inafara, evident, de tratamentul cu ranga.

Surse de finantare pentru solicitarile noastre:

1. Bugetul de 18,6 milioane lei(4,13 milioane euro) alocat anual ASPA, bani care nu se regasesc nici in dotarile “adaposturilor”, de fapt niste simple hale insalubre si extrem de mici, mostenite de pe vremea lui Ceausescu, la care se adauga niste tarcuri umile, ingradite cu plasa ieftina, care au costat, nu-I asa, sute de mii de euro.

2. Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa aloce pentru bunastarea cainilor o infima parte din imprumutul de 500 de milioane de euro, facut in obligatiuni care vor ajunge la maturitate in iunie 2015.

3. Primaria trebuie sa aloce pentru cainii comunitari o infima parte din imprumutul de 800 de milioane de euro pe care tot insista sa-l contracteze Oprescu in numele bucurestenilor. In fapt, o incercare de a masca un jaf de proprtii colosale comis de tripleta Basescu-Videanu-Oprescu.

4. Primaria Capitalei trebuie sa explice bucurestenilor cum a ajuns sa aiba datorii de 2 miliarde de euro!!!! Fara sa fi rezolvat inca intr-un mod onorabil, demn de secolul 21, situatia cainilor comunitari. Este absolut necesar ca o parte din aceasta suma, probabil furata prin firmele de casa ale lui Oprescu, Videanu si Basescu, pe tot felul de asfaltari-reasfaltari, panselute-crizanteme si tot felul de proiecte fantasmagorice, sa fie recuperate sis a fie alocata constructiei unui adapost decent pentru cainii comunitari.

5. Primaria Capitalei nu poate spune ca nu are bani pentru intretinerea pe viata a maidanezilor, atat timp cat Oprescu alege sa duca o viata de nabab, de CEO de multinationala, evident, pe banii contribuabilului bucurestean. Cu alte cuvinte, Oprescu a ales sa nu mai termine de renovat sediul Primariei Capitalei(care se tot renoveaza din 2010) pentru a continua sa-si tina fundul propriu obez si pe cele la fel de grase ale clientilor politici reuniti in gruparea de crima organizata denumita impropriu “Primaria Capitalei” tocamai intr-un zgarie-nori de pe malul Dambovitei(FOTO-Primaria Municipiului Bucuresti. Si fostul sediu care-i pute lui Oprescu). Pentru un mizilic de vreo 10 milioane de euro, cat este chiria in acest bloc de otel si sticla, pe gustul neobolsevicului. Deja sunt patru ani de dezmat pe banii contribuabililor in care penibilul bolsevic se simte, potrivit propriilor aspiratii, ca JR din Familia Ewing. Fara sa-l intrebe nimeni de santate. Inca!

6. Oprescu trebuie sa dea inapoi contributia Primariei din cei 100 de milioane de euro(ati citit bine, tineti-va bine de scaun) dati prietenilor fiului lui Oprescu pentru mega-teapa Dogtown Uzunu(FOTO – Oprescu la Uzunu, Giurgiu), judetul Giurgiu, in fapt doar doua cladiri renovate din vreo sase foste adaposturi pentru animale de pe vremea lui Ceausescu. Asadar, nimic construit de la zero, ci doar spoit pe ici pe colo pe multe, multe milioane de euro. Evident, acesti bani furati, trebuie sa se intoarca in bugetul primariei pentru a putea fi utilizati pentru hranirea cainilor din adaposturi pe o perioada nelimitata.

Capacitatea combinata a celor doua “adaposturi” pentru caini, Mihailesti si Pallady este acum, in acte de 700 de caini, iar, in realitate, de vreo o mie, inghesuiti ca sardelele(pentru ca este foarte profitabila capturarea/transportul, care costa 220 de lei pentru un biet caine).

Avand in vedere ca, potrivit infractorului Bancescu, seful ASPA, intretinerea unui caine costa 10 lei pe zi(suma care include, zicem noi, spagile, cafelele si 1 leu pentru mancarea animalului), inseamna ca intretinerea TUTUROR cainilor din adaposturi costa, daca luam in consideratie chiar cifrele lor umflate, cam 10.000 de lei pe zi(2.500 de euro cu maxima indulgenta, ca suntem generosi) pentru adaposturile Pallady si Mihailesti.

Celelalte costuri sunt neglijabile, daca dam la o parte spagile si furtul din banii publici, pentru ca numarul anjagatilor ASPA este foarte redus, cu exceptia, celor cu functii de conducere, evident. Asta inseamna, 912.500 euro pentru un an intreg. Hai sa zicem, un milion de euro, cu bataie, pentru 365 de zile. Adica, un sfert din bugetul ASPA, fara alti bani de la nasul Oprescu.

Asadar, concluzia este elementara: Niciun caine din Bucuresti NU poate fi “eutanasiat”.

Motivele:

1. Intretinerea pe timp de un an a intregii populatii de caini pe care o pot adaposti centrele Pallady si Mihailesti nu costa mai mult de un sfert din bugetul ASPA(oricum, cainii nu primesc in mod real vreun tratament sau vreo atentie speciala, inafara de cele cateva bobite aruncate in cusca).

2. Nu poti invoca faptul ca nu ai bani pentru maidanezi si ca nu ai avut cum sa rezolvi aceasta problema din moment ce Primaria Capitalei se afla in colaps financiar, cu datorii de 2 miliarde de euro!! In acest caz se pune intrebarea logica: unde sunt acesti bani? De ce nu s-au gasit cateva zeci de milioane de euro si pentru maidanezi? Stiati ca poti construi un adapost de caini de cinci stele, cu conditii de Hilton, poate chiar cu piscina si jacuzzi, cu “doar” cateva zeci de milioane de euro, o fractiune infima din pradaciunea la scara mare din Primaria Capitalei?!

3. Nu poti spune ca nu ai bani pentru mancarea maidanezilor cand tu preferi sa platesti o chirie de 10 milioane de euro pentru un zgarie-nori doar pentru a-ti satisface fantezia bolsevica de a te crede JR Ewing!

4. Nu poti spune ca adaposturile de la Pallady si Mihailesti arata ca niste lagare de concentrare, dar ca ai bagat banii primariei intr-o afacere cu caini de 100 de milioane de euro la Dogtown Uzunu, condusa de progenitura ta, sume care nu se justifica avand in vedere ca a fost vorba doar de renovarea a doar doua foste hale comuniste din cele sase cate are complexul.

Asadar, asteptam cu real interes, decizia domnilor infractori Bancescu & Oprescu cu privire la eutanasia pe 200 de euro/ caine, realizata de firmele stomatologice de casa(care au incasat deja sute de mii de euro pe capturare si “transport”(sic!), invocand, cum altfel, LIPSA BANILOR pentru intretinerea cainilor. Este adevarat, banii LIPSESC, dar ar cam fi timpul sa apara!!!!

28 Comments

 • Iulia
  mai 3, 2014

  mafia maidanofila a cutomanilor a ucis 14 oameni si a torturat peste 2 milioane de cetateni romani.suntei masochisti si ii lasati sa puna maidanezii pe voi si pe copii vostri si sa va agreseze?

    (Quote)

 • Mihail
  ianuarie 20, 2014

  OPRESCU, BANCESCU & Company, vine si vremea voastra de parnica, fiti fara grija! Pana atunci mai limitati din viitoarea sentinta si mai spalati-va din pacate oprind macelul cainilor ACUM!

    (Quote)

 • octombrie 15, 2013

  Pai eu ced ca avocatii iubitori de animale ar putea da statul in judecata pentru toate astea !Si ar face f bine daca s-ar grabi ca vor fi ajutati de cei din afara, Germania, SUA..etc 1

    (Quote)

 • Dana
  octombrie 14, 2013

  Sa scoata banii pe care i-au furat.
  Oprescule unde sunt banii?
  Bancescule unde sunt banii?
  Basescule unde sunt banii?
  Jos cu voi de la putere!!!!!!!!
  Jos nemernicilor!
  Hotiilor,Noi nu va mai vrem!!!!!!!!
  Oprescule sa il eutanasiezi pe fiitu sa vedem ce ai sa simti?Doctor te numesti tu?Esti sigur?Esti un hingher!

    (Quote)

 • Irina
  octombrie 14, 2013

  kayah esti o DEJECTIE A SOCIETATII! SA O INJURI PE MAMICA TA CARE TE-A FACUT RETARDAT POATE FARA VINA EI! ASA ESTI TU, UN IMBECIL MIZERABIL CARE JIGNESTI SI INJURI O MULTIME DE OAMENI! Daca nu toata lumea este criminala ca tine asta nu inseamna ca trebuie sa injuri si sa mananci mult cacat pe site-uri! Am prieteni care traiesc la casa si au FOSELE PLINE CU CACAT PT TINE! Deci…..ai din belsug…. nu mai trebuie sa te isterizezi pe aici ca-ti va ajunge pentru cativa ani! Poti sa-i dai si mamicii tale care a omis sa te avorteze la momentul potrivit! Moartea sa stea pe capul tau si a familiei tale ca tu esti criminal imputit si nu altii!

    (Quote)

  • yo
   martie 23, 2014

   Irina, esti ipocrita si un vag miros de ONG razbate din spatele raspunsului “dragalas”.
   Esti la fel de criminala ca -aproape- orice persoana de pe planeta asta. Pentru ca ai consumat – sau consumi- alte fiinte, la fel de nevinovate ca si latratorii tai iubiti.
   Ipocrizie + interes = mizerie crunta in Cutulesti, pardon Bucuresti.

     (Quote)

 • Good.joke
  octombrie 13, 2013

  Sa-mi bag p**a(nu-mi cer scuze pentru limbaj),cum dracu sunt bani pentru nenorocitii aia din inchisori si pentru sufletele astea,se gasesc solutii extreme???nu inteleg de unde atata cruzime pentru niste animale,ca pe jigodiile cu doua picioare nu le elimina nimeni de pe fata pamantului dupa ce au comis crime,violuri.Problema hranei pentru sufletele astea,s-ar rezolva,zilnic se arunca tone de mancare,dar cum omul e dracu pe pamant,de ce sa dea niste resturi de mancare la niste animale,mai bine le arunca la gunoi.Idiotii astia care au papat banii destinati acestor animale,sigur scapa basma curata,sunt trasi la raspundere doar de ochii lumii.Sa-i ia dracu pe cei care omoara niste suflete care n-au nici o vina ca au ajuns pe strazi.Mi-e scarba de lumea asta,sincer,nu credeam ca exista atat de multa rautate.

    (Quote)

 • Good.joke
  octombrie 13, 2013

  Sa-mi bag p**a,fara sa-mi cer scuze de limbaj.De ce dracu trebuie omorate fiintele astea???pentru jegosii aia din inchisori sunt bani sa fie tinuti bine merci si se inmultesc fir-ar ei sa fie de imbecili pe zi ce trece,dar niste suflete amarate,n-au dreptul la viata???multi prosti sunt pe lumea asta,pai cata mancare se arunca zilnic la gunoi si se plang unii ca nu pot fi tinute si animalele astea???ca dracu,ca suntem ai dracu si cand vine vorba de resturile de mancare,pai cum sa dam le dam la niste suflete,mai bine le aruncam la gunoi.Mai mare prostia decat criza!

    (Quote)

  • elena mandruta
   octombrie 17, 2013

   aloo,soareci de birou !! ce dracu aveti deasupra gatului,in niciun caz cap. nu aveti nimic in comun cu realitatea. va dati afara cuvintele slinoase ,pe gura dvs de cacat,fara sa fi citit vreun minut despre caini. sunteti candidatii perfecti ptr manipulare -fratilor manelisti care o ardeti academic. de aceea suntem unde suntem ….multumita voua dragilor.

     (Quote)

 • @ kayah
  octombrie 12, 2013

  si tie sa-ti dea exact ce doresti cainilor, javra bipeda.

    (Quote)

  • kayah
   octombrie 13, 2013

   Q.E.D.
   Adevaratele javre sunteti voi!

     (Quote)

   • @kayah
    octombrie 19, 2013

    daca prin “voi” intelegi TU si MA-TA, da, atunci e adevarat. scursura proasta :))

      (Quote)

 • pt kayah
  octombrie 12, 2013

  bine pedofilule, daca te-ai lamurit, du-te dracu si arunca-te de undeva, ca esti atat de prost incat faci umbra pamantului degeaba! vai de capul vostru de redusi mintal, si cainii sunt mai destepti ca voi :))) te-a prostit foamea rau!! cine te pune sa alegi vita proasta, asta e tot ce ai putut tu sa intelegi?

    (Quote)

 • kayah
  octombrie 12, 2013

  Acu’ m-am lamurit definitiv. Nu doar cainii vagabonzi trebuie starpiti complet de pe fata Romaniei, ci si (mai ales) TOTI “iubitorii de animale”, care au ajuns mai fiare ca animalele. Odata ce prefera oricand viata unor javre, in loc de viata unor oameni …ZOOFILILOR ! Sa va dea Bunul Dumnezeu exact ce va doriti, sa va dea atatea javre de sa nu le mai puteti duce, dar pe noi, cei cu mintea la cap si nu pe coclauri, mai scutiti-ne de prostia voastra, ca deja miroase urat in jurul vostru ! VOI SUNTETI ADEVARATII CRIMINALI AI CAINILOR VAGABONZI ! RUSINE SA VA FIE !

    (Quote)

  • simba
   octombrie 13, 2013

   mai javra biped , mai avorton de curva ce esti , mai lapadatule , a mai ramas ceva pe nume romania dincauza imbecilii ca tine ? e hingherstan acum , sa te futa hingherii ca iti place , si lu ma ta aplacut de hingher de acea te a fatat pe tine , jegosule

     (Quote)

  • peace
   octombrie 15, 2013

   cat de prost poti sa fii ??? MAXIM

   ai minte cata coada are ursul! si te mai dai si destept, credinciosule care esti!
   sa ti de Dzeu minte, ca degeaba crezi tu ca ai
   de ce sa sufere animalele din cauza iresponsabilitatii si lacomiei oamenilor?

   vorba cuiva de mai jos, avorton nereusit ce esti!!!
   ai cunostinta de faptul ca oamenii, cu tot scandalul asta, inca mai continua sa arunce pui pe camp sau pe unde apuca?? ai ??
   ai pe dracu sa te ia de tampit!!!

     (Quote)

  • Kayah=kakat
   octombrie 15, 2013

   Fato, daca nu te duce capul nici pana la coltul strazii de ce te bagi in discutii care te depasesc?Stai linistita,cum ziceai si tu, Dumnezeu da dupa suflet la fiecare,dar…cand ti-o da tie…mi-e ca te darama la ce suflet negru ai.

     (Quote)

  • andreea
   ianuarie 17, 2014

   kayah, mai intai cauta in dex cuvintele pe care doresti sa le folosesti, dupa care apuca-te sa iti exprimi parerile patetice.sigur te aflii printre cei se uita de parca au un bat in cur cand vad un om ca isi plimba cainele si sigur prezinti un pericol social pentru cei din jur din cauza frustrarilor acumulate. cred ca ti-a pleznit si o vena la cat te-ai agitat iti scrii parerea, accentuand cu majuscule niste porcarii.

     (Quote)

 • x
  octombrie 11, 2013

  traduceti si in engleza si distribuiti peste tot, nu putem sa luptam singuri cu hotii astia, au intrecut orice limita!!! pana acum nu s-a deranjat nimeni sa-i controleze desi se vede clar ca fura de rup!!!

    (Quote)

 • mada bucuresti
  octombrie 11, 2013

  interesant ca bolsevicii dau replica! trimit vacile la pascut …de informatii …garantii ?!Hmm

    (Quote)

 • DONI
  octombrie 11, 2013

  ce garantie avem ????????

    (Quote)

 • mada bucuresti
  octombrie 11, 2013

  Urmeaza sa faca afacere si cu “rahatii ” cainilor maidanezi …daca e profitabila

    (Quote)

 • Monica Rodica Barbu
  octombrie 11, 2013

  asta repetam mereu noi cei realisti, dar n-au interes sa ne auda. Au spatele asigurat. Sunt multi implicati in aceasta afacere, inclusiv seful statului….am observat asta dupa atitudinea adoptata e acesta

    (Quote)

 • nafornita doina
  octombrie 11, 2013

  Felicitari pt extrem de pertinentele pareri si pentru atitudine.Acesta ar trebuisa fie,cu adevarat,punctul zero in rezolvarea problemei.BANII INAPOI si nici un omor!

    (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 10 martie, 2021 | 2 comentarii | 158 vizualizari | 5 voturi

Legea vaccinarii obligatorii a fost adoptata in UNANIMITATATE in comisia de santate din Camera Deputatilor. Adica au votat-o toate “partidele” politice, fara exceptie! Chiar daca au fost aduse sute de amendamente fata de varianta adoptata acum doi ani de Senat, ce sa vezi, s-a pastrat neatins un articol, cu ginion, articolul 13 care prevede la […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 278 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 1 comentarii | 82 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 1 comentarii | 157 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 87 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics