Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
ianuarie 27, 2021, 6:23 am
Noros
Noros
0°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 0 km/h NNE
Răsarit: 7:40 am
Apus: 5:18 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Politica interna
Incepe dihonia in PSD: Vanghelie catre Mitrea – Daca sunteti magar, o incurcati cu mine
Aciduzzul | 17 decembrie, 2009 | 0 comentarii | 161 vizualizari |
(1 voturi )

Mitrea_VanghelieMiron Mitrea şi Marian Vanghelie s-au certat, marţi seară, într-o emisiune televizată, Vanghelie atenţionându-l pe Mitrea că, dacă este “măgar”, o să o încurce cu el, Mitrea spunându-i la rândul său lui Vanghelie că e “obraznic” şi să lase chestiunea cu dosarele, că nu ştie să se joace cu ele. Marian Vanghelie a intrat în direct prin telefon, la Realitatea TV, în emisiunea la care Mitrea, prezent în studio, a reluat criticile la adresa liderului PSD Bucureşti şi a lui Viorel Hrebenciuc, spunând că aceştia ar trebui să facă un pas înapoi. “Mie, unul, mi se pare destul de complicat şi mi-ar fi ruşine în locul domnului Mitrea, pentru că nu ştiu de ce, în primul rând, mă leagă pe mine domnul Hrebenciuc”, a spus Vanghelie.

“Chestia cu ruşinea las-o uşor, vezi cum vorbeşti!”, a intervenit prompt Mitrea, Vanghelie replicând imediat: “Dacă sunteţi măgar, vedeţi c-o încurcaţi cu mine!”.
Vanghelie a adăugat că va spune câteva lucruri care o să-l surprindă pe Mitrea, pentru că acesta a fost “obraznic” cu el.

“În primul rând, vreau să spun că domnul Mitrea nu e străin de ce se întâmplă în partid, iar domnul Mitrea, din păcate, s-a jucat cu partidul ăsta foarte mulţi ani şi s-a folosit de partid în funcţie de cum i-a convenit. Şi a ajuns şi ministru, unde a ajuns, are şi nişte probleme şi de-aia face şi jocurile pe care le face în momentul de faţă. Este omul lui Traian Băsescu”, a susţinut el.

Liderul PSD Bucureşti a mai spus că nu crede că Mitrea are calitatea “să vină să atace” acum partidul la televizor.

“Nu cred că l-am văzut în campanie că s-a bătut cu Traian Băsescu şi că s-a bătut pentru principiile social-democrate şi pentru Partidul Social Democrat”, a continuat el, moment în care Mitrea l-a întrebat care sunt cele trei principii social-democrate de bază.

“În primul rând, bunul simţ, pe care dumneavoastră nu-l aveţi”, a răspuns Vanghelie, Mitrea răspunzându-i că iar este “obraznic”.

“Mi se pare puţin complicat faptul că două persoane care erau atacate acum câţiva ani de zile de Traian Băsescu în mod dur – este vorba de Mitrea şi Oprea – astăzi vorbesc acelaşi limbaj ca Traian Băsescu. Incredibil aşa ceva! Unul e la vedere în tabăra cealaltă şi celălalt este în interior şi ne atacă din interiorul partidului şi spune că PSD e un partid slab”, a spus Vanghelie.

Vanghelie l-a mai întrebat pe Mitrea dacă ştie cine este Cristi Burci. “Bineînţeles”, a răspuns Mitrea, continuând: “Măi, Marian, chestia asta cu dosarele, ţi-am spus de când ai apărut prima oară. Las-o, măi, jos, că nu-i pentru tine, nu ştii să te joci cu ele. Ne-ai băgat în multe necazuri cu dosarele tale şi cu afirmaţiile făcute despre ele”.

“Nu, nu, dumneavoastră ne-aţi creat o problemă în partid cu ceea ce aţi făcut când aţi fost ministru şi cu tot ce aţi făcut cu Cristi Burci. Aţi vrut să luaţi în continuare Ministerul Transporturilor”, a susţinut Vanghelie.

“Am vrut ministerul ăsta pentru Liviu Dragnea, iubitule. V-am spus la toţi că eu nu mai intru în guvern. Termină cu chestiile astea comunistoide, a la Hrebenciuc! Atât aţi învăţat, doar să atacaţi”, a replicat Mitrea.

Vanghelie a mai susţinut că Gabriel Oprea urma să îi facă un dosar lui Traian Băsescu din calitatea sa de prefect al Capitalei.

“Am martori care au participat la discuţii în diverse locaţii ale instituţiilor statului român”, a ţinut să întărească Vanghelie.

“Martori, casete şi filme, cunosc!”, a intervenit Mitrea.
“Sunteţi epuizat!”, i-a răspuns Vanghelie.

“Ştiu, Marian. Tu eşti viitorul partidului nostru”, a spus Mitrea, care a refuzat să îi mai răspundă lui Vaghelie pe motiv că este sub demnitatea lui.

Sursa: Mediafax

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 2 comentarii | 163 vizualizari | 1 vot

Niciodata in intreaga sa istorie statul si poporul roman, atat cat a mai ramas, nu au fost atat de aprope de extinctie ca acum. Practic, acum se joaca viitorul Romaniei intr-un context politic international extrem de nefavorabil. Lipsa de reactie inseamna acum, pur si simplu, extinctie! Practic, toate partidele, cu exceptia Partidului Noua Romanie (PNR) […]

Autor: Aciduzzul | 1 decembrie, 2020 | 0 comentarii | 23 vizualizari | 1 vot

Partidul Noua Romanie (PNR) considera ca Justitia din Romania este una dintre cele mai corupte institutii publice, fapt confirmat de sondajele de opinie, deciziile contradictorii si arbitrare ale magistratilor avand repercursiuni catastrofale asupra oamenilor si decredibilizand semnificativ statul roman, si asa in disoulutie. PNR sustine cu tarie o lege prin care magistratii sa fie trasi […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 64 vizualizari | 2 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, sustine ca este o problema de siguranta nationala, in contextul crizei economice fara precedent care va lovi Romania, confiscarea averilor ilicite, investigarea surselor averii afisate, cu precadere pentru demnitari si functionarii publici, audit pentru verificarea datoriei publice a Romaniei, reintroducerea pedepsei cu moartea si majorarea […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 32 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romanie (PNR), sustinut de Miscarea Civica Frontul Alfa, cere deratizarea de urgenta a institutiilor publice, populate in prezent cu amante, nepoti, lipitori de afise pe la partide, si alte astfel de specimene. PNR considera ca eliminarea rapida a acestora este o reala problema de siguranta nationala, cu atat mai mult cu cat se […]

Autor: Aciduzzul | 29 noiembrie, 2020 | 0 comentarii | 50 vizualizari | 3 voturi

Partidul Noua Romania (PNR), sustinut de catre Miscarea Civica Frontul Alfa, cere decapusarea bugetului public, drenat in prezent catre buzunarele unei clici bolsevico-securiste, cu efecte grave asupra dezvoltarii si bunei functionari a societatii romanesti. In contextul crizei economice fara precedent care se intrevede la orizont inca din aceasta iarna, decapusarea bugetului public reprezinta o chestiune […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2021 © BadPolitics