Sustine Bad Politics
arhiva stiri
starea vremii
octombrie 27, 2020, 7:51 pm
Noros
Noros
13°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 4 km/h NE
Răsarit: 6:46 am
Apus: 5:12 pm
 
ANUNTURI UMANITARE
Editorialele editiei
Institutul Aspen Romania
Aciduzzul | 11 septembrie, 2010 | 1 comentarii | 2913 vizualizari |
(5 voturi )

Mircea Geoana conduce oculta financiara si politica din Romania. Oricat de mult ar suna a teoria conspiratiei, ocultele puterii exista si functioneaza. Clubul Bilderberg, Masa Rotunda, Comisia Trilaterala, Institutul Aspen, organizatia paramasonica Skull&Bones din care face parte familia prezidentiala Bush, toate acestea sunt structuri de putere politica si mai ales economica ce reunesc cei mai puternici oameni din lume, din diverse domenii, care, in cadrul intalnirilor periodice, traseaza liniile principale ale politicilor mondiale. Oricat de mult ar suna a teoria conspiratiei,ocultele puterii exista si functioneaza. Clubul Bilderberg, Masa Rotunda, Comisia Trilaterala, Institutul Aspen, organizatia paramasonica Skull&Bones din care face parte familia prezidentiala Bush, toate acestea sunt structuri de putere politica si mai ales economica ce reunesc cei mai puternici oameni din lume, din diverse domenii, care, in cadrul intalnirilor periodice, traseaza liniile principale ale politicilor mondiale.

De un an de zile, o astfel de structura exista si in tara noastra, sub numele de Institutul Aspen, a carui filiala in Romania este condusa de presedintele PSD, Mircea Geoana.

Scopul unei astfel de organizatii, care cuprinde cele mai puternice corporatii si grupuri de interese, din SUA si din Europa, este sa adune printre membri cei mai influenti oameni aflati in pozitii-cheie in adminsitratiile guvernamentale, astfel incat interesele economice si finaciare sa le fie cat mai bine servite.

O astfel de organizatie isi propune sa cultive ea insasi generatii de lideri politici pe care apoi sa-i controleze. Clubul Bilderberg, infiintat in aceeasi perioada cu Institutul Aspen, este cel mai cunoscut organism de acest gen, cu o activitate declarat secreta, ale carui reuniuni insa sunt date publicitatii, o data pe an. Printre membrii Clubului, enumerati de site-ul oficial, se afla Henry Kissinger, familia Rockefeller, Regele si Regina Spaniei, premierul italian Romano Prodi, o parte a fostilor si actualilor comisari europeni, in frunte cu Gunther Verheugen, fostul secretar general al NATO Javier Solana, presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Durão Barroso, presedintele Bancii Mondiale etc.

Institutul Aspen a fost fondat in SUA, in 1950, de un grup de oameni de afaceri si intelectuali americani, care, potrivit site-ului oficial al organizatiei, isi propuneau “sa dezvolte lidearship-ul iluminat” – o formula ce aminteste de idealurile masonice. De altfel, presedintele filialei din Romania a Insitutului Aspen, Mircea Geoana, foloseste limbajul “iluminatilor” ori de cate ori pleaca in SUA, spunandu-le colegilor de la PSD ca “se duce sa ia lumina”. Geoana este membru al Institutului Aspen de pe vremea cand era ambasador in SUA si de un an a infiintat o filiala a organizatiei si in Romania (Institutul mai are doar doua, una in Italia si una in Germania).

Componenta organizatiei din Romania, condusa, evident, de presedintele PSD, este de-a dreptul ametitoare. De la guvernatorul Bancii Nationale la presedintii celor mai mari banci si corporatii economice la fostul sef al spionajului militar, plus cativa dintre cei mai bogati oameni de afaceri autohtoni.

Potrivit site-ului Aspen, din organizatie fac parte: Stefano Albarosa, CEO CEFIN, Gheorghe Barba, director pentru Europa de Est al Wallbridge Group, Andres Baudia, CEO VEOLIA Romania, Mateo Codazzi, ENEL Romania, Michael Cole, Smithfield Foods SUA, Mihnea Constantinescu, seful de cabinet al premierului Tariceanu, Ionut Costea, presedintele Reiffeisen Bank, Daniel Daianu, Nicolae Danila, CEO BCR, Cosmin Dobran, consilier MAE, Calin Dragan, CEO Coca-Cola Romania, Bogdan Enoiu, CEO McCann Erikson, François Formont, CEO Dacia Renault, Patrick Gelin, CEO BRD, Florin Ilie, ING Bank, Antonello Iroce, ENEL Italia, Sergiu Medar, fostul sef al serviciului de informatii al Armatei si fost consilier al presedintelui Basescu, Enrico Malerba, CEO Pirelli Romania, Mugur Isarescu, Sorin Minea, CEO ANGST, Richard Moat, CEO Orange Romania, Liliana Solomon, CEO Vodafone, Dan Ostahie, CEO ALTEX, Misu Negritoiu, CEO ING Bank, Rasvan Radu, presedinte UniCredit, Paolo Srtori, Centrul SECI, Florin Talpes, SOFTWIN, Dan Sucu, Mobexpert, Jean Valvis, CEO La DORNA, Steven von Groningen, CEO Reiffeisen Romania, Nicolae Voiculescu, CEO NOVARTIS PHARMA.

Toti acesti oameni extrem de bogati si de influenti se intrunesc cam o data pe luna sub presedintia lui Mircea Geoana, si, in spatele usilor inchise, dezbat diverse probleme. Aspen promoveaza de altfel principiul “usilor inchise”, adica secretizarea activitatii desfasurate de institut. Exista si evenimente publice organizate de Aspen, la ultimul organizat in decembrie 2007 participand chiar si premierul Tariceanu.

Sursa: Q Magazine

One comment

Adauga un comentariu!

Nume (necesar)

Website


*

Editoriale din aceeasi categorie

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 47 vizualizari | 3 voturi

In Sectorul 6 din Bucuresti lupta reala la alegerile locale din 27 septembrie se da intre actualul primar Gabriel Mutu de la PSD si Ciprian Ciucu de la PNL-USR-Plus. Inutil de precizat ca ambele personaje sunt la fel de inutile, toxice, fara eficienta manageriala si complet lipsite de carisma. Daca Mutu este recunoscut pentru afacerile […]

Autor: Aciduzzul | 26 septembrie, 2020 | 0 comentarii | 73 vizualizari | 4 voturi

Ciprian Ciucu este, probabil, unul dintre cele mai toxice personaje din asa-zisa politica din Romania. Pentru astfel de indivizi se impune nu doar o verificare atenta din partea DNA, ci chiar introducerea expertizei psihiatrice obligatorii pentru aspirantii la functii politice. Evident, niciuna dintre acestea nu este posibila in actualul context politic. Candidatul PNL sustinut si […]

Autor: Aciduzzul | 7 septembrie, 2020 | 1 comentarii | 70 vizualizari | 4 voturi

Se pare ca, dupa migratia in masa a baronilor si baronasilor PSD catre PNL, partidul din urma a prins din zbor si cateva dintre obiceiurile primului. Asa se face ca, primarul PNL dintr-o comuna obscura din judetul Arges, Albestii de Muscel, Mihai Catalin Manta, s-a gandit sa-si asigure un nou mandat printr-o metoda sigura, validata […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 3 comentarii | 413 vizualizari | 5 voturi

“Alegerile” europarlamentare 2019, in fapt un jalnic exercitiu pseudoelectoral, reflecta cat se poate de clar faptul ca Romania este un stat esuat fara posibilitatea practica de a-si mai reveni. Asistam, de fapt, la o batalie intre diversele factiuni din serviciile secrete romanesti, in fapt doar niste reminiscente bolsevico-securistoide sau neomarxiste extrem de toxice, simple anexe […]

Autor: Aciduzzul | 24 mai, 2019 | 0 comentarii | 301 vizualizari | 4 voturi

Miza “alegerilor” europarlamentare 2019 este, din perspectiva papusarilor locali si a sefilor lor alogeni, una cat se poate de simpla: cati imbecili vor mai fi vrajiti de necesitatea de a-si exercita “dreptul” de vot in numele democratiei, in perspectiva urmatoarelor “alegeri”, prezidentiale, parlamentale si locale. Prostilor, evident, nu le spune nimeni cui foloseste acesta iesire […]

Voturi
Vizualizari
Comentarii
Ofera o donatie
Dacă vrei să contribui și tu, poți dona aici:
fii aproape de noi
Conferinta_AGROstandard
PUB
web design profesionist
Red Moon Media
CAMPANII bp
Atitudine Contemporana
Televiziunea Copiilor
Le Pre
1984 George Orwell
Televiziunea Copiilor
piata BIO
alimente organice
internet manipulation techniques
Adauga banerul de partener Badpolitics pe site-ul tau bad politics
bad politics

2009 - 2020 © BadPolitics