Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 15, 2018, 9:59 pm
Senin
Senin
15°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 35%
Vânt: 7 km/h NNE
Răsarit: 7:30 am
Apus: 6:32 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Holocaustul si sclavia moderna! (Napoca News)
Aciduzzul | 5 martie, 2011 | 1 comentarii | 465 vizualizari |
(4 voturi )

Odata cu trecerea timpului devin tot mai clare obiectivele urmarite de catre strainii care au luat puterea in Romania, dupa lovitura de stat din decembrie 1989, respectiv: jefuirea uriasei Avutii Nationale; transformarea tarii intr-o colonie; Holocaustul impotriva Poporului Roman, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu, care traieste de mii de ani in Gradina Maicii Domnului, in Dacia Mare; realizarea proiectului „Israel in Romania”, prin „mutarea” acestui stat din Orientul Apropiat intr-una din provinciile istorice mostenite de romani de la stramosii pelasgi-traci-geti-daci, care au dat omenirii cea mai veche civilizatie din Europa. Pentru realizarea acestor obiective, pe baza unui plan ultra-secret si diabolic, s-a procedat astfel, dupa lovitura de stat din decembrie 1989:

1. In functiile importante din conducerea Statului Roman au fost numiti sau alesi (prin fraudarea alegerilor ) nu romani, ci alogeni, aproape toti din aceiasi etnie cu Silviu Brucan. Sunt multi romani care inca nu stiu ca in functia de Presedinte al Romaniei s-au aflat numai alogeni. Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei este, de 21 de ani, alogenul Mugurel Constantin Isarescu. De ce ? Este o intamplare sau o strategie?

De ce in C.V.-urile presedintilor Ion Ilici Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu nu apar informatii despre identitatea si etnia parintilor, bunicilor si strabunicilor, dar nici a sotiilor ? Le este rusine sau au ceva important de ascuns ? Multi romani nu stiu ca in Guvernul Petre Roman au fost numiti numai ministrii alogeni, de aceiasi etnie cu Silviu Brucan. Foarte multi romani nu stiu ca, de 21 de ani, peste 60% dintre primii-ministrii, ministrii, parlamentari, conducatori ai Serviciilor Secrete, lideri ai actualelor partide parlamentare sunt alogeni, cei mai multi din aceiasi etnie cu Silviu Brucan. In Romania sunt circa 9% dintre cetateni care apartin minoritatilor etnice, dar in functiile de conducere ale Statului Roman sunt intre 50 si 80 % alogeni. De ce si in ce scop ? Pe aceasta tema, genialul Mihai Eminescu scria in ziarul „Timpul”, din 5 decembrie 1882, astfel: „ Politica straina, impreuna cu strainii care ne guverneaza, tind la substituirea elementului roman prin scursuri din toate unghiurile lumii”.

2 .Prin proiectele de legi elaborate de stapanii straini ai Romaniei si votate in Parlament de catre senatorii si deputatii alogeni ( cu nume neaos romanesti), precum si de catre cozile de topor autohtone, a fost adoptat cadrul legal pentru jefuirea Avutiei Nationale, inclusiv prin concesionarea numeroaselor bogatii naturale ale Poporului Roman. Asasinii politici, impreuna cu asasinii economici au aplicat regula: fa forme si fura fara frica ! Au inceput cu Constitutia si au continuat cu numeroase legi si ordonante.

3. Dupa adoptarea si aplicare legilor privatizarii si a fondului funciar, a legilor impotriva Invatamantului, Sanatatii, Culturii, Armatei, Bisericii, Cercetarii, Familiei, pensionarilor, bugetarilor, mamelor si copiilor, precum si dupa desfiintarea a peste 5 milioane locuri de munca si alungarea din tara a aproape 5 milioane de romani, Romania a fost transformata intr-o colonie. Dintr-o tara in curs de dezvoltare si fara datorii externe, in timp de pace si in numai 21 de ani, Romania a fost transformata intr-o tara multilateral demolata si cu peste 150 miliarde euro datorie externa. Stapanii straini ai tarii noastre, impreuna cu papagalii politici de la Bucuresti, au dus si continua o politica diabolica de deromanizare a Romaniei ! In istoria de peste 10.000 de ani a Poporului Primordial, a Poporului Roman, niciodata nu a existat o asemenea depopulare ! De ce a fost pusa la cale si de ce continua depopularea Romaniei ? Cui serveste ? De ce si in ce scop, in ultimii 21 de ani, au venit in Romania, au dobandit cetatenia romana si numeroase proprietati, peste 1 milion de evrei din Israel si din numeroase alte tari ?

Pe baza unui plan strict secret, Poporul Roman a fost deposedat si nu a fost despagubit pentru proprietatea sa de la sfarsitul anului 1989, iar prin numeroase acte normative aceasta proprietate a intregului popor, inclusiv pamantul romanesc, a trecut in proprietatea strainilor care detin deja peste 50% din proprietatile din Romania. Presedintele Israelului, domnul Shimon Peres a declarat ca: „Romania a fost cumparata de evrei !”. Poporul Roman nu a fost informat despre aceasta realitate si niciun Presedinte al Romaniei si niciun Guvern nu au prezentat vreodata care a fost in anul 1990 si care este structura proprietatii in tara noastra. Niciun partid politic parlamentar, din Opozitie sau de la Putere, nu are voie sa abordeze aceasta problema in Parlament sau sa introduca o motiune simpla pe aceasta tema. De ce ? Se pare ca, raspund toate in fata stapanilor din strainatate. Este evident ca, exista o legatura intre secretul informatiilor privind structura proprietatilor din Romania si proiectul „Israel in Romania”.

4. A fost pus la cale si in timp de pace, nu de razboi, are loc un Holocaust impotriva Poporului Roman ! Se actioneaza pe baza unui program diabolic pentru exterminarea Poporului Roman, singurul din lume care este otravit zilnic cu aditivi alimentari cancerigeni, de 21 de ani. Alungarea medicilor din tara si inchiderea a 200 de spitale face parte tot din Holocaustul impotriva romanilor. Scaderea continua a salariilor reale si a pensiilor reale face parte din programul alogenilor ce vizeaza continuarea genocidului in Romania. In acest sens au loc numeroase scumpiri ale carburantilor, gazelor naturale, energiei electrice, alimentelor, medicamentelor si cresteri ale impozitelor si taxelor.

5. In timpul regimului totalitar din Romania, pana in anul 1989, Partidul Comunist controla si dirija peste tot. In Romania post-decembrista, jocul de-a democratia si conducerile partidelor politice parlamentare sunt tinute sub control de catre stapanii straini care le dirijeaza si le dau mutarile in plic, atat la cei de la Putere, cat si la cei din Opozitie, care fac cu schimbul la guvernare, sub pretextul schimbarii.
Unii dintre stapanii straini ai Romaniei sunt reprezentati public de komisarii de la Fondul Monetar International (F.M.I.), Banca Mondiala (B.M.) si Comisia Europeana. Majoritatea dintre ei au aceiasi etnie cu Silviu Brucan. Ei guverneaza de fapt Romania, pe care au indreptat-o programat intr-o directie gresita, spre dezastru pe toate planurile. Guvernele formale de la Bucuresti executa ordinele stapanilor straini ai Romaniei, transmise prin presedintii alogeni Iliescu, Constantinescu si Basescu, „alesi” de cetatenii romani prin fraude electorale, ca apoi sa-i „ciuruiasca”.

Poruncile impotriva Poporului Roman date de F.M.I. si B.M. sunt tot mai multe si vizeaza Holocaustul impotriva romanilor si sustinerea proiectului „Israel in Romania”. Dupa ordinele care urmaresc inchiderea a 3.000 de scoli romanesti si a 200 de spitale, komisarii de la F.M.I. si B.M. au obligat Guvernul Boc V sa modifice urgent Codul Muncii si sa treaca prin Parlament, fara dezbateri si fara amendamente, textul primit in plic.

Premierul Boc a declarat ca noul Cod al Muncii „aduce numai efecte benefice”, uitand sa precizeze ca pentru stapanii de sclavi. Papagalii politici din Guvernul Boc V si cei care fac parte din P.D.L., U.D.M.R. si U.N.P.R., sustin ca, brusc, actualul Cod al Muncii „nu mai este european si nici flexibil.” Pentru asemenea afirmatii stupide, nimeni nu are grija de ei si sa-i interneze la Spitalul nr. 9 din Bucuresti, in pavilionul : ”Oameni politici”. Ca urmare, in mod atipic si impotriva tuturor, adica a salariatilor, a sindicatelor si patronatelor, Guvernul Boc V isi angajeaza raspunderea in Parlament pe aceasta lege in ziua de 8 Martie a.c., ca sa le strice ziua femeilor si petrecerea barbatilor.
Noul Cod al Muncii vrea de fapt sa prinda in jug Poporul Roman!

El nu este inspirat si nu tine seama de prevederile din Codurile Muncii din Germania, Franta, Italia, Spania, U.S.A., Canada, Japonia, Coreea de Sud, Marea Britanie, Polonia, Cehia, China, Argentina, Brazilia, Federatia Rusa, Suedia, Danemarca etc. In niciuna dintre aceste tari nu exista prevederi identice cu cele din Codul Sclaviei Moderne pe care vrea sa le impuna impotriva tuturor Regimul Basescu-Boc, sustinut de U.D.M.R. Liderii U.D.M.R. spera ca, prin Codul Sclaviei Moderne, angajatorii unguri din institutiile publice si din firmele private ii vor lasa fara locuri de munca pe romani, alungandu-i mai usor din Ardeal. Regimul Basescu-Isarescu-Boc, la comanda straina, a decis ca romanii in Romania dobandesc, din anul 2011, statutul de sclavi, de unelte vorbitoare asa cum le-au denumit alogenii Marx, Engels si Lenin, din aceiasi etnie cu Silviu Brucan.

Conform sondajelor, Guvernul Boc V s-a prabusit la circa 10% in increderea populatiei si se afla in cadere libera. Un astfel de guvern, in loc sa demisioneze, vrea sa-si asume raspunderea pe Codul Sclaviei Moderne, bazandu-se pe spiritul de turma al parlamentarilor P.D.L., U.D.M.R., U.N.P.R. si deputatilor minoritatilor etnice care accepta sa fie bagati si tinuti in tarc pentru a nu vota la Motiunea de Cenzura a Uniunii Social Liberale (U.S.L.), sustinuta de sindicate, patronate si de salariatii nemultumiti care protesteaza in strada. Modificarile esentiale stabilite de F.M.I. si Banca Mondiala in Codul Muncii urmaresc sa puna de acord

Statutul angajatilor cu cel de colonie al Romaniei, unde salariatii sa devina sclavi la patronii straini:

. Pentru aceasta se desfinteaza contractele colective de munca, iar romanii care vor sa munceasca in Romania trebuie sa accepte statutul de sclavi

. Stapanii alogeni de sclavi romani, conform Codului Sclaviei Moderne, ii angajeaza cand vor si in ce conditii doresc, dar ii si pot da afara dupa bunul plac, iar in locul lor vor aduce alti sclavi din tarile sarace din Africa si Asia.

Dupa ce in anul 2010, F.M.I. impreuna cu Regimul Basescu-Boc au lichidat peste 400.000 I.M.M.-uri si au desfintat 700.000 locuri de munca, prin noul Cod al Sclaviei Moderne se urmareste sa fie dati afara din locurile lor de munca peste 2 milioane de angajati romani, care vor fi obligati sa emigreze pentru a supravietui. Si in acest domeniu, genialul Mihai Eminescu avea dreptate cand scria,in „Federatiunea” din 22 aprilie 1870, urmatoarele:” Legile unui popor, drepturile sale, nu pot purcede decat din el insusi; conditiunea de viata a unei legi, garantia stabilitatii sale e ca ea sa fie un rezultat, o expresiune fidela a trebuintelor acelui popor”.

Este clar ca Poporul Roman nu a cerut, nu are nevoie si nu accepta un Cod al Sclaviei Moderne impus de F.M.I. si slugile lor de la Bucuresti, papagalii si popandaii cu ifose de mari politicieni.

Este evident ca noul Cod al Sclaviei Moderne face parte din Holocaustul impotriva Poporului Roman si este menit sa sustina proiectul „Israel in Romania” !

Pentru a reduce cu 170 numarul de parlamentari, presedintele Basescu a decretat Referendum National, odata cu alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului 2009. Pentru a transforma peste 5 milioane de angajati romani, in Romania, din oameni liberi in sclavi, presedintele Basescu nu vrea sa afle opinia Poporului Roman prin Referndum National, ci sustine ordinul F.M.I. de angajare a raspunderii Guvernului Boc V pe Codul Sclaviei Moderne.

Partidele politice din Opozitie, unite in U.S.L., nu actioneaza pentru Referndum National pe tema modificarilor atipice din Codul Muncii. In aceasta situatie, solutia practica o constituie greva generala, urmata de alegeri anticipate prezidentiale si parlamentare. Romanii sunt obligati de Regimul Basescu- Boc sa iasa in strada pentru a scapa de statutul de sclavi si pentru a opri Holocaustul impotriva Poporului Roman. (Dr. Gheorghe Funar)

Sursa: Napoca News, Eufrosin

One comment

  • Lacatus
    septembrie 24, 2011

    Funar, esti doctor in prostie.

      (Quote)

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 29 iulie, 2017 | 0 comentarii | 241 vizualizari | 2 voturi

Publicatia AgroStandard lanseaza Studiul de piata „Top 600+ Cele mai mari Exploatatii Agricole din Romania”, prima analiza de acest fel realizata vreodata in Romania. Studiul a fost realizat urmare a solicitarilor venite din partea mediului de afaceri, data fiind absenta informatiilor oficiale cu privire la fondul funciar din tara noastra, precum si a lipsei unor […]

Autor: Aciduzzul | 11 ianuarie, 2016 | 0 comentarii | 234 vizualizari | 0 voturi

Charles Simic Widespread ignorance bordering on idiocy is our new national goal. It’s no use pretending otherwise and telling us, as Thomas Friedman did in the Times a few days ago, that educated people are the nation’s most valuable resources. Sure, they are, but do we still want them? It doesn’t look to me as […]

Autor: Aciduzzul | 6 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 1633 vizualizari | 5 voturi

Marius Serban Se pare ca romanii nu invata nimic, dar absolut nimic, din greselile trecutului. Exista similaritati intre “revolutia” de acum 26 de ani si miscarile de protest din 2015 din Piata Universitatii. Ambele evenimente au aparut pe un fond de revolta mocnita a unor mase extinse de oameni, ambele au fost declansate de incidente […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 248 vizualizari | 2 voturi

Marius Serban Incet-incet Piata Universitatii incepe sa semene cu protestele de acum cativa ani care au debutat furtunos, insa, s-au fasait lamentabil, dirijate cu finete de manipulatorii serviciilor secrete. OK, ati dat jos niste neobolsevici patetici, reprezentantii unui sistem corupt, bolnav, un cancer care macina incet Romania. Pana aici este bine! Dar, de ce nu […]

Autor: Aciduzzul | 5 noiembrie, 2015 | 0 comentarii | 1401 vizualizari | 3 voturi

Victor Roncea Am mai scris despre uriaşele sume de bani vehiculate de agenţi sub steag străin care pretind că lucrează “non-profit” în regim de “voluntariat”, pentru te miri ce: de la salvat balenele din Marea Neagră (chiar şi cele care SAR pe la TV) la salvat interesele noului KGB, bine reprezentate de “Reţeaua Deschisă” a […]

Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2018 © BadPolitics